Trajekti
+27
ivan - os
@nłimOn
Pelegrin
gorgoroth
Miha
Robert
andrej
Garage
tram4
Tomek
LOGO
fresher
gti150
DCS
žac
kiki273
markost
maky
ben
2062 036
gaspa
kriticar
NP-549
novi_shef
ikar
seabral
Narcis
31 posters
Stranica 5 / 10.
Stranica 5 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Trajekti
Ujević je svaku subotu na liniji za Supetar,a Dubrovnik onda drži Split-Stari Grad.
2062 036- Broj postova : 254
Registration date : 29.05.2008
ŽIGLJEN se pojavio u Cresu, pretpostavljam da je SV. JURAJ na njegovom mjestu?
ikar- Moderator
- Broj postova : 1134
Registration date : 29.02.2008
Rapska plovidba
Gdje su trajekti "Jadranka", "Rabljanka", "Rab I" i "Otoci" koji su vozili na liniji Jablanac-Mišnjak? Nije me bilo par godina na Rabu pa ne znam jesu li možda mijenjali brodove kod sebe. A vozi li još "ploveća kada" Krčanka na liniji Lopar-Baška??
Gost- Gost
Za Rab sad plove dva nova trajekta (SVETI MARIN i nemogu se sjetiti drugoga), RABLJANKA i OTOCI.
Linija Baška-Lopar više ne postoji, tj. zamijenila ju je linija Valbiska-Lopar i na njoj plovi trajekt NOSAČ privatnika Split-Tours. KRČANKA plovi u Šibenskom okružju na liniji Šibenik-Žirje.
Linija Baška-Lopar više ne postoji, tj. zamijenila ju je linija Valbiska-Lopar i na njoj plovi trajekt NOSAČ privatnika Split-Tours. KRČANKA plovi u Šibenskom okružju na liniji Šibenik-Žirje.
ikar- Moderator
Sveti Kristofor je drugi trajekt
novi_shef- Moderator
- Broj postova : 1216
KORČULA jutros opet usidrena ispred Sušaka a oko 11h je otplovila prema Srednjim Vratima. (Prolazi između Krka i Cresa)
ikar- Moderator
Koliko ja znam Rabljanku je kupila firma Tanker doo, iz Splita za prijevoz cisterni na otoke.ikar je napisao/la:Za Rab sad plove dva nova trajekta (SVETI MARIN i nemogu se sjetiti drugoga), RABLJANKA i OTOCI.
ikar je napisao/la:KORČULA jutros opet usidrena ispred Sušaka a oko 11h je otplovila prema Srednjim Vratima. (Prolazi između Krka i Cresa)
Korcula mora svako 15-ak dana za Rijeku na nadopunu goriva, jer ga u Splitu ne mogu isporuciti.
LOGO- Broj postova : 14
Registration date : 02.07.2008
Polače
Dvaput prošao temu i nisam zamijetio da ste raspravljali o Polačama. Na slijedećoj slici radi valjda kao rent-a-trajekt održavajući vezu Rovinja s Crvenim otokom (te se godine tamo nešto gradilo, rekonstruiralo...)
gaspa- Administrator
- Broj postova : 3733
Registration date : 14.05.2008
Evo i dva zadarska prizora:
Hanibal Lucić...
...i Mate Balota
Hanibal Lucić...
...i Mate Balota
gaspa- Administrator
- Broj postova : 3733
Registration date : 14.05.2008
Lubenice
Ilovik
Ilovik
Tomek- Moderator
- Broj postova : 447
Registration date : 07.04.2008
Brestova
Cres
Cres
Uglavnom, bio sam prošli tj. na Hvaru, Braču , Šolti itd..., pa će biti slike svih mogućih trajekata sa Splitskog okružja, čim dobim svoj fotić za nekoliko dana, koji mi je ostao na moru, kod mame za njezine potrebe.
Uglavnom, bio sam prošli tj. na Hvaru, Braču , Šolti itd..., pa će biti slike svih mogućih trajekata sa Splitskog okružja, čim dobim svoj fotić za nekoliko dana, koji mi je ostao na moru, kod mame za njezine potrebe.
tram4- Broj postova : 27
Registration date : 13.08.2008
nikak se nemrem zmisliti koji trajekt je sa strane imal još rampu na koju je mogel ukrcati još po jedan red autiju.
vozil je valbiska - merag 2000. ili 2001.
zmislim se da me barba usmjeraval desno i još desno i još desno i na kraju gore. i popnem se ja po tome gore i na kraju te palube drugi barba mi kaže odi još malo, još malo, još malo, stani, i dene mi kajlu pod kotač. kad sam izašel van pogledam napred, a kad ono ja na samom kraju. kad smo došli do meraga onda je spustil taj dio gde sam bil s autom kaj sam mogel prejti.
