Trieste via Venezia
5 posters
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Trieste via Venezia
Prije godinu dana kolega Narcis mi je predložio da bi mogli napraviti jedan do Venezije i to vlakom. Naravno da mi se ideja svidjela,ali pošto sam imao u 4 mj. ove god. malo žešći po njemačkoj nismo taj put uspjeli realizirati.
Nakon 7 str. dogovora u Štacionovom podforumu i godine dana planiranja bilo je vrijeme da se krene...
Pošto su mnogi članovi foruma odustali nije bilo druge nego gremo nas petoro. U Trst smo stigli autom,a Narcis nas je dočekao u kolodvorskoj zgradi točno na vrijeme kako smo se dogovorili. Vlak nam kreće u 8.56 pa je vrijeme za kupiti karte.
Freccia Bianca i "naša" zelena raketa koja će nas odvesti u Veneciju.
Nakon 7 str. dogovora u Štacionovom podforumu i godine dana planiranja bilo je vrijeme da se krene...
Pošto su mnogi članovi foruma odustali nije bilo druge nego gremo nas petoro. U Trst smo stigli autom,a Narcis nas je dočekao u kolodvorskoj zgradi točno na vrijeme kako smo se dogovorili. Vlak nam kreće u 8.56 pa je vrijeme za kupiti karte.
Freccia Bianca i "naša" zelena raketa koja će nas odvesti u Veneciju.
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Re: Trieste via Venezia
Čudno vozilo infrastrukture,ali mislim da za našeg Kapa bilo stvoreno za partenzzu Matulji via Moravice...
Stari špicdahi odmaraju daleko od kolodvora na nekoj ledini...
A ovo su vagoni talijanskog društva prijatelja željeznice u kojem najvjerojatnije imaju ljepo uređen salon za druženja,a morda i maketu!?
Dok još nismo ćapali punu brzinu kraj nas je proletela raketa skoro mi je glavu skubla...
U Veneziji je sakakoveh makin...
Neznam da li znate,ali u Italiji je zabranjeno slikanje i snimanje vlakova kao i infrastrukture željeznice. Zakon datira iz 1943 i nije mjenjan do današnjih dana,tako da ako vas uhvate možete krivično odgovarati,ali to je rijetko moguće. Uglavnom će vas upozoriti da ne radite takve stvari pa se nemojte bahatiti službenoj osobi jer će te završiti u ćorki. Isto to po novome želi sprovoditi i HŽ nekidan sam pročitao jedan članak o tome.
Neznam da li znate,ali u Italiji je zabranjeno slikanje i snimanje vlakova kao i infrastrukture željeznice. Zakon datira iz 1943 i nije mjenjan do današnjih dana,tako da ako vas uhvate možete krivično odgovarati,ali to je rijetko moguće. Uglavnom će vas upozoriti da ne radite takve stvari pa se nemojte bahatiti službenoj osobi jer će te završiti u ćorki. Isto to po novome želi sprovoditi i HŽ nekidan sam pročitao jedan članak o tome.
A dove van je peti ... a kužin, fotka VasDamir je napisao/la:... gremo nas petoro.
https://2img.net/h/i1188.photobucket.com/albums/z420/damir28/Trieste%20via%20Venezia/PC130054_zps58e1a79c.jpg~original
...
Ubit ću onega Pfaffomira ki je to zmislel i sad se repi vukuDamir je napisao/la:...
za šjor bojnika ...
Nije bitna kvaliteta nego dobra volja ...Damir je napisao/la:...
EVP snimljen za šjor bojnika iako kvaliteta fotke nije zadovoljavajuća,ali eto...
https://2img.net/h/i1188.photobucket.com/albums/z420/damir28/Trieste%20via%20Venezia/PC130077_zps0a0cbb5d.jpg~original
Nisan znal da te makine još voze ... mislel san da su već davno va penzije
Čekan nastavak da vidin ste ča naplatili od mlečića ili ste in vi njimi još morali platit
Gost- Gost
Taman imam za to i prigodnu pjesmicudida je napisao/la:Nije bitna kvaliteta nego dobra volja ...
dida je napisao/la:Ubit ću onega Pfaffomira ki je to zmislel i sad se repi vuku
- Broj postova : 11460
Registration date : 17.03.2008
Smij se Ti smij ... vidiš ča mi sad delaju, saka druga in je barba bojnik ... dok ja ne zememPfaff je napisao/la:...dida je napisao/la:Ubit ću onega Pfaffomira ki je to zmislel i sad se repi vuku
Gost- Gost
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 1 / 4.