Štacion & prijatelji u Bubnjarcima
+6
LLeon
portos
Barney
Narcis
Pfaff
kiki273
10 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Štacion & prijatelji u Bubnjarcima
Par fotki sa putovanja prema Bubnjarcima.
Slikano za Pfaffa. Pojma nemam zašto
Bubnjarci. Nekadašnji kolodvor sa 12 kolosijeka, okretaljkom, vodonapojnikom i ložionom. Sada jad i bijeda.
Preko mosta je Slovenija.
Slikano za Pfaffa. Pojma nemam zašto
Bubnjarci. Nekadašnji kolodvor sa 12 kolosijeka, okretaljkom, vodonapojnikom i ložionom. Sada jad i bijeda.
Preko mosta je Slovenija.
Registration date : 14.06.2008
Prema Karlovcu
I par slika s puta. Već se mraći.
Dakle, voze 2 šveda radnim danom, putnika ima poprilično, tereta vrlo malo samo do tvornice za impregnaciju drva i pragova u Mahičnom, onutra imaju i 2 vlastite manevarke.
Po dolasku u Karlovac uslijedio je oproštaj sa RI ekipom. Do idući puta.
I par slika s puta. Već se mraći.
Dakle, voze 2 šveda radnim danom, putnika ima poprilično, tereta vrlo malo samo do tvornice za impregnaciju drva i pragova u Mahičnom, onutra imaju i 2 vlastite manevarke.
Po dolasku u Karlovac uslijedio je oproštaj sa RI ekipom. Do idući puta.
Registration date : 14.06.2008
Bravo dečki, kao i uvijek još jedan odličan ekšn. U objektivu se našlo sve što se trebalo naći. Vidim da u okolici Karlovca ima dosta materijala za još jedan cjelodnevni CSI uviđaj.
Nestrpljivo čekam ostatak.
Nestrpljivo čekam ostatak.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Biti ćeee, biti ćeee ... ostao je samo Karlovac i vožnja do Bubnjaraca. To je ujutro tik-tak napisano i u toku dana je na 4umu .LLeon je napisao/la:... Nestrpljivo čekam ostatak.
Gost- Gost
Evo i mog "malog" priloga subotnjem ekšnu. Kratio sam koliko god sam mogao ali je priča i dalje ostala na 252 fotografije. No da ne duljim evo kreće!
Subota, 07.11. a.d.2009. eto nas opet u velikom . Ovaj put "napadamo" od Vrbovskog preko Karlovca do Bubnjaraca. No, najprije treba dočekat a i ispratiti putničkog u Rijeci. Ispraćaju u Rijeci se pridružio LLeon tako da smo obojica dočekali i ispratili putničkog. Malo prije nego je otišao pojavio se i mannas
Ovo su "ostaci" nečega otprije.
Evo ga, putnički sa bondom na čelu je stigao iz Šapjana ...
Brzo do pasarele u bolju sačekušu.
Krenuo je ...
... i ode!
Na Grobniku su se sastala dva CSI "Štacion" Investigation teama, ja podjelio aktualni DVD sa dokumentarcima i uslijedio je dogovor gdje ćemo.
Iza tunela "Tuhobić" dočekalo nas je nešto snijega.
Subota, 07.11. a.d.2009. eto nas opet u velikom . Ovaj put "napadamo" od Vrbovskog preko Karlovca do Bubnjaraca. No, najprije treba dočekat a i ispratiti putničkog u Rijeci. Ispraćaju u Rijeci se pridružio LLeon tako da smo obojica dočekali i ispratili putničkog. Malo prije nego je otišao pojavio se i mannas
Ovo su "ostaci" nečega otprije.
Evo ga, putnički sa bondom na čelu je stigao iz Šapjana ...
Brzo do pasarele u bolju sačekušu.
Krenuo je ...
... i ode!
Na Grobniku su se sastala dva CSI "Štacion" Investigation teama, ja podjelio aktualni DVD sa dokumentarcima i uslijedio je dogovor gdje ćemo.
Iza tunela "Tuhobić" dočekalo nas je nešto snijega.
Zadnja promjena: tomo; pon 9 stu 2009 - 8:18; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
U nastavku ću stavljati za svaki kolodvor/stajalište fotografije u zaseban post!
Kolodvor Vrbovsko
Iznad tunela
Krajnji kolosjek koji davno nije osjetio pritisak vagona.
Skladište
Ostaci skretnice
Prometalo na vagonu
Potočić koji veselo žubori
Bik
Manevarski signal (valjda, pital sam narcisa za njegov naziv ali sam u međuvremenu zaboravil ... ... ... )
Malo detalja
ŽCP
Kamačnik
Dolje vode zanimljive škale!
I onda sam odlučio riskirati! Znao sam da se niže prema Gomirju nalazi zgrada EVP-a i odlučio sam je otići snimiti. Pa makar me čekali pol sata! Smjer prema Gomirju, idem dalje.
Izlazni signali prema Gomirju, još treba hodati do EVP-a!
Izlazna skretnica i boce sa plinom koji najvjerovatnije služi preko zime za grijanje skretnica.
Malo kamena za texturu
Napuštena skretničarska kućica
Evo zbog čega sam potegnuo cijeli put! EVP "Vrbovsko". Napušteno i van upotrebe.
I curuk nazad! Ma samo što sam krenuo natrag, zvoni sredstvo veze (čitaj mobitel). Zove mannas: "Di si se izgubil? Čekamo te, idemo dalje!" a ja njemu: "Evo dolazim, išal sam snimit EVP.", malo iza toga opet zvoni sredstvo veze. Ovaj put kiki šalje SMS: "Makni se sa pruge, dolazi vlak!". No ja sam u međuvremenu već došao do ŽCP-a i već bio u sigurnoj zoni. I sad ono najbolje: da me nisu čekali nebi snimili putničkog u Vrbovskom!
Vozi 308
Zanimljiv poklopac u Vrbovskom!
Kolodvor Vrbovsko
Iznad tunela
Krajnji kolosjek koji davno nije osjetio pritisak vagona.
Skladište
Ostaci skretnice
Prometalo na vagonu
Potočić koji veselo žubori
Bik
Manevarski signal (valjda, pital sam narcisa za njegov naziv ali sam u međuvremenu zaboravil ... ... ... )
Malo detalja
ŽCP
Kamačnik
Dolje vode zanimljive škale!
