thomcro movies
+2
KAPO
Narcis
6 posters
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: thomcro movies
Strojovođa ove karavele je baš muzikalno nadaren.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Nisam snimio da kraja jer su već zašli za remizu ali svirali su sigurno gore do mosta.
Gost- Gost
Kako uskoro dolazi vrijeme maškara (mjesec dana će proletit za čas!), kopao sam po arhivi i našao ovaj film iz veljače 2008-e kad je došao maškarani vlak sa 11 vagona!!! Koliko se sjećam, iza toga više nije bilo tako dugačkog domaćeg vlaka u Rijeci! Broj lokomotive koja je dovukla ovaj vlak se nevidi ali sigurno na 4umu negdje postoji neki zapis koja je vukla. Da više ne dužim, evo filma ...
Gost- Gost
Lokomotiva je 1061-101. Vidi se ona ogromna ruzinava fleka gdje je otpala boja na mjestu HŽ loga na čelu.
Registration date : 04.09.2008
HZ 1061 011 i 007 dolaze u zaprezi u Rijeku
Malo kasnije, posljednji film sa 007
Oba filma snimljena 05.04.'11., dva dana prije nego što je strojovođa D. Domitrović nesretno poginuo u 007
Malo kasnije, posljednji film sa 007
Oba filma snimljena 05.04.'11., dva dana prije nego što je strojovođa D. Domitrović nesretno poginuo u 007
Gost- Gost
Trafo, miliću, trafo . Ma to je još mići vagončin, videl san ja i većeg, bi reć puno puno punoljetneg. Mrcinu od vagona
Gost- Gost
Bunaram po hardu po starim fotografijama pa svako malo naletim i na neki film koji sam snimio. Tako sm naletio i na ovo:
015 odlazi s "janezom" ali ... 7 vagona !!! Pazite, prije 3 godine to nam je bilo normalno a danas ... danas je dobro ako vidimo i dva-tri vagona na nekoj kompoziciji (samo da nam i ta 2-3 današnja vagona za slijedeće 3 godine ne postanu raritet kom ćemo se iščuđavat!!!)
015 odlazi s "janezom" ali ... 7 vagona !!! Pazite, prije 3 godine to nam je bilo normalno a danas ... danas je dobro ako vidimo i dva-tri vagona na nekoj kompoziciji (samo da nam i ta 2-3 današnja vagona za slijedeće 3 godine ne postanu raritet kom ćemo se iščuđavat!!!)
Gost- Gost
Ispravak: Nije 015, nego 012
E onda nije bilo pred tri godine nego pred najmanje pet! Žutka 015 stala je neposredno poslije našeg prvog izleta u Ljubljanu 8.10.2008., vratila se u prome krajem veljače 2011. (ulickana i sa natpisom "HŽ VV" na boku) i vozila do kraja studenog iste godine, kada je fasovala u Moravicama.
Mislio sam da je ovo onaj film kojeg si snimio kad smo zajedno bili na kolodvoru, kada sam i ja snimio ovo:
Datum je isti - 11.7. Godina se u tvom filmu ne vidi, pa sam pretpostavio da je to taj isti dan.
Mislio sam da je ovo onaj film kojeg si snimio kad smo zajedno bili na kolodvoru, kada sam i ja snimio ovo:
Datum je isti - 11.7. Godina se u tvom filmu ne vidi, pa sam pretpostavio da je to taj isti dan.
Jean Jean , nisam od tebe očekivao da ćeš bit, sorry al' moram ti to napisat, tako bedast! Nadam se da će ti ovo bit dovoljan dokaz o datumu nastanka filma ali i fotografija. Nadam se da je jasno da sam morao neke fotografije koje su nebitne za ovo maknuti! Datum u crvenom ovalu odnosi se na fotografiju!
Btw, ti kao tajnik udruge trebao bi bar znat datum osnivačke skupštine kad su i ovaj film i fotografije nastale!
Au, sorry, ti to ni nemožeš znat jer nisi ni bio prisutan na osnivačkoj skupštini al' postoji zapisnik pa si se bar tamo mogao informirati o nekim stvarima!!!
