Zima 2020-21
2 posters
Zima 2020-21
Slučajno sam nabasao na lijepi filmić kako "uživaju" u Americi ove zime, neki prizori u time lapse su fantastični!
Očekujem sada izviješće iz Gorskoga kotara sa puno slikah i ponekim filmićem?
Očekujem sada izviješće iz Gorskoga kotara sa puno slikah i ponekim filmićem?
borna- Moderator
- Broj postova : 9462
Registration date : 16.11.2010
Re: Zima 2020-21
Metijo sam jučer par sličica na "Slike riječke pruge...", al' kad si sad otvorio temu...borna je napisao/la:Očekujem sada izviješće iz Gorskoga kotara sa puno slikah i ponekim filmićem?
PS: Maknite su!
Zadnja promjena: Pfaff; pet 8 sij 2021 - 22:44; ukupno mijenjano 1 put.
- Broj postova : 11493
Registration date : 17.03.2008
borna likes this post
No, kad me već borna potegao i nategao za spisateljsku žicu, evo kronologije zimskih zbivanja u proteklih tjedan (manje-više) dana u selu mojem malom…
Daklem, stari se snijeg polako privodio kraju. Tamo gdje više nije bilo snijega tj. tamo gdje sam bio napravio prtine žuborili su potočići i šljapkalo je pod džonovima tenisica
Nebo je bilo dubokomodrozimsko, a iz dimljaka se pušilo
Mda, nije bilo skroz vedro već više izmagličasto, ali mjesec je bio prepoznatljiv
Još nisam imao narudžbu za ovaj izvještaj pa sam se iz čiste dosade prifatio predpriprema za blagdanske ingestibilije. Ovi zamotuljci od mesa i riže u kiselom kupusu odlično podnose smrzavanje pa ću na Silvestrovo imati manje posla
23. prosinca sam krenuo u Rijeku. Morao sam sinu odnijeti neke stvari i svratiti do poslovnice HL uplatiti Loto (Loto nastojim uplatiti negdje gdje me nitko ne pozna. Jer zamislite da dobijem par miliona jevra na Eurojackpotu, a uplatio sam u pošti Mrkopalj? Pa cijelo selo bi mi za pol sata bilo na vratima. Uglavnom i bez maske…). Na čvoru Oštrovica nisu se vidjele grobničke Alpe. Nije se, zapravo, vidjelo ništa!
Cijeli se Kvarner davio u magluštini…
Vele ovi da je to zbog ciklone s juga. Ha, valjda…
Na Badnjak smo bili kod susjede na bakalaru pa nema sličica, ali sam ja susjedu pozvao na božićni ručak pa sam se topogledno pozabavio pripravom letilice klase Anser (na 4umu nekad poznate i kao "Kikijeva pernata zvijer"). Sutra ide u saunu…
Daklem, stari se snijeg polako privodio kraju. Tamo gdje više nije bilo snijega tj. tamo gdje sam bio napravio prtine žuborili su potočići i šljapkalo je pod džonovima tenisica
Nebo je bilo dubokomodrozimsko, a iz dimljaka se pušilo
Mda, nije bilo skroz vedro već više izmagličasto, ali mjesec je bio prepoznatljiv
Još nisam imao narudžbu za ovaj izvještaj pa sam se iz čiste dosade prifatio predpriprema za blagdanske ingestibilije. Ovi zamotuljci od mesa i riže u kiselom kupusu odlično podnose smrzavanje pa ću na Silvestrovo imati manje posla
23. prosinca sam krenuo u Rijeku. Morao sam sinu odnijeti neke stvari i svratiti do poslovnice HL uplatiti Loto (Loto nastojim uplatiti negdje gdje me nitko ne pozna. Jer zamislite da dobijem par miliona jevra na Eurojackpotu, a uplatio sam u pošti Mrkopalj? Pa cijelo selo bi mi za pol sata bilo na vratima. Uglavnom i bez maske…). Na čvoru Oštrovica nisu se vidjele grobničke Alpe. Nije se, zapravo, vidjelo ništa!
