Maerklin magazin
2 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Modelarstvo
Stranica 1 / 1.
Maerklin magazin
Ove godine je časopis firme Maerklin proslavio 50 godina izlaženja!
Početkom ove godine otvoren je natječaj za fotografije iz života modelara uz obavezno prisustvo M.magazina!
Nagrade jesu slasne pa što ne pokušati, krajem 4.mjeseca slikao sam se na moru, pretpostavljao sam da će more i peseki biti
dovoljni da pobude zanimanje?
Odgovor iz redakcije je brzo stigao, no za objavu rezultata sam se načekao:
Ihre zweite Zuschrift ist angekommen. Vielen Dank für die tollen Bilder und Ihre Teilnahme an unserem Fotoaufruf zum 50-jährigen Jubiläum des Märklin Magazins.
Die Gewinner werden zu gegebener Zeit schriftlich benachrichtigt.
Freundliche Grüße
Stefanie Hirrle
Redaktion Märklin Magazin / Clubnews / LGB Depesche
3G Media GmbH
(ranije sam poslao i nešto slika iz Zagreba)
Jučer me ugodno iznenadila pošta u sandučiću!
Maerklin mi je poslao zadnji ovogodišnji broj Maerklin magazina i obavijest da sam ušao u finale izbora za najbolju fotografiju sa M.magazinom :ples2:
/tako je i moja malenkost na neki način ušla u povijest Maerklina :crazy:/
Početkom ove godine otvoren je natječaj za fotografije iz života modelara uz obavezno prisustvo M.magazina!
Nagrade jesu slasne pa što ne pokušati, krajem 4.mjeseca slikao sam se na moru, pretpostavljao sam da će more i peseki biti
dovoljni da pobude zanimanje?
Odgovor iz redakcije je brzo stigao, no za objavu rezultata sam se načekao:
Ihre zweite Zuschrift ist angekommen. Vielen Dank für die tollen Bilder und Ihre Teilnahme an unserem Fotoaufruf zum 50-jährigen Jubiläum des Märklin Magazins.
Die Gewinner werden zu gegebener Zeit schriftlich benachrichtigt.
Freundliche Grüße
Stefanie Hirrle
Redaktion Märklin Magazin / Clubnews / LGB Depesche
3G Media GmbH
(ranije sam poslao i nešto slika iz Zagreba)
Jučer me ugodno iznenadila pošta u sandučiću!
Maerklin mi je poslao zadnji ovogodišnji broj Maerklin magazina i obavijest da sam ušao u finale izbora za najbolju fotografiju sa M.magazinom :ples2:
/tako je i moja malenkost na neki način ušla u povijest Maerklina :crazy:/
borna- Moderator
- Broj postova : 9404
Registration date : 16.11.2010
Re: Maerklin magazin
Prva nagrada je vikend u Bunculuki s onom plavušom s predzadnje slike?
https://lh3.googleusercontent.com/XrkfYtNwbrk4qTnICHyQAdWqy6_9fWcgv6lESVvpDAjEthhXsV0_zQbF_g0D70zPMXzYGhFBxZmAzdxGncUiqQuRIzy6vUEAOSDBC7SNg4-mpKEQ1aCARTfPPMrhNGiliPLzxiq0w9ZpKldSA2iSATE9YrPzws0uke_qsCF0ysUUdd8pUB50UC3CfkgWdqlTYzrxSGiaH9b8n8VoduGsZKNPIQQTleflmbb9WgpKCGHei6XeMTrUjIT8CTf2XKVu_077ao4tteLnmD6CBq0U0qFzvQmiDpzI3AIxehgjspPcTef1PSkOJCQj_HUVhZ_JswJzNlDHXH057sS6HhGXdDzp4Ixqcsqne6fHPFr0iExUpdIP-34uSKfWbuz9gLuPpGDrXQxdNP7ZZXAHvxFIngvJtT2B9gRyMrVEMUte6L_I32bTGKn2IPNuR5MXXWohjni7y6r-xFAjTkEyy1zZ2wQObFJCGGTd335WseJZsrHoNR7k4ZWjXO132GH4S7iiRg5tpap7IDsYu0n8tzxbH2Xzm0VodchPnjy3mU-xfH9IIY2Q7oefEXpji7wlwwM9Ryqrxg=w842-h643-no
https://lh3.googleusercontent.com/XrkfYtNwbrk4qTnICHyQAdWqy6_9fWcgv6lESVvpDAjEthhXsV0_zQbF_g0D70zPMXzYGhFBxZmAzdxGncUiqQuRIzy6vUEAOSDBC7SNg4-mpKEQ1aCARTfPPMrhNGiliPLzxiq0w9ZpKldSA2iSATE9YrPzws0uke_qsCF0ysUUdd8pUB50UC3CfkgWdqlTYzrxSGiaH9b8n8VoduGsZKNPIQQTleflmbb9WgpKCGHei6XeMTrUjIT8CTf2XKVu_077ao4tteLnmD6CBq0U0qFzvQmiDpzI3AIxehgjspPcTef1PSkOJCQj_HUVhZ_JswJzNlDHXH057sS6HhGXdDzp4Ixqcsqne6fHPFr0iExUpdIP-34uSKfWbuz9gLuPpGDrXQxdNP7ZZXAHvxFIngvJtT2B9gRyMrVEMUte6L_I32bTGKn2IPNuR5MXXWohjni7y6r-xFAjTkEyy1zZ2wQObFJCGGTd335WseJZsrHoNR7k4ZWjXO132GH4S7iiRg5tpap7IDsYu0n8tzxbH2Xzm0VodchPnjy3mU-xfH9IIY2Q7oefEXpji7wlwwM9Ryqrxg=w842-h643-no
- Broj postova : 11460
Registration date : 17.03.2008
Nasmijao si me priznajem, no to je još curica
Sada još treba čekati tko zna koliko da se odluče kako će podijeliti nagrade između 10 odabranih, bit će tu i lijepih (skupih) kompleta ili lokomotiva
itd na niže. No ja sam skroman te mi je i ovo dovoljno!
Sada još treba čekati tko zna koliko da se odluče kako će podijeliti nagrade između 10 odabranih, bit će tu i lijepih (skupih) kompleta ili lokomotiva
itd na niže. No ja sam skroman te mi je i ovo dovoljno!
borna- Moderator
Jučer mi je došao i prethodni broj M magazina sa zakašnjenjem od 3 mjeseca! (kojeg sam jutros otvorio,već sam se oprostio od njega)
Kad ono- u tom prijašnjem broju su objavljeni prvonagrađeni
Dakle dama iz Španjolske je prva, pa neka joj je sa srećom, ja sam zadovoljan postignutim!
Vidim i još jednog na plaži..
/dešavalo se i ranije da mi ne stigne poneki broj pa bih pisao redakciji i poslali bi mi ga, najgore je bilo kad bi mi poštar presavinuo broj sa CD-om
da ga ugura u sandučić pa je bilo sa poštarom!/
Kad ono- u tom prijašnjem broju su objavljeni prvonagrađeni
Dakle dama iz Španjolske je prva, pa neka joj je sa srećom, ja sam zadovoljan postignutim!
Vidim i još jednog na plaži..
/dešavalo se i ranije da mi ne stigne poneki broj pa bih pisao redakciji i poslali bi mi ga, najgore je bilo kad bi mi poštar presavinuo broj sa CD-om
da ga ugura u sandučić pa je bilo sa poštarom!/
borna- Moderator
Vlakovi :: Ostalo :: Modelarstvo
Stranica 1 / 1.