Tin Express 2014
+2
LLeon
borna
6 posters
Stranica 1 / 1.
Vožnja vlakom Tin Express
U subotu 6. prosinca i u subotu 20. prosinca 2014. godine HŽ Putnički prijevoz organizira vožnje vlakom Tin express na relaciji Rijeka – Delnice uz bogati prigodni program. U vlaku će Sveti Nikola i Djed Božićnjak dijeliti darove, a u Delnicama će biti organizirane igre na snijegu, izrada snjegovića i skulptura od snijega - upoznavanje grada kroz igru potrage za blagom, interaktivna bajka Snjeguljica, posjet Parku jelena i ledenoj dvorani, te posjet adventskom sajmu.
Karte za vožnju vlakom mogu svi koji to žele kupiti na Riječkom glavnom kolodvoru, a za sve informacije i rezervacije zainteresirani se mogu obratiti na broj telefona 051/322-455 ili 099/608 36 20.
Isto tako, "Tin express“ će u radnim danima tijekom prosinca prevoziti i organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i osnovnih škola.
Karte za vožnju vlakom mogu svi koji to žele kupiti na Riječkom glavnom kolodvoru, a za sve informacije i rezervacije zainteresirani se mogu obratiti na broj telefona 051/322-455 ili 099/608 36 20.
Isto tako, "Tin express“ će u radnim danima tijekom prosinca prevoziti i organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i osnovnih škola.
borna- Moderator
- Broj postova : 9404
Registration date : 16.11.2010
Re: Tin Express 2014
borna je napisao/la:
U subotu 6. prosinca i u subotu 20. prosinca 2014. godine HŽ Putnički prijevoz organizira vožnje vlakom Tin express na relaciji Rijeka – Delnice uz bogati prigodni program
Odlučila babaroga 6.12. vodit stariju klinku na Tin express. Zove ona u subotu 29.11. oba ova broja:
borna je napisao/la:
Na oba broja se nitko ne javlja. Ona, ne budi lijena ode do kolodvora i tamo na šalteru dobije informaciju da se karte za Tin express prodaju od ponedjeljka 1.12. Ok, dođe ponedjeljak, zove ona opet ova dva broja, opet se nitko ne javlja, opet ona hodočasti na kolodvor i tamo dobije informaciju da karte još nisu u prodaji, da je još prerano!?!? (bilo je oko 9 ujutro) i neka nazove sutra (dali joj direktno broj od šaltera). I još je žena na šalteru uvjerava kako će bit dovoljno karata i kako nije nikakva navala i nema brige, ne treba rezervirat kartu. Kako babaroga prati sve te mama i beba, roditeljske forume i fb grupe, tamo roditelji pišu da je navala na taj TE i da karte treba unaprijed rezervirat jer brzo planu.
Sutradan (utorak) nakon nekoliko pokušaja poziva napokon se netko udostojio javit (na ovom trećem broju koji su joj dan prije dali) i dobije informaciju da su karte od sutra (srijeda 3.12.) u prodaji. Dođe i to sutra, zove ona oko 14:30h na ovaj prvi broj (051/...) javi se neki referent i kaže da karata više nema. Sve su rasprodane!!! MOOOLIIIM???? Sad babaroga, već prilično iznervirana nakon 4 dana telefonskih poziva i 2 hodočašća na kolodvor zbog dvije usrane karte do Delnica i natrag sa usranim Božičnjakom, Krampusom i ostalim izmimišljenim likovima u usranom vlaku usranog HŽ-a, kao da putuje Space shuttleom na Mars, a društvo joj prave Brad Pitt i David Beckham, podigne glas i referent ipak pokaže dobru volju i kaže kako će se pronać još dva mjesta u vlaku i neka dođe do kolodvora (po treći put!!!) po karte. U međuvremenu, dok je ona došla do kolodvora, ispostavilo se kako je neka žena greškom imala duple karte (mama i nona se igrale gluhog telefona pa obje kupile karte), pa je babaroga direktno od nje kupila njene karte viška.
Bliži se 6.12; baš me zanima kakvu će idiotariju sad HŽ izvest.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Ovo bi već bilo za rubriku "vjerovali ili ne" ali pošto je HŽ u pitanju svašta je moguće, mislim na ovo što je LLeon napisao, jednostavno nemam riječi.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
LLeon je napisao/la:
U subotu 6. prosinca i u subotu 20. prosinca 2014. godine HŽ Putnički prijevoz organizira vožnje vlakom Tin express na relaciji Rijeka – Delnice uz bogati prigodni program
Ide moja kćer,ali to je škola organizirala pa nema beda!
