MOLBA za slikanje plavih autobusa :)
5 posters
Stranica 1 / 1.
MOLBA za slikanje plavih autobusa :)
Ovoj temi nije ovdje mjesto, ali molim bih moderatore na razumijevanju.. Tu bih je ostavio tjedan dana da je svi koji prate autobuse u Rijeci vide..
Naime, tokom idućeg tjedan u Benussi Rijeka bi trebalo doći 4 plava Cacciamalia(za 2 tjedna još 9) pa bih molio nekog da poslika... Očekuju se negdje u četvrtak, petak ili subotu idući tjedan... To su prva drndala tog tipa u ZET-u pa Vas ovdje molim za ekskluzivu
Naime, tokom idućeg tjedan u Benussi Rijeka bi trebalo doći 4 plava Cacciamalia(za 2 tjedna još 9) pa bih molio nekog da poslika... Očekuju se negdje u četvrtak, petak ili subotu idući tjedan... To su prva drndala tog tipa u ZET-u pa Vas ovdje molim za ekskluzivu
Tomek- Moderator
- Broj postova : 447
Registration date : 07.04.2008
Re: MOLBA za slikanje plavih autobusa :)
Servisni centar Benussi je u industrijskoj zoni u Kastvu.
Kolega NP-549 zna otić u one krajeve.............
BTW Što će vozit s njima?
Kolega NP-549 zna otić u one krajeve.............
BTW Što će vozit s njima?
Sa 2 Fiat DUcata će pak voziti klince.
Sa 2 Fiat DUcata će pak voziti klince.
Tomek- Moderator
Tomek je napisao/la:Naime, tokom idućeg tjedan u Benussi Rijeka bi trebalo doći 4 plava Cacciamalia(za 2 tjedna još 9) pa bih molio nekog da poslika...
Znaš li ti kolike oni pse imaju u dvorištu? :snoopy: :surprise: :pale: A ograda niska jedva metar.
Vrtio se ja jednu nedjelju onuda kad su trebali riječki Cacciamali doć. Ali samo sa druge strane ceste i ruka na gasu spreman za bježaniju. Ne obećajem ništa, ali ako budem u prilici, svakako ću pogledat.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
LLeon je napisao/la:Znaš li ti kolike oni pse imaju u dvorištu? ...
...LLeon je napisao/la:... samo sa druge strane ceste i ruka na gasu spreman za bježaniju. ...
Gost- Gost
LLeon je napisao/la:
Znaš li ti kolike oni pse imaju u dvorištu? :snoopy: :surprise: :pale: A ograda niska jedva metar.
Pa nisi poštar da će ćeno da skoči na tebe , uzmi sa sobom "antidog" spray
Narcis- Administrator
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
thomcro je napisao/la: ...
narcis je napisao/la:Pa nisi poštar da će ćeno da skoči na tebe , uzmi sa sobom "antidog" spray
Samo se vi smijte zloćestoće jedne. Da vidite te dvije mrcine, a kakve tek zube imaju.... :surprise: :pale: Ne znam uopće ni koja je to pasmina. Sigurno neki mješanac između pit bulla i tasmanijske nemani. Tko god ide slikat, preporučujem fotoaparat sa jako dobrim zoomom, da ih ulovi sa sigurne udaljenosti.
Evo ih!!! Čista ekskluziva, jer ste VI to tražili.
Skoknuo sam danas do Benussija na Kastvu, ušao unutra, vidio Cacciamalije, i da sad ne bi po skriveći fotkao kao neki turšin terorist, ušao u radionu, potražio glavnog i odgovornog. Lijepa riječ otvara svaka vrata.
-Dobar dan.
-Dobar dan
-Tako i tako, ja sam taj i taj. Smijem li poslikat ove Cacciamalije?
-Da, slobodno izvolite.
-Hvala lijepa!
Nisam htio gnjavit da mi ih još i otvaraju, pa da iznutra slikam. To će već Zg ekipa kad stignu.
