Winter time
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Re: Winter time
Ni jedno ni drugo, skinuo prije 5-6 godina odnegdje (mislim sa VMD-a).
Na Winter time sam krenuo sa zamjenom tračnica (prevedeno na HR ... "remont" ) i KM ali u TRS2004 da se kasnije može napraviti CDP koji će raditi u svim verzijama Trainza. Početak "remonta" izgleda ovako ...
Kako je ovo polazna točka nadalje će mjerni vlak vuć brundafka jer dalje neće biti mreže
Na Winter time sam krenuo sa zamjenom tračnica (prevedeno na HR ... "remont" ) i KM ali u TRS2004 da se kasnije može napraviti CDP koji će raditi u svim verzijama Trainza. Početak "remonta" izgleda ovako ...
Kako je ovo polazna točka nadalje će mjerni vlak vuć brundafka jer dalje neće biti mreže
Gost- Gost
Mislim da za remont nije potreban EMV, već su potrebne Drezine, Plug, Potiskivalica, Tucanik, Bager, ... ... ...
Može još screenova?
Može još screenova?
Na pol mape je napravljen remont, uglavnom teži dio (pol "kruga" sa dva odvojka su napravljeni i pod novom mrežom)! Ostalo je nešto malo manje od pol što će ići dosta brzo jer više nema kolodvorá (ima dva stajališta). Bit će kasnije i nešto screenova kad uhvatim vremena za upload (trenutno sam u fazi razašiljanja fotografijá!).
Prvi od dva kolodvora
Drugi kolodvor
Skroz lijevo je obilazna pruga, u sredini izlaz iz putničkog kolodvora a desno je odvojak za jedno naselje u planini
Iz malo više pozicije
Do ovdje sam došao (dalje će sve biti lakše jer je sve uglavnom ovakvo)
Prvi od dva kolodvora
Drugi kolodvor
Skroz lijevo je obilazna pruga, u sredini izlaz iz putničkog kolodvora a desno je odvojak za jedno naselje u planini
Iz malo više pozicije
Do ovdje sam došao (dalje će sve biti lakše jer je sve uglavnom ovakvo)
Gost- Gost
Ako bog da do ponedjeljka bi remont mogal bit gotov ... i drugi kolodvor je gotov i sad je ostalo samo mijenjat tračnice i mrežu na ostatku mape.
Drugi kolodvor by day ...
... and night
Drugi kolodvor by day ...
... and night
Gost- Gost
Gle, neda mi se samo zbog tvoje zafrkancije stavljat nikakva vozila jer ionako po toj mapi se neće voziti u TRS2004. U TRS2004 samo prerađujem mapu koju ću kasnije ubaciti u TS2006 & TS2009 i tamo voziti. Da odmah stavim i vozila prilikom pokretanja bi mi javljalo da nešto fali a to je upravo ono što nastojim izbjeći.Laurus je napisao/la:Nije mi jasno, kakav je to remont bez radnika i strojeva?!
Gost- Gost
S obzirom da sa mapom dolazi i nekoliko modela kamenja (različitih veličina), činilo mi se zgodno napraviti jedan ovakav "kameni" usjek ...
Gost- Gost
Sugerirane su mi dvije stvari (kad dovršim zamjenu tračnica i mreže) ... prva da ubacim negdje tramvaj i po meni ovdje je najbolja opcija (oko ovog kolodvora) ...
Čim dovršim krećem sa dodatnim preinakama!
Što se tiče tramvaja tu neće bit frke jer ...
A uskotračnih parnjača ima na DLS-u koš-i-još
... i druga opacija ...dida je napisao/la:...
...
... tu gdje skreće pruga za u planinu da tu stavim uskotračnu prugu do skijališta ali sa parnjačama (uskotračnim)dida je napisao/la:...
...
Čim dovršim krećem sa dodatnim preinakama!
Što se tiče tramvaja tu neće bit frke jer ...
A uskotračnih parnjača ima na DLS-u koš-i-još
Gost- Gost
Ime mape je Winter Time ali te mape više nema na DLS-u jer je rađena za Trainz 1.1. Kako su u Auranu podizali verzije tako su micali stare dodatke (tako više nema pravih dodataka {u .exe formi} za verzije 1.1, 1.3 i UTC {može se nać još nešto CDP-ova ali to su uglavnom dodaci iz TPS-a}). Ovu mapu sam najprije prebacio u Trainz 1.1 pa ju onda izvukao van i napravio CDP. Eto, to ti je priča o ovoj mapi.
Tek sad predstoji gori dio posla, sad treba proć cijelu mapu sa probnim vlakom da se vidi gdje su greške na pruzi pa onda to popraviti pa opet testirati
Tek sad predstoji gori dio posla, sad treba proć cijelu mapu sa probnim vlakom da se vidi gdje su greške na pruzi pa onda to popraviti pa opet testirati
Gost- Gost
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 2.