Sendvić party kod kolodvora Plase
+10
Marioo
KAPO
seabral
LLeon
Narcis
kico101
Pfaff
Barney
kiki273
portos
14 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Sendvić party kod kolodvora Plase
Iz Zaprešića smo Silver i ja krenuli u 9h, Drempu kod Vrbana pokupili oko 9.25 te u Moravice stigli oko 10.40...
'Vako je to bilo kroz objektiv mog Canona
101 čeka svoj vlak - možda će vući NAŠ vlak
Dolazi NAŠ vlak
A on je ipak i NJEN
Odlokomotivilo NAS
Odbačaj
Polazaaaaaaaaak! 007 ostaje čekati...
'Vako je to bilo kroz objektiv mog Canona
101 čeka svoj vlak - možda će vući NAŠ vlak
Dolazi NAŠ vlak
A on je ipak i NJEN
Odlokomotivilo NAS
Odbačaj
Polazaaaaaaaaak! 007 ostaje čekati...
Registration date : 14.06.2008
Re: Sendvić party kod kolodvora Plase
Ovdje sam bio dok je bio veeeeeeeliki snijeg
Ovdje još nisam bijo
Ovdje sam bijo prošlog vikenda (doduše ne na kolodvoru nego malo sjevernije i malo na povišenom položaju)
Skradski objekat EVP
Delnice
Delnički NOVI EVP
batrljak ex. elektrificiranog industrijskog kolosijeka pokraj Delnica
Ovdje još nisam bijo
Ovdje sam bijo prošlog vikenda (doduše ne na kolodvoru nego malo sjevernije i malo na povišenom položaju)
Skradski objekat EVP
Delnice
Delnički NOVI EVP
batrljak ex. elektrificiranog industrijskog kolosijeka pokraj Delnica
Lokve bez Pfaffa
Lokvanski duuuugi izvlačnik
Vrata bez prozora
Panorama Fužina
Kolodvor Fužine
Drivenik-izvlačnjak
Križamo se s brzim već ovdje jer kasnimo 20-ak minuta
Drivenički EVP
Zlobin
Ovo je naše odredište
Lokvanski duuuugi izvlačnik
Vrata bez prozora
Panorama Fužina
Kolodvor Fužine
Drivenik-izvlačnjak
Križamo se s brzim već ovdje jer kasnimo 20-ak minuta
Drivenički EVP
Zlobin
Ovo je naše odredište
Seabral, Mariooo, Drempa i ja trčimo prema Zlobinu, teretni dolazi za 14 minuta...
Evo ga, penje se iz Meje prema Melnicama
Čuo sam ga da dolazi ali sam tražio bolju poziciju za fotku koju nažalost nisam našao, nedostajalo mi je 50 metara...
Evo ga, penje se iz Meje prema Melnicama
Čuo sam ga da dolazi ali sam tražio bolju poziciju za fotku koju nažalost nisam našao, nedostajalo mi je 50 metara...
Ostale smo dočekali sa brda koje se nalazi s druge strane nasipa...
Iz Moravica je teretni trebao krenuti u 12.20 i stići do Plasa prije 14.12 kada iz Plasa polazi putnički prema Moravicama, kako se nije pojavio do 14.05 već smo zauzimali pozicije za putnički, uto smo začuli Žutkinu sirenu...
Evo i putničkog
A vrlo brzo iza njega još jedan teretni...
Iz Moravica je teretni trebao krenuti u 12.20 i stići do Plasa prije 14.12 kada iz Plasa polazi putnički prema Moravicama, kako se nije pojavio do 14.05 već smo zauzimali pozicije za putnički, uto smo začuli Žutkinu sirenu...
Evo i putničkog
A vrlo brzo iza njega još jedan teretni...
U međuvremenu nam se pridružio i LLeon, dajem prijedlog da do Zlobina prošećemo i tamo dočekamo naš vlak. Ostali bi do Zlobina trebali doći autima ili u vlak ući u Plasama.
