Kratak izlet do Rijeke (II)
Stranica 1 / 1.
Kratak izlet do Rijeke (II)
Dakle, prije otpirlike mjesec dana, za vrijeme onih neljudskih vrucina bil sam na jedan dan na Rijeki. Putoval sam nazalost busom, jer se vlakom na jedan dan vise nemre, zapravo moze, al se moze bit nekih oko sat vremena, kaj je puno premalo. Bus je trebal krenut u 7.55 i s stajanjem u Fuzinama doc tocno u 10 na Zabicu. U 7.55 se bus jos uopce nije pojavil na prenu, al ajde krenuli smo oko 8.10, a stigli oko 10.20. Putem nikaj posebno zanimljivo osim kaj sam bil dost naprijed, pa sam cul prometni izvjestaj s vozacevog radija, gdje su javili da je pojacan promet od Luskog do Bosiljeva u smjeru mora. Il imam ja neke druge kriterije il je pojacan promet bil izmedu nekog drugog Luckog i Bosiljeva, a ne ovog gdje sam se ja vozil.
Dosta price, krenimo s slikama. Pogled nakon dolaska na Rijeku. Zanimljivo da dva najgora autobusna kolodvora (ak ih se uopce noze tak zvat) na kojima sam bil trenutno dobivaju zamjenu u obliku pravih kolodvora
Skroz lijevo bus s kojim sam putoval jos stoji na "kolodvoru", a u pozadini je Crkva Gospe Lurdske
Zgrada uprve Jadrolinije na kojoj je tih dana bila crna zastava zbog smrti trojice mornara na Losinju
Marina
Dizalice
Katamaran koji plovi Za Novalju odmara
110godisnjak
Nisam siguran, al mislim da je ovaj malo mladi
Opet dizalice
Ovaj upravo isplovljava
Nastavak slijedi
Dosta price, krenimo s slikama. Pogled nakon dolaska na Rijeku. Zanimljivo da dva najgora autobusna kolodvora (ak ih se uopce noze tak zvat) na kojima sam bil trenutno dobivaju zamjenu u obliku pravih kolodvora
Skroz lijevo bus s kojim sam putoval jos stoji na "kolodvoru", a u pozadini je Crkva Gospe Lurdske
Zgrada uprve Jadrolinije na kojoj je tih dana bila crna zastava zbog smrti trojice mornara na Losinju
Marina
Dizalice
Katamaran koji plovi Za Novalju odmara
110godisnjak
Nisam siguran, al mislim da je ovaj malo mladi
Opet dizalice
Ovaj upravo isplovljava
Nastavak slijedi
ICE-3M- Broj postova : 891
Registration date : 18.10.2011
gaspa and borna like this post
Pfaff, gaspa and borna like this post
Re: Kratak izlet do Rijeke (II)
Malo zmajeva
Isplovljavanje katamarana za Novalju...
...i Losinj
Ovaj za Novalju je konacno obisel lukobran
Unutrasnjost Svetista. Inace to je bilo par dana prije Gospe i pripreme su bile u punom jeku
Za kraj na putu prema busu uplovljavanje CMA CGM Ivanhoe
Na kraju je jos ostal put busom do Zagreba. Kaj rec na kraju. Usprkos vrucini bil je to ljiep dan. Zpravo meni je na Rijeki uvijek lijepo, podsjeca me na ljetovanja kad sam bil klinac. Grad je zapravo veliko gradiliste, pa je tako riva dvosmjerna i kopa se na sve strane. Veseli vidjet tri kontejnerska boda na sidristu i vidil sam tri il cetiri kontejnerska vlaka, a bil sam minimalno blizu pruge. Jos samo da naprave novu prugu, pa da mogu vlakom na jednodnevni izlet. Sve vas na kraju ovog putopisa iz toplijih dana pozdravljam iz prohladnog i kisnog Münchena u kojem za par dana igra Dinamo, a ja budem na poslu u to vrijeme.
Isplovljavanje katamarana za Novalju...
...i Losinj
Ovaj za Novalju je konacno obisel lukobran
Unutrasnjost Svetista. Inace to je bilo par dana prije Gospe i pripreme su bile u punom jeku
Za kraj na putu prema busu uplovljavanje CMA CGM Ivanhoe
Na kraju je jos ostal put busom do Zagreba. Kaj rec na kraju. Usprkos vrucini bil je to ljiep dan. Zpravo meni je na Rijeki uvijek lijepo, podsjeca me na ljetovanja kad sam bil klinac. Grad je zapravo veliko gradiliste, pa je tako riva dvosmjerna i kopa se na sve strane. Veseli vidjet tri kontejnerska boda na sidristu i vidil sam tri il cetiri kontejnerska vlaka, a bil sam minimalno blizu pruge. Jos samo da naprave novu prugu, pa da mogu vlakom na jednodnevni izlet. Sve vas na kraju ovog putopisa iz toplijih dana pozdravljam iz prohladnog i kisnog Münchena u kojem za par dana igra Dinamo, a ja budem na poslu u to vrijeme.
Pfaff, gaspa and borna like this post
Similar topics
» Kratak izlet do Rijeke
» Jedan kratak dan u Hrastniku(SLO)
» Kratak pogled na susret zeljeznickih modelara (27.11.10.)
» Kratki izlet do kolodvora Vrbovsko
» Jedan kratak dan u Hrastniku(SLO)
» Kratak pogled na susret zeljeznickih modelara (27.11.10.)
» Kratki izlet do kolodvora Vrbovsko
Stranica 1 / 1.