Kolodvor Rijeka
+35
inflameswetrust
kiki273
borna
Samer
gti150
Gedeon
2044
cokla
Laurus
Damir
K 357
NP-549
Silver
kico101
KAPO
Marioo
zele
gorgoroth
ZlayoZg
Zeleni_vlak_ARENA
Pfaff
Miha
LLeon
Phalanx
kobler
seabral
Vedran Zeman
Barney
Jean
ikar
NClight
gaspa
EuroTrakker
Thommo
Narcis
39 posters
Stranica 13 / 21.
Stranica 13 / 21. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Re: Kolodvor Rijeka
Hmmm, nadstrešnica pita novo ilitiga temeljnu rekonstrukciju.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
K 357 je napisao/la:Bljljljlj odvratno vrjeme
Večeras je jedino (uvjetno rečeno!!!) suho bilo na oko 70-80 cm (!!!) od zida. od tih 70-80 cm pa do pruge ili je lilo ili je je bilo vodeno. I tako od WC-a pa do prometnog.Narcis je napisao/la:... nadstrešnica pita novo ...
Još samo fali da počenmo nosit kišobrane i u holu
Gost- Gost
Izvor fotki: Lokalpatrioti
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Rijecki kolodvor je nakon dosta vremena opet solidno popunjen
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Kolodvor po noći....:
Vagon u parku
asea 301
Asea 311
Vagon u parku
asea 301
Asea 311
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Jučer sam skenirao puuno starih sličica iskopanih iz povijesti (podruma), njih ravno 215. Napominjem da su to bile male kontrolne sličice uglavnom
od 6x9 cm koje nijesam baš pažljivo radio (trebale su biti samo predložak za izradu velikih).
Trebalo je dosta vremena da to nekako dotjeram i barem malo povećam.
Zašto ovdje? Našao sam nekoliko slika iz Rijeke! (1973 ili još ranije)
Ova je negdje iz 60-ih godina, dopremanje male podmornice za Tehnički muzej (slika je iz muzeja)
Slijedećih dana će na pravom mjestu za stare slike biti poplava slika....
od 6x9 cm koje nijesam baš pažljivo radio (trebale su biti samo predložak za izradu velikih).
Trebalo je dosta vremena da to nekako dotjeram i barem malo povećam.
Zašto ovdje? Našao sam nekoliko slika iz Rijeke! (1973 ili još ranije)
Ova je negdje iz 60-ih godina, dopremanje male podmornice za Tehnički muzej (slika je iz muzeja)
Slijedećih dana će na pravom mjestu za stare slike biti poplava slika....
borna- Moderator
- Broj postova : 9463
Registration date : 16.11.2010
borna ... kako bi bilo da preko foruma pokrenemo kakvav dobrotvorni koncert da ti se kupe nove cvoke ? Za zadnju bi još i mogao (ali vrlo nategnuto!!!) reć da je Rijeka ali prve tri nisu u Rijeci a i na drugoj i trećoj odozgora jasno na tabeli piše RAVENNA (vidi se i na prvoj ali djelomično)
Gost- Gost
Stvarno si u pravu (po tko zna koji puta)! Rekoh sličice su male i u prvi čas sam pomislio da to piše Rijeka pa kasnije nijesam gledao pažljivije....
A za dopremu "Mališana" u Zagreb sa mora - nije bilo drugog kolodvora na obali sa DC kontaktnom mrežom.
Sjutra ću se potruditi da doznam više podataka o tome.
A za dopremu "Mališana" u Zagreb sa mora - nije bilo drugog kolodvora na obali sa DC kontaktnom mrežom.
Sjutra ću se potruditi da doznam više podataka o tome.
borna- Moderator
Je sa zdravljićem sve OK? Nekako si dosta površan u zadnje vrijeme (što i nije baš svojstveno tebi!)!borna je napisao/la:Stvarno si u pravu (po tko zna koji puta)! ...
Neznam gdje bi locirao tu fotografiju mada ima nekih detalja da bi to moglo bit u Ri (na lijevoj strani {iza "Mališe"} vidi se objekt koji je služio za prodaju karata za auto vlak, vidi se i vrh lučke dizalice {pasarelu i KM neću ni spominjat!}) ali ono što me buni je stup sa reflektorima (koji mi je nekako predaleko) i nevidi se silosborna je napisao/la:... za dopremu "Mališana" u Zagreb sa mora - nije bilo drugog kolodvora na obali sa DC kontaktnom mrežom.
...
Vjerovatno će se javit još koja mudra glava sa komentarom na ovo.
Gost- Gost
Čini mi se da je ova zadnja baš slikana u Rijeci.
Kako kaže dida vidi se lučka dizalica,a pasarela je ona koja je stajala između remize i pošte. Sad za silose nisam siguran oni su izgrađeni u 60-tima,a to znači da je fotka iz vremena prije toga ili kut fotografije ne zahvaća silose?!
Kako kaže dida vidi se lučka dizalica,a pasarela je ona koja je stajala između remize i pošte. Sad za silose nisam siguran oni su izgrađeni u 60-tima,a to znači da je fotka iz vremena prije toga ili kut fotografije ne zahvaća silose?!
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Točno, sad sam locirao gdje je snimljeno! To je kod križne skretnice preko puta Bloka II ... na brzinu što sam mogal nać šta sam snimil ...Damir je napisao/la:... pasarela je ona koja je stajala između remize i pošte. ...
Gost- Gost
Danas ujutro tražio sam u dućanu pepela (da se posipam) ali nisam našao....u srijedu ću se u garaži dobro posipati (jerbo imadem peć
na drva). Tako to biva kad je srce jače od razuma
na drva). Tako to biva kad je srce jače od razuma
borna- Moderator
... šta toga ima za kupit? Pitat ću danas u Billi jer i meni toga povremeno trebaborna je napisao/la:Danas ujutro tražio sam u dućanu pepela ...
Gost- Gost
Ajde barem nešto, te tabele su već odavno trebali postaviti, kad nisu u stanju sanirati natpis Rijeka na kolodvorskoj zgradi.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Danas sam nakon nekoliko dana što sam presjedil doma (jasno, za računlom ) otišal do kolodvora i slučajno nabasal na ovo ...
Nisam se (ipak!) usudil skroz uć nutra nego sam snimal, rečemo, sa "praga". Kasnije sam upozoren da bolje da ni ne pomišljam ulaziti nutra jer da tamo ima bolešćina i bolešćina i da se klonim tog mjesta.
Nisam se (ipak!) usudil skroz uć nutra nego sam snimal, rečemo, sa "praga". Kasnije sam upozoren da bolje da ni ne pomišljam ulaziti nutra jer da tamo ima bolešćina i bolešćina i da se klonim tog mjesta.
Gost- Gost
Stranica 13 / 21. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Stranica 13 / 21.