Cijeli se Kvarner davio u magluštini…
Vele ovi da je to zbog ciklone s juga. Ha, valjda…
Na Badnjak smo bili kod susjede na bakalaru pa nema sličica, ali sam ja susjedu pozvao na božićni ručak pa sam se topogledno pozabavio pripravom letilice klase Anser (na 4umu nekad poznate i kao "Kikijeva pernata zvijer"). Sutra ide u saunu…
Zadnja promjena: Pfaff; pet 8 sij 2021 - 22:19; ukupno mijenjano 1 put.
borna likes this post
Božić je, ljudi
Otvaramo poklone. Hogar & Helga su dobili personalizirane šalice za jutarnju kavu
Prijateljica nam je poklonila vlastoručno i handmade napravljenog Covidića, a ja sam mu nabrziher ishitrio galge pa nek visi, bezobraznik jedan i ništavilo!
Stigli gosti pa ajmo blagovati:
- kulenova švesterka od slavonskog crnog krmeta
- istarski pršut
- koktel od jadranskih račića u avokadu
Pa juhica od patke uložena špricgriznjokićima od pšenične krupice
Pečena patka punjena kestenima i mlinci (od 'Dilda' – ti su mi najbolji!)
Za kraj malo orehnjače i par keksića…
Tijekom ručka počelo je opet pršiti OBG
Vrana je već nabrašnjena
Otvaramo poklone. Hogar & Helga su dobili personalizirane šalice za jutarnju kavu
Prijateljica nam je poklonila vlastoručno i handmade napravljenog Covidića, a ja sam mu nabrziher ishitrio galge pa nek visi, bezobraznik jedan i ništavilo!
Stigli gosti pa ajmo blagovati:
- kulenova švesterka od slavonskog crnog krmeta
- istarski pršut
- koktel od jadranskih račića u avokadu
Pa juhica od patke uložena špricgriznjokićima od pšenične krupice
Pečena patka punjena kestenima i mlinci (od 'Dilda' – ti su mi najbolji!)
Za kraj malo orehnjače i par keksića…
Tijekom ručka počelo je opet pršiti OBG
Vrana je već nabrašnjena
Zadnja promjena: Pfaff; pet 8 sij 2021 - 22:22; ukupno mijenjano 1 put.
borna likes this post
Vanjska elektrosvjetlosna dekuracija je tek sad došla do izražaja
Cijelu noć je lijepo padalo bez zastoja i zamuckivanja
Ujutro je bilo čisto zanimljivo. Srećom imam samočisteće stepenice
Zatrpalo mi je i smećekantu
Ova bazga u mirnodopskom stanju služi kao nosač lampica. Inače daje cvjetove za sok i plodove koje jedu kosići
Zatrpalo ga je i baš čarobno izgleda
Obratiti pažnju kako laserske zrake bojaju pahuljice snijega
Kandelaber
Cijelu noć je lijepo padalo bez zastoja i zamuckivanja
Ujutro je bilo čisto zanimljivo. Srećom imam samočisteće stepenice
Zatrpalo mi je i smećekantu
Ova bazga u mirnodopskom stanju služi kao nosač lampica. Inače daje cvjetove za sok i plodove koje jedu kosići
Zatrpalo ga je i baš čarobno izgleda
Obratiti pažnju kako laserske zrake bojaju pahuljice snijega
Kandelaber
Zadnja promjena: Pfaff; pet 8 sij 2021 - 22:24; ukupno mijenjano 1 put.
borna likes this post
Sveti Štefek Trapatura se malo strmopizdila…
Pada i dalje (ovo je slikano blicom u cik-cak zore)
Kolibrići su mi se zmrznuli!
Hrga snijega na konopu od tiramole. Gaće ćemo do daljnjeg sušiti na štriku iznad špakera!
