Obilježeno 50 godina Žutke u prometu!
+9
Miha
ZlayoZg
Jean
kobler
Narcis
Drempa
seabral
Pfaff
Thommo
13 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Obilježeno 50 godina Žutke u prometu!
Danas u podne održana je skromna svečanost kojom je na obilježeno 50 godina u prometu lokomotive 1061 - nekadašnje serije 362!
Članovi DPŽ "Štacion", posebice naš Nenad, globalno znan kao Kobler, podmetnuo je svoja pleća i uložio puno energije i svog vremena u našu inicijativu da na neki način obilježimo ovaj jubilej.
Rezultat toga je da lokomotiva 1061 005 sada ponosno nosi dvije Inox pločice na svoja oba boka, koje će nas podsjećati na ovu godišnjicu.
Molim fotografe da stave i pokoju fotku u ovaj topic.
Zahvaljujemo se i na lijepoj podršci i pomoći koju smo dobili iz svih krugova HŽ-a, pogotovo iz Vuče vlakova Rijeka - bez njihove pomoći ne bi bilo moguće dovesti stvar do kraja. Hvala lijepa!
Članovi DPŽ "Štacion", posebice naš Nenad, globalno znan kao Kobler, podmetnuo je svoja pleća i uložio puno energije i svog vremena u našu inicijativu da na neki način obilježimo ovaj jubilej.
Rezultat toga je da lokomotiva 1061 005 sada ponosno nosi dvije Inox pločice na svoja oba boka, koje će nas podsjećati na ovu godišnjicu.
Molim fotografe da stave i pokoju fotku u ovaj topic.
Zahvaljujemo se i na lijepoj podršci i pomoći koju smo dobili iz svih krugova HŽ-a, pogotovo iz Vuče vlakova Rijeka - bez njihove pomoći ne bi bilo moguće dovesti stvar do kraja. Hvala lijepa!
Re: Obilježeno 50 godina Žutke u prometu!
Event je započeo okupljanjem u "Cresu" gdje su aboridžani bili oduševljeni real-time ukazanjem Barneya koji je uživao u putovanju vlakom iz Zagreba kako bi otjelovljeno svjedočio svom oporavku
Osim vašeg izvjestitelja koji se krije na civilnoj strani fotoaparata, nazočili su još i thomcro i KAPO, a u zadnji se trenutak pojavio i Narcis koji je potegao iz Labina kako bi svojim prisustvom uzveličao prigodu.
VV Rijeka je za odlikovanje predložila Žutku 005. Pretpostavljamo zato što je najsvježija sa remonta (a kako se čulo, i posljednja – u nastavku sve ide nizbrdo). Neki su prigovarali da je prošla dvije rekonstrukcije pa da nije jako slična izvornoj, ali ne treba cjepidlačiti.
Stigla je ravno s dužnosti pa se snijeg još cijedio s nje
An peronu su se okupili "Štacionci" i uzvanici – mahom strojovođe koji su tijekom svojeg radnog vijeka vozili Žutke gore-dolje od Šapjana do Zagreba
Osim vašeg izvjestitelja koji se krije na civilnoj strani fotoaparata, nazočili su još i thomcro i KAPO, a u zadnji se trenutak pojavio i Narcis koji je potegao iz Labina kako bi svojim prisustvom uzveličao prigodu.
VV Rijeka je za odlikovanje predložila Žutku 005. Pretpostavljamo zato što je najsvježija sa remonta (a kako se čulo, i posljednja – u nastavku sve ide nizbrdo). Neki su prigovarali da je prošla dvije rekonstrukcije pa da nije jako slična izvornoj, ali ne treba cjepidlačiti.
Stigla je ravno s dužnosti pa se snijeg još cijedio s nje
An peronu su se okupili "Štacionci" i uzvanici – mahom strojovođe koji su tijekom svojeg radnog vijeka vozili Žutke gore-dolje od Šapjana do Zagreba
Zadnja promjena: Pfaff; sri 1 pro 2010 - 21:08; ukupno mijenjano 1 put.
