Zima 2012. / 2013.
+24
nukleusri
leteči vlak
Josip
klek
file
K 357
Thommo
Silver
novi_shef
Vedran Zeman
portos
sali
LLeon
Jean
gaspa
kico101
kiki273
KAPO
borna
Damir
ZlayoZg
buShip fun
Narcis
Pfaff
28 posters
Stranica 3 / 22. • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Re: Zima 2012. / 2013.
Neće biti crvenih,ako i admine zajedno sa moderatorima..dakako i sa mojom malenkošću pozoveš na gozbicu!
Btw 80% ih neće doći,a to znači da ćemo ja i ti počistiti pladanj.
Btw 80% ih neće doći,a to znači da ćemo ja i ti počistiti pladanj.
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
I ja danas posjetio Magaša. Prošao 2 dlakavca jeftinije i LLeonmobil je spreman za zimu.ZlayoZg je napisao/la:Kako najavih,tako i ostvarih..Bio danas kod vulkanizera,"calenovo" 150 kunića i što se mene tiče,snijeg može početi..
Bio sam odmah na redu, i pričekao 10 minuta dok majstori obave svoje. Gledajte samo kad padnu 3 pahulje snijega pa da nastane kaos na cestama i urnebesne gužve kod vulkanizera.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Subota, 17. studeni
Studeno, temperatura oko nule, al' se ne vidi mraz po poljima i njivama
Mutnomaglovito bez daška vjetra pa osobni dojam hladnoće i nije jeziv. Meščini da je iznad ove niske slojevite naoblake sunce pa bi dan još mogao postati lijep. Bilo bi fino jer susjed ženi šogora pa da im ne usvinji događaj, ostalo će si poslije usvinjiti sami...
Ptica glavatica je došla na fruštuk (al' se ne voli slikavat'!)
Studeno, temperatura oko nule, al' se ne vidi mraz po poljima i njivama
Mutnomaglovito bez daška vjetra pa osobni dojam hladnoće i nije jeziv. Meščini da je iznad ove niske slojevite naoblake sunce pa bi dan još mogao postati lijep. Bilo bi fino jer susjed ženi šogora pa da im ne usvinji događaj, ostalo će si poslije usvinjiti sami...
Ptica glavatica je došla na fruštuk (al' se ne voli slikavat'!)
- Broj postova : 11460
Registration date : 17.03.2008
Četvrtak, 29. studeni
Jutro je počelo nešto svježije nego ranijih dana kad se temperatura motala oko konstantnih 12°C
Kišilo je i cmoljilo cijeli dan, a negdje oko podneva je na 10 minuta čak zasjalo blistavo sunce (nisam slikao, kuhao sam ručak)
Večeras oko Antonije Bilić je počela promicati susnježica, a u 21 ha je jednom kratko zagrmilo iz velike udaljenosti i počeo je padati dosta gusti, mokri snijeg (ovdje tome vele 'mački').
Fata se i na cesti, a papak s još nije prošao (tu je on iza ugla, čeka da odgrnem ulaz)
Sutra ujutro stižu božićni prizori
Jutro je počelo nešto svježije nego ranijih dana kad se temperatura motala oko konstantnih 12°C
Kišilo je i cmoljilo cijeli dan, a negdje oko podneva je na 10 minuta čak zasjalo blistavo sunce (nisam slikao, kuhao sam ručak)
Večeras oko Antonije Bilić je počela promicati susnježica, a u 21 ha je jednom kratko zagrmilo iz velike udaljenosti i počeo je padati dosta gusti, mokri snijeg (ovdje tome vele 'mački').
Fata se i na cesti, a papak s još nije prošao (tu je on iza ugla, čeka da odgrnem ulaz)
Sutra ujutro stižu božićni prizori
- Broj postova : 11460
Registration date : 17.03.2008
Počelo je počelo....
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Eto, Novi list stavijo pahuljice sutra za Rijeku
Registration date : 14.06.2008
Zimski uvjeti su na cestama i potebna je zimska oprema i tu se nema više šta puno komentirati.
Pretpostavljam da je ovo Tifonova pumpa u Ravnoj gori ili Ogulinu, a ne ova u Žegotima?