Taman smo se maknuli sa kolosijeka, uto se začula tutnjava...
007 sa kompozicijom kontejnjera
Malo dalje iz jednog usijeka vodi tunelčić
U Zlobin stižemo taman kada prolazi strojna Žutka
Taman smo se maknuli sa kolosijeka, uto se začula tutnjava...
007 sa kompozicijom kontejnjera
Malo dalje iz jednog usijeka vodi tunelčić
U Zlobin stižemo taman kada prolazi strojna Žutka
Zadnja promjena: portos; ned 17 lis 2010 - 11:11; ukupno mijenjano 1 put.
Prolazak brzog koji se sa NAŠIM putničkim križa u Plasama znaći da se bliži vrijeme polaska za Zagreb
Po LLeona su došli Jean i Kiki 273
Evo i našeg vlaka
Križanje u Zalesini
I tamo i natrag vozili smo se u ISTOM žlajferu
Jedan ŽS kontejnerski vagon
Sa ovakvom ćemo uskoro skroz do Rijeke
Do tada pozdrav Žutkama
Hvala ekipi na ugodnom izletu!
Po LLeona su došli Jean i Kiki 273
Evo i našeg vlaka
Križanje u Zalesini
I tamo i natrag vozili smo se u ISTOM žlajferu
Jedan ŽS kontejnerski vagon
Sa ovakvom ćemo uskoro skroz do Rijeke
Do tada pozdrav Žutkama
Hvala ekipi na ugodnom izletu!
Hvala na posjeti, iako nisam bijo u mogućnosti ići s vama na ekšn uhvatio sam uru vremena za doći se pozdraviti s vama, do slijedećeg susreta lijep pozdrav!
Vidim ja, lijepo ste se vi zabavljali i moram priznati da mi je zao sto se nisam mogao pridruziti, ali mi fizicka sprema jos nije na nivou za trckaranje po prirodi, a i treba neke pare zaradjivati cak i subotom i nedjeljom.
Neka, neka. Bit ce jos dana...
Barney
Neka, neka. Bit ce jos dana...
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
... juniori su trčkarali a seniori su išli na 4 kotača i mahom bili statični. Prevedeno: odabrali smo jednu poziciju i tamo sve čekali k'o na tanjuruBarney je napisao/la:... ali mi fizicka sprema jos nije na nivou za trckaranje po prirodi, ...
Gost- Gost
Riječka ekipa u sastavu: Jean, Tomo i moja malenkost skupila se u "Cresu" na ritualnoj kahvi i radnom dogovoru. Nisam mogao ne zamijetiti da je Tomo promijenio frizuru i đozluke:
Nakon malo lutanja (i Jean i ja navikli smo voziti za GK pa smo na izlazu s obilaznice zabrazdili prema kikijevom zavičaju) stigli smo na Plase taman na vrijeme da razmotamo tehnologiju kako bi dostojno ovjekovječili dolazak ekipe iz središnjeg dijela Hrvatske. Okolišna flora bila je prošarana jesenskim bojama (kasnije mi je STIB odao tajnu da je treći vikend u mjesecu listopadu najšareniji)
Nebo je bilo vedro, lagana burica, a temperatura ugodnih +10°C
Momci postavljaju tehnologiju
Tomo
Jean
Zaludan kakav već jesam, uočio sam na prvom, skladišnom, kolosjeku neke interesantne nakupine biološkog tipa. Pomislio sam da se HŽ, u nedostatku vučnih vozila (pogotovo nakon što su se dvije žutke čvaknule na riječkom kolodvoru), vratio praiskonskim oblicima tračničkog transporta.
