Ljeto 2016
5 posters
Ljeto 2016
Lijepo je danas zakuhalo, srećom je vlaga dans niska (neki dan je predvečer bila 62% pri 28 C)
Temperatura: 36.2 °C u 17.06 h
Vlaga: 25 %
Rosište: 13.0°C
Osjet hladnoće: 36.2°C
Osjet vrućine: 35.8°C
Najniža temperatura: 23.8°C 0:35
Najviša temperatura: 36.2°C 17:02
Temperatura u prostoriji: 39.5°C
Intenzitet oborina: 0.0 mm/h
Neprekidne oborine: 0.0 mm
Oborine danas: 0.0 mm
Najveća brzina vjetra: 0.0 m/s ---- (mjerač brzine vjetra je već tjedan dana u kvaru)
Sunčevo zračenje: 619 W/m2
Dnevno isparavanje: 4.11 mm
Do mora je teško doći kroz masu
Temperatura: 36.2 °C u 17.06 h
Vlaga: 25 %
Rosište: 13.0°C
Osjet hladnoće: 36.2°C
Osjet vrućine: 35.8°C
Najniža temperatura: 23.8°C 0:35
Najviša temperatura: 36.2°C 17:02
Temperatura u prostoriji: 39.5°C
Intenzitet oborina: 0.0 mm/h
Neprekidne oborine: 0.0 mm
Oborine danas: 0.0 mm
Najveća brzina vjetra: 0.0 m/s ---- (mjerač brzine vjetra je već tjedan dana u kvaru)
Sunčevo zračenje: 619 W/m2
Dnevno isparavanje: 4.11 mm
Do mora je teško doći kroz masu
borna- Moderator
- Broj postova : 9460
Registration date : 16.11.2010
Re: Ljeto 2016
Ukratko: Toplo
- Broj postova : 11491
Registration date : 17.03.2008
Konačno je stiglo osvježenje. Pogled na olujno nebo iznad Kopra, 13. 7. 2016 u 22.35.
leteči vlak- Broj postova : 1042
Registration date : 21.01.2010
I ovdje u Rijeci, napokon se lakše diše.
buShip fun- Broj postova : 291
Registration date : 12.04.2012
Kod mene na Krku je srećom sve dobro prošlo, od jučer do danas ujutro je palo 19 lit kiše. Nešto prije2 u noći je počelo grmjeti i blicati
no nije dugo potrajalo. Dobrano je osvježilo, trapatura se pred jutro spustila na svega 17c, trenutno je ugodnih 20!
no nije dugo potrajalo. Dobrano je osvježilo, trapatura se pred jutro spustila na svega 17c, trenutno je ugodnih 20!
borna- Moderator
Srijeda, 10. kolovoza 2016.
Ljeto je danas malo izmaklo kontroli...
Cijelo jutro je bilo nekako sivo, tmurno, i mržljikavo, a malo iza obeda je počelo kišiti
Što pisao onaj starozavjetni: "I otvoriše se ustave nebeske..."
Šušur je bil strašan aš je roštalo po krovu 100 na sat
Grašica ili graševina? Krajnje je vrijeme da sagradim garažu jer ovo može gadno završiti!
Trapatura se opasno strmopizdila pa sam iz predostrožnosti naručio od kamilicu s medom
Dodatnu utjehu nalazim u činjenici da je pemzija stigla na vrijeme!
Ljeto je danas malo izmaklo kontroli...
Cijelo jutro je bilo nekako sivo, tmurno, i mržljikavo, a malo iza obeda je počelo kišiti
Što pisao onaj starozavjetni: "I otvoriše se ustave nebeske..."
Šušur je bil strašan aš je roštalo po krovu 100 na sat
Grašica ili graševina? Krajnje je vrijeme da sagradim garažu jer ovo može gadno završiti!
Trapatura se opasno strmopizdila pa sam iz predostrožnosti naručio od kamilicu s medom
Dodatnu utjehu nalazim u činjenici da je pemzija stigla na vrijeme!
Vakula je početkom ljeta najavio vruće i iznadprosječno toplo ljeto, tako da me uopće ne čudi ova kiša, bura, hladnoća...
A da mi odmah otvorimo temu "Zima 2016/17" (da se ne gnjavimo sa "Jesen 2016") jerbo je na Kredarici već pao snijeg, a i tvoja trapatura je više kasnojesenska nego ljetna.
A da mi odmah otvorimo temu "Zima 2016/17" (da se ne gnjavimo sa "Jesen 2016") jerbo je na Kredarici već pao snijeg, a i tvoja trapatura je više kasnojesenska nego ljetna.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
MAGLA U SPLITU USRED LJETA? I TO JE MOGUĆE!
Gusta magla prekrila je rano jutros veći dio Podstrane, Stobreča te istočni dio Splita. Neobični uvjeti za sredinu kolovoza iznenadili su brojne vozače, a vidljivost je na pojedinim dijelovima Jadranske magistrale bila manja od 5 metara, piše Slobodna Dalmacija.
Magla nije značajnije utjecala na promet te se na u Split vozi tek nešto sporije, ali bez gužvi i čekanja
borna- Moderator
Sasvim moguće! Kad smo onomad ljetovali u Vrboski na Hvaru, znalo se tijekom 3 tjedna boravka (da, bilo je to mračno doba jednoumlja kad si je radni čovjek mogao priuštiti tri tjedna GO u komadu, a da ne radi u školi!) desiti bar jednom da se s mora dovalja ovakva gusta magluština. Ponekad je bila tako gusta da nisi vidio susjedov čador (a čovo te zvao na kafu & konjak). To bi obično potrajalo nekih dvadesetak minuta i onda se razišlo
Ne znam koji je to splet meteoroloških okolnosti kad se to dogodi. Trebalo bi pitati nekog od znalaca...
Kod mene je, endlich und finalmente popodne pljusnulo i to dosta ozbiljno
Čak i s krova kaplje
Ispred prozora mahnito letaju unezvereni kukci i ine bube, a sparina se mrčuk povećala. Ka' će prvi snijeg da malo odahnem!!!
Ne znam koji je to splet meteoroloških okolnosti kad se to dogodi. Trebalo bi pitati nekog od znalaca...
Kod mene je, endlich und finalmente popodne pljusnulo i to dosta ozbiljno
Čak i s krova kaplje
Ispred prozora mahnito letaju unezvereni kukci i ine bube, a sparina se mrčuk povećala. Ka' će prvi snijeg da malo odahnem!!!