Pa-pa, Pfaffmobil
+2
Silver
Pfaff
6 posters
Pa-pa, Pfaffmobil
Tužnim srcem obavještavam rodbinu, prijatelje i znance da je naš dragi i teško prežaljeni Pfaffmobil I. danas otpremljen u svoj novi dom
Nadam se da će novom vlasniku ponuditi onoliko radosti i zadovoljstva koliko je pružio meni dok sam njime lutao po kojekakvim željeznicoljubačkim bespućima...
HVALA MU
Nadam se da će novom vlasniku ponuditi onoliko radosti i zadovoljstva koliko je pružio meni dok sam njime lutao po kojekakvim željeznicoljubačkim bespućima...
HVALA MU
- Broj postova : 11496
Registration date : 17.03.2008
Re: Pa-pa, Pfaffmobil
Slava mu na izdržlkjivosti. Ja sam imao tu čast da i mene ugosti.
Silver- Broj postova : 353
Registration date : 09.02.2009
Jel to znači da kupuješ novi auto ili ?
Miha- Broj postova : 576
Registration date : 13.12.2008
Pfaffmobil II. je već dva mjeseca u funkciji. Samo sam ih još neko vrijeme držao parkirane jednog kraj drugog da si stignu razmijeniti informacijeMiha je napisao/la:Jel to znači da kupuješ novi auto ili ?
I, ne, nisu bile karmine. Prikupljena sredstva od prodaje su otišla na asfaltiranje rupa u kućnom proračunu (za razliku od Šukera meni nitko ne posuđuje lovu)
- Broj postova : 11496
Registration date : 17.03.2008
Kad sam vidio naslov, već sam pomislio: Neka mu je laka zemlja.
A kad ono, on nastavlja karijeru.
Btw, trenutno imam isti slučaj. Razmjenu informacija i nedavno uspješno obavljen željezničkoljubački maraton test LLeonmobila II po Slavoniji. "Gdje je nekoć vozijo vlak."
Neka im je još puno sretnih kilometara.
A kad ono, on nastavlja karijeru.
Dobro su si razmjenili informacije. Pfaffmobil II je već uspješno obavio željezničkoljubačke ekspedicije od Dalmacije preko Istre do Zagorja.Pfaff je napisao/la:Pfaffmobil II. je već dva mjeseca u funkciji. Samo sam ih još neko vrijeme držao parkirane jednog kraj drugog da si stignu razmijeniti informacije
Btw, trenutno imam isti slučaj. Razmjenu informacija i nedavno uspješno obavljen željezničkoljubački maraton test LLeonmobila II po Slavoniji. "Gdje je nekoć vozijo vlak."
Neka im je još puno sretnih kilometara.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Pfaff je napisao/la:Pfaffmobil II. je već dva mjeseca u funkciji. Samo sam ih još neko vrijeme držao parkirane jednog kraj drugog da si stignu razmijeniti informacijeMiha je napisao/la:Jel to znači da kupuješ novi auto ili ?
I, ne, nisu bile karmine. Prikupljena sredstva od prodaje su otišla na asfaltiranje rupa u kućnom proračunu (za razliku od Šukera meni nitko ne posuđuje lovu)
Kada će onda slike novog Pfaffmobila ?
Miha- Broj postova : 576
Registration date : 13.12.2008
Miha je napisao/la:Kada će onda slike novog Pfaffmobila ?
Ne lupetaj glupa pitanja nego čitaj forum i zbrajaj 2 i 2. Na forumu već ima barem 10 slika novog Pfaffmobila.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Legendarni Pfaffmobil I. svoj posljednji ekšn odradio je 10. travnja ove godine po ostacima snijega od Meje do Karlovca, bespućima Gorskog Kotara i južnog Korduna.
Pfaffmobil II. svečano je pušten u pogon 24. travnja kada je odradio prvu dionicu puta Rijeka-Zagreb-Kotoriba.
Pfaffmobil II. svečano je pušten u pogon 24. travnja kada je odradio prvu dionicu puta Rijeka-Zagreb-Kotoriba.
Registration date : 04.09.2008
Kad je već vlasnik Faffmobila skroman ja ću zbog velikog interesa svekolike javnosti prezentirati njegovu "svjetlost".
Pfaffmobil u Hrvatskom Zagorju - Gupčevom kraju
Silver- Broj postova : 353
Registration date : 09.02.2009
Kako opako izgleda!Silver je napisao/la: https://2img.net/r/ihimizer/img844/687/pfaffnobilii.jpg
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009