- Broj postova : 11496
Registration date : 17.03.2008
Pločica je na mjestu – svi ju hoće ovjekovječiti svojim fotićem
... pa tako i ja
Osobni podaci odlikovane:
Okupljeni na peronu (koji je inače pust jer pruga ima zatvor zbog rekonstrukcije tunela "Kalvarija")
Teško naoružanje: fotići i kišoberi
Što li je to Jeana tako razveselilo?
... pa tako i ja
Osobni podaci odlikovane:
Okupljeni na peronu (koji je inače pust jer pruga ima zatvor zbog rekonstrukcije tunela "Kalvarija")
Teško naoružanje: fotići i kišoberi
Što li je to Jeana tako razveselilo?
Zadnja promjena: Pfaff; sri 1 pro 2010 - 20:30; ukupno mijenjano 1 put.
Susreti, razgovori, uspomene...
Gospoda iz medija
Intervju
Kobler pozdravlja umirovljene strojovođe
Prednost visine: Nije nas muljao - on zbilja ima rupu u glavi! Rečena mu, srećom, nije oduzela ništa od uobičajeno briljantne osobnosti
Thomcro je donio svoje iznimne papirnate makete Žutki
Gospoda iz medija
Intervju
Kobler pozdravlja umirovljene strojovođe
Prednost visine: Nije nas muljao - on zbilja ima rupu u glavi! Rečena mu, srećom, nije oduzela ništa od uobičajeno briljantne osobnosti
Thomcro je donio svoje iznimne papirnate makete Žutki
Ostatak eventa bio je čisto zadovoljstvo jer su nazočni bili pozvani na mali domjenak u "Cresu"
Barney je jedini (osim šefa stanice) bio propisno odjeven
Ponuđena zakuska bila je izvanredna – sve pohvale cateringu "Cresa"
Vaš izvjestitelj s mini-pločicom koje su dobili/kupili članovi udruge (prišarafljivanje nije predviđeno). Slika c/o Barney
On je kriv za sve!
Njam-njam
Barney je jedini (osim šefa stanice) bio propisno odjeven
Ponuđena zakuska bila je izvanredna – sve pohvale cateringu "Cresa"
Vaš izvjestitelj s mini-pločicom koje su dobili/kupili članovi udruge (prišarafljivanje nije predviđeno). Slika c/o Barney
On je kriv za sve!
Njam-njam
U nekom trenutku, naletio je i kiki273, "Štacionov" blagajnik, zvan i Veriga.
U svoj toj gužvi iskoristio je jedinstvenu prigodu i Barneyu pobrao lovu za članarinu
Simulatori svih 4ruma, ujedinite se!
Melita se vrijedno trudila da nitko ne ostane žedan
Majstor i kalfa
Mali je živo srebro – nema šanse da dobiješ oštru sliku...
... a ni mentor mu nije puno dalje
Barney je već bitno statičniji
Ah, evo, ipak
Toliko od mene. Još jednom hvala kobleru na trudu i zalaganju, a odlikovanoj Žutki i njenim još radno aktivnim posestrimama želimo još puno sretne vožnje prije konačnog umirovljenja.
U svoj toj gužvi iskoristio je jedinstvenu prigodu i Barneyu pobrao lovu za članarinu
Simulatori svih 4ruma, ujedinite se!
Melita se vrijedno trudila da nitko ne ostane žedan
Majstor i kalfa
Barney je već bitno statičniji
Ah, evo, ipak
Toliko od mene. Još jednom hvala kobleru na trudu i zalaganju, a odlikovanoj Žutki i njenim još radno aktivnim posestrimama želimo još puno sretne vožnje prije konačnog umirovljenja.
Hvala i tebi na interesantnoj reportaži. Lijepo je vidjeti staru damu u punom sjaju ... a lijepo je vidjeti i probranu ekipu u prigodnom ekšnu. Pozdrav svima iz bljuzgastog Zagreba.Pfaff je napisao/la:Toliko od mene. Još jednom hvala kobleru na trudu i zalaganju, a odlikovanoj Žutki i njenim još radno aktivnim posestrimama želimo još puno sretne vožnje prije konačnog umirovljenja.
seabral- Broj postova : 1246
Registration date : 13.04.2008
Hvala Tebi što si nas posjetio. Tako smo, makar i virtualno, dobili još jednog Zagrepčana na ovom eventuseabral je napisao/la:Pozdrav svima iz bljuzgastog Zagreba.
