Zima 2012. / 2013.
+24
nukleusri
leteči vlak
Josip
klek
file
K 357
Thommo
Silver
novi_shef
Vedran Zeman
portos
sali
LLeon
Jean
gaspa
kico101
kiki273
KAPO
borna
Damir
ZlayoZg
buShip fun
Narcis
Pfaff
28 posters
Stranica 16 / 22. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Re: Zima 2012. / 2013.
Meščini da se važgal!
- Broj postova : 11460
Registration date : 17.03.2008
Pfaff je napisao/la:Meščini da se važgal!
Ja,ma su to ta leta kada hormoni delaju 100 na uru...
Eh, da mi je ponovo njegova leta!
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Jeli itko od vas danas izašao van iz kuće, ili ste svi k'o pantigane provirili samo nos van iz rupe? Ovo se naravno ne odnosi na Kapu. Bravo Kapo! Ali svejedno si mogao noni očistit škale.
Daklem, danas me put vodio svuda.
Moram pohvaliti zimsku službu, sve ceste kroz grad kuda sam prolazio su bile dobro očišćene. Na ruku im je išlo i toplo vrijeme koje je topilo snijeg.
Ispred Kauflanda.
A7 kod „Vrata Jadrana“
Dalje je već „čupavo“. Packa opatijskom Komunalcu. Nisu ovo cijeli dan očistili, nego su auti, uz pomoć temperature u plusu sami to razgazili.
Selo moje malo. Ne znam točno kako ide podjela sa tim čišćenjem, ali tu je ovaj lokalni traktorist dobro obavio posao. Šteta da ga nisam uslikao. Na traktor iza zakači zaštitnu odbojnu ogradu koja se postavlja uz ceste, spojenu u obliku slova „V“ pa to vuče za sobom, to šeta za njim lijevo- desno.
Ja nemam ovaj moderni termometar, nego neki stari ofucani.
Daklem, danas me put vodio svuda.
Moram pohvaliti zimsku službu, sve ceste kroz grad kuda sam prolazio su bile dobro očišćene. Na ruku im je išlo i toplo vrijeme koje je topilo snijeg.
Ispred Kauflanda.
A7 kod „Vrata Jadrana“
Dalje je već „čupavo“. Packa opatijskom Komunalcu. Nisu ovo cijeli dan očistili, nego su auti, uz pomoć temperature u plusu sami to razgazili.
Selo moje malo. Ne znam točno kako ide podjela sa tim čišćenjem, ali tu je ovaj lokalni traktorist dobro obavio posao. Šteta da ga nisam uslikao. Na traktor iza zakači zaštitnu odbojnu ogradu koja se postavlja uz ceste, spojenu u obliku slova „V“ pa to vuče za sobom, to šeta za njim lijevo- desno.
Ja nemam ovaj moderni termometar, nego neki stari ofucani.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Juniorka uživa na novom obiteljskom vozilu. Ovaj je za terenske ekšne.
Đir po šumi. Htio sam doći na vrh ovog brda iza, ali sam gazeći snijeg do koljena, na polovici odustao. Pa nisam na Igmanskom maršu.
U neka toplija vremena ovdje se može proći i traktorom ili boljim džipom. Danas jedva pješice
Zaboravljena drva u šumi. Stoje već barem 2 godine.
Predvečer su se navukli oblaci i opet je počeo padati gusti snijeg. Odoh ja u toplije krajeve. Pametnome jedan snježni dan dosta.
Usputno zaustavljanje na kolodvoru Jurdani. Brzi iz Ljubljane sa Fresherom je već prošao. Ovu pahulju snijega na objektivu bih mogao prodat kao NLO.
Đir po šumi. Htio sam doći na vrh ovog brda iza, ali sam gazeći snijeg do koljena, na polovici odustao. Pa nisam na Igmanskom maršu.
U neka toplija vremena ovdje se može proći i traktorom ili boljim džipom. Danas jedva pješice
Zaboravljena drva u šumi. Stoje već barem 2 godine.
Predvečer su se navukli oblaci i opet je počeo padati gusti snijeg. Odoh ja u toplije krajeve. Pametnome jedan snježni dan dosta.
Usputno zaustavljanje na kolodvoru Jurdani. Brzi iz Ljubljane sa Fresherom je već prošao. Ovu pahulju snijega na objektivu bih mogao prodat kao NLO.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Stanje kod mene u VG-u: Pada neumorno od 5 sati, vec ga ima 30+ cm. Glavne ceste su pune ugaženog snijega, ralica je ovdje nepoznat pojam...
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Kakvo ti je to pitajnje ? Bil sam i ja vani i fotografiral ali su sve fotke još u 'paratuLLeon je napisao/la:Jeli itko od vas danas izašao van iz kuće, ili ste svi k'o pantigane provirili samo nos van iz rupe? ...
Gost- Gost
Kao kod Josipa,i kod mene neumorno pada od nekih 17 sati,visinu ne znam,ali fino ga je napadalo i do jutra će se to još podebljati.
Evo par fotki mobitelom(nisu baš nešto) sa povratka kući Slavonskom avenijom i Radničkom cestom..
