Istria magica
+3
novi_shef
Phalanx
kiki273
7 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Istria magica
thomcro je napisao/la:Da, to bi trebalo planirati za neki budući ekšn. Oboružati se baterijskim lampama i pod punom ratnom opremom krenuti zmaju u ždrijelo . I konačno vidjeti što se unutra krije!kiki273 je napisao/la:Ovo je jako zanimljiva informacija :vlak:
Ja sam za, ne bojim se mraka :no: :no:
Narcis- Administrator
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
To mi se sviđa,ekšn,ekšn!
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Te linije pokazuju nekome, ako se nađe u tunelu u isto vrijeme kad i vlak, gdje se nalazi prva niša u koju se može skloniti. Niša je tamo gdje dvije linije dotičnu najnižu razinu.kico101 je napisao/la:Vjerojatno je već negdje napisano, ali stvarno me zanima čemu služe one izlomljene bijele linije u tunelima, poput ove na zadnjoj slici? Ispričavam se, ako je već negdje vođena rasprava o ovome.
Phalanx- Moderator
- Broj postova : 545
I mene je to zanimalo,hvala na objašnjenju :vlak:Phalanx je napisao/la:
Te linije pokazuju nekome, ako se nađe u tunelu u isto vrijeme kad i vlak, gdje se nalazi prva niša u koju se može skloniti. Niša je tamo gdje dvije linije dotičnu najnižu razinu.
Gost- Gost
Hvala, Phalanx.Phalanx je napisao/la:Te linije pokazuju nekome, ako se nađe u tunelu u isto vrijeme kad i vlak, gdje se nalazi prva niša u koju se može skloniti. Niša je tamo gdje dvije linije dotičnu najnižu razinu.kico101 je napisao/la:Vjerojatno je već negdje napisano, ali stvarno me zanima čemu služe one izlomljene bijele linije u tunelima, poput ove na zadnjoj slici? Ispričavam se, ako je već negdje vođena rasprava o ovome.
Često sam kao mali, kad bih išao vlakom u Fužine, u onom tunelu Potkobiljak pratio te linije gore-dole i pitao se čemu služe. Doduše, u tom tunelu mi se čini da je linija zaobljena ( ili je bila ), a ne ovako izlomljena. :scratch:
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
kico101 je napisao/la:Često sam kao mali, kad bih išao vlakom u Fužine, u onom tunelu Potkobiljak pratio te linije gore-dole i pitao se čemu služe. Doduše, u tom tunelu mi se čini da je linija zaobljena ( ili je bila ), a ne ovako izlomljena. :scratch:
Moguće da je zaobljena, ali smisao je isti - pogotovo ak skužiš da te ganjaju dva svijetla uz onaj lijepi zvuk škripe tračnice (samo ne znam koliko je u tom slučaju nekome do slušanja škripe tračnica )...
Phalanx- Moderator
- Broj postova : 545
imam dva pitanja:
zar se koristi još stanica učka s pratećom prugom?
onaj tunel se još koristi?
evo odgovorite mi brzo aš ja nič ne kapin...
zar se koristi još stanica učka s pratećom prugom?
onaj tunel se još koristi?
evo odgovorite mi brzo aš ja nič ne kapin...
Gost- Gost
Aktivno se pruga ne koristi ali svaki mjesec barem jednom prugom prođe drezina od Lupoglava do Most Raše zbog pregleda.
Gost- Gost
Otprilike .noxis93 je napisao/la:aha znaći ne koristi se ali ne dopušta se da padne u propast?
Gost- Gost
thomcro je napisao/la:Aktivno se pruga ne koristi ali svaki mjesec barem jednom prugom prođe drezina od Lupoglava do Most Raše zbog pregleda.
.. i poneki turistički vlakić
Pula-Terminal- Broj postova : 110
Registration date : 05.03.2008
ja želim ić tamo....
mali OT Pula Termainal di ti toćno živiš?
volio bi da se upoznamo...
mali OT Pula Termainal di ti toćno živiš?
volio bi da se upoznamo...
Gost- Gost
Nema veze s vlakovima,ali slike su odlične
Poreč
Tarska vala
Poreč
Tarska vala
Nažalost nitko nije bio u mogućnosti to slikati :(Vedran Zeman je napisao/la:(Thu 15 May 2008 - 14:59) Ekskluziva, vlak je prije pola sata stigao u Rašu, koliko će tamo ostati ne znam.
Vuče zelena 2062 038, ako tko stigne nek trkne do tamo i poslika.
Ovo je link na trenutačnu poziciju jednog od vagona iz sastava: http://vred.hznet.hr/hzinfo/default.asp?VAG=837892502001&category=hzinfo&service=TPVG&SCREEN=2