Registration date : 04.09.2008
Vedran Zeman- Moderator
- Broj postova : 192
Registration date : 11.03.2008
U Mrkoplju znam da nemaju struje ni večeras. Moguće da je tako i kod velikog čovika...
novi_shef- Moderator
- Broj postova : 1216
A brižnić ... znam kako mu je jer sam i ja bil 3 dana bez interneta i kompa (imal sam samo mići mobitel a to je tako mizerno )
Drž' se Pfaffomire, nije to zavijeka!
Najgore je da more potrajat samo do proleća
Najgore je da more potrajat samo do proleća
Gost- Gost
dida je napisao/la:Najgore je da more potrajat samo do proleća
Nadajmo se da neće, no možda se povuće na rezervni položaj dok se stanje ne normalizira iako mislim da je ugođaj zime u GK pravi užitak za oko.
Silver- Broj postova : 353
Registration date : 09.02.2009
Ako ima čime ...
Ugođaj? Zimski? Strava dobro, vidio ja sinoć ali samo nama koji smo u prolazu (onima koji tamo obitavaju nije ni malo veselo po mokroj snježini, sva stabala su prepuna mokrog snjega a grane vise pod teretom). Nadajmo se samo da neće noćas smrznuti jer tek tad će bit "veselja" ...
Ugođaj? Zimski? Strava dobro, vidio ja sinoć ali samo nama koji smo u prolazu (onima koji tamo obitavaju nije ni malo veselo po mokroj snježini, sva stabala su prepuna mokrog snjega a grane vise pod teretom). Nadajmo se samo da neće noćas smrznuti jer tek tad će bit "veselja" ...
Gost- Gost
dida je napisao/la:A brižnić ... znam kako mu .........bez interneta i kompa ...........
Drži se On i prkosi .......prkosi i pozdrav nam šalje .......
Srdačan pozdrav !
sali- Broj postova : 1950
Registration date : 10.06.2008
Sinoć je imao struju ali ne i T-com ove usluge. Kod susjeda je otpao kabel nada se da će danas biti popravljen. Kabel je pao sinoć i sa kuće našeg Cisalpina u Delnicama. Također niti telefona, niti ADSL, niti MAXTV. A padalo je sinoć u Gorskom Kotaru u nekih 1,5 sat napadalo u Delnicama 10cm.
Registration date : 14.06.2008
U skladu sa godišnjim dobom,malo sam dodao snježne pahulje na forum.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Dobro da mi ni ovdje ne treba zimska oprema....
Narcis je napisao/la:Dobro da mi ni ovdje ne treba zimska oprema....
Ovdje ne,ali od Subote će ti trebati prema najavi meteorološkog zavoda!
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Bome i kod nas jer..
Stiže 'pravi' snijeg: Za vikend će u Zagrebu pasti čak 20 cm!
Iako su Zagrepčani prve pahulje imali priliku vidjeti u utorak navečer, zimske su radosti ipak izostale, jer se snijeg brzo otopio. No, svi koji su željni dobrog snježnog provoda u metropoli trebaju se strpjeti do vikenda. Tada se, naime, očekuje da će Zagreb prekriti čak 20 centimetara bijelog pokrivača.
http://www.24sata.hr/news/stize-pravi-snijeg-za-vikend-ce-u-zagrebu-pasti-cak-20-cm-292374
Stiže 'pravi' snijeg: Za vikend će u Zagrebu pasti čak 20 cm!
Iako su Zagrepčani prve pahulje imali priliku vidjeti u utorak navečer, zimske su radosti ipak izostale, jer se snijeg brzo otopio. No, svi koji su željni dobrog snježnog provoda u metropoli trebaju se strpjeti do vikenda. Tada se, naime, očekuje da će Zagreb prekriti čak 20 centimetara bijelog pokrivača.
http://www.24sata.hr/news/stize-pravi-snijeg-za-vikend-ce-u-zagrebu-pasti-cak-20-cm-292374
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Grozno iritantnoZlayoZg je napisao/la:U skladu sa godišnjim dobom,malo sam dodao snježne pahulje na forum.
Gost- Gost
Stranica 3 / 22. • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22