I onda sam odlučio riskirati! Znao sam da se niže prema Gomirju nalazi zgrada EVP-a i odlučio sam je otići snimiti. Pa makar me čekali pol sata! Smjer prema Gomirju, idem dalje.
Izlazni signali prema Gomirju, još treba hodati do EVP-a!
Izlazna skretnica i boce sa plinom koji najvjerovatnije služi preko zime za grijanje skretnica.
Malo kamena za texturu
Napuštena skretničarska kućica
Evo zbog čega sam potegnuo cijeli put! EVP "Vrbovsko". Napušteno i van upotrebe.
I curuk nazad! Ma samo što sam krenuo natrag, zvoni sredstvo veze (čitaj mobitel). Zove mannas: "Di si se izgubil? Čekamo te, idemo dalje!" a ja njemu: "Evo dolazim, išal sam snimit EVP.", malo iza toga opet zvoni sredstvo veze. Ovaj put kiki šalje SMS: "Makni se sa pruge, dolazi vlak!". No ja sam u međuvremenu već došao do ŽCP-a i već bio u sigurnoj zoni. I sad ono najbolje: da me nisu čekali nebi snimili putničkog u Vrbovskom!
Vozi 308
Zanimljiv poklopac u Vrbovskom!
Gost- Gost
Kolodvor Gomirje
U nastavku ka kolodvoru Gomirje (opet) smo zastali na ŽCP-u koji nam je otprije poznat. S razlikom što nas ovaj put ništa nije iznenadilo nit' zvonilo , dolazak drugog teama.
sve strši u zrak
Prema Vrbovskom
A kome ti svjetliš i koga ti upozoravaš!?
Upozorenja nikad dosta!
Nakon što sam se sa Kićom najavio kod prometnika, gospodo slikavanje može početi! Kolodvor Gomirje.
Zanimljiv "IZLAZ"
Kondot sa svih strana
Skladište
Pomoćna zgrada
Nogometno igralište NK "Gomirje" ispod pruge.
Malo vagona, ustvari samo jedan i to plavi Eas.
Zapel mi je za oko perche je bil išaran. Ima još njegovih fotografija ali za putopis će biti dovoljna i ova.
Proizvođač i godina proizvodnje
Što će se ovo negdje dobro uklopit!
I onda dolazi vijest da dolazi putnički iz Ogulina. "Rakova djeca" se brzo počnu skupljat u sačekušu no ... kako smo se motali u blizini ove kuće gospođa je izašla van provjeriti šta se to dešava. Ostala je vani sve dok vlak nije otišao
Evo ih, lijepo poredani, napeti k'o puške da se što ne propusti. Ipak je to Asea koja se ne viđa baš svaki dan
Prvi susret sa 207. Kasnije ćemo je još sresti!
Ode za Moravice
Zadnji vagon nema siva polja nego tirkizno-plavu.
U nastavku ka kolodvoru Gomirje (opet) smo zastali na ŽCP-u koji nam je otprije poznat. S razlikom što nas ovaj put ništa nije iznenadilo nit' zvonilo , dolazak drugog teama.
sve strši u zrak
Prema Vrbovskom
A kome ti svjetliš i koga ti upozoravaš!?
Upozorenja nikad dosta!
Nakon što sam se sa Kićom najavio kod prometnika, gospodo slikavanje može početi! Kolodvor Gomirje.
Zanimljiv "IZLAZ"
Kondot sa svih strana
Skladište
Pomoćna zgrada
Nogometno igralište NK "Gomirje" ispod pruge.
Malo vagona, ustvari samo jedan i to plavi Eas.
Zapel mi je za oko perche je bil išaran. Ima još njegovih fotografija ali za putopis će biti dovoljna i ova.
Proizvođač i godina proizvodnje
Što će se ovo negdje dobro uklopit!
I onda dolazi vijest da dolazi putnički iz Ogulina. "Rakova djeca" se brzo počnu skupljat u sačekušu no ... kako smo se motali u blizini ove kuće gospođa je izašla van provjeriti šta se to dešava. Ostala je vani sve dok vlak nije otišao
Evo ih, lijepo poredani, napeti k'o puške da se što ne propusti. Ipak je to Asea koja se ne viđa baš svaki dan
Prvi susret sa 207. Kasnije ćemo je još sresti!
Ode za Moravice
Zadnji vagon nema siva polja nego tirkizno-plavu.
Gost- Gost
Kolodvor Ogulinski Hreljin
Nakon što smo ispratili putnički za Moravice odosmo i mi dalje ... jedan ŽCP kod O.H.
Ovdje mora da je opaka zima!!!
I ovdje sam otišao do prometnika da se najavim da bi fotografirali kolodvor (btw, unutra je mirišalo po fažolu sa suhim mesom za umret ... kad sam izašal van nisam mogal u prvi tren prozborit ni riječi kako su mi se zubi zašvicali !). Kolodvor Ogulinski Hreljin.
Ćenifa (i nemojte baš vjerovat kikiju, nije baš tako bilo )
Prema Gomirju ...
... i Ogulinu
Malo detalja ...
Stari stupi i pužasti nosači a novi napon
Ćuko je cijelo vrijeme pozorno pratio što mu se dešava na kolodvoru i bil je spreman u svakom trenu branit svoj teritorij!
Nakon što smo ispratili putnički za Moravice odosmo i mi dalje ... jedan ŽCP kod O.H.
Ovdje mora da je opaka zima!!!
I ovdje sam otišao do prometnika da se najavim da bi fotografirali kolodvor (btw, unutra je mirišalo po fažolu sa suhim mesom za umret ... kad sam izašal van nisam mogal u prvi tren prozborit ni riječi kako su mi se zubi zašvicali !). Kolodvor Ogulinski Hreljin.
Ćenifa (i nemojte baš vjerovat kikiju, nije baš tako bilo )
Prema Gomirju ...
... i Ogulinu
Malo detalja ...
Stari stupi i pužasti nosači a novi napon
Ćuko je cijelo vrijeme pozorno pratio što mu se dešava na kolodvoru i bil je spreman u svakom trenu branit svoj teritorij!
Gost- Gost
Kolodvor Kukača
Put smo nastavili kroz Ogulin tako da moj naum da se snimi ložiona, okretnica i bunker u Ogulinu nije uspio , ali smo zato prošli kroz Josipdol (ne, nisam snimio ni Marmontov most, kasno sam reagirao!) ali smo na izlazu iz Josipdola prešli preko ličke pruge .