Slavonska
Kako se kazaljka približila slovu E,svratio sam na OMV natočiti "juhe" i nisam mogao odoljeti,a da ne fotkam auto..
Evo par fotki mobitelom(nisu baš nešto) sa povratka kući Slavonskom avenijom i Radničkom cestom..
Slavonska
Kako se kazaljka približila slovu E,svratio sam na OMV natočiti "juhe" i nisam mogao odoljeti,a da ne fotkam auto..
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Isključenje prema Radničkoj
I piči ravnooooooo
I piči ravnooooooo
ZlayoZg- Administrator
Kod okretišta na Savišću
ZlayoZg- Administrator
Ispred garaže..Malo uzeti metlicu,očistiti auto od snijega i parkirati u kućicu
A snijeg i dalje pada......
ZlayoZg- Administrator
Subota, 23. veljače (nastavak nakon )
Evo, javijo bih se i ranije, ali sam imao raznih obveza, a onda je O.B.G. opet počelo padati k'o mutavo, a i grmilo je pa sam iz predostrožnosti telekomunikacije.
Daklem – evo koliko je otprilike jutros bilo novog snijega
Prijatelj je sitnosopstvenički krenuo otkopavati svoje vozilo koje je više ličilo na dostavni kombi
Logistički problem: Kuda više bacati tu nesnagu?
Napravili smo izlet u Deunice. Cesta je dobro očišćena i vožnja je bila ugodna. Sve dok nismo prošli podvožnjak na Bukovcu. Na ravnom dijelu ceste desio nam se užas – odjednom nas je s gornje razine zasuo golem slap snijega i leda. Rolba je čistila kolosjek za šturc, a kako je lijevo usjek, jedino rješenje bilo je okrenuti kljun udesno, a to što je dolje županijska cesta – ha, moj bože, što se tu može? Da bi poslali nekoga dolje da zaustavi promet ili bar upozori prolazeća vozila na izvođenje opasnih radnji, nije nikome palo napamet.
Kad se frka slegla, izašao sam na cestu. Auto je bio zaustavljen u dvadesetak centimetara debeloj smrznutoj kaši, a na krovu je bila nešto tanja naslaga. Nije bilo druge nego nogama razbacati to smeće kako bi mogli dalje
Uobičajen prizor za goransku metropolu. Čing-Li-Čan vjerovatno razmišlja u povratku u toplo porječje Jangcea...
U povratku – kraće zadržavanje na kolodvoru Lokve
Velike količine snijega mogu se riješiti jedino ovako
Evo nas doma. Tutaču smo opet navukli prezervativ (mogu vam šapnuti da patent odlično funkcionira)
Kao nagradu za današnji trud, najbolja supruga na svijetu nadarila nas je pravim zimskim obrokom: kombasitzen und krwawitzen, kiseli kapuz i palenta kompirica. Bilo je izvrstno.
PS: O.B.G. i dalje pada! U slapovima! Mislim da sutra neću pisati novi izvještaj jer repetitio est (pas) mater..., a i ne bih želio gnjaviti!
Evo, javijo bih se i ranije, ali sam imao raznih obveza, a onda je O.B.G. opet počelo padati k'o mutavo, a i grmilo je pa sam iz predostrožnosti telekomunikacije.
Daklem – evo koliko je otprilike jutros bilo novog snijega
Prijatelj je sitnosopstvenički krenuo otkopavati svoje vozilo koje je više ličilo na dostavni kombi
Logistički problem: Kuda više bacati tu nesnagu?
Napravili smo izlet u Deunice. Cesta je dobro očišćena i vožnja je bila ugodna. Sve dok nismo prošli podvožnjak na Bukovcu. Na ravnom dijelu ceste desio nam se užas – odjednom nas je s gornje razine zasuo golem slap snijega i leda. Rolba je čistila kolosjek za šturc, a kako je lijevo usjek, jedino rješenje bilo je okrenuti kljun udesno, a to što je dolje županijska cesta – ha, moj bože, što se tu može? Da bi poslali nekoga dolje da zaustavi promet ili bar upozori prolazeća vozila na izvođenje opasnih radnji, nije nikome palo napamet.
Kad se frka slegla, izašao sam na cestu. Auto je bio zaustavljen u dvadesetak centimetara debeloj smrznutoj kaši, a na krovu je bila nešto tanja naslaga. Nije bilo druge nego nogama razbacati to smeće kako bi mogli dalje
Uobičajen prizor za goransku metropolu. Čing-Li-Čan vjerovatno razmišlja u povratku u toplo porječje Jangcea...
U povratku – kraće zadržavanje na kolodvoru Lokve
Velike količine snijega mogu se riješiti jedino ovako
Evo nas doma. Tutaču smo opet navukli prezervativ (mogu vam šapnuti da patent odlično funkcionira)
Kao nagradu za današnji trud, najbolja supruga na svijetu nadarila nas je pravim zimskim obrokom: kombasitzen und krwawitzen, kiseli kapuz i palenta kompirica. Bilo je izvrstno.
