Kolodvor Benkovac
4 posters
Stranica 1 / 1.
Kolodvor Benkovac
Par fotki jednog vrućeg ljetnog dana na pustom kolodvoru u Benkovcu:
Pogled prema Kninu:
Prema Zadru:
Obratite pozornost na rupu desno od prvog kolosijeka:
Očito nekakva prekrcajna rampa za šljunak. Ili se varam?
Izgubljeni vagončić:
Pogled prema Kninu:
Prema Zadru:
Obratite pozornost na rupu desno od prvog kolosijeka:
Očito nekakva prekrcajna rampa za šljunak. Ili se varam?
Izgubljeni vagončić:
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008
Re: Kolodvor Benkovac
Interesantne fotke ... zbilja je pust.kico101 je napisao/la:Par fotki jednog vrućeg ljetnog dana na pustom kolodvoru u Benkovcu:
A gdje su nestali vlakovi ? Svi su u obližnjem Bibinju ?
seabral- Broj postova : 1246
Registration date : 13.04.2008
Bio je ponedjeljak oko podne. Stvarno na kolodvoru nisam vidio nikoga iako sam se motao okolo.
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=133180
A što kažete na ovo?
Čitam komentare... Stvarno, tko bi (osim zagriženog fana) putovao vlakom iz Zagreba za Zadar, s tim obilsakom preko Knina, i put koji traje 8-9 sati, a autom si duplo brže tamo? Dobro je da nisu ukinuli tu prugu. :koci:
A što kažete na ovo?
Čitam komentare... Stvarno, tko bi (osim zagriženog fana) putovao vlakom iz Zagreba za Zadar, s tim obilsakom preko Knina, i put koji traje 8-9 sati, a autom si duplo brže tamo? Dobro je da nisu ukinuli tu prugu. :koci:
nenek- Broj postova : 216
Registration date : 22.03.2008
Evo i od mene malo dodataka.
Benkovac,19.07.2009.
Pogled prema Kninu...
...i prema Zadru.
Benkovac,19.07.2009.
Pogled prema Kninu...
...i prema Zadru.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Čekaj malo, tu mi puno toga nije baš jasno! Ajmo redom: Vlak, vlak .. po meni je vlak jedna cjelina sastavljena od lokomotive i vagona/vagoná ... na ovoj slici ...
... jasno se vidi da je ovo samo jedan vagon! To nemože biti vlak kako to piše u tekstu.
Potom ...
... kakve veze ima ovaj citirani dio sa kvarom lokomotive?
Jedino bi se tu moglo nešto mudro napisati o neobavještavanju putnika o razlozima kašnjenja. Ali mislim da se tu baš i nema što puno i mudro pisati. Iz fotografije se vidi da je to smo jedan vagon a ne kompozicija od 8-10 dupkom punih vagona po kojima putnici stoje po hodnicima da se nemožeš probiti ni da vlak ide do Rijeke tako da zbilja nevidim nikakav drugi razlog što se kondukter nije prošetao i obavijestio putnike osim lijenosti. Bio je kraj osmog mjeseca, zapek'o zvizdan i k'o bi išal klatit po zapari vagonom.
... jasno se vidi da je ovo samo jedan vagon! To nemože biti vlak kako to piše u tekstu.
Potom ...
- A tračnice koje sam tamo vidio u razočaravajuće su lošem stanju. Pola vijaka nema, nevjerojatno po kakvim prugama putujemo - dodao je Zlatko.
... kakve veze ima ovaj citirani dio sa kvarom lokomotive?
Jedino bi se tu moglo nešto mudro napisati o neobavještavanju putnika o razlozima kašnjenja. Ali mislim da se tu baš i nema što puno i mudro pisati. Iz fotografije se vidi da je to smo jedan vagon a ne kompozicija od 8-10 dupkom punih vagona po kojima putnici stoje po hodnicima da se nemožeš probiti ni da vlak ide do Rijeke tako da zbilja nevidim nikakav drugi razlog što se kondukter nije prošetao i obavijestio putnike osim lijenosti. Bio je kraj osmog mjeseca, zapek'o zvizdan i k'o bi išal klatit po zapari vagonom.
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.