Jedan je bio u radioni na kanalu.
A drugi vani, u dvorištu
Skoknuo sam danas do Benussija na Kastvu, ušao unutra, vidio Cacciamalije, i da sad ne bi po skriveći fotkao kao neki turšin terorist, ušao u radionu, potražio glavnog i odgovornog. Lijepa riječ otvara svaka vrata.
-Dobar dan.
-Dobar dan
-Tako i tako, ja sam taj i taj. Smijem li poslikat ove Cacciamalije?
-Da, slobodno izvolite.
-Hvala lijepa!
Nisam htio gnjavit da mi ih još i otvaraju, pa da iznutra slikam. To će već Zg ekipa kad stignu.
Jedan je bio u radioni na kanalu.
A drugi vani, u dvorištu
NJihovi su svi parkirani u garaži pa imaju portelu od rezervara, vjerovatno se može i zaključat, a naši koji noće na Grobniku i Mošćeničkoj Dragi imaju čep "dođi, otvori, uzmi". Naravno, klimu neću ni spominjat
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008
Zbilja lijepo izgledaju, ljepše nego naši riječki. I još k tome i klimu imaju! Al' ipak je to samo Kaćamali, bubrežno izbijalo, bez obzira na svu šminku i klimicu .
Gost- Gost
Čini mi se kao da ima neke drugačije stolice. Ili je to možda samo nešto presvučeno preko njih
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008
NP-549 je napisao/la:Čini mi se kao da ima neke drugačije stolice. Ili je to možda samo nešto presvučeno preko njih
Sigurno je razlika u rukohvatu. Zagrebački je zaobljen, a naš ravan. Nisam baš zagledao detalje. I sva sjedala još uvijek imaju najlon preko.
razlika je i u samoj boji sjedala. Naši, riječki, imaju crno-siva a zagrebački, plavo-siva.
Riječki.
Zagrebački.
Riječki.
Zagrebački.
Gost- Gost
Velika zahvala za ove slike LL, stvarno si zadatak obavio odlično
Kao što je Ivan na autobusnom forumu rekao, ZET-ovi imaju niskopodni stražnji peron, na koji se mogu smjestiti invalidska kolica...
Načuo sam da je jedan već u Velikoj Gorici na homologaciji, a da će svih 13 plus 2 Fiat Ducata idući tjedan krenuti u promet..
Kao što je Ivan na autobusnom forumu rekao, ZET-ovi imaju niskopodni stražnji peron, na koji se mogu smjestiti invalidska kolica...
Načuo sam da je jedan već u Velikoj Gorici na homologaciji, a da će svih 13 plus 2 Fiat Ducata idući tjedan krenuti u promet..
Tomek- Moderator
Ajoj ... kako će invalid u kolicima u to čudo od busa!? Pa ta zadnja platforma ima barem 50-60 cm od poda. Tko se može u kolicima popeti uz takav uspon a ne vidi se baš nekakva rampa na fotkama? Kao drugo, baš tu iza, na zadnjoj platformi, taj bus skače k'o sam vrag. Će šoletu invalid završit na prednjim vratima.Tomek je napisao/la:... Kao što je Ivan na autobusnom forumu rekao, ZET-ovi imaju niskopodni stražnji peron, na koji se mogu smjestiti invalidska kolica ...
Gost- Gost
A čuj , ista je stvar i sa ZET-ovim invalidskim kombijima, vele dečki koji ih voze da 4-8 godina stari Sprinteri su tri puta bolji no godinu dana stari Dailyji za invalide... Ovi Dailyji skaču, grubi su, ali imaju jednu prednost -- to je cijena -- isto je i sa Cacciamaliima
Tomek- Moderator
Da, nažalost, kod nas se sve vrti oko love . Svi nastoje negdje nešto ušparat a putnike k'o šiša.
Gost- Gost
Bravo LL!
Ovo je svakako ekskluziva!
Ovo je svakako ekskluziva!