Mada su se neki "grozili" kako će nas dočekat u Kukači, to se ipak nije dogodilo! No ima toga još . U žaru borbe jedan team je promašil kolodvor i samo protutnjal mimo njega pa smo ih morali zvat preko sredstava veze da se vrate. Ima još, ima još . Dolaskom na kolodvor, naravno, odoh ja javit se kod prometnika. Kuc-kuc (k'o pravo fino odgojeno dijete ), primih kvaku i htjedom uć ... a ono zatvoreno! Bo-ooo ... valjda ni zaposjednuto. Ja se okrenem da ću poć dalje kad se sa druge strane začuje otvaranje 5-6 brava i kroz vrata proviri prometnik (valjda je to tako iz razloga što je kolodvor na osami). Objasnim mu tko smo, što smo i zašto smo tu. "Dobro, dobro. Samo pazite da vas vlak nebi al' sad vam ni nema vlaka". Tako smo se u času "rasplinuli" kolodvorom.
Kolodvorska zgrada
Smjer prema Ogulinu ...
... i prema Tounju.
Kićo i mannas odoše u pravcu Ogulina ...
... a ja prema Tounju.
Nije mi jasno čemu ovoliki razmak!
Izlazni signal
Izlaz prema Tounju
Opet nedoumica! Zašto skretanje na šturc ?
Povratak
Pomoćni objekt
"Skladište" plina
Put smo nastavili kroz Ogulin tako da moj naum da se snimi ložiona, okretnica i bunker u Ogulinu nije uspio , ali smo zato prošli kroz Josipdol (ne, nisam snimio ni Marmontov most, kasno sam reagirao!) ali smo na izlazu iz Josipdola prešli preko ličke pruge .
Mada su se neki "grozili" kako će nas dočekat u Kukači, to se ipak nije dogodilo! No ima toga još . U žaru borbe jedan team je promašil kolodvor i samo protutnjal mimo njega pa smo ih morali zvat preko sredstava veze da se vrate. Ima još, ima još . Dolaskom na kolodvor, naravno, odoh ja javit se kod prometnika. Kuc-kuc (k'o pravo fino odgojeno dijete ), primih kvaku i htjedom uć ... a ono zatvoreno! Bo-ooo ... valjda ni zaposjednuto. Ja se okrenem da ću poć dalje kad se sa druge strane začuje otvaranje 5-6 brava i kroz vrata proviri prometnik (valjda je to tako iz razloga što je kolodvor na osami). Objasnim mu tko smo, što smo i zašto smo tu. "Dobro, dobro. Samo pazite da vas vlak nebi al' sad vam ni nema vlaka". Tako smo se u času "rasplinuli" kolodvorom.
Kolodvorska zgrada
Smjer prema Ogulinu ...
... i prema Tounju.
Kićo i mannas odoše u pravcu Ogulina ...
... a ja prema Tounju.
Nije mi jasno čemu ovoliki razmak!
Izlazni signal
Izlaz prema Tounju
Opet nedoumica! Zašto skretanje na šturc ?
Povratak
Pomoćni objekt
"Skladište" plina
Gost- Gost
Stajalište Tounj
Do stajališta Tounj treba doć preko kamenoloma tako da sam na porti moral objasnit kamo idemo (u povratku smo skužili da ima i drugi put!). Tu je sve prekriveno bijelom prašinom i trebalo je dobro pazit gdje se staje. A pokazalo se, bilo je i "mina" druge vrste !
Zgrada stajališta
Dio perona
Dva industrijska kolosjeka u kamenolomu
Mislio sam da je ova zgrada vaga ali nije (išao sam provjerit!) jer se nevidi nigdje rez na tračnicama
Ostaci ŽCP-a
Mehanizacija kamenoloma
Separator
Mel za domaću upotrebu
Tounj
Majko, ča me grdo gjeda , k'o da san mu ča kriv
Putnički iz Generalskog
Ode ...
"Reprezentativna" ćenifa u Tounju!!!
Do stajališta Tounj treba doć preko kamenoloma tako da sam na porti moral objasnit kamo idemo (u povratku smo skužili da ima i drugi put!). Tu je sve prekriveno bijelom prašinom i trebalo je dobro pazit gdje se staje. A pokazalo se, bilo je i "mina" druge vrste !
Zgrada stajališta
Dio perona
Dva industrijska kolosjeka u kamenolomu
Mislio sam da je ova zgrada vaga ali nije (išao sam provjerit!) jer se nevidi nigdje rez na tračnicama
Ostaci ŽCP-a
Mehanizacija kamenoloma
Separator
Mel za domaću upotrebu
Tounj
Majko, ča me grdo gjeda , k'o da san mu ča kriv
Putnički iz Generalskog
Ode ...
"Reprezentativna" ćenifa u Tounju!!!
Gost- Gost
Kolodvor Gornje Dubrave
Kako Tounj nema mjesta za smještaj vagona za sipinu tako su oni smješteni u Gornjim Dubravama i po potrebi se voze do kamenoloma. dolaskom na kolodvor ja sam izašao prije dok su ostali okolo do zgrade. prije nego što sam prešao za sebe sam snimio i skladište i krenuo preko pruge kad uto izađe prometnik koji me je i dočekao. kad sam mu objasnio tko smo i što radimo na kolodvoru dozvolio nam je fotografiranje. Eto prilike za jednu milenijsku. Sve se grupiraju ali Jean malo kasni ...
Svi su spremni ... kamera može ...
Kolodvorska zgrada
Smjer Tounj
Ovdje netko živi jer se dimi iz dimnjaka.
Uuu ... bit će lijepa textura!
Skladište
Kako Tounj nema mjesta za smještaj vagona za sipinu tako su oni smješteni u Gornjim Dubravama i po potrebi se voze do kamenoloma. dolaskom na kolodvor ja sam izašao prije dok su ostali okolo do zgrade. prije nego što sam prešao za sebe sam snimio i skladište i krenuo preko pruge kad uto izađe prometnik koji me je i dočekao. kad sam mu objasnio tko smo i što radimo na kolodvoru dozvolio nam je fotografiranje. Eto prilike za jednu milenijsku. Sve se grupiraju ali Jean malo kasni ...
Svi su spremni ... kamera može ...
Kolodvorska zgrada
Smjer Tounj
Ovdje netko živi jer se dimi iz dimnjaka.
Uuu ... bit će lijepa textura!
Skladište
Gost- Gost
Stajalište Donje Dubrave
Dok je jedan team lutao po kordunu drugi je marljivo sve fotografirao . Šteta! propustili su susret sa 207.
