Vozni red 2011/2012
5 posters
Stranica 1 / 1.
Vozni red 2011/2012
Noćas stupa na snagu novi VR HŽ-a!
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Vozni red 2011/2012
Dobrodošao!kiki273 je napisao/la:Noćas stupa na snagu novi VR HŽ-a!
(Ovdje kod mene je ionako zatvor pruge)
- Broj postova : 11495
Registration date : 17.03.2008
Re: Vozni red 2011/2012
Mali , nemogu 100% tvrditi ali po informacijama iz Putničkog prometa HŽ-a gotovo sigurno da od novog VR-a više neće biti putničkih vlakova za Ljubljanu/Wien. To mi je rekao prošli tjedan čovjek koji radi u PP Rijeka.
Danas sam pak čuo neprovjerenu informaciju (malo ću s raspitat o tome slijedeći tjedan) da od novog VR-a neće biti ni brzih vlakova za Zagreb i putničkih za Šapjane.
Cargo žutke će izgleda vuć samo cargo vlakove i minimalno putničke ...
Danas sam pak čuo neprovjerenu informaciju (malo ću s raspitat o tome slijedeći tjedan) da od novog VR-a neće biti ni brzih vlakova za Zagreb i putničkih za Šapjane.
Cargo žutke će izgleda vuć samo cargo vlakove i minimalno putničke ...
Gost- Gost
Dakle, mogla bi bit istina da će pruga Rijeka - Šapjane biti isključivo za teretni promet :(
Neće se istanjiti nego će imati više praznih rubrika..
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Recimo, recimo ... ako se što drugačije ne odlučikiki273 je napisao/la:Dakle, mogla bi bit istina da će pruga Rijeka - Šapjane biti isključivo za teretni promet :(
Da malo zlorabim "prostor" , u zadnje vrijeme se da iščitat u raznim tiskovinama svega i svačega pa i Valčićeve izjave da će "... bit viška ne samo ljudi nego i lokomotiva, vagona, vlakova, zgrada ..." ... samo nije rekao čemu onda naziv firme ... Hrvatske željeznice kad će sav promet (pretpostavlja se) preuzet stranci.
Znate kako to ide, ljudi u strahu za vlastitu "guzicu" svašta će reć
Gost- Gost
Možda ipak nešto ostane....
http://www.siol.net/novice/gospodarstvo/2012/07/boj_za_vsak_vlak.aspx
Mednarodnega vlaka Ljubljana, ki vozi v popoldanskem času med Ljubljano in Reko z direktnim vagonom iz Dunaja in Maribora, v obratni smeri pa Reko zapusti opoldne, decembra ob nastopu novega voznega reda le ne bodo ukinili.
Tako Slovenija in Reka kljub nedavnim drugačnim odločnim izjavam obubožanih hrvaških železnic le ne bosta ostali brez neposredne železniške potniške povezave, kot se je to naši državi zgodilo decembra lani z Italijo zaradi nepričakovane enostranske odločitve italijanskih železnic.
http://www.siol.net/novice/gospodarstvo/2012/07/boj_za_vsak_vlak.aspx
leteči vlak- Broj postova : 1042
Registration date : 21.01.2010
Čekaj čekaj , to je slovensko razmišljanje ali sačekat ćemo šta na sve to kažu braća 'rvati . Videt ćemo jel tu kome došlo od gu'ice do glave
Gost- Gost
dida je napisao/la:Čekaj čekaj , to je slovensko razmišljanje ali sačekat ćemo šta na sve to kažu braća 'rvati . Videt ćemo jel tu kome došlo od gu'ice do glave
Nije to "slovensko razmišljanje", nego...
Naše neuradne namige..... je za Planet Siol.net potrdil Damir Grgić, direktor enote potniškega prometa Hrvaških železnic
leteči vlak- Broj postova : 1042
Registration date : 21.01.2010
A ... ... boga ti, ko bi rekao!leteči vlak je napisao/la:...... je za Planet Siol.net potrdil Damir Grgić, direktor enote potniškega prometa Hrvaških železnic
Gost- Gost
Da ne otvaram novu temu samo zbog ovoga, samo da Vas obavijestim:
... svi Vi koji imate kod sebe spašene Dodatke Knjižici Voznog Reda i Knjižice Voznog Reda ... čuvajte to k'o oči u glavi jer od ove godine toga više nema već strojovođe dobivaju isprintane vozne redove prije svake vožnje.
Ja imam 2 DKVR-a i 4 KVR-a različitih godišta i iz različitih lokomotiva (sav spašeni materijal je iz Žutki)
... svi Vi koji imate kod sebe spašene Dodatke Knjižici Voznog Reda i Knjižice Voznog Reda ... čuvajte to k'o oči u glavi jer od ove godine toga više nema već strojovođe dobivaju isprintane vozne redove prije svake vožnje.
Ja imam 2 DKVR-a i 4 KVR-a različitih godišta i iz različitih lokomotiva (sav spašeni materijal je iz Žutki)
Gost- Gost
Ja sam jednom bio na GK u ložioni u jednoj prostoriji gdje su bile SVE knjižice i dodaci iz svih loksi,Mađara i ostaloga...Koliko je toga bilo,moglo se "Tamićem" voziti..Nisam se mogao odlučiti što bih uzeo,ali sam se ipak odlučio za "Priručnik o željezničkim prugama" i KVR za putnički promet GK-Vinkovci.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Vijest nije baš direktno vezana za temu ali ... danas dobio "doturenu vijest":
Sorry, neke djelove sam ipak morao maći jer su osobne prirode
Nadam se da ste svjesni što ova informacija "govori i znači" ... ...
Jedna povijesna obavijest: konačno je počelo vježbanje riječkih strojovođa za 1141 lok. ... Na sve se ture ide u Moravice pa se vježba na sljedećim vlakovima: /----\. Vježba traje /----\ dana i onda se ide na ispit.
Sorry, neke djelove sam ipak morao maći jer su osobne prirode
Nadam se da ste svjesni što ova informacija "govori i znači" ... ...
Gost- Gost
Naravno da smo svjesni, žutka goodbye, asea welcome...
Upravo tako! U Ri sve su pripreme gotovo dovršene i trenutno se radi na prilazima iz oba smjera.
Gost- Gost
Similar topics
» Vozni red 2010/2011
» Zima 2011. / 2012.
» Vozni red 2012/2013.
» Promet Split - Vozni red gradskih i prigradskih linija + Vozni park
» Praznik rada 2011
» Zima 2011. / 2012.
» Vozni red 2012/2013.
» Promet Split - Vozni red gradskih i prigradskih linija + Vozni park
» Praznik rada 2011
Stranica 1 / 1.