PS: O.B.G. i dalje pada! U slapovima! Mislim da sutra neću pisati novi izvještaj jer repetitio est (pas) mater..., a i ne bih želio gnjaviti!
Ja poznan tvoga frendića gosp.V.B! Ča ni va Dalmacije,koji ga je vrag tiral va sneg?
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Imal je neč za obavit...Damir je napisao/la: Ja poznan tvoga frendića gosp.V.B! Ča ni va Dalmacije,koji ga je vrag tiral va sneg?
Ponedjeljak, 25. veljače
Imam logistički problem: Kuda više bacati tu nesnagu? U noći od subote na nedjelju natrpalo ga je novih pol metra. Pogled niz cestu prema selu pokazuje zanimljiv prizor – vide se samo lopate koje nešto bacaju uvis – ljudi su nevidljivi. Osjećam se k'o ovi jadničci koji su negdje krajem pretprošlog stoljeća čistili prugu...
Noćas nije ništa padalo. Jutrošnja trapatura je oko +2°C
Na nebu sam uočio vrlo neobičnu prirodnu pojavu – nekakve modre fleke na nebu. Moram nazvati prijatelja Viskovića da mi to pojasni
Bedem snijega na ulazu je dosegao tri metra visine – malo je onaj s grtalicom nagurao, a malo sam ja nabacao i časkom odosmo nebu pod oblake!
Da Prežidente junior ne pomisli kako nema ledošmrkalja i na drugoj strani krova
Sašmo kavicu...
... a onda treba urediti prometnice po terenu. Očistiti mjesto gdje je frend bio parkiran i razmetati nabačaj od grtalice
Vani je sve blistavije. Prijeti mi sniježno sljepilo...
Imam logistički problem: Kuda više bacati tu nesnagu? U noći od subote na nedjelju natrpalo ga je novih pol metra. Pogled niz cestu prema selu pokazuje zanimljiv prizor – vide se samo lopate koje nešto bacaju uvis – ljudi su nevidljivi. Osjećam se k'o ovi jadničci koji su negdje krajem pretprošlog stoljeća čistili prugu...
Noćas nije ništa padalo. Jutrošnja trapatura je oko +2°C
Na nebu sam uočio vrlo neobičnu prirodnu pojavu – nekakve modre fleke na nebu. Moram nazvati prijatelja Viskovića da mi to pojasni
Bedem snijega na ulazu je dosegao tri metra visine – malo je onaj s grtalicom nagurao, a malo sam ja nabacao i časkom odosmo nebu pod oblake!
Da Prežidente junior ne pomisli kako nema ledošmrkalja i na drugoj strani krova
Sašmo kavicu...
... a onda treba urediti prometnice po terenu. Očistiti mjesto gdje je frend bio parkiran i razmetati nabačaj od grtalice
Vani je sve blistavije. Prijeti mi sniježno sljepilo...
Prijatelju dragi, netreba ti Visković ja ću ti reć, to ti se ... nebesko plavetnilo zovePfaff je napisao/la:...
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Razno/VremenskeNepogode/25022013-02.jpg
...
Gost- Gost
Eto, konačno granulo i malo sunca u Sungeru. Ali ovoliko snijega će se topiti do ljeta.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Evo za ilustraciju današnjih zbivanja i dva filmića: Ja s ljopatom (vele da mi dobro dela za cukar!)
Grtalice
Grtalice
Majko mila kulko snega
Naj me krivo shvatit ma ... treba li ti to? Ja bi već odavna "pobegal" u toplije krajeve jer u ovome više nevidim nikakva zadovoljstva već samo veliku tlaku.Pfaff je napisao/la:... Ja s ljopatom (vele da mi dobro dela za cukar!)
...
Gost- Gost
Ha lijepo tebi tamo
Kad se brobudis (posto ne zivis na moru) sa prozora samo HOP! u snijeg
Kad se brobudis (posto ne zivis na moru) sa prozora samo HOP! u snijeg
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Pfaff je napisao/la:Evo za ilustraciju današnjih zbivanja i dva filmića: Ja s ljopatom (vele da mi dobro dela za cukar!)
https://www.youtube.com/v/X-_O7f54BH0
Grtalice
https://www.youtube.com/v/sRonP4E32TM
Koliko vidim to se lopata na veliko i visoko.Izgleda da od tolikog lopatanja nestigneš se ni pošteno izgrudatii sa rajom.Da si bar hitio koju grudu na grtalicu
Srdačan pozdrav !
sali- Broj postova : 1950
Registration date : 10.06.2008
Poznavajuć Pfaffomira palo je to njemu na pamet ali opet s druge strane je strah da ga grtač ne zatrpa tako da se do proljeća nebi probio do ceste
Gost- Gost
O.B.G. opet pada. Cijelu noć. Sad mi već pomalo ide na ganglije...
Misliš na ...Pfaff je napisao/la:... Sad mi već pomalo ide na ganglije...
Gost- Gost
Da nisu možda previše uranili sa dolaskom?
buShip fun- Broj postova : 291
Registration date : 12.04.2012
Stranica 16 / 22. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22