Kolodvor Lupoglav
+2
kiki273
Pula-Terminal
6 posters
Stranica 1 / 1.
Re: Kolodvor Lupoglav
thomcro na kolodvoru Lupoglav
ŽCP Pristava pokraj Lupoglava,pogled u smjeru Buzeta
Ročko Polje
ŽCP Pristava pokraj Lupoglava,pogled u smjeru Buzeta
Ročko Polje
Krenuli kiki i ja danas u još jedan ekšn pun emocija i lijepih slika unutrašnje Istre. kako već tradicija nalaže, svako naše pojavljivanje započinje ili u Vranji ili u Lupoglavu. Ni ovaj put nismo iznevjerili tradiciju i naš ekšn smo započeli u Lupoglavu. za zagrijavanje par cisterni.
Bez čenife ni mislit.
Prateći vagon.
I dva šveda.
Ka Buzetu.
ŽCP Pristava.
I prema Lupoglavu.
Ročko polje.
Iznenadni ulet busa u kadar.
Bez čenife ni mislit.
Prateći vagon.
I dva šveda.
Ka Buzetu.
ŽCP Pristava.
I prema Lupoglavu.
Ročko polje.
Iznenadni ulet busa u kadar.
Gost- Gost
Ho,ho,ho, netko je opet šarao po Lupoglavu i okolici, zar je moguće da ima još nešto što niste pofotkali
Narcis- Administrator
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Kolodvor Lupoglav uvečer
Prema Buzetu crveno
I prema Pazinu crveno
Prema Buzetu crveno
I prema Pazinu crveno
Naravno da ima (ako niš drugo, stanje u ćenifama se stalno mijenja )narcis je napisao/la:Ho,ho,ho, netko je opet šarao po Lupoglavu i okolici, zar je moguće da ima još nešto što niste pofotkali
Da ne govorim kako se, ovisno o dobu dana i godišnjem dobu mogu postići različiti dojmovi što je ekšn-menima lijepo uspjelo (na čemu im čestitam)...
Pitanje za učesnike ekšna: Ste bili u "Danileji"?
Pfaff- Administrator
- Broj postova : 11474
Registration date : 17.03.2008
Ja sam bil u Danilei, ali samo na pijaču ne i na 'ranu, a zašto?
Očito je da je bil tamo i sad bi nam neč preporučil pa pipa teren da vidi ćemo se ćapat na ješku .narcis je napisao/la:... a zašto?
Gost- Gost
Moram vam ispričati situaciju od nedjelje 11.01.2009. navečer, nije baš sve bilo popraćeno fotkama pošto je mrak, a ni kolodvorsko osvijetljenje nije bogzna što. Na povratku iz Rijeke, pala mi je ideja da se prošećem malo do Lupoglava, 20,00 sati Šved za Pazin-Pulu polazi za 12 min i križa se u Pazinu s drugim švedom, nije mi trebalo dugo razmišljati i pravac blagajna.
"Dobra večer"
-Dobra večer, izvolite pita prometnik.
"Povratnu do Novaki"
-Do Novaki?????, povratnu ??????, pa vrijedi vam samo večeras.
"Da, da znam da vrijedi samo večeras, ja idem do Novaki i vraćam se večeras zadnjim vlakom nazad".
Izlazim van a on gleda za mnom, niš mu nije bilo jasno, pretpostavljam da se je pitao ma tko li je sada ovaj, nitko navečer ne ide za Novaki,a još manje iz Novaki prema Pazinu ili Lupoglavu.
Šved 7122-005 je stigao iz Buzeta točno na vrijeme u 20.12 i odmah polazak, u vlaku je bilo nekih 10-ak putnika i stao u Novakima po redu vožnje u 20.31.
Polazak šveda (7122-029) za povratak u Lupoglav je u 20.43, stigao je sa 2 min zakašnjenja, a kad ono iznenađenje: KRCAT FULL, sva sjedeća mjesta zauzeta, ljudi nabijeni u hodnicima kod prednjih i zadnjih vrata, kondukter je stigao do mene tek malo prije Lupoglava, vlak pun školaraca i studenata koji se vraćaju u škole i fakultete u Rijeku, zimski praznici su završili.
U Lupoglavu Setra Croatia Express-a već popunjena sva, došao je i bus Autotransa na ispomoć i prometnik je preusmjeravao svih u autotransov bus, jer je prvi već pun.
Ovakvu situaciju u Lupoglavu još nisam vidio, znam da nedjeljom navečer bus ide u Rijeku poprilično popunjen, ali dva autobusa krcata to mi je prvi put.
Tko kaže da nema putnika u Istri
"Dobra večer"
-Dobra večer, izvolite pita prometnik.
"Povratnu do Novaki"
-Do Novaki?????, povratnu ??????, pa vrijedi vam samo večeras.
"Da, da znam da vrijedi samo večeras, ja idem do Novaki i vraćam se večeras zadnjim vlakom nazad".
Izlazim van a on gleda za mnom, niš mu nije bilo jasno, pretpostavljam da se je pitao ma tko li je sada ovaj, nitko navečer ne ide za Novaki,a još manje iz Novaki prema Pazinu ili Lupoglavu.
Šved 7122-005 je stigao iz Buzeta točno na vrijeme u 20.12 i odmah polazak, u vlaku je bilo nekih 10-ak putnika i stao u Novakima po redu vožnje u 20.31.
Polazak šveda (7122-029) za povratak u Lupoglav je u 20.43, stigao je sa 2 min zakašnjenja, a kad ono iznenađenje: KRCAT FULL, sva sjedeća mjesta zauzeta, ljudi nabijeni u hodnicima kod prednjih i zadnjih vrata, kondukter je stigao do mene tek malo prije Lupoglava, vlak pun školaraca i studenata koji se vraćaju u škole i fakultete u Rijeku, zimski praznici su završili.
U Lupoglavu Setra Croatia Express-a već popunjena sva, došao je i bus Autotransa na ispomoć i prometnik je preusmjeravao svih u autotransov bus, jer je prvi već pun.
Ovakvu situaciju u Lupoglavu još nisam vidio, znam da nedjeljom navečer bus ide u Rijeku poprilično popunjen, ali dva autobusa krcata to mi je prvi put.
Tko kaže da nema putnika u Istri
Ništa čudno, pošto su se ovaj vikend učenici (i poneki lijeni student ) vračali s božićnih praznika.
I ovdje su vlakovi u nedjelju bili krcati.
I ovdje su vlakovi u nedjelju bili krcati.
Vedran Zeman- Moderator
- Broj postova : 192
Registration date : 11.03.2008
Ipak lijepo je vidjeti pun vlak, makar par dana u godini. :vlak:
Registration date : 14.05.2008
https://2img.net/h/oi51.tinypic.com/jrxpfs.jpg
Ne vidi se pruga, ali zato se vide telegrafski stupovi, zgrada carinskog skladišta i krov kolodvorske zgrade, a današnja čekaonica i prometni ured je kasnije nadograđeno.
Ne vidi se pruga, ali zato se vide telegrafski stupovi, zgrada carinskog skladišta i krov kolodvorske zgrade, a današnja čekaonica i prometni ured je kasnije nadograđeno.
Stranica 1 / 1.