Stajališna zgrada
Snimaš unutrašnjost a ustvari snimiš refleksiju!
Ajmo ispočetka, jedna bolja.
Bolje je upast unutra i onda "udri".
Spomen-ploča. Ovo je za vrijeme WWII bio poznat partizanski kraj. Gore iznad ima i bunker. Mislim da je talijanski.
Ima i ćenifa!
A unutra sve drveno
Betonska ograda
Postoje i vrata sa strane ...
... a 'nutra ćumur.
Ima i potleušica sa strane ...
... koja pokazuje da tu ima i živih!
Dolazi 207 sa putničkim. Mada nema nikoga (mi se ne računamo ) vlak ipak mora stati!
Ode! Još ćemo je vidjeti uskoro u Generalskom Stolu.
Dogovor sa ekipom imam li vremena otrčati do obližnjeg brda snimiti bunker. Blijedo su me pogledali! Ja trk ubrdo dok se nisu predomislili! U neposrednoj blizini je vikendica.
Oni dole su već nestrpljivi!
ŽCP
Dok je jedan team lutao po kordunu drugi je marljivo sve fotografirao . Šteta! propustili su susret sa 207.
Stajališna zgrada
Snimaš unutrašnjost a ustvari snimiš refleksiju!
Ajmo ispočetka, jedna bolja.
Bolje je upast unutra i onda "udri".
Spomen-ploča. Ovo je za vrijeme WWII bio poznat partizanski kraj. Gore iznad ima i bunker. Mislim da je talijanski.
Ima i ćenifa!
A unutra sve drveno
Betonska ograda
Postoje i vrata sa strane ...
... a 'nutra ćumur.
Ima i potleušica sa strane ...
... koja pokazuje da tu ima i živih!
Dolazi 207 sa putničkim. Mada nema nikoga (mi se ne računamo ) vlak ipak mora stati!
Ode! Još ćemo je vidjeti uskoro u Generalskom Stolu.
Dogovor sa ekipom imam li vremena otrčati do obližnjeg brda snimiti bunker. Blijedo su me pogledali! Ja trk ubrdo dok se nisu predomislili! U neposrednoj blizini je vikendica.
Oni dole su već nestrpljivi!
ŽCP
Gost- Gost
Kolodvor Generalski Stol
U trenutku kad smo dolazili na kolodvor G.S. prometnik se upravo penjao u Aseu i sa njom odlazio u smjeru Donjih Dubrava a u prometnom uredu je bio samo manevrista. Čekao sam da se ipak pojavi prometnik pa da mu kažem za naše namjere.
Kolodvorska zgrada
Smjer prema Karlovcu ...
... i prema Donjim Dubravama
Vagoni su tu ali je nešto izmjenjen raspored.
Evo i Asea-e. I manevrista je tu. Prometnik je još u lokomotivi.
Lokomotiva je zakopčana a prometnik izlazi van
Sad još malo unautrag da sve bude pod peronom.
Rastavljač
U trenutku kad smo dolazili na kolodvor G.S. prometnik se upravo penjao u Aseu i sa njom odlazio u smjeru Donjih Dubrava a u prometnom uredu je bio samo manevrista. Čekao sam da se ipak pojavi prometnik pa da mu kažem za naše namjere.
Kolodvorska zgrada
Smjer prema Karlovcu ...
... i prema Donjim Dubravama
Vagoni su tu ali je nešto izmjenjen raspored.
Evo i Asea-e. I manevrista je tu. Prometnik je još u lokomotivi.
Lokomotiva je zakopčana a prometnik izlazi van
Sad još malo unautrag da sve bude pod peronom.
Rastavljač
Gost- Gost
Stajalište Gornji Zvečaj
Dalje je pruga zatvorena i dalje smo nailazili sao na radnike i na drezine svih mogućih vrsta sve do Mrzlog Polja. Slijedeća "žrtva" je bilo stajalište Gornji Zvečaj. Drugom teamu se toliko žurilo da su i pored ovoga projurili. Ili možda nisu .
Zgrada stajališta. VW Transporter je tu jer su u blizini bili i radnici.
Ulaz u čekaonicu
Netko si je dao oduška na staklima!
Iznutra
Nekad se vršila i prodaja karata
Ima i televun al' više nema prodaje karata
Očito da je ovdje nekada bio ŽCP
U neposrednoj blizini su ostaci još jednog bunkera
Dalje je pruga zatvorena i dalje smo nailazili sao na radnike i na drezine svih mogućih vrsta sve do Mrzlog Polja. Slijedeća "žrtva" je bilo stajalište Gornji Zvečaj. Drugom teamu se toliko žurilo da su i pored ovoga projurili. Ili možda nisu .
Zgrada stajališta. VW Transporter je tu jer su u blizini bili i radnici.
Ulaz u čekaonicu
Netko si je dao oduška na staklima!
Iznutra
Nekad se vršila i prodaja karata
Ima i televun al' više nema prodaje karata
Očito da je ovdje nekada bio ŽCP
U neposrednoj blizini su ostaci još jednog bunkera
Gost- Gost
Kolodvor Zvečaj
Na prilazu kolodvoru zamjetili smo još jedan EVP. I ovaj je van funkcije promjenom sistema. Ali prije toga par fotki radnika koji su tu intenzivno radili.
Stari EVP
Mada EVP više nije u funkciji, upozorenja su još uvijek tu. I sam pogled na nešto ovakovo ledi krv u žilama!
Ostaci starog portala i dalje služe za natezanje KM
A i stupovi su stari
Zgrada kolodvora
Smjer prema Karlovcu ...
... i Ogulinu
Skladište
Na prilazu kolodvoru zamjetili smo još jedan EVP. I ovaj je van funkcije promjenom sistema. Ali prije toga par fotki radnika koji su tu intenzivno radili.
Stari EVP
Mada EVP više nije u funkciji, upozorenja su još uvijek tu. I sam pogled na nešto ovakovo ledi krv u žilama!
Ostaci starog portala i dalje služe za natezanje KM
A i stupovi su stari
Zgrada kolodvora
Smjer prema Karlovcu ...
... i Ogulinu
Skladište
Gost- Gost
Stajalište Belavići
Slijedeće je bilo stajalište Belavići. Samo stajalište je u neposrednoj blizini ŽCP-a tako da kad vlak stane stoji zapravo na ŽCP-u
Smjer prema Karlovcu ...
... i Zvečaju.
ŽCP sa jedne strane ...