Mjerili su oni pa ne moram ja
Bome! Ne samo natrpalo nego i napuhalo
A što je najljepše – pada i dalje
Ove ja zovem klizi-puzi (bio jednom davno neki dječji stripić). I nije to baš ugodno kad si ispod a on odluči krenuti!
K'o slavonske ženske gaće s čipkicom
Pada i dalje (ovo je slikano blicom u cik-cak zore)
Kolibrići su mi se zmrznuli!
Hrga snijega na konopu od tiramole. Gaće ćemo do daljnjeg sušiti na štriku iznad špakera!
Mjerili su oni pa ne moram ja
Bome! Ne samo natrpalo nego i napuhalo
A što je najljepše – pada i dalje
Ove ja zovem klizi-puzi (bio jednom davno neki dječji stripić). I nije to baš ugodno kad si ispod a on odluči krenuti!
K'o slavonske ženske gaće s čipkicom
Zadnja promjena: Pfaff; sub 9 sij 2021 - 10:07; ukupno mijenjano 3 put/a.
borna likes this post
Gore snijeg, a ispod drva!
Napokon je kanda prestalo, a čak se i malo ćari. Hmmm, budemo vidjeli što nam nosi ostatak dana
Ovo sam ugledao kad sam digao vrata od garaže
Papak s grtalicom je, naravno nabacao. Balkan je jedini dio kuglane zemaljske di su ralice postavljene s nožem udesno. On progura u punom galopu, a ti se, deda, misli. Još su mi čak jednom droti držali propovijed kako moram paziti kad čistim da ništa ne padne na cestu jer je za to zaprijećena kazna od 5.000 dlakavaca. A, jeli? A to što mi je papak na moj očišćeni ulaz nagurao pol Labradora to nikom ništa?
No, no… imam i ja grtalicu pa ćemo to dok je friško. Nije da ne bih mogao autom i kroz snijeg, nije toga toliko, ali mi se poslije smrznu kolotragovi pa se pristupni put izdžombavi pa je grdo manevrirat
Evo, pohoblano…
Progurao sam si i servisni puteljak za do drva
Klizi-puzi se obogatio ledošmrkljima. Dobro dođu za nešto-on-the-rocks ili gin-i-tonic!
Napokon je kanda prestalo, a čak se i malo ćari. Hmmm, budemo vidjeli što nam nosi ostatak dana
Ovo sam ugledao kad sam digao vrata od garaže
Papak s grtalicom je, naravno nabacao. Balkan je jedini dio kuglane zemaljske di su ralice postavljene s nožem udesno. On progura u punom galopu, a ti se, deda, misli. Još su mi čak jednom droti držali propovijed kako moram paziti kad čistim da ništa ne padne na cestu jer je za to zaprijećena kazna od 5.000 dlakavaca. A, jeli? A to što mi je papak na moj očišćeni ulaz nagurao pol Labradora to nikom ništa?
No, no… imam i ja grtalicu pa ćemo to dok je friško. Nije da ne bih mogao autom i kroz snijeg, nije toga toliko, ali mi se poslije smrznu kolotragovi pa se pristupni put izdžombavi pa je grdo manevrirat
Evo, pohoblano…
Progurao sam si i servisni puteljak za do drva
Klizi-puzi se obogatio ledošmrkljima. Dobro dođu za nešto-on-the-rocks ili gin-i-tonic!
Zadnja promjena: Pfaff; pet 8 sij 2021 - 22:30; ukupno mijenjano 1 put.
borna and mladen_lucky like this post
Mjesec osvjetljava poluoblačno stanje
Par večernjih vilinskih prizorova
27. prosinac Brrr!
Reć bi da okreće na buru. Dobro da ne pada jer se danas moram baviti drvoprerađivačkim djelatnostima
Pogled prema Mrkoplju, tamo je uvijek neka gužva na nebu!