Kasnije nam je prometnik objasnio da se lokalni kirijaš kome su sumještani prigovarali zbog sličnih nakupina na glavnoj cesti, počeo služiti prugom za prebacivanje svojih konja od staje do šumskog radilišta
Nakon malo lutanja (i Jean i ja navikli smo voziti za GK pa smo na izlazu s obilaznice zabrazdili prema kikijevom zavičaju) stigli smo na Plase taman na vrijeme da razmotamo tehnologiju kako bi dostojno ovjekovječili dolazak ekipe iz središnjeg dijela Hrvatske. Okolišna flora bila je prošarana jesenskim bojama (kasnije mi je STIB odao tajnu da je treći vikend u mjesecu listopadu najšareniji)
Nebo je bilo vedro, lagana burica, a temperatura ugodnih +10°C
Momci postavljaju tehnologiju
Tomo
Jean
Zaludan kakav već jesam, uočio sam na prvom, skladišnom, kolosjeku neke interesantne nakupine biološkog tipa. Pomislio sam da se HŽ, u nedostatku vučnih vozila (pogotovo nakon što su se dvije žutke čvaknule na riječkom kolodvoru), vratio praiskonskim oblicima tračničkog transporta.
Kasnije nam je prometnik objasnio da se lokalni kirijaš kome su sumještani prigovarali zbog sličnih nakupina na glavnoj cesti, počeo služiti prugom za prebacivanje svojih konja od staje do šumskog radilišta
- Broj postova : 11496
Registration date : 17.03.2008
Kad sam pitao g. prometnika gdje će stati vlak, rekao je: "Tu gdje ja stojim!". Logično, zar ne?
Evo ih!!!
Nisam majstor za sačekuše, ali evo zato još par slika ljudi. Napravili smo za početak jednu milenijsku koju je slikao STIB...
... a i Silver se, bome, dobro razmahao
Za početak smo otišli do južne strane kolodvora slikati teretni vlak koji je dolazio iz Rijeke. Dupla zaprega i to sve same žutke što je već postala rijetkost (Tomo je zapisivao/pamtio brojeve – ja sam glup za te stvari)
U međuvremenu je mlađahni dio ekipe je otcipelcugario do mjesta kultnog mjesta određenog za sačekušu, a Jean i ja smo mobilima odveli nas malo teretnije do lokacije.
Malo smo se sklizospuštali do pruge (čak i ja sam uspio)
Evo ih!!!
Nisam majstor za sačekuše, ali evo zato još par slika ljudi. Napravili smo za početak jednu milenijsku koju je slikao STIB...
... a i Silver se, bome, dobro razmahao
Za početak smo otišli do južne strane kolodvora slikati teretni vlak koji je dolazio iz Rijeke. Dupla zaprega i to sve same žutke što je već postala rijetkost (Tomo je zapisivao/pamtio brojeve – ja sam glup za te stvari)
U međuvremenu je mlađahni dio ekipe je otcipelcugario do mjesta kultnog mjesta određenog za sačekušu, a Jean i ja smo mobilima odveli nas malo teretnije do lokacije.
Malo smo se sklizospuštali do pruge (čak i ja sam uspio)
Mlađarija je već bila na drugoj strani pred usjekom (vidi ih se kako su se skupili na hrpu poput ovčica na Pagu - to se stručno zove gregarizacija)
... a mi smo prihvatili mudri STIBov savjet: "Ostajte ovdje..." Obratite pažnju na stare nosače KM koje su zaboravili otpiliti i odnijeti
Odmah tu iznad se spajaju dvije sekcije KV pa se na tračnicama vide tragovi izbijanja
Svatko je našao mjesto koje mu je najbolje odgovaralo
Evo ipak dvije od mene (moglo je i gore)
... a mi smo prihvatili mudri STIBov savjet: "Ostajte ovdje..." Obratite pažnju na stare nosače KM koje su zaboravili otpiliti i odnijeti
Odmah tu iznad se spajaju dvije sekcije KV pa se na tračnicama vide tragovi izbijanja
Svatko je našao mjesto koje mu je najbolje odgovaralo
Evo ipak dvije od mene (moglo je i gore)
Oni s one strane nasipa su se otputili pješke do Zlobina (pa ih nisam više vidio). A i naši gosti seniorskih nagnuća su odlučili pješice natrag do kolodvora Plase. Jean u jednom, a Tomo i ja sami u drugom autu. Koja raskoš. Na povratku u Plase stigao mi je SMS od Portosa da stiže vlak upravo u trenutku kad smo stigli na ŽCPR. Vlak je već bio tu. Ćorak!
