Winter time
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Winter time
Nema baš nešto što bi bilo zanimljivo, testiram prugu i ispravljam greške.
"Laka konjica" u ophodnji
"Laka konjica" u ophodnji
Gost- Gost
Lijepo.
Sad bi mogao i na mojom mapi napraviti remont, i usput završiti elektrifikaciju. Može?
Sad bi mogao i na mojom mapi napraviti remont, i usput završiti elektrifikaciju. Može?
Đir sa "ruskom litorinom" po djelu na kojem je remont obavljen ...
Mogu reć da ima jako lijepe zvukove, jedina zamjerka je engspec (šiba k'o da je TGV ) al' i to se da dovest u red.
Mogu reć da ima jako lijepe zvukove, jedina zamjerka je engspec (šiba k'o da je TGV ) al' i to se da dovest u red.
Gost- Gost
dida je napisao/la:....
Sviđa mi se ta Drezina, čija je?
Btw: Ne ne, moja mapa nije zimska, ... ali bi dobro joj došla elektrifikacija i remont.
HZLaurus je napisao/la:Sviđa mi se ta Drezina, čija je?
Žao mi je ali morat ćeš sam radit remont. Ja se palim samo na zimske mape sa puno snijega (osim onih defaultnih mapa ja imam sve zimske mape koje ili skinem sa neta ili sa DLS-a)!Laurus je napisao/la:... moja mapa nije zimska, ... ali bi dobro joj došla elektrifikacija i remont.
Gost- Gost
dida je napisao/la:HZLaurus je napisao/la:Sviđa mi se ta Drezina, čija je?
A čija je originalna?
Na prvom većem kolodvoru stalno mi je nešto nije odgovaralo i prije par dana sam skužio da mi fali još jedan peron tako da sam večeras i to prepravio.
Ovako je do sada izgledalo ...
... a ovako sad izgleda. Sad ću drugi kolosjek moć koristiti i za putničke i za teretne vlakove
Dodao sam i pjopelise da to i liči na nešto
Ovako je do sada izgledalo ...
... a ovako sad izgleda. Sad ću drugi kolosjek moć koristiti i za putničke i za teretne vlakove
Dodao sam i pjopelise da to i liči na nešto
Gost- Gost
Lijepo! ... Samo mi se ne sviđa što nigdje nevidim strojeve. :(
... Ja kad ću ići elektrificirat svoju dionicu onda ću imat radne strojeve, radnike i prikladne vagone.
*** Dali je EMV provjerio dali sve štima sa Kontaktnom Mrežom?
... Ja kad ću ići elektrificirat svoju dionicu onda ću imat radne strojeve, radnike i prikladne vagone.
*** Dali je EMV provjerio dali sve štima sa Kontaktnom Mrežom?
Da se idem još i sa time zaje*avat!? Ne pada mi ni na kraj pameti!Laurus je napisao/la:... nigdje nevidim strojeve. ...
Ima jedan dio kojeg nikako nemogu naštimat, tračnice ili su visoko ili nisko kako bi trebale biti i kad vlak prođe preko tog djela k'o da je na toboganu. Nebi to bio neki veliki problem da je to duga dionica ali sve se odvija na cca. 20-30-tak metara pa dosta ružno izgleda. Do sada sam "popravljao" samo tračnice (bez da sam dirao teren) ali morat ću na koncu "popeglat" jedan dio terena s time da će se najvjerovatnije izgubit blagi pad.Laurus je napisao/la:... Dali je EMV provjerio dali sve štima sa Kontaktnom Mrežom?
Gost- Gost
Ostao je još jedan mali dio ... pa onda testiranje cijele mape u TS2006 & TS2009 ... a onda ćemo vidjet što ćemo s time. Vrlo vjerovatno ću poslat na par adresa za testiranje.
Gost- Gost
Recimo da ... jeLaurus je napisao/la:...
Jel gotov remont pruge?
Ali moram jos napravit onaj ski resort i dodat neke nove stvari koje sam danas (subotu) opazio uz prugu
Gost- Gost
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 2 / 2.