Male tajne velikih ...
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 1.
Male tajne velikih ...
Kako imam instaliran i TRS2004 i 2006, svako malo nešto zamjetim. Tako sam zamjetio u TRS2006 u mapi "Iberia Interior" sa strane skrivenu jednu simpa zgradu. Naravno, odmah sam išao provjeriti dodatke od kojih je napravljena i ima li tih dodataka u TRS2004. Nešto ima, nešto nema! Evo kako izgleda ta zgrada u TRS2006.
A sad ću Vam pokazat kao to slično napraviti u TRS2004. Otvorimo "Objects" i odaberemo "Concrete wall" (u TRS2004 nema zida koji je u TRS2006!) i povučemo ga po mapi ...
... odaberemo "Building Shed Goods" i stavimo ga uz zid ...
... sad dodamo ogradu pod imenom "Fence Farmyard" i okružimo zgradu ...
... potom dodamo grmlje pod imenom "Tree Shrub1" i namjestimo ga ...
... dodamo drugo grmlje "Shrub 3" i također ga namjestimo ...
... i na kraju dodamo nisko busenje "Shrub group 1".
I dobijemo vrlo približno onome iz TRS2006! Naravno, tu bi sad još trebalo dodat texturu tla, prugu, zgrade ...
A sad ću Vam pokazat kao to slično napraviti u TRS2004. Otvorimo "Objects" i odaberemo "Concrete wall" (u TRS2004 nema zida koji je u TRS2006!) i povučemo ga po mapi ...
... odaberemo "Building Shed Goods" i stavimo ga uz zid ...
... sad dodamo ogradu pod imenom "Fence Farmyard" i okružimo zgradu ...
... potom dodamo grmlje pod imenom "Tree Shrub1" i namjestimo ga ...
... dodamo drugo grmlje "Shrub 3" i također ga namjestimo ...
... i na kraju dodamo nisko busenje "Shrub group 1".
I dobijemo vrlo približno onome iz TRS2006! Naravno, tu bi sad još trebalo dodat texturu tla, prugu, zgrade ...
Gost- Gost
Re: Male tajne velikih ...
Sve je napravljeno od defaultnih dodataka!!!
Dali je ovo teško za napraviti? Nije!
Potrebno je samo dobro pregledati defaultne dodatke i odabrati dodatke koji su koliko-toliko slični. Napraviti ću i mali tutorijal kako je sve napravljeno.
Dali je ovo teško za napraviti? Nije!
Potrebno je samo dobro pregledati defaultne dodatke i odabrati dodatke koji su koliko-toliko slični. Napraviti ću i mali tutorijal kako je sve napravljeno.
Gost- Gost
Ovo je ASEA koja je defaultna u Trainzu. Pače, može je se napraviti (ne u doslovnom smislu već se može obojati i staviti nekakav logo) i preko TrainzPaintSheda. Kad se napravi onda su ove rešetke na prijelazima iznad odbojnika "pune". Ustvari, samo je slika i ne vidi se kroz njih što se vidi na ovom screenu (označeno sa zelenim krugovima na što mislim!) ...
No, ja sam otišao i korak dalje! Napravio sam da se i vidi kroz te rešetke što se i vidi na ovom screenu (označeno sa žutim krugovima) ...
Kako? Jednostavno! Napravio sam Alpha main sliku samo tog djela i dobio sam rešetke kroz koje se vidi.
No, ja sam otišao i korak dalje! Napravio sam da se i vidi kroz te rešetke što se i vidi na ovom screenu (označeno sa žutim krugovima) ...
Kako? Jednostavno! Napravio sam Alpha main sliku samo tog djela i dobio sam rešetke kroz koje se vidi.
Gost- Gost
I dobijemo željezničku stanicu Čabrunićitomo je napisao/la:... i na kraju dodamo nisko busenje "Shrub group 1".
https://2img.net/r/ihimizer/img297/7774/screen069.jpg
- Broj postova : 11519
Registration date : 17.03.2008
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 1.