Bilo je kasno za bilo kakvo slikanje, ali sam se dosjetio jadu i uz malo vratolomne vožnje (karavani baš nisu vozila za reli vožnje po Karolini) stigao do onog mjesta niže od nadvožnjaka gdje se cesta i pruga ljube. Taman, rekli bi kikijevi Gromičani
Najprije Bond...
... a onda puuno šarenih kontejnera!
I još...
I još...
I još...
Što je najzgodnije, na kraju je bilo prikopčano nekoliko žutih radnih vagona
Bilo je kasno za bilo kakvo slikanje, ali sam se dosjetio jadu i uz malo vratolomne vožnje (karavani baš nisu vozila za reli vožnje po Karolini) stigao do onog mjesta niže od nadvožnjaka gdje se cesta i pruga ljube. Taman, rekli bi kikijevi Gromičani
Najprije Bond...
... a onda puuno šarenih kontejnera!
I još...
I još...
I još...
Što je najzgodnije, na kraju je bilo prikopčano nekoliko žutih radnih vagona
Kad smo se vratili u kolodvor Plase, ekipa se upustila se u razgovor s vrlo ljubaznim prometnikom pa smo se i mi pridružili
Silver je bio oduševljen klimom u PGŽ (veli da mora još doći)
Drempa – vjerovatno najopremljeniji sudionik
Pazi! Pfaff snima!
Prometnik nas je upozorio da nailazi jedna žutka strojno za Rijeku (na ovaj sam film jako ponosan)
Silver je bio oduševljen klimom u PGŽ (veli da mora još doći)
Drempa – vjerovatno najopremljeniji sudionik
Pazi! Pfaff snima!
Prometnik nas je upozorio da nailazi jedna žutka strojno za Rijeku (na ovaj sam film jako ponosan)
Jako lijepo. Čisto me muka ulovi što nisam mogao biti tamo.
Btw, kada je cijenjeni kolega Pfaff već spomenuo novu sačekušu na proljeće, predlažem da se na istoj poziciji napravi jedna zimska sačekuša sa 2m snijega ( čisto da imamo pokrivena sva godišnja doba ).
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Nou frks, i Tvoje dijete će jednog dana biti veliko i samostalno...kico101 je napisao/la:
Jako lijepo. Čisto me muka ulovi što nisam mogao biti tamo.
Pa i nisi daleko od toga. Naime, ivog sa Željeznica se prijeti da će po zimi dovesti zagorsku ekipu na sniježnu sačekušu (pretpostavljam naoružanu demižonom gemišta umjesto antifriza)kico101 je napisao/la:Btw, kada je cijenjeni kolega Pfaff već spomenuo novu sačekušu na proljeće, predlažem da se na istoj poziciji napravi jedna zimska sačekuša sa 2m snijega ( čisto da imamo pokrivena sva godišnja doba ).
Ali ste bogami imali ulova.
Pozdrav cijeloj ekipi, žao mi je što nisam mogao doći, ali bit će još prilika.......
Pfaff odlični filmići.!!
Pozdrav cijeloj ekipi, žao mi je što nisam mogao doći, ali bit će još prilika.......
Pfaff odlični filmići.!!
- Broj postova : 6447
Zbog poslovnih obaveza nisam stigao dočekati goste na kolodvoru Plase, nego sam im se pridružio nešto kasnije na nasipu koji je poznat po izlijetanju Žutke 009
Probijajući se kroz šumu prema nasipu, ugledao sam seniorsku ekipu (da Jean, i tebe sam svrstao u seniore)
Ovi mlađi su se kao hijene spentrali na uzvisinu sa druge strane čekajući plijen da ga napadnu svojim turbo mega super objektivima
Prije 2 godine su ovdje još bile tračnice po kojima su izvlačena postolja lokomotive. Danas su ostali samo drveni pragovi.
