MAV mjerni vlak
4 posters
Stranica 1 / 1.
Re: MAV mjerni vlak
I šine ultrazvukom snimaju? A kod nas su davnih godina prestali sa ultrazvukom osovina....
Moram priznati da sam očekivao nekakav supervau vlak, kad ono nešto kao crveni plavac. Crvenac. No, zanimljivo!
Moram priznati da sam očekivao nekakav supervau vlak, kad ono nešto kao crveni plavac. Crvenac. No, zanimljivo!
inflameswetrust- Broj postova : 758
Registration date : 24.10.2014
Tako mi paja rekao . Imaš dosta informacija o tom vlaku na zeljeznice.netinflameswetrust je napisao/la:I šine ultrazvukom snimaju? ...
Gost- Gost
10 minuta prije sam ga i ja fotkao na Istočnom kolodvoru.
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
thomcro je napisao/la:
Tako mi paja rekao
Kod nas su nekih 70ih ponešto radili na ultrazvuku, ali prvenstveno za vozila...Imalo je to svog smisla. Vjerojatno ima i ovo.la
Imaš dosta informacija o tom vlaku na zeljeznice.net
Ja tamo baš i ne zalazim u zadnje vrijeme. A ni ne planiram. No, saznaćese već sve!
inflameswetrust- Broj postova : 758
Registration date : 24.10.2014
dosta mistična fotkaJosip je napisao/la:10 minuta prije sam ga i ja fotkao na Istočnom kolodvoru.
http://www.pohrani.com/f/1u/L1/147a9Nj1/mav-dmv-2.jpg
Gost- Gost
inflameswetrust je napisao/la:I šine ultrazvukom snimaju? ...
Mislim da je to neka od €uropskih direktiva, i odsad će biti redovit gost i kod vas. Mjerni vlak ultrazvučnom tehnologijom snima (i bilježi) sve o tračnicama. Najveće zasluge ima za otkrivanje skrivenih napuklih i puklih tračnica. Ne znam kakvi su propisi u Hrvatskoj, a u Sloveniji se istog časa kad to otkriju zatvara pruga i varioci stupaju na scenu. Zanimljivo je to da ponekad ne mogu naći mjesto puknuća jer nije vidljivo pa zna potrajati dok ga nađu, nije se pa nikad desilo da je obavijest bila lažna... Podaci koji se dobiju pa služe ZOP službi.
Stjepan- Broj postova : 467
Registration date : 12.03.2009
Ova tema nikako ne spada ovde, MAV mjerni vlak je vozilo Infrastrukure, a može i u temu Motorni vlakovi, a nikako u "Operatere". Predlažem da se je premjesti u Infrastrukturu, gdje po svojoj namjeni i spada...
Stjepan- Broj postova : 467
Registration date : 12.03.2009
Premješteno.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Stranica 1 / 1.