... i druge strane
Bio je tu i jedan umiljati crni macan koji je došal videt ko mu to mace plaši
Slijedeće je bilo stajalište Belavići. Samo stajalište je u neposrednoj blizini ŽCP-a tako da kad vlak stane stoji zapravo na ŽCP-u
Smjer prema Karlovcu ...
... i Zvečaju.
ŽCP sa jedne strane ...
... i druge strane
Bio je tu i jedan umiljati crni macan koji je došal videt ko mu to mace plaši
Gost- Gost
Kolodvor Duga Resa
Kad smo došli na kolodvor odmah sam otišao do prometnog da se najavim. Kaže mi prometnik da možemo fotografirat sve ali da njega izostavimo. kazao sam mu da mi i nismo tu da bi njega snimali već samo infru.
Kolodvorska zgrada
Kasnije nam je prometnik ukazao i na samu zgradu koja je obnovljena prije dvije godine a već ju je "probila" vlaga
Nešto što je uz samu kolodvorsku zgradu a nepoznate namjene
Smjer prema Zvečaju ...
... i Karlovcu (u daljini se vidi drezina)
Skladište
Drezina sa vagonom
Vagon Infre. Pretopstavljam za tračnice
Kad smo došli na kolodvor odmah sam otišao do prometnog da se najavim. Kaže mi prometnik da možemo fotografirat sve ali da njega izostavimo. kazao sam mu da mi i nismo tu da bi njega snimali već samo infru.
Kolodvorska zgrada
Kasnije nam je prometnik ukazao i na samu zgradu koja je obnovljena prije dvije godine a već ju je "probila" vlaga
Nešto što je uz samu kolodvorsku zgradu a nepoznate namjene
Smjer prema Zvečaju ...
... i Karlovcu (u daljini se vidi drezina)
Skladište
Drezina sa vagonom
Vagon Infre. Pretopstavljam za tračnice
Gost- Gost
Radovi između Duge Rese i Mrzlog Polja
Drezina na izlazu iz Duge Rese prema Mrzlom polju
Radnici
Ovaj već šrafa tračnice!
Ovdje nema nikakve aktivnosti. valjda su već sve napravili
Ali malo dalje rade na KM-u
Mala napomena: sve je snimljeno iz automobila u vožnji!
Drezina na izlazu iz Duge Rese prema Mrzlom polju
Radnici
Ovaj već šrafa tračnice!
Ovdje nema nikakve aktivnosti. valjda su već sve napravili
Ali malo dalje rade na KM-u
Mala napomena: sve je snimljeno iz automobila u vožnji!
Gost- Gost
Kolodvor Mrzlo Polje
Već smo blizu Karlovca. Pače ovo je predgrađe Karlovca. Odmah se da zamjetiti sa ceste da ima dosta Eas-a
Dolaskom na koldovor odoh u prometni ured javiti se prometniku. Čovjeka sam prekinuo u telefonskom razgovoru ali kad sam mu kazao kojim smo poslom kazao je da možemo fotografirati.
Kolodvorska zgrada
Smjer prema Karlovcu ...
... i Dugoj Resi.
Eas-i
Vanjska tračnica na prolaznom kolosjeku bliže kolodvorskoj zgradi je poprilično istrošena!
Stup sa nosačima KM i poligonatorima
I sad ono najzanimljivije! Dok se ostatak ekipe otšetao niže dolje, Jean i ja smo ostali na kolodvoru. Da ubijemo vrijeme čekajuću ušli smo u jednu prostoriju. Mene je privukla veeeelika kalijeva peć
Mada danas ta prostorija ima drugu funkciju, služi kao garderoba.
Bilo bi zanimljivo otkriti što se nekada ovdje obavljalo!
Ovo je još zanimljivije! Ovo sam prvi put vidio na nekom kolodvoru!!!
Vani su stare klupe za putnike. Iz iskustva znam da su poprilično hladne pogotovo ako su vani!
Već smo blizu Karlovca. Pače ovo je predgrađe Karlovca. Odmah se da zamjetiti sa ceste da ima dosta Eas-a
Dolaskom na koldovor odoh u prometni ured javiti se prometniku. Čovjeka sam prekinuo u telefonskom razgovoru ali kad sam mu kazao kojim smo poslom kazao je da možemo fotografirati.
Kolodvorska zgrada
Smjer prema Karlovcu ...
... i Dugoj Resi.
Eas-i
Vanjska tračnica na prolaznom kolosjeku bliže kolodvorskoj zgradi je poprilično istrošena!
Stup sa nosačima KM i poligonatorima
I sad ono najzanimljivije! Dok se ostatak ekipe otšetao niže dolje, Jean i ja smo ostali na kolodvoru. Da ubijemo vrijeme čekajuću ušli smo u jednu prostoriju. Mene je privukla veeeelika kalijeva peć
Mada danas ta prostorija ima drugu funkciju, služi kao garderoba.
Bilo bi zanimljivo otkriti što se nekada ovdje obavljalo!
Ovo je još zanimljivije! Ovo sam prvi put vidio na nekom kolodvoru!!!
Vani su stare klupe za putnike. Iz iskustva znam da su poprilično hladne pogotovo ako su vani!
Zadnja promjena: tomo; pon 9 stu 2009 - 8:37; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gost- Gost
Kolodvor Karlovac
Kolodvorska zgrada sa civilne strane
Unutra jedna od reprodukcija ...
Dočekali nas Zlayo i Drempa
Švedom ćemo do Bubnjaraca i natrag
Kako ćemo ovo nazvat? Elektro Eas ?
Njih dvojica ostadoše u Karlovcu, nisu htjeli sa nama.
Kolodvorska zgrada sa civilne strane
Unutra jedna od reprodukcija ...
Dočekali nas Zlayo i Drempa
Švedom ćemo do Bubnjaraca i natrag
Kako ćemo ovo nazvat? Elektro Eas ?
Njih dvojica ostadoše u Karlovcu, nisu htjeli sa nama.
Gost- Gost
Karlovac - Bubnjarci i natrag Švedom
Odlazak iz Karlovca
Industrijski kolosjek u blizini Mahičnog
Ulazak u Mahično
Odlazak
Ulazak u Zorkovac
Zorkovac
Prelazak preko mosta (preko Kupe?)
Osvjetljene stepenice
Uzlazimo u Ozalj
Kolodvorska zgrada
Otamo smo došli
Malo kućica
Odosmo dalje, pred ulaskom u jedan od tunela
Zrcalna slika!