Kućica u snijegu. Prometalo lijevo od garaže nije moje. Prijateljica koja se s nama družila oko božićne trpeze ima apartman i u apartmanu goste. ISplita. I onda su oni pitali da da li mogu kod mene parkirati svoje auto (kod Dalmoša je auto "ono") jer ih je strah da neće moći van (apartman je na brdu iznad mene).
- Može, ali ne računajte da ću vam ga ja iskopavati. Ima ljopata!
Moram odati priznanje T-Comu, ovoga sleda im se ništ ni smrzlo
Par večernjih vilinskih prizorova
27. prosinac Brrr!
Reć bi da okreće na buru. Dobro da ne pada jer se danas moram baviti drvoprerađivačkim djelatnostima
Pogled prema Mrkoplju, tamo je uvijek neka gužva na nebu!
Kućica u snijegu. Prometalo lijevo od garaže nije moje. Prijateljica koja se s nama družila oko božićne trpeze ima apartman i u apartmanu goste. ISplita. I onda su oni pitali da da li mogu kod mene parkirati svoje auto (kod Dalmoša je auto "ono") jer ih je strah da neće moći van (apartman je na brdu iznad mene).
- Može, ali ne računajte da ću vam ga ja iskopavati. Ima ljopata!
Moram odati priznanje T-Comu, ovoga sleda im se ništ ni smrzlo
Zadnja promjena: Pfaff; pet 8 sij 2021 - 22:33; ukupno mijenjano 1 put.
Živica
Smrznuo se poklopac od smećekante pa sam morao poduzeti drastične postupke & radnje. Slično nešto sam učinio i poštanskom sandučiću
Ovo svako toliko grune s krova tako da se sva kuća zatrese
Dva izakućna prizora
Treba se pozabaviti ogrijevom. To je aktivnost koju radosno obavljam svakih 4-5 dana. Moja dotkorica me hvali, veli da mi je to odlično za cukar. Valjda
Dovučeno (slagala je Helga, ja samo dignem dizalicom)
Naribao sam i za potpalu
Smrznuo se poklopac od smećekante pa sam morao poduzeti drastične postupke & radnje. Slično nešto sam učinio i poštanskom sandučiću
Ovo svako toliko grune s krova tako da se sva kuća zatrese
Dva izakućna prizora
Treba se pozabaviti ogrijevom. To je aktivnost koju radosno obavljam svakih 4-5 dana. Moja dotkorica me hvali, veli da mi je to odlično za cukar. Valjda
Dovučeno (slagala je Helga, ja samo dignem dizalicom)
Naribao sam i za potpalu
Zadnja promjena: Pfaff; pet 8 sij 2021 - 22:36; ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja promjena: Pfaff; pet 8 sij 2021 - 22:37; ukupno mijenjano 1 put.
5. siječanj. Sveta dva Kralja (sutra stiže i treći!)
Negdje iza ručka počelo je nešto stidljivo pršiti. Nisam vidio razloga dizati frku pa sam otišao nanati (zbog prirasta). Kad sam se probudio, imao sam što vidjeti: nije više stidljivo pršilo već su obilno padale krupne pahulje vlažnog snijega ("Padaju mački", rekla bi moja pokojna punica!).
Negdje oko 19 ha išao sam zapaliti blagdansku dekuraciju (zadnja noć) i vidio kako se laserske zrake krasno ocrtavaju na gustom snijegu
Jutrošnji tragovi guma su već lijepo zatrpani. Papak s grtalicom još nije protutnjao, al' oće on, bez brige!
Naslagalo je nekih 10 cenata. A noć je još mlada
Bazga
Snijeg na tiramoli. I pahuljice
Sutra ću možda zapaliti grtalicu. A možda i neću jer ne moram nikamo!
Negdje iza ručka počelo je nešto stidljivo pršiti. Nisam vidio razloga dizati frku pa sam otišao nanati (zbog prirasta). Kad sam se probudio, imao sam što vidjeti: nije više stidljivo pršilo već su obilno padale krupne pahulje vlažnog snijega ("Padaju mački", rekla bi moja pokojna punica!).