Uspon od 20 i još nešto promila + zavoji malih radijusa stvaraju ogroman otpor kotrljanju vlaka. Zbog toga je mazalica sastavni dio gornjeg postroja pruge.
Svaka čast seniorima, moje poštovanje, skidam kapu, ali nekako su mi prestatični. Ovo je moja ekipa, ovo su moji dečki.
Jedna panoramska i pogled prema seniorima. Tamo su negdje sa druge strane, gdje pruga nestaje u zelenožutilu drveća
Spuštam se u podnožje nasipa potražiti materijalne tragove postojanja lokomotive na tome mjestu.
I našao sam ih
Probijajući se kroz šumu prema nasipu, ugledao sam seniorsku ekipu (da Jean, i tebe sam svrstao u seniore)
Ovi mlađi su se kao hijene spentrali na uzvisinu sa druge strane čekajući plijen da ga napadnu svojim turbo mega super objektivima
Prije 2 godine su ovdje još bile tračnice po kojima su izvlačena postolja lokomotive. Danas su ostali samo drveni pragovi.
Uspon od 20 i još nešto promila + zavoji malih radijusa stvaraju ogroman otpor kotrljanju vlaka. Zbog toga je mazalica sastavni dio gornjeg postroja pruge.
Svaka čast seniorima, moje poštovanje, skidam kapu, ali nekako su mi prestatični. Ovo je moja ekipa, ovo su moji dečki.
Jedna panoramska i pogled prema seniorima. Tamo su negdje sa druge strane, gdje pruga nestaje u zelenožutilu drveća
Spuštam se u podnožje nasipa potražiti materijalne tragove postojanja lokomotive na tome mjestu.
I našao sam ih
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
I ostatke tračnica
I vagona
Dok sam se ja bavio čeprkanjem po grmlju začuo se dobro poznati zvuk sirene. Prekasno. Mogao sam jedino iz žablje perspektive ispratiti ovaj strojni tandem.
Zabavljam se fotkajući željezničko- pejzažne motive…
…čekajući putnički 4001
I ode...
Portosova logika je na mjestu. Nakon putničkoga ubrzo bi mogao naići i teretni u istom smjeru. 12 EAS-a. Nema biti odakle nego iz Bakra. Godinu dana sam radio u Bakru i nagledao se svih mogućih kombinacija tandema u zaprezi, ali 12 EAS-a ugljena je standard. Nikad ih nije bilo ni 11, ni 13. U Lokvama (kolodvor sa najvećom nadmorskom visinom na riječkoj pruzi) se 2 kompozicije spajaju u jednu 12 + 12 = 24 i ugljen nastavlja dalje prema Mađarskoj.
Ali ovo nije ugljen. Volumenski mi se čini nekako malo. Pretpostavljam da je maseni udio zadovoljen. Naravno da jest, željezna rudača ima puno veću gustoću od ugljena.
Mlađahna lakonoga ekipa u sastavu: Portos, Seabral i Marioo se nije puno namučila nagovorit me da krenem sa njima zu fuss do 3 km udaljenog stajališta Zlobin. Auto ću ostavit u Plasama, a Jean će doći u Zlobin po mene. Sve je tako jednostavno kad imaš dobru ekipu sa kojom se možeš dogovorit.
Putem smo sreli šarenu kompoziciju kontejnera za terminal na Brajdici
I vagona
Dok sam se ja bavio čeprkanjem po grmlju začuo se dobro poznati zvuk sirene. Prekasno. Mogao sam jedino iz žablje perspektive ispratiti ovaj strojni tandem.
Zabavljam se fotkajući željezničko- pejzažne motive…
…čekajući putnički 4001
I ode...