Tunel ispod starog grada
Zaluka
Kako sunce neumitno pada tako se i boje jeseni pojačavaju!
Ima i ovdje bunkera
Juri naš šved dalje po zavojima
Ulazimo u Kamanje
Ali ćemo brzo i nastaviti!
Uh sunce je već poprilično u padu i radi nezaboravne boje!
Ima Kamanje i autobusno stajalište
Sunce iznad Kamanja
Brlog grad, neki dolje a neki snimaju
Sumrak je još žešći!
Šved juri prema Bubnjarcima
I evo nas u Bubnjarcima. Nigdje nikoga! Osim nas 6, konduktera i strojovođe. Čak niti policije jer ovo nije "međunarodni".
Čekaonica je zapuštena
Ni vani nije puno bolje
ulaz iz smjera Karlovca U Bubnjarce
Šved kojim smo došli i kojim se vraćamo
Putem je skupio zbirku lišća
Ove tri patke kad su nas vidjele brzo su se odgegale u sigurnost dvorišča.
Uslijedio je povratak. Uvjeti za fotografiranje su postali skroz loši jer sunce samo što nije zašlo.
Još par koje su koliko-toliko OK iz "jurećeg" šveda
Ozalj
Još jedan turšin terorist! "Vozi sa srcem, vozi sa osmjehom!"
Neke je ugodna toplina i ljuljanje Šveda uspavalo?
A daaaaj, jesi dosadan k'o buha! Kako ti se još da okidat tim aparat'ćem!
U Karlovcu totalan mtrak, uvjeti nikakvi. Asea na teretnom.
Putnički čeka polazak za Zagreb
I to sa tandemom!
I to je to! Nema više! Još smo ostali vani u razgovoru sa Portosom i nakom nekog vremena se rastali i sa njime i krenuli doma.
Do nekog slijedećeg ekšna
Odlazak iz Karlovca
Industrijski kolosjek u blizini Mahičnog
Ulazak u Mahično
Odlazak
Ulazak u Zorkovac
Zorkovac
Prelazak preko mosta (preko Kupe?)
Osvjetljene stepenice
Uzlazimo u Ozalj
Kolodvorska zgrada
Otamo smo došli
Malo kućica
Odosmo dalje, pred ulaskom u jedan od tunela
Zrcalna slika!
Tunel ispod starog grada
Zaluka
Kako sunce neumitno pada tako se i boje jeseni pojačavaju!
Ima i ovdje bunkera
Juri naš šved dalje po zavojima
Ulazimo u Kamanje
Ali ćemo brzo i nastaviti!
Uh sunce je već poprilično u padu i radi nezaboravne boje!
Ima Kamanje i autobusno stajalište
Sunce iznad Kamanja
Brlog grad, neki dolje a neki snimaju
Sumrak je još žešći!
Šved juri prema Bubnjarcima
I evo nas u Bubnjarcima. Nigdje nikoga! Osim nas 6, konduktera i strojovođe. Čak niti policije jer ovo nije "međunarodni".
Čekaonica je zapuštena
Ni vani nije puno bolje
ulaz iz smjera Karlovca U Bubnjarce
Šved kojim smo došli i kojim se vraćamo
Putem je skupio zbirku lišća
Ove tri patke kad su nas vidjele brzo su se odgegale u sigurnost dvorišča.
Uslijedio je povratak. Uvjeti za fotografiranje su postali skroz loši jer sunce samo što nije zašlo.
Još par koje su koliko-toliko OK iz "jurećeg" šveda
Ozalj
Još jedan turšin terorist! "Vozi sa srcem, vozi sa osmjehom!"
Neke je ugodna toplina i ljuljanje Šveda uspavalo?
A daaaaj, jesi dosadan k'o buha! Kako ti se još da okidat tim aparat'ćem!
U Karlovcu totalan mtrak, uvjeti nikakvi. Asea na teretnom.
Putnički čeka polazak za Zagreb
I to sa tandemom!
I to je to! Nema više! Još smo ostali vani u razgovoru sa Portosom i nakom nekog vremena se rastali i sa njime i krenuli doma.
Do nekog slijedećeg ekšna
Gost- Gost
Taj signal ti se zove granični kolosiječni signal.tomo je napisao/la:Manevarski signal (valjda, pital sam narcisa za njegov naziv ali sam u međuvremenu zaboravil ... ... ... )
https://2img.net/r/ihimizer/img14/9621/pb070347.jpg
To ti je takozvana bočna zaštita.Skretnica je okrenuta prema šturcu iz toga razloga da se štiti glavna pruga,tj. u slučaju odbjegnuća vagona ili nečega drugoga bolje da ode u šturc nego na otvorenu prugu.tomo je napisao/la:Opet nedoumica! Zašto skretanje na šturc ?
https://2img.net/r/ihimizer/img264/3557/pb070446.jpg
Još nešto?
I da,skoro zaboravih.Čestitke svim sudionicima ekšna na divnim fotkama i putopisu.Zbilja je bilo odlično.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Hvala za pojašnjenja!
... do neke druge prilike .ZlayoZg je napisao/la:... Još nešto? ...
Gost- Gost
Ko što već znate, vesela ekipa okupila se ispred legendarnog Cresa u subotu oko 8 sati, ekipu je nakratko pojačao naš legendarni maratonac koji ovaj puta nije trčao za našu ekipu.
Sa manji zakašnjenjem u odnosu na plan krećemo prema Sobolima gdje nas čeka naš Grmošćan:
S obzirom da je moj prijedlog da prvo obiđemo kolodvor Zalesina, te stajališta Kupjak i Žrnovac, jednoglasno preglasan, nije nam preostalo ništa drugo nego zaputiti se ravno u Vrbovsko. Vrijeme nam nije bilo naklonjeno što se tiče rasvjete, ali nije bilo kiše i to je najvažnije. Spuštamo se prema kolodvoru Vrbovsko i zastajemo iznad portala tunela:
Uvijek me rastuži pogled na napuštene tvorničke pogone poput ovog drvne industrije Vrbovsko. Industrija je ispala u drugu ligu,a u prvu je ušla ekipa export/import made in China. Ali, što se to dimi iz dimnjaka?
Ne, to je samo niska naoblaka.