Negdje oko 19 ha išao sam zapaliti blagdansku dekuraciju (zadnja noć) i vidio kako se laserske zrake krasno ocrtavaju na gustom snijegu
Jutrošnji tragovi guma su već lijepo zatrpani. Papak s grtalicom još nije protutnjao, al' oće on, bez brige!
Naslagalo je nekih 10 cenata. A noć je još mlada
Bazga
Snijeg na tiramoli. I pahuljice
Sutra ću možda zapaliti grtalicu. A možda i neću jer ne moram nikamo!
Zadnja promjena: Pfaff; pet 8 sij 2021 - 22:39; ukupno mijenjano 1 put.
6. siječanj. Tri Kralja (ja-ha-hu)
Naravno da sam zapalio grtalicu! Ali krenimo iz početka:
Mjerim visinu snijega. Ovdje, u zavjetrini je malo manje od 30 cm. To je manje-više na dohvatu grtalice.
Ovo sam ugledao kad sam digao garažna vrata. Grtalicu za vrat i ajmo, pomallo…
Brus! Snijeg je gust i težak poput palente. Morao sam najprije iskopati temeljnu prtinu do ceste
80 cenata ledenog bedema kojeg mi je nagurao papak s grtalicom
Sve je bijelo i neprekidno prši snijeg
Na kraju sam frezom skidao po pola širine žlice, a posljednjih metar dužine kroz ledenu barijeru sam morao na ruke. FUJ!
Ja u pobjedničkom položaju. Srećom ima doma rakije i Ibuprofena
Sad mogu van s autom ako hoću ili nedajbože moram…
Sunce me nagradilo svojom pojavom
Pomoćna prtina za poštara i njemu slične
I The Vranu sam očistio
Bio sam mokar do gaća. Skafander se suši!
A što je dalje bilo, pričat će se u nastavku…
Naravno da sam zapalio grtalicu! Ali krenimo iz početka:
Mjerim visinu snijega. Ovdje, u zavjetrini je malo manje od 30 cm. To je manje-više na dohvatu grtalice.
Ovo sam ugledao kad sam digao garažna vrata. Grtalicu za vrat i ajmo, pomallo…
Brus! Snijeg je gust i težak poput palente. Morao sam najprije iskopati temeljnu prtinu do ceste
80 cenata ledenog bedema kojeg mi je nagurao papak s grtalicom
Sve je bijelo i neprekidno prši snijeg
Na kraju sam frezom skidao po pola širine žlice, a posljednjih metar dužine kroz ledenu barijeru sam morao na ruke. FUJ!
Ja u pobjedničkom položaju. Srećom ima doma rakije i Ibuprofena
Sad mogu van s autom ako hoću ili nedajbože moram…
Sunce me nagradilo svojom pojavom
Pomoćna prtina za poštara i njemu slične
I The Vranu sam očistio
Bio sam mokar do gaća. Skafander se suši!
A što je dalje bilo, pričat će se u nastavku…
Zadnja promjena: Pfaff; pet 8 sij 2021 - 22:41; ukupno mijenjano 1 put.
borna likes this post
Kako je tebi lijepo...
Uživam gledati ovakove slike bjeline (iz toploga stana) i podsjećam se mladosti kada je OBG bio redovna pojava.
U gradu se (nažalost) zadnjih desetljeća snijeg pretvori u bljuzgu, slanu kašu sa puno sipine pa je u neku ruku
dobro da ga nema?
Dugoročna prognoza kaže da bi ga moglo ponešto biti u Zagrebu ove nedjelje, od ponedjeljka će se na dva-tri
dana temperatura noću spuštati i do -10 pa neće biti baš ugodno kad se sve dobro zaledi?
