Screenovi iz gotovih mapa i mapa u izradi
4 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 1.
Screenovi iz gotovih mapa i mapa u izradi
Mapa je češka i zove se "Vanocni 4". Skinuo sam je sa DLS-a kao i dodatke. Nažalost nije kompletna, nedostaje joj pruga tako da sam sam morao povući prugu. Trasa je dosta neravna tako da ću i to još morati malo "popeglati" da sve fino glatko teče. Posebnost je što je napravljena u Božićno/Novogodišnjem ugođaju, pucaju rakete, svira božićna muzika, na jednom mjestu pjeva zbor ... zimska je, stavio sam da pada lagani snijeg ... .
Kraj sa jedne strane, prije nego što sam povukao prugu ...
Nakon što sam stavio prugu.
Kraj sa druge strane.
Kraj sa jedne strane, prije nego što sam povukao prugu ...
Nakon što sam stavio prugu.
Kraj sa druge strane.
Zadnja promjena: dida; ned 23 vel 2014 - 22:45; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : Spajanje više tema)
Gost- Gost
Re: Screenovi iz gotovih mapa i mapa u izradi
He, he... ne moze on bez snjeznih radosti...
Barney
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Kad već nemaš uživo, onda su i ovi turistički vlakovi dobri, jel tako
Phalanx- Moderator
- Broj postova : 545
Registration date : 29.02.2008
Barney je napisao/la:He, he... ne moze on bez snjeznih radosti...
Barney
Phalanx je napisao/la:Kad već nemaš uživo, onda su i ovi turistički vlakovi dobri, jel tako
A sad par noćnih (ne treba im komentara!).
Gost- Gost
Snježne mape su odlične, pogotovo sad kad sunce zapeče.
Vedran Zeman- Moderator
- Broj postova : 192
Registration date : 11.03.2008
Di ti vidiš da sunce peč ... ne muljaj me . Ja mislio da ti misliš na Trainz . Ovako mi je malčice manje vruće.Vedran Zeman je napisao/la:Snježne mape su odlične, pogotovo sad kad sunce zapeče.
Gost- Gost
Par slika vožnje parnjačama iz jedne mape koju sam radio još u TRS verziji 1.0.
Gost- Gost
Toliko ih je lijepo vozit, em zbog zvuka em zbog animiranja, da moram još screenova stavit.
Prvi dio.
Prvi dio.
Gost- Gost
Počeo sam prerađivati mapu zima-2 (s time da sam je i preimenovao) na 3kV mrežu i kako mi je bila najprije potrebna ložiona za elektre tako evo par screenova njezina nastajanja ...
Ložiona je modularna i sastoji se od 5+2 djelova (5 djelova same ložione i 2 prilazna djela koja se postavljaju ispred). Okretnica u to nije uključena. Za ovu ložionu upotrijebio sam 3 djela, krajnje lijevu i desnu stranu i srednji dio koji je zatvoren na drugom kraju kojeg sam ponovio 11x.
Za napraviti ovo što je na screenovima trebalo mi je 20 minuta (osim stabala koja su već bila na tom djelu mape)
Ložiona je modularna i sastoji se od 5+2 djelova (5 djelova same ložione i 2 prilazna djela koja se postavljaju ispred). Okretnica u to nije uključena. Za ovu ložionu upotrijebio sam 3 djela, krajnje lijevu i desnu stranu i srednji dio koji je zatvoren na drugom kraju kojeg sam ponovio 11x.
Za napraviti ovo što je na screenovima trebalo mi je 20 minuta (osim stabala koja su već bila na tom djelu mape)
Gost- Gost
Nekakva prdekalica za održavanje mrežeLaurus je napisao/la:Kaj je ono u daljini?
More ...Laurus je napisao/la:... Može neka "slika" iz bliza?
Gost- Gost
Similar topics
» Mapa "XP" -by. Laurus
» Nova zimska mapa
» Trainz - Tips & Tricks
» Mapa Rijeke iz 1968.g. - s ucrtanim trolejbus linijama!!
» Nova zimska mapa
» Trainz - Tips & Tricks
» Mapa Rijeke iz 1968.g. - s ucrtanim trolejbus linijama!!
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 1.