Kolodvor Vrbovsko je također pust:
Pogled na kolodvorsku zgradu:
S obzirom da smo imali extrasuperprovjerenu informaciju da prugfa Rijeka -Zagreb danas ima zatvor nismo očekivali da ćemo čuti zvrndanje telefona, a još manje zeleni izlazni signal prema Gomirju. Brže, Tomo, brže, vlak samo ča ni arival:
Situacija na čeki nasuprot kolodvorske zgrade:
Evo i nje-308-ca s ekipom beelova:
Odlazak u smjeru Gomirja:
A sad, pravac Gomirje. Sastanak sa plavcima ovaj puta nisamo imali, ali smo se morali zaustaviti na legendarnom ŽCP-u nedaleko Gomirja:
Ovaj puta nismo imali susret s vlakom, pa sam uslikao ovaj semaforizirani prijelaz za medvjede:
Nastavljamo prema kolodvoru Gomirje uskom cesticom koja se odvaja od glavne ceste za Ogulin ( naravno da sam promašio skretanje, jer se znak koji usmjerava prema kolodvoru nalazi 10 metara iza skretanja-bravo HŽ ). Prva impresija kolodvora Gomirje:
Jedna sportsko-željeznička ili stadion NK Gomirje:
Baš me zanima koliko je lopti završilo na tračnicama.
Kompozicija Easzova sa jednim plavcem:
Izlaz prema Vrbovskom nalazi se u lijevom zavoju:
Nadvišenje kolosijeka:
Ima naznaka da se odvijaju radovi na pruzi:
Tomo snima vide:
Jedna specijalka za našeg Pfaffa ( za krepku juhicu ):
Zar ste mislili da nećemo vidjeti još jedan putnički? Ovu 207-cu vidjeti ćemo još tijekom dana:
Odlazi u smjeru Vrbovskog:
Na ŽCP-u:
Nastavljamo dalje prema Ljubošini, prolazimo mjesto, ali ne pronalazimo skretanje prema stajalištu, tako da odlučujemo da Štacionov vlak nastavlja dalje prema kolodvoru Ogulinski Hreljin, kojega je znatno lakše naći ( nalazi se na samoj cesti ):
S obzirom da se većina muvala na središnjem dijelu kolodvora, ja sam odlučio malo obići istočni dio:
Izlazni signali prema Ogulinu:
Pogled unatrag prema kolodvorskoj zgradi:
Skretnica na istočnom ulazu u kolodvor:
Čini se modernizirana:
Pogledajte lijevu šinu. Izgleda da na ovom dijelu ima poprilično udara:
Ulazna tabela:
Mostić:
Nakon Ogulinskog Hreljina, idemo dalje prema Ogulinu, ali zaobilazimo kolodvor,već nastvljamo preko Oštarija i Skradnika prema Kukači.
Sa manji zakašnjenjem u odnosu na plan krećemo prema Sobolima gdje nas čeka naš Grmošćan:
S obzirom da je moj prijedlog da prvo obiđemo kolodvor Zalesina, te stajališta Kupjak i Žrnovac, jednoglasno preglasan, nije nam preostalo ništa drugo nego zaputiti se ravno u Vrbovsko. Vrijeme nam nije bilo naklonjeno što se tiče rasvjete, ali nije bilo kiše i to je najvažnije. Spuštamo se prema kolodvoru Vrbovsko i zastajemo iznad portala tunela:
Uvijek me rastuži pogled na napuštene tvorničke pogone poput ovog drvne industrije Vrbovsko. Industrija je ispala u drugu ligu,a u prvu je ušla ekipa export/import made in China. Ali, što se to dimi iz dimnjaka?
Ne, to je samo niska naoblaka.
Kolodvor Vrbovsko je također pust:
Pogled na kolodvorsku zgradu:
S obzirom da smo imali extrasuperprovjerenu informaciju da prugfa Rijeka -Zagreb danas ima zatvor nismo očekivali da ćemo čuti zvrndanje telefona, a još manje zeleni izlazni signal prema Gomirju. Brže, Tomo, brže, vlak samo ča ni arival:
Situacija na čeki nasuprot kolodvorske zgrade:
Evo i nje-308-ca s ekipom beelova:
Odlazak u smjeru Gomirja:
A sad, pravac Gomirje. Sastanak sa plavcima ovaj puta nisamo imali, ali smo se morali zaustaviti na legendarnom ŽCP-u nedaleko Gomirja:
Ovaj puta nismo imali susret s vlakom, pa sam uslikao ovaj semaforizirani prijelaz za medvjede:
Nastavljamo prema kolodvoru Gomirje uskom cesticom koja se odvaja od glavne ceste za Ogulin ( naravno da sam promašio skretanje, jer se znak koji usmjerava prema kolodvoru nalazi 10 metara iza skretanja-bravo HŽ ). Prva impresija kolodvora Gomirje:
Jedna sportsko-željeznička ili stadion NK Gomirje:
Baš me zanima koliko je lopti završilo na tračnicama.
Kompozicija Easzova sa jednim plavcem:
Izlaz prema Vrbovskom nalazi se u lijevom zavoju:
Nadvišenje kolosijeka:
Ima naznaka da se odvijaju radovi na pruzi:
Tomo snima vide:
Jedna specijalka za našeg Pfaffa ( za krepku juhicu ):
Zar ste mislili da nećemo vidjeti još jedan putnički? Ovu 207-cu vidjeti ćemo još tijekom dana:
Odlazi u smjeru Vrbovskog:
Na ŽCP-u:
Nastavljamo dalje prema Ljubošini, prolazimo mjesto, ali ne pronalazimo skretanje prema stajalištu, tako da odlučujemo da Štacionov vlak nastavlja dalje prema kolodvoru Ogulinski Hreljin, kojega je znatno lakše naći ( nalazi se na samoj cesti ):
S obzirom da se većina muvala na središnjem dijelu kolodvora, ja sam odlučio malo obići istočni dio:
Izlazni signali prema Ogulinu:
Pogled unatrag prema kolodvorskoj zgradi:
Skretnica na istočnom ulazu u kolodvor:
Čini se modernizirana:
Pogledajte lijevu šinu. Izgleda da na ovom dijelu ima poprilično udara:
Ulazna tabela:
Mostić:
Nakon Ogulinskog Hreljina, idemo dalje prema Ogulinu, ali zaobilazimo kolodvor,već nastvljamo preko Oštarija i Skradnika prema Kukači.
Zadnja promjena: kico101; uto 10 stu 2009 - 20:16; ukupno mijenjano 1 put.