Ja sam inače već duže vremena u svojoj zgradi najmlađi muški pa sam redovni dragovoljac za čišćenje pred
kućom. Nije mi teško dići se rano ujutro (ili kasnije tijekom dana ako zatreba) te očistiti 20-ak metara pločnika,
to prihvaćam kao dobru i zdravu tjelovježbu!
Uživam gledati ovakove slike bjeline (iz toploga stana) i podsjećam se mladosti kada je OBG bio redovna pojava.
U gradu se (nažalost) zadnjih desetljeća snijeg pretvori u bljuzgu, slanu kašu sa puno sipine pa je u neku ruku
dobro da ga nema?
Dugoročna prognoza kaže da bi ga moglo ponešto biti u Zagrebu ove nedjelje, od ponedjeljka će se na dva-tri
dana temperatura noću spuštati i do -10 pa neće biti baš ugodno kad se sve dobro zaledi?
Ja sam inače već duže vremena u svojoj zgradi najmlađi muški pa sam redovni dragovoljac za čišćenje pred
kućom. Nije mi teško dići se rano ujutro (ili kasnije tijekom dana ako zatreba) te očistiti 20-ak metara pločnika,
to prihvaćam kao dobru i zdravu tjelovježbu!
borna- Moderator
- Broj postova : 9462
Registration date : 16.11.2010
mladen_lucky likes this post
8. siječanj.
Ako je vjerovati podacima DHMZ-a, lijepo nas je zatrpalo!
Ajmo to vidjeti uživo: Središte oliti centar Mrkoplja
Ko veli da međedi spavaju?! Ovaj je stavio masku i u lokalnom "Konzumu" ga nitko nije prepoznao
Pod Čelimbašom (najstarijom i najvišom skijaškom stazom u Hrvatskoj) red skijaša čeka na vučnicu
Nanizani na špagicu… Natrag idu gravitacijom
Čučavcima je po običaju najljepše i najveselije
Onda sam se odvezao do Begovog Razdolja da vidim kako je tamo i na što liči onih 80 cm snijega. Cestu su pristojno očistili, a uz rubove se vidi da su upotrijebili frezu
Bogoslužja u razdoljskoj crkvici su do daljnjeg obustavljena
80 cm! Svako toliko je negdje u bedemu iskopan mali brlog za nečiji auto. Izgleda da su sve vikendice posjednute! Jedino nema uslužnih sadržaja
I u Razdolju ima mala vučara, ali ne radi kao ni nesretni hotel "Jastreb" koji je zapeo u bespućima papirologije glede obnove i rekonstrukcije.
Pogled na Čelimbašu s ceste prema Mrkoplju
I tako to. Čekam novi snijeg!
Ako je vjerovati podacima DHMZ-a, lijepo nas je zatrpalo!
Ajmo to vidjeti uživo: Središte oliti centar Mrkoplja
Ko veli da međedi spavaju?! Ovaj je stavio masku i u lokalnom "Konzumu" ga nitko nije prepoznao
Pod Čelimbašom (najstarijom i najvišom skijaškom stazom u Hrvatskoj) red skijaša čeka na vučnicu
Nanizani na špagicu… Natrag idu gravitacijom
Čučavcima je po običaju najljepše i najveselije
Onda sam se odvezao do Begovog Razdolja da vidim kako je tamo i na što liči onih 80 cm snijega. Cestu su pristojno očistili, a uz rubove se vidi da su upotrijebili frezu
Bogoslužja u razdoljskoj crkvici su do daljnjeg obustavljena
80 cm! Svako toliko je negdje u bedemu iskopan mali brlog za nečiji auto. Izgleda da su sve vikendice posjednute! Jedino nema uslužnih sadržaja
I u Razdolju ima mala vučara, ali ne radi kao ni nesretni hotel "Jastreb" koji je zapeo u bespućima papirologije glede obnove i rekonstrukcije.
Pogled na Čelimbašu s ceste prema Mrkoplju
I tako to. Čekam novi snijeg!
25. siječanj.