Portosova logika je na mjestu. Nakon putničkoga ubrzo bi mogao naići i teretni u istom smjeru. 12 EAS-a. Nema biti odakle nego iz Bakra. Godinu dana sam radio u Bakru i nagledao se svih mogućih kombinacija tandema u zaprezi, ali 12 EAS-a ugljena je standard. Nikad ih nije bilo ni 11, ni 13. U Lokvama (kolodvor sa najvećom nadmorskom visinom na riječkoj pruzi) se 2 kompozicije spajaju u jednu 12 + 12 = 24 i ugljen nastavlja dalje prema Mađarskoj.
Ali ovo nije ugljen. Volumenski mi se čini nekako malo. Pretpostavljam da je maseni udio zadovoljen. Naravno da jest, željezna rudača ima puno veću gustoću od ugljena.
Mlađahna lakonoga ekipa u sastavu: Portos, Seabral i Marioo se nije puno namučila nagovorit me da krenem sa njima zu fuss do 3 km udaljenog stajališta Zlobin. Auto ću ostavit u Plasama, a Jean će doći u Zlobin po mene. Sve je tako jednostavno kad imaš dobru ekipu sa kojom se možeš dogovorit.
Putem smo sreli šarenu kompoziciju kontejnera za terminal na Brajdici
Ni tucanik nije što je nekad bio. Ovo su morski oblutki.
45 minuta lagane šetnje i 3 km su pregažena. Vrijeme je brzo prošlo u razgledavanju infrastrukture i razgovoru o brojnim željezničko- pomorskim temama.
Dolaskom na stajalište Zlobin začuli smo zvonjavu obližnjeg ŽCP-a.
U sekundi se rasporedili u strijelce, svatko je pronašao svoj zaklon.
012 solo, strojno prema Rijeci. Do maloprije je bila u tandemu sa 106 i vukla onaj teretni sa željeznom rudačom iz Bakra. Stigla do Lokvi, tamo pukao tandem i evo je natrag solo.
Na stajališnoj zgradi su u tijeku krovopokrivački radovi
Nije u funkciji, ali bitno da je tu
Pogled prema Rijeci. Iz ovog smjera smo docipelcugarili
Pogled prema Moravicama/ Zagrebu
Ovo je bila jedna od scena za pamćenje. Seabral i Marioo na jednoj strani, Portos i ja skroz na drugoj strani stajališta. Čekamo brzi 700, kad vidimo da se onoj dvojici još netko pridružio, ali ne vidimo tko. Valjda je Jean došao po mene. Zumiramo, okinemo svaki iz svog objektiva, pogledamo svaki u svoj ekran i obojica sa čuđenjem istovremeno: pa to je Kiki!!!
B700 je samo projurio kroz Zlobin. I nema zaustavljanja do kolodvora Sušak- Pećine
Oj drugovi jel' vam žao, rastanak se primakao
I ode…
završen još jedan u nizu odličnih izleta. Hvala gostima na posjeti, dobro nam došli opet. Hvala Portosu na pokretanju i organiziranju ovog ekšna. Upoznao sam još nekoliko dragih i zanimljivih forumaša. Nažalost susret sa Silverom i Stibom je bio prekratak. Što mogu kad me ova lakonoga mlađarija odvukla na drugu stranu, ali bit će još prilike.
Do ponovnog susreta pozdrav od LLeona!
45 minuta lagane šetnje i 3 km su pregažena. Vrijeme je brzo prošlo u razgledavanju infrastrukture i razgovoru o brojnim željezničko- pomorskim temama.
Dolaskom na stajalište Zlobin začuli smo zvonjavu obližnjeg ŽCP-a.
U sekundi se rasporedili u strijelce, svatko je pronašao svoj zaklon.
012 solo, strojno prema Rijeci. Do maloprije je bila u tandemu sa 106 i vukla onaj teretni sa željeznom rudačom iz Bakra. Stigla do Lokvi, tamo pukao tandem i evo je natrag solo.