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008
Idemo prema kolodvoru Kukača, međutim, da bi ga pronašli morate biti poprilično vješti. Naime, desno dolje od glavne ceste vidi se ulazna tabela za naselje Kukača, a cestica širine za jedva jedan auto odvaja se lijevo gore. Sam kolodvor nalazi se u oštrom S-zavoju, kojeg se ne bi postidile ni slalomske staze. Pogled prema Oštarijama:
Prema Tounju:
Pogledajte nadvišenje:
Zgrada kolodvora:
Izlazni signali u smjeru Tounja:
S obzirom da imamo najavljeni susret sa još jednim putničkim, hitamo brzo u Tounj, tek 2 kilometra dalje. Zanimljivo, ali stajalište se nalazi usrd kamenoloma i da bi do njega došli morate s pozdraviti s portirom. Kolodvorska zgrada ili što već:
Služeći se LLeonovim instiktom odlučih potražiti malo povišenu poziciju sa susret s putničkim iz smjera Gornjih Dubrava. Odabran je nadvožnjak kojim se ulazi u kamenolom. Pogled prema stajalištu Tounj, ali kadar otkriva i napuštene industrijske kolosijeke koji se ne mogu vidjeti dolje sa pozicije stajališne zgrade:
Pogled u smjeru Kukače:
Krajolik u okružju Tounja:
Ekipa je zauzela pozicije:
Evo i nje: 308-ca, drugi put:
Polazak prema Kukači:
Stražnji dio kompozicije:
S obzirom da smo se u Tounju zadržali više od planiranog ( vlak je kasnio 10-ak minuta ), krećemo dalje prema Gornjim Dubravama prema kojima vodi uska nepregledna i zavojita cestica. Nismo očekivali da se uz nju nalazi jedan poprilično veliki kolodvor-upoznajmo Gornje Dubrave:
Izlaz prema Tounju:
Prema Donjim Dubravama:
Kolodvorska zgrada:
Jedini pokreni dijelovi na kolodvoru su ovi vagoni održavanja:
Ćeš ti mene, ma ću i ja tebe:
S obzirom da prema Donjim Dubravama nema direktne ceste, iz Gornjih Dubrava ponovo se vraćamo u Tounj, gdje dio ekipe zastaje u mjesnom dućanu, a pravi ekšnmeni nastavljaju brzo prema Donjim Dubravama kako bi uhvatili putnički za Generalski Stol.
Stajališna zgrada:
Zgrada ponešto drukčije namjene:
Pogled u smjeru Gornjih Dubrava:
Prema Generalskom Stolu:
207 drugi put:
Odlazk prema Generalskom Stolu:
Sjedamo u Ladu njivu i nastavljamo prema obližnjem Generalskom Stolu. Kolodvorska zgrada:
Nadmorska visina kao na okretištu Brašćine ( pozdrav kolegi Mannasu ):
Pogodite koga smo našli u Generalskom Stolu:
S obzirom da je pruga zatvorena od Generalskog Stola do Karlovca, kompozicije voze samo do Generalskog Stola , a dalje autobusima. Promjene strane:
U međuvremenu bl-ovi čekaju:
Na kolodvoru ima ponešto i tereta:
Na kolodvoru Generalski Stol proveli smo dio vremena u ugodnom čavrljanju sa strojovođom 207-ce iz kojega sam doznao podosta korisnih informacija, te bih ovom prilikom zahvalio čovjeku koji je primjer kako se odnos između osoblja HŽ-a i nas zanesenjaka može podići na jednu višu razinu.
Prema Tounju:
Pogledajte nadvišenje:
Zgrada kolodvora:
Izlazni signali u smjeru Tounja:
S obzirom da imamo najavljeni susret sa još jednim putničkim, hitamo brzo u Tounj, tek 2 kilometra dalje. Zanimljivo, ali stajalište se nalazi usrd kamenoloma i da bi do njega došli morate s pozdraviti s portirom. Kolodvorska zgrada ili što već:
Služeći se LLeonovim instiktom odlučih potražiti malo povišenu poziciju sa susret s putničkim iz smjera Gornjih Dubrava. Odabran je nadvožnjak kojim se ulazi u kamenolom. Pogled prema stajalištu Tounj, ali kadar otkriva i napuštene industrijske kolosijeke koji se ne mogu vidjeti dolje sa pozicije stajališne zgrade:
Pogled u smjeru Kukače:
Krajolik u okružju Tounja:
Ekipa je zauzela pozicije:
Evo i nje: 308-ca, drugi put:
Polazak prema Kukači:
Stražnji dio kompozicije:
S obzirom da smo se u Tounju zadržali više od planiranog ( vlak je kasnio 10-ak minuta ), krećemo dalje prema Gornjim Dubravama prema kojima vodi uska nepregledna i zavojita cestica. Nismo očekivali da se uz nju nalazi jedan poprilično veliki kolodvor-upoznajmo Gornje Dubrave:
Izlaz prema Tounju:
Prema Donjim Dubravama:
Kolodvorska zgrada:
Jedini pokreni dijelovi na kolodvoru su ovi vagoni održavanja:
Ćeš ti mene, ma ću i ja tebe:
S obzirom da prema Donjim Dubravama nema direktne ceste, iz Gornjih Dubrava ponovo se vraćamo u Tounj, gdje dio ekipe zastaje u mjesnom dućanu, a pravi ekšnmeni nastavljaju brzo prema Donjim Dubravama kako bi uhvatili putnički za Generalski Stol.
Stajališna zgrada:
Zgrada ponešto drukčije namjene:
Pogled u smjeru Gornjih Dubrava:
Prema Generalskom Stolu:
207 drugi put:
Odlazk prema Generalskom Stolu:
Sjedamo u Ladu njivu i nastavljamo prema obližnjem Generalskom Stolu. Kolodvorska zgrada:
Nadmorska visina kao na okretištu Brašćine ( pozdrav kolegi Mannasu ):
Pogodite koga smo našli u Generalskom Stolu:
S obzirom da je pruga zatvorena od Generalskog Stola do Karlovca, kompozicije voze samo do Generalskog Stola , a dalje autobusima. Promjene strane:
U međuvremenu bl-ovi čekaju:
Na kolodvoru ima ponešto i tereta:
Na kolodvoru Generalski Stol proveli smo dio vremena u ugodnom čavrljanju sa strojovođom 207-ce iz kojega sam doznao podosta korisnih informacija, te bih ovom prilikom zahvalio čovjeku koji je primjer kako se odnos između osoblja HŽ-a i nas zanesenjaka može podići na jednu višu razinu.
Zadnja promjena: kico101; uto 10 stu 2009 - 20:17; ukupno mijenjano 1 put.
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.