Skodine lokomotive
+2
Marioo
zele
6 posters
Stranica 1 / 1.
Skodine lokomotive
Pocetkom osamdesetih u igri je bila nabavka skodinih lokomotiva,a jedna je dosla na probu u Rijeku.Ocito da nije zadovoljila.
Snimio Goran Zelic
Snimio Goran Zelic
zele- Broj postova : 522
Registration date : 03.03.2010
Re: Skodine lokomotive
Snimio Goran Zelic
zele- Broj postova : 522
Registration date : 03.03.2010
Jako zanimljivo.
Da bar ova hoce doci na probu
Da bar ova hoce doci na probu
Marioo- Broj postova : 456
Registration date : 12.05.2008
Ova bi bila odlična...ni ne treba struje za rad.
cokla- Broj postova : 759
Registration date : 18.03.2008
Thommo je napisao/la:Cokla, ovo ti je najmodernija BEŽIČNA lokomotiva!!
cokla- Broj postova : 759
Registration date : 18.03.2008
Ma zadovoljila je serija ČD363 ali tada su političkim kalkulacijama odbili robnu razmjenu za 20 ovih lokomotiva Dobrooo ih se sjećam a i bio sam na jednoj probnoj vožnji u njoj. Jako dobra lok za ono vrijeme.
Jim-Zlaja- Broj postova : 136
Registration date : 25.05.2008
Šteta da nisu došle na Ri prugu, kladim se da bi ih sad bilo živih bar desetak.
Umjesto da kupuju neke nove moderne lokomotive
neka kupe Škodu
to je super!!!
neka kupe Škodu
to je super!!!
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Pa ova Škoda nemre novija i modernija biti.KAPO je napisao/la:Umjesto da kupuju neke nove moderne lokomotive
neka kupe Škodu
to je super!!!
Marioo- Broj postova : 456
Registration date : 12.05.2008
Kako su jebivetri sa imiđšaka i fotobujola maznuli fotke ( i išću lovu) metnul sam te Zelićeve fotografije na drugi server ...
Zašto sam ja to metnul? Treba mi broj te lokomotive, boju sam joj otkrio (plava sa prljavo-bijelom crtom) ali na Zelićevim fotografijama nevidi se broj. Doduše na prvoj se vidi jedan dio ... ES499.xxx (što sugerira da se dela o seriji ČD 363) ali sve ono iza je nemoguće odgonetnuti.
Pa jel, ako netko more pomoć pri razotkrivanju brojeva bilo bi mi drago da to podijeli samnom (more i na PP)
Zašto sam ja to metnul? Treba mi broj te lokomotive, boju sam joj otkrio (plava sa prljavo-bijelom crtom) ali na Zelićevim fotografijama nevidi se broj. Doduše na prvoj se vidi jedan dio ... ES499.xxx (što sugerira da se dela o seriji ČD 363) ali sve ono iza je nemoguće odgonetnuti.
Pa jel, ako netko more pomoć pri razotkrivanju brojeva bilo bi mi drago da to podijeli samnom (more i na PP)
Gost- Gost
... nobody? A jebat ga, morat ću onda težim putem!thomcro je napisao/la:... ako netko more pomoć pri razotkrivanju brojeva ...
Gost- Gost
Fucking bloody shit ... nema do neta, našao sam lokomotivu i to fotografije u boji!
radi se o stroju ČSD ES499.1002 u plavom bojanju sa bijelom crtom. Na ovoj fotografiji vidi se i (djelomično) vagon koji je bio sa lokomotivom u Rijeci dok se na ovoj vidi sve!
bojanje kad je ušla u operativnu službu i pod brojem ČD 363.002
radi se o stroju ČSD ES499.1002 u plavom bojanju sa bijelom crtom. Na ovoj fotografiji vidi se i (djelomično) vagon koji je bio sa lokomotivom u Rijeci dok se na ovoj vidi sve!
bojanje kad je ušla u operativnu službu i pod brojem ČD 363.002
Gost- Gost
Da nebi bilo krivih tumačenja (kao što je bilo kad sam poslao te fotografije mejlom) evo par podataka o toj lokomotivi:
- ovo je drugi prototip dvosistemske lokomotive koji je bio u Rijeci
- lokomotiva je bila na probi 1984. (dakle, već su asee vozile)
- lokomotive ove serije trebale su zamjeniti žutke (što se nažalost nije desilo nego se išlo na modernizaciju i za to potrošilo {bar za 1/3!} veću lovu nego što je koštala Škoda)
- s obzirom na činjenicu da se radilo o dvosistemskoj lokomotivi očito se htjelo pokriti cijelu trasu riječke pruge tim lokomotivama (znači da vozi u jednom komadu od Rijeke do Zagreba bez zastajkivanja u Moravicama)
Nažalost, kako sam već i napisao, netko je odlučio drugačije i otišlo se u modernizaciju žutki ... da je bilo drugačije verovatno bi te lokomotive još i danas vozile al to je već u sferi ki bi da bi
- ovo je drugi prototip dvosistemske lokomotive koji je bio u Rijeci
- lokomotiva je bila na probi 1984. (dakle, već su asee vozile)
- lokomotive ove serije trebale su zamjeniti žutke (što se nažalost nije desilo nego se išlo na modernizaciju i za to potrošilo {bar za 1/3!} veću lovu nego što je koštala Škoda)
- s obzirom na činjenicu da se radilo o dvosistemskoj lokomotivi očito se htjelo pokriti cijelu trasu riječke pruge tim lokomotivama (znači da vozi u jednom komadu od Rijeke do Zagreba bez zastajkivanja u Moravicama)
Nažalost, kako sam već i napisao, netko je odlučio drugačije i otišlo se u modernizaciju žutki ... da je bilo drugačije verovatno bi te lokomotive još i danas vozile al to je već u sferi ki bi da bi
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.