Po osmjesnima svih vidim da vam je bilo ljepo ali ja nažalost nism mogao nikako i sve čestitke svima koji su ideju prenjeli u djelo - dečki svaka čast .
Drempa- Broj postova : 413
Registration date : 06.04.2009
Kao sudionik eventa, red je da i ja nešto napišem uz pokoju sličicu.
Stigao u Rijeku i odmah pravac kolodvor na peron, kad ono na 1.peronu nigdje nikoga, samo naša "slavljenica"
Sa prigodnom pločicom
Sa strane iznad postolja
Gdje je svo to moguće pučanstvo? Aha pa naravno u "Cresu" a gdje drugdje.
Kapo, thomcro, Barney, Pfaff
Pa dolazi i Thommo, naš "predsjednik"
A leđima okrenuti kobler i šef VV Rijeka, bez kojih ovaj event ne bi bio ni moguć, veliko im hvala od srca.
Kavica na brzaka i trk van, samo što nije počelo, naravno prigoda je bila zaviriti malo u upravljačnicu 1061-005
Pa kako to izgleda, biti zad komandama ove moćne zvijeri
Stigao u Rijeku i odmah pravac kolodvor na peron, kad ono na 1.peronu nigdje nikoga, samo naša "slavljenica"
Sa prigodnom pločicom
Sa strane iznad postolja
Gdje je svo to moguće pučanstvo? Aha pa naravno u "Cresu" a gdje drugdje.
Kapo, thomcro, Barney, Pfaff
Pa dolazi i Thommo, naš "predsjednik"
A leđima okrenuti kobler i šef VV Rijeka, bez kojih ovaj event ne bi bio ni moguć, veliko im hvala od srca.
Kavica na brzaka i trk van, samo što nije počelo, naravno prigoda je bila zaviriti malo u upravljačnicu 1061-005
Pa kako to izgleda, biti zad komandama ove moćne zvijeri
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Izlaganje je započelo, tko smo, što smo i koji su nam ciljevi.
Skupilo se podosta i umirovljenih strojovođa VV Rijeka, prilika za izmijeniti pokoju riječ i podsjetiti se na prošla vremena.
Događaj su zabilježile i tv kamere.
I na kraju, kako to obično biva u raznim prigodama, svi skupa smo počašćeni prigodnim domjenkom u Buffetu "Cres", čije osoblje se zbilja potrudilo.
Svima zaslužnima čestitke na uloženom trudu, nazočnima hvala na lijepom i ugodnom druženju do idućeg susreta, imamo još posla.
Skupilo se podosta i umirovljenih strojovođa VV Rijeka, prilika za izmijeniti pokoju riječ i podsjetiti se na prošla vremena.
Događaj su zabilježile i tv kamere.
I na kraju, kako to obično biva u raznim prigodama, svi skupa smo počašćeni prigodnim domjenkom u Buffetu "Cres", čije osoblje se zbilja potrudilo.
Svima zaslužnima čestitke na uloženom trudu, nazočnima hvala na lijepom i ugodnom druženju do idućeg susreta, imamo još posla.
Uči mali, uči, fala bogu ima i od kega ! Mogu sad reć da san jako ponosan na ovo naše malo "živo srebro"!!! Mali će van sa 90%-otnon sigurnošću reć o koj se Žutoj dela sa daljine od par sto metri !!! Šanse za fulavanje su jako jako male!Pfaff je napisao/la:...
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Zutka50/50GodinaZutke52.jpg
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Zutka50/50GodinaZutke53.jpg
...
