Vagoni "Infrastrukture"
+7
Jean
KAPO
sali
Marioo
Narcis
ZlayoZg
kiki273
11 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Vagoni "Infrastrukture"
Rekao mi je jedan radnik da idu radit na prugu Buzet-Pula.thomcro je napisao/la:
... i iz razgovora s jednim od radnika saznao sam da bi idućeg tjedna trebali otići za Istru zajedno sa podbijačicama i plugovima. Kamo nisam saznao jer je tip žurio. Ali kako neće otići tako skoro raspitat ću se o još detalja. Mehanizacija bi trebala doći početkom idućeg tjedna.
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Pokušajte saznat otprilike dionicu gdje bi se išlo raditi, ipak je to 90 km dužine od granice do Pule, pa da krenem u foto-lov.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Još ništa jer nema plugova i podbijačica. Ali pitat ću kamo idu, ne brini
Gost- Gost
Došla su danas tri radna stroja.thomcro je napisao/la:Još ništa jer nema plugova i podbijačica. Ali pitat ću kamo idu, ne brini
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Ja se već ponadao da idu na jedan drugi pravac u Istri...
Registration date : 04.09.2008
Možda bi i išli kad bi imali za koga . Oni na kraju pruge (cementara, luka ...) uglavnom su se orijentirali na cestovni prijevoz ili su odavno stavili ključ u bravu.
Gost- Gost
Nisu ne stavili ključ u bravu, rade tutta-forza, naravno šlepera na cesti ko u priči.thomcro je napisao/la:Možda bi i išli kad bi imali za koga . Oni na kraju pruge (cementara, luka ...) uglavnom su se orijentirali na cestovni prijevoz ili su odavno stavili ključ u bravu.
- Broj postova : 6447
Opaka pila al neznam za što (mislim da je to nešto vezano za postavljanje tračnica ma nisam siguran al ću se raspitat!)
Gost- Gost
Ovaj mi je malo čudan, nema nikakve oznake:
novi_shef- Moderator
- Broj postova : 1216
Ni prvi ni zadnji zbunjeni na 'rvackim tračnicama. Bog zna da li uopće netko zna da vagon postoji. Mislim da se inače radi o spavaonici.novi_shef je napisao/la:Ovaj mi je malo čudan, nema nikakve oznake:
https://2img.net/h/oi47.tinypic.com/ruo468.jpg
Evo jednog sličnog u Delnicama
- Broj postova : 11493
Registration date : 17.03.2008
To bi trebao biti službeni vagon koji se uvrštavo u garniture sastavljene od Baat-iča, mislim da je imao oznaku Ds, a ima jedan takav u Sisku, evo ga Pfaff ga je fotkao prošle godinenovi_shef je napisao/la:Ovaj mi je malo čudan, nema nikakve oznake:
https://2img.net/h/oi47.tinypic.com/ruo468.jpg
Pfaff je napisao/la:Baatić je lijevo. Ovo su nekakva službena kola istog ranga udobnosti.
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/StanicaSisak/StanicaSisak037.jpg
ICE-3M- Broj postova : 891
Registration date : 18.10.2011
Da nekada ali ovo danas je točno ono što je i Pfaff napisao, spavaonica. Ono što nismo i dalje odgonetnuli je zašto nema nikakvih oznaka.ICE-3M je napisao/la:To bi trebao biti službeni vagon ...
Ono što ja vidim na njemu su cijevi od grijanja i taj vagon je gotovo sigurno dio jedne cjeline. Svijedobno je bila cijela kompozicija na riječkom kolodvoru, tamo kod ex-Gracijanija, koja je bila ... neznam sad kako bi to opisao ... ajmo reć, "kompaktna cjelina"/"zaokružena kompozicija". U sastavu su bile dvije cisterne, jedna za vodu jedna za naftu, pa vagon sa kotlom i kupaonom i onda su slijedili spavaonice, "radne prostorije/kancelarije", zadnja 2-3 vagona su bili radionice (čega to samo Bog zna!) i svi su bili povezani "centralnim grijenjem" i iz njih su štrčale te cevke. Morao bi pogledati po svojim fotografijama jer nekako mi se čini da je ovaj vagon bio na riječkom kolodvoru.
Gost- Gost
Hehe... Vidi prvu sliku (ako zanemarimo one okvire sa mačkom) na ovoj stranici
Registration date : 04.09.2008
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.