Sve se razmišljam da nešto smuljam na poslu pa dobijem day off jer i meni se gre.
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Nije baš vezano za naslov teme, ali kad smo već ovdje krenuli sa Tin expressom...
Prije polaska
Povratak
382 i 6 Beetića
Sa strane HŽ-a ovog puta sve 5. Lijepo uređeni vagoni, ljubazni kondukteri, na povratku u Rijeku su djecu na razglasu dočekale božićne pjesme...
Prije polaska
Povratak
382 i 6 Beetića
Sa strane HŽ-a ovog puta sve 5. Lijepo uređeni vagoni, ljubazni kondukteri, na povratku u Rijeku su djecu na razglasu dočekale božićne pjesme...
Kakva je bila popunjenost vlaka?Otprilike..
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Oko 90-95% popunjen. Neki ljudi su vjerojatno odustali zbog lošeg vremena.
Ajde i nešto pozitivno od Hž-a
Otprilike je tako bilo i prošle godine jer smo Kapomir i ja snimali u vlaku i bilo je gotovo sve popunjeno.LLeon je napisao/la:Oko 90-95% popunjen ...
Mislim da što se Tin Expressa tiče da je to normalno, jedan dio se ponudi vrtićima i školama a jedan dio ide u free prodaju i gotovo sve se popuni. A koliko sam skužio ti posebni vlakovi (razne ...ijade) su uglavnom svi popunjeni i dobro se prodaju.Narcis je napisao/la:Ajde i nešto pozitivno od Hž-a
Gost- Gost
Šli su danas va Fužine ... krcata oba vagona vrtićarac
Greju "zgorun" celi sledeći tedan malo do Fužin malo do Delnic s tin da je dvajsetdvanajsteg kulminacija va Delnicah. Ako mi ona moja beštija (od asmi od asmi, da nebi ki ča drugeg pomislel ) pusti morda bin i šal dvajseteg na đitu do Delnic
Greju "zgorun" celi sledeći tedan malo do Fužin malo do Delnic s tin da je dvajsetdvanajsteg kulminacija va Delnicah. Ako mi ona moja beštija (od asmi od asmi, da nebi ki ča drugeg pomislel ) pusti morda bin i šal dvajseteg na đitu do Delnic
Gost- Gost
Sve o Tin Expressu 2014, a postovi iz teme vozni red 2013/2014 prebačeni u ovu temu.
dve tete iz mekdauela delile su sokove
slikaj me slikaj me ...
a on trdo spi
prvi put sam videl neč ovakvog ... na moru se vidi odraz sunca a "gore" ga prekriva oblak
vlak je bil krcat (izgleda da su prodali malo više karata jer su neke ljude smjestili u dio rezerviran za vlakopratno osoblje)
još slikavanja u Rijeci
zvoni zvoni, samo ti zvoni
za desetak minuta kolodvor je opustio i nadvila se samo škripa manevri
imal je kapo opak plan doma poć Kanguom ali na kraju mu je ostala samo opcija Trolej
slikaj me slikaj me ...
a on trdo spi
prvi put sam videl neč ovakvog ... na moru se vidi odraz sunca a "gore" ga prekriva oblak
vlak je bil krcat (izgleda da su prodali malo više karata jer su neke ljude smjestili u dio rezerviran za vlakopratno osoblje)
još slikavanja u Rijeci
zvoni zvoni, samo ti zvoni
za desetak minuta kolodvor je opustio i nadvila se samo škripa manevri
imal je kapo opak plan doma poć Kanguom ali na kraju mu je ostala samo opcija Trolej
Gost- Gost
Aaaaa zato je žical za kartu
https://2img.net/h/i779.photobucket.com/albums/yy71/tomo-ri/fotografije%20022/DSC_5860_zps5816a3fc.jpg
https://2img.net/h/i779.photobucket.com/albums/yy71/tomo-ri/fotografije%20022/DSC_5860_zps5816a3fc.jpg
, nego za Roco !Narcis je napisao/la:Aaaaa zato je žical za kartu
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Ne ne, mi smo gratis putovanje "Tinom" dobili ... (nažalost, više od dvoje nije moglo ić tako da sam moral pažljivo odabrat koga povest a najviše bi volio da sam mogal sve povesti sa sobom )Narcis je napisao/la:Aaaaa zato je žical za kartu
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.