Gost- Gost
Evo i mojeg djela priče
Ja sam, k'o po običaju, daleko prije svih bio na mjestu događanja! Prvo što me je dočekalo je ova hrpica friškog snijega
Kiša neumorno lije
Tako sam dočekao i brzog iz Ljubljane koji je kasnio 80 minuta!!! Navodno (kako su mi rekli na informacijama) da je zapeo u Pivki zbog snijega
Evo i gosta iz metropole!
Kroz par minuta (tražeć gosta kog smo zgubili) ukazala se i ...
Potom smo otišli do Cresa gdje se dio ekipe sakupljao ali 5 do 12 smo bili vani. 005 će odsad ponosno nositi pločice
Ja sam, k'o po običaju, daleko prije svih bio na mjestu događanja! Prvo što me je dočekalo je ova hrpica friškog snijega
Kiša neumorno lije
Tako sam dočekao i brzog iz Ljubljane koji je kasnio 80 minuta!!! Navodno (kako su mi rekli na informacijama) da je zapeo u Pivki zbog snijega
Evo i gosta iz metropole!
Kroz par minuta (tražeć gosta kog smo zgubili) ukazala se i ...
Potom smo otišli do Cresa gdje se dio ekipe sakupljao ali 5 do 12 smo bili vani. 005 će odsad ponosno nositi pločice
Gost- Gost
Malo slikavanja prije službenog, promotivnog, djela.
Ja nisam mogao odljeti prigodi i donio sam svoje 3 žute/plave. Ove su se dale snimat u upravljačnici
Par riječi od prezentera!
Prigodno okupljanje
Ja nisam mogao odljeti prigodi i donio sam svoje 3 žute/plave. Ove su se dale snimat u upravljačnici
Par riječi od prezentera!
Prigodno okupljanje
Gost- Gost
A onda je počeo show sa modelima, te daj simo te daj tamo te daj izvadi onu koje kao i ova prava (nećete verovat koja su to "mala deca" (mislim na željezničare) kad vide model žute!)
Čak ni šef kolodvora nije odolio
Veeeelika i mala od iste fele!
Prežidente
Kobler daje izjavu za TV
TV u upravljačnici
Čak ni šef kolodvora nije odolio
Veeeelika i mala od iste fele!
Prežidente
Kobler daje izjavu za TV
TV u upravljačnici
Gost- Gost
Večeras (oko 18:55) bio je na dnevnim vijestima RiTV sasvim pristojno sročen prilog o našem eventu.
Kvragu, nit sam bil doma nit imam DBV-T a na MAX-u se to nemože snimat!Pfaff je napisao/la:Večeras (oko 18:55) ...
Gost- Gost
Ponovljen oko 21h+??min.
Veliko hvala svima koji su došli i hvala onima koji su nas prisiljeni samo podržavati!
Veliko hvala svima koji su došli i hvala onima koji su nas prisiljeni samo podržavati!
Registration date : 03.03.2008
Nou frks! Koliko znam, izvjesni Labinjon to već ima na DVD-uthomcro je napisao/la:Kvragu, nit sam bil doma nit imam DBV-T a na MAX-u se to nemože snimat!Pfaff je napisao/la:Večeras (oko 18:55) ...
Yope.Pfaff je napisao/la:Nou frks! Koliko znam, izvjesni Labinjon to već ima na DVD-uthomcro je napisao/la:Kvragu, nit sam bil doma nit imam DBV-T a na MAX-u se to nemože snimat!Pfaff je napisao/la:Večeras (oko 18:55) ...
Narcis je napisao/la:Yope.Pfaff je napisao/la:Nou frks! Koliko znam, izvjesni Labinjon to već ima na DVD-uthomcro je napisao/la:Kvragu, nit sam bil doma nit imam DBV-T a na MAX-u se to nemože snimat!Pfaff je napisao/la:Večeras (oko 18:55) ...
Gost- Gost
Uvijek sam govorio da su Ištrijani pravi ljudi!
(žena mi je 1/2 Istrijanka pa mi se isplati tako pričati)
(žena mi je 1/2 Istrijanka pa mi se isplati tako pričati)
Narcis, ne bilo ti teško, smandrljaj to nekako na jubito.
Registration date : 04.09.2008
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 1 / 3.