Bilo je u međuvremenu svačega. I lijepog vremena i snijega i gurao sam grtalicu, ali to je sve već viđeno.
Evo par novijih prizora:
Za početak jutarnje sunce zlati vrhove smreka
Dan ranije ga je nakrpalo pa sam se umondurio za komunalne djelatnosti
Ovo mi je definitivno bila jedna od pametnijih investicija
Jedan frend mi je rekao da su mi filmići s grtalicom malo dugočasni pa sam to odlučio ubrzati!
Bilo je dosta naporno jer je donji sloj snijega bio onaj mokri. Na kraju sam se probio do glavne seoske prometnice
Napravio sam si široki pristup da se ne moram provlačiti
The Vrana je lijepo očišćena, ali je ubrzo dobila novi prekrivač. Zastoj u snjegopadanju nije dugo trajao
Bilo je u međuvremenu svačega. I lijepog vremena i snijega i gurao sam grtalicu, ali to je sve već viđeno.
Evo par novijih prizora:
Za početak jutarnje sunce zlati vrhove smreka
Dan ranije ga je nakrpalo pa sam se umondurio za komunalne djelatnosti
Ovo mi je definitivno bila jedna od pametnijih investicija
Jedan frend mi je rekao da su mi filmići s grtalicom malo dugočasni pa sam to odlučio ubrzati!
Bilo je dosta naporno jer je donji sloj snijega bio onaj mokri. Na kraju sam se probio do glavne seoske prometnice
Napravio sam si široki pristup da se ne moram provlačiti
The Vrana je lijepo očišćena, ali je ubrzo dobila novi prekrivač. Zastoj u snjegopadanju nije dugo trajao
borna likes this post
Novo jutro, novi dan, nova niska trapatura…
Bit će blistav zimski dan. Baš fino jer se spremam u Rijeku
DHMZ kaže: Novih 3 cm! Hihi, bit će prije novih 10 cm!
Uzeo sam ljopatu i prokrčio puteljak do ceste da vidim stanje ulaza…
Naravno da je zatrpano. Nije bilo strašno, izvukao sam frezu i za 20 minuta je sve bilo krasno
Ne znam kuda gledati. Jer sve je predivno
Sunceee!
Bit će blistav zimski dan. Baš fino jer se spremam u Rijeku
DHMZ kaže: Novih 3 cm! Hihi, bit će prije novih 10 cm!
Uzeo sam ljopatu i prokrčio puteljak do ceste da vidim stanje ulaza…
Naravno da je zatrpano. Nije bilo strašno, izvukao sam frezu i za 20 minuta je sve bilo krasno
Ne znam kuda gledati. Jer sve je predivno
Sunceee!
borna likes this post
Krenuo sam. Plana je zastrta djevičanski bijelim snijegom
Cesta je lijepo pohoblana, ali dosta klizava. Da su posuli par kubika rizle više bilo bi veselije. Jer ima likova koji misle da je kombinacija: BMW + zimske gume + ZG tablice + vožnja posred ceste garancija sigurnosti.
Karolinom preko Slavice
Autoštrasenban A6
je perfektno očišćen
Grobničke alpe u snijegu
Sretno sam se vratio. Gledam kako se snijeg kani obrušiti s krova!
Cesta je lijepo pohoblana, ali dosta klizava. Da su posuli par kubika rizle više bilo bi veselije. Jer ima likova koji misle da je kombinacija: BMW + zimske gume + ZG tablice + vožnja posred ceste garancija sigurnosti.
Karolinom preko Slavice
Autoštrasenban A6
je perfektno očišćen
Grobničke alpe u snijegu
Sretno sam se vratio. Gledam kako se snijeg kani obrušiti s krova!
borna likes this post
... danas na primorsken ...
Malo je manje idilično nego kod Pfaffamireviča
Malo je manje idilično nego kod Pfaffamireviča
Gost- Gost
Ne bih želio biti ponavljajuće dosadan, ali Ovo Belo Govno opet pada...