Na stajališnoj zgradi su u tijeku krovopokrivački radovi
Nije u funkciji, ali bitno da je tu
Pogled prema Rijeci. Iz ovog smjera smo docipelcugarili
Pogled prema Moravicama/ Zagrebu
Ovo je bila jedna od scena za pamćenje. Seabral i Marioo na jednoj strani, Portos i ja skroz na drugoj strani stajališta. Čekamo brzi 700, kad vidimo da se onoj dvojici još netko pridružio, ali ne vidimo tko. Valjda je Jean došao po mene. Zumiramo, okinemo svaki iz svog objektiva, pogledamo svaki u svoj ekran i obojica sa čuđenjem istovremeno: pa to je Kiki!!!
B700 je samo projurio kroz Zlobin. I nema zaustavljanja do kolodvora Sušak- Pećine
Oj drugovi jel' vam žao, rastanak se primakao
I ode…
završen još jedan u nizu odličnih izleta. Hvala gostima na posjeti, dobro nam došli opet. Hvala Portosu na pokretanju i organiziranju ovog ekšna. Upoznao sam još nekoliko dragih i zanimljivih forumaša. Nažalost susret sa Silverom i Stibom je bio prekratak. Što mogu kad me ova lakonoga mlađarija odvukla na drugu stranu, ali bit će još prilike.
Do ponovnog susreta pozdrav od LLeona!
Iz Zagreba su došle dvije ekipe: Portos + Silver + Drempa i STIB + Marioo + seabral.
Naša ekipa je na početku zastala u Vrbovskom ... htjeli smo fotkati putnički iz Moravica. Iz tunela se pojavilo ono čega se svaki dan možemo nagledati i u Zagrebu ;-)
(Marioo u kadru s desne strane)
Nakon dolaska u Moravice, kratimo vrijeme fotkajući vozni park. Karte ionako ne možemo kupiti, čitav prometni ured je nekud otišao na zajednički poduži gablec.
Stiže i druga zagrebačka ekipa
Napokon se pojavljuje i naš vlak. Ova lokomotiva dalje ne može ...
... ali moći će zato ova ...
... kad se malo izmanevriraju ...
Naša ekipa je na početku zastala u Vrbovskom ... htjeli smo fotkati putnički iz Moravica. Iz tunela se pojavilo ono čega se svaki dan možemo nagledati i u Zagrebu ;-)
(Marioo u kadru s desne strane)
Nakon dolaska u Moravice, kratimo vrijeme fotkajući vozni park. Karte ionako ne možemo kupiti, čitav prometni ured je nekud otišao na zajednički poduži gablec.
Stiže i druga zagrebačka ekipa
Napokon se pojavljuje i naš vlak. Ova lokomotiva dalje ne može ...
... ali moći će zato ova ...
... kad se malo izmanevriraju ...
seabral- Broj postova : 1246
Registration date : 13.04.2008
Face to face ... mislim i na elektre i na fotografe :--)
Odlazi ASEA u zabranjenu zonu ...
... žutka ju vraća ...
... i u ovom trenutku odbacuje ...
... i ostaje na svom terenu ....
... dok ASEA polako klizi prema svom ...
Poznato lice promatra čitav događaj
Odlazi ASEA u zabranjenu zonu ...
... žutka ju vraća ...
... i u ovom trenutku odbacuje ...
... i ostaje na svom terenu ....
... dok ASEA polako klizi prema svom ...
Poznato lice promatra čitav događaj
Nakon što smo krenuli iz Moravica, dohvatili smo se prozora ...
... i čoporativno počeli škljocati svojom opremom :--)
Prema Brod Moravicama
Brod Moravice
Jesenski pejzaž u Brod Moravicama
Kolodvor
Žrnovac
Netko mi krade kadar ;-)
Nema veze, našao sam druga dva :--)
Pred Skradom
Skrad
... i čoporativno počeli škljocati svojom opremom :--)
Prema Brod Moravicama
Brod Moravice
Jesenski pejzaž u Brod Moravicama
Kolodvor
Žrnovac
Netko mi krade kadar ;-)
Nema veze, našao sam druga dva :--)
Pred Skradom
Skrad
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3