Vlakovi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Obavijest!

Započni novu temu   Ova tema je zaključana: ne moľeą uređivati postove niti odgovarati.

Go down

Obavijest! Empty Obavijest!

Postaj by Gost pet 30 kol 2013 - 15:28

Vjerujem da se već primjeti neke promjene u podforumu "Simulatori" a bit će ih, vjerujem, još. Vjerujem da ste primjetili da su neke teme prebačene u podforum Arhiva, neke u Linkove, neke su teme stopljene sa drugima. Neke teme, za koje sam smatrao ili da su dosegle razuman broj stranica ili su postale dio jednog vremena koje je prošlo, su zaključane i otvorene su nastavci.

Neke teme će uskoro isto biti spojene (npr. tema "Ljepota željeznice u simulatorima" i par tema vezanih uz izradu mapa u Trainzu) jer već postoje srodne teme i nema potrebe da se teme dupliraju. Druga stvar su teme pojedinih majstora boja gdje je dobro da se vidi nečiji umjetnički izričaj.

U nekoliko starijih tema uspio sam vratiti (uglavnom) screenove i nešto fotografija. Nešto od toga nažalost je izgubljeno jer je bilo uploadano na imageshack ili ih nisam mogao naći na foto-bujolu.

U planu mi je još sve odijeliti po simulatorima ali to nemogu sam već mi treba pomoć administratora pa dok se netko od njih ne smiluje i sve napravi kako sam predložio morat će biti ovako kako je.

Još jedna važna stvar, molio bi da pazite što i kako pišete jer nebi želio sadržaj koji nije OK prebacivati u smeće i "uništavati" kontiunitet temá.

dida

Gost
Gost


[Vrh] Go down

Obavijest! Empty Obavijest 2!

Postaj by Gost pon 21 lis 2013 - 11:46

Tri teme (Trainz screens, Repaint report I & Moji repainti) iz podforuma Simulatori prebačene su u podforum Arhiva jer em su dosegle velik broj stranica em imaju svoje nove nastavke.


Gost
Gost


[Vrh] Go down

Obavijest! Empty Re: Obavijest!

Postaj by Gost pon 24 vel 2014 - 15:21

Ponukan dolaskom novog/ih člana/ova na forum odlučio sam staviti nekoliko zanimljivih savjeta za Trainz koje sam pisao na jednom drugom forumu.

Tako sad imamo ...
* Trainz - Vožnja sa "rulesima"

* Trainz - Vodič kroz TRS2006

*Trainz - Vodič kroz TrainzPaintShed

... i prvi put objavljeno
* Trainz - Vodič kroz Edit Session Rules

Na Vašu žalost teme će (bar dok ja budem uređivao ovaj dio 4uma) ostat u ovakvoj formi (zaključane) da se ne uništi pravi smisao tih tema (da doista budu pomoć i vodiči ako nekome zatreba išta u svezi Trainza).

Da bude sve nekako zaokruženo, dodana je i tema Arhiva starih tema gdje bi se s vremenom trebalo nadopunjavati linkom (za koje dosegnu svoj maximum i koje se prebace u podforum Arhiva)

Posebno bi se zahvalio Narcisu što je (na moju sugestiju) nove teme označio kao Obavijest i Važno.

dida

Gost
Gost


[Vrh] Go down

Obavijest! Empty Re: Obavijest!

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

Započni novu temu   Ova tema je zaključana: ne moľeą uređivati postove niti odgovarati.
 
Permissions in this forum:
Moľeą odgovarati na postove.