čini mi se da je to bil sis, ali nisam siguran. da li nešči zna koji je to trajekt?
vozil je valbiska - merag 2000. ili 2001.
zmislim se da me barba usmjeraval desno i još desno i još desno i na kraju gore. i popnem se ja po tome gore i na kraju te palube drugi barba mi kaže odi još malo, još malo, još malo, stani, i dene mi kajlu pod kotač. kad sam izašel van pogledam napred, a kad ono ja na samom kraju. kad smo došli do meraga onda je spustil taj dio gde sam bil s autom kaj sam mogel prejti.
čini mi se da je to bil sis, ali nisam siguran. da li nešči zna koji je to trajekt?
ben- Broj postova : 23
Registration date : 13.06.2008
Lovrjenac,Nehaj?
Oni imaju u garaži sklopljene platforme za jedan red auti.
2062 036 je napisao/la:Lovrjenac,Nehaj?
nehaj nije. on ima po sredini to sklopljeno i nikad to nisam videl spušteno. ovo je bilo baš sa strane skroz u bok trajekta.
SIS ima bočne platforme. A i on je tada vozio uglavnom na Valbisci.
Platforme u Nehaju i Lovrjencu koliko ja znam na riječkom okružju nisu nikad bile korištene.
Platforme u Nehaju i Lovrjencu koliko ja znam na riječkom okružju nisu nikad bile korištene.
ikar- Moderator
ikar je napisao/la:SIS ima bočne platforme. A i on je tada vozio uglavnom na Valbisci.
nisam bil siguran e je sis ili nije. znači je.
a najbolje od svega je bilo kaj su meni na jugiću bile otpojene sajle za ručnu.
Potvrđujem da to mora biti Sis, 2000. ili 2001. i moj stari je s tada 20-godišnjim Kadettom završio s desne strane na platformi i to zadnji, a kako ručna nije bila skroz ispravna morao je ostati u autu sjediti i držati nožnu kočnicu sve dok nisu platformu podigli
Nehaj i Lovrjenac ni ja nisam vidio nikada da koriste platforme, one su uvijek bile sklopljene po sredini trajekta.. Jedne godine, mislim 1998., dok smo išli na more Nehaju nije radila rampa na jednoj strani, pa se izlazilo u rikverc ili oni koji su bili do kraja u trajektu su polukružno okretali oko središnjeg djela.. Tog ću se uvijek sjećati
Nehaj i Lovrjenac ni ja nisam vidio nikada da koriste platforme, one su uvijek bile sklopljene po sredini trajekta.. Jedne godine, mislim 1998., dok smo išli na more Nehaju nije radila rampa na jednoj strani, pa se izlazilo u rikverc ili oni koji su bili do kraja u trajektu su polukružno okretali oko središnjeg djela.. Tog ću se uvijek sjećati
Tomek- Moderator
- Broj postova : 447
Registration date : 07.04.2008
Korčuli je več počela otpadat pitura sa strane,a i redovito kasni.Danas je umisto u 16.30 došla u Split u 17.20.A di su priče kad se govorilo da će se put skratit za sat vrimena sa Korčulom?Lastovo je iz Vele Luke dolazija za 2sata i 45min.,A Korčuli triba i po 3 ipo sata pa ne znam da je to za 1 sat brže nego prije.Evo malo i slika oštečenja:
markost- Broj postova : 77
Registration date : 15.06.2008
Evo i HRVATA u punoj snazi
markost- Broj postova : 77
Registration date : 15.06.2008
Od 1,10. počinje zimski vozni red i dolazi do nekih promjena brodova (samo ću napisati za one koje isplovljavaju iz Splitske luke)
Split-Supetar-Marjan,Bol,Tin Ujević
Split-Stari Grad-Petar Hektorović,Valun
Split-Vis-najvjerojatnije Lastovo
Split-Rogač-najvjerojatnije Bartol Kašić
Split-Vela Luka-Korčula
Split-Trogir-Drvenik Veli-Drvenik Mali-Šoltanka
Split-Bol-Jelsa-Karolina
Split-Vis-Dubravka
Split-Hvar-Vela Luka-Ubli-Adriana
Ostali:
Istra-rezervni brod
Hrvat-od 1.10 na remontu.