Btw, ti kao tajnik udruge trebao bi bar znat datum osnivačke skupštine kad su i ovaj film i fotografije nastale!
Au, sorry, ti to ni nemožeš znat jer nisi ni bio prisutan na osnivačkoj skupštini al' postoji zapisnik pa si se bar tamo mogao informirati o nekim stvarima!!!
Gost- Gost
Sam si pogrešno (implicitno) datirao film u jučerašnjem postu:
Iz naslova filma se vidi da je nastao 11.7., ali ne i koje godine. 11.7.2010. je petnaestica bila na popravku u Gredelju. 11.7.2009. smo bili na kolodvoru kad si mi predao fotke za panoe. Tada si također snimio film sa podužim putničkim vlakom koji kreće za Sloveniju, na sličnom mjestu gdje je i ovaj, pa sam naprečac zaključio da je to taj film. Sad kad gledam svoje fotke od taj dan vidim da su na njemu taj dan 2009. bili austrijski vagoni i da ih je bilo čak 8 (dakle, ništa čudno usred ljetne sezone).
Jesam li bedast zato što sam tvoju pogrešku krivo pokušao ispraviti - neka prosudi netko kompetentniji od tebe.
Hoće li članstvo udruge moći preći preko činjenice da ne pamtim datum osnivanja udruge, provjeri s njima. Možda da pokreneš inicijativu za moju smjenu sa funkcije?
Au, sorry, zaboravio sam da više nisi član...
Ma imaš ti i pravo: bedast sam i to zato što se uopće spuštam na ovu razinu rasprave...
od 2008. je prošlo pet, a ne tri godine.dida je napisao/la:Pazite, prije 3 godine to nam je bilo normalno
Iz naslova filma se vidi da je nastao 11.7., ali ne i koje godine. 11.7.2010. je petnaestica bila na popravku u Gredelju. 11.7.2009. smo bili na kolodvoru kad si mi predao fotke za panoe. Tada si također snimio film sa podužim putničkim vlakom koji kreće za Sloveniju, na sličnom mjestu gdje je i ovaj, pa sam naprečac zaključio da je to taj film. Sad kad gledam svoje fotke od taj dan vidim da su na njemu taj dan 2009. bili austrijski vagoni i da ih je bilo čak 8 (dakle, ništa čudno usred ljetne sezone).
Jesam li bedast zato što sam tvoju pogrešku krivo pokušao ispraviti - neka prosudi netko kompetentniji od tebe.
Al' si mi ga zavuk'o! Da znaš da još uvijek nemam petlje da pogledam u oči članovima udruge zbog činjenice da sam tada još imao posao i da sam taj posao pretpostavio dolasku na osnivačku skupštinu.dida je napisao/la:Btw, ti kao tajnik udruge trebao bi bar znat datum osnivačke skupštine kad su i ovaj film i fotografije nastale!
Hoće li članstvo udruge moći preći preko činjenice da ne pamtim datum osnivanja udruge, provjeri s njima. Možda da pokreneš inicijativu za moju smjenu sa funkcije?
Au, sorry, zaboravio sam da više nisi član...
Ma imaš ti i pravo: bedast sam i to zato što se uopće spuštam na ovu razinu rasprave...
Jean Jean ... ako ti je tko nešto zavukao onda si to ti sam.
Što se tiče udruge ... nit imam volje nit imam želje baviti se više njom a pogotovo ne želim da me se više dovodi u kontekst sa njom.
Iskreno, sad žalim što sam uopće i stavljao ove filmove ovdje jer nije vrijedno potrošenog upload-a
Što se tiče udruge ... nit imam volje nit imam želje baviti se više njom a pogotovo ne želim da me se više dovodi u kontekst sa njom.
Iskreno, sad žalim što sam uopće i stavljao ove filmove ovdje jer nije vrijedno potrošenog upload-a
Gost- Gost
Ono što mi nije uspjelo sa žutkama napravio sam sa Aseoom (306) ... od pošte do remize đireto (na muviju se na početku vidi i 305 {stoji kod bloka 2} s kojom sam potegnul do Šampanja)
Gost- Gost
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6