Tunel
4 posters
Stranica 1 / 1.
Tunel
Za one koji ne znaju, prošli tjedan je otvoren kafić ispod!!! pruge na Školjiću. Naime, radi se o jazz klubu zanimljivog naziva «Tunel» koji je smješten unutar pružnog nasipa između mosta na Rječini i tunela Kalvarija… Večeras sam bio tamo, i moram priznati da je stvarno super sređeno, atmosfera odlična, a tek kad vlak prođe iznad… Inače, kako mi je rekao konobar, imaju u planu postaviti dvije kamere iznad kafića koje bi in live snimale prugu što bi bilo super efektno uz potres kad protutnji teretnjak :vlak:
Znam da nema direktne veze sa željeznicama, ali je totalno fora!
Znam da nema direktne veze sa željeznicama, ali je totalno fora!
Phalanx- Moderator
- Broj postova : 545
Registration date : 29.02.2008
Re: Tunel
Trabunjam, ali možda je to mjesto za jedan od budućih meetinga forumaša? :vlak:
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Ne trabunjaš! Phalanx, cijene!kico101 je napisao/la:Trabunjam, ali možda je to mjesto za jedan od budućih meetinga forumaša? :vlak:
Gost- Gost
thomcro je napisao/la:Ne trabunjaš! Phalanx, cijene!kico101 je napisao/la:Trabunjam, ali možda je to mjesto za jedan od budućih meetinga forumaša? :vlak:
A klasika za centar Rijeke: macchiato + Nescafe = 21 kn. Prostor je relativno malen za neko veće okupljanje, ali za 5-6 Forumaša presavršeno (konobarica je ovaj tjedan ujutro
Svakako posjetite, pa procjenite sami...
Phalanx- Moderator
Tamo je meni i Mannasu bio dnevni boravak još dok se zvao Metro. Fora je pozicija, sviđa mi se. Iako nisam bio tamo još od kad je preuređen.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
LuckyLooser je napisao/la:Tamo je meni i Mannasu bio dnevni boravak još dok se zvao Metro. Fora je pozicija, sviđa mi se. Iako nisam bio tamo još od kad je preuređen.
Mislim da bi i meni mogao postati dnevni boravak Zaboravio sam napisati da četvrtkom i petkom planiraju piano večeri, a subotom, naravno, jazz koncerte, tako da rail-jazz-fanovi navalite (Možda napokon upoznam i novu ekipu s Foruma)
Phalanx- Moderator
Morati ćemo i to vidjeti