Željeznice na TV
+15
Marioo
KAPO
Vedran Zeman
Drempa
sali
ZlayoZg
Miha
Jean
Thommo
Narcis
Pfaff
Barney
Phalanx
novi_shef
fresher
19 posters
Stranica 8 / 11. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Željeznice na TV
Ma nisam mislio na tebe,nego na one "haerteovce",sunce im njihovo.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Znam da nisi mislio na mene , ja ti jedino mogu pomoć da ti presnimim svoje DVD-ove.ZlayoZg je napisao/la:Ma nisam mislio na tebe ...
Gost- Gost
Večeras na Max tv
Extreme trains
22.40
voze se na BNSF
Extreme trains
22.40
voze se na BNSF
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Prilog iz Pola ure kulture povodom predstavljanja knjige "Povijest putovanja željeznicom" autora Wolfganga Schivelbuscha
Ima tu zanimljivih kadrova vlakova (dio je već viđen u prilogu o Cipkinu).
https://www.youtube.com/watch?v=CIiJW1fqU04
Ima tu zanimljivih kadrova vlakova (dio je već viđen u prilogu o Cipkinu).
https://www.youtube.com/watch?v=CIiJW1fqU04
Vedran Zeman- Moderator
- Broj postova : 192
Registration date : 11.03.2008
Upravo je završio prvi dio i počinje drugi, dojam?, nešto ludo! Ovo su emisije iz istog serijala koji se trenutno i kod nas prikazuje na HTV-u i koliko sam skužio ovo je premjerno prikazivanje na SWR-u. Screenshotovi će biti sutra u toku dana.tomo je napisao/la:Za prvi maj jutarnja poslastica!!!
SWR 09:00 - 10:30 Mit dem Zug von Berlin nach Peking
...
Gost- Gost
Thumbnailovi obje epizode ...tomo je napisao/la:Za prvi maj ...
SWR 09:00 - 10:30 Mit dem Zug von Berlin nach Peking
...
..........................
Ovo je iz serijala koji se trenutno prikazje na HTV-u ali izgleda premjerno izdanje!!! Sve je editirano i snimljeno na jedan DVD tako da je poput filma. Uistinu impresivno putovanje koje vrijedi vidjeti makar i ovako kad ga se već nemože doživjeti uživo.
Gost- Gost
Thumbnailovi prve epizode "Putovanja željeznicom: Vlakom kroz Salzkammergut"
Gost- Gost
Thumbnailovi druge epizode "Putovanja željeznicom: Vlakom kroz Weserland"
Gost- Gost
I za kraj ovog djela, thumbnailovi treće epizode, "Putovanja željeznicom: Vlakom od Kine do Rusije", prvog DVD-a.
Gost- Gost
Thumbnailovi prve epizode drugog DVD-a "Putovanja željeznicom: Vlakom kroz Skandinaviju"
Gost- Gost
Thumbnailovi druge epizode drugog DVD-a "Putovanja željeznicom: Vlakom kroz Švicarsku"
Gost- Gost
I thumbnailovi treće epizode drugog DVD-a "Putovanja željeznicom: Vlakom kroz Luxemburg"
...........
Sad su dva DVD-a kompletirana! Još su preostale tri emisije, sutra i, slijedećeg tjedna, u ponedjeljak i zadnja u utorak.
...........
Sad su dva DVD-a kompletirana! Još su preostale tri emisije, sutra i, slijedećeg tjedna, u ponedjeljak i zadnja u utorak.
Gost- Gost
Na National Geographic TV-u upravo zavrašava emisija Znanost o sudarima: Vlakovi. Emisija se u cijelosti bavi sigurnošću željezničkog prometa i mogu reći da je vrlo vrlo poučna! Sutra ću je i presnimiti i staviti nešto screenova ali mislim da se više isplati vidjeti je!!!
Gost- Gost
Bojim se da je snimanju sa MaxTv-a odzvonilo!!! Od jučer navečer ništa više nemogu snimiti u DVD rekorder sa maxa!!! Morat ću ipak kupiti DVB-T prijemnik i preko njega presnimavati a to znači da će se moć snimat samo domaći program.tomo je napisao/la:...Sutra ću je i presnimiti ...
Gost- Gost
Isprobao i Ja maloprije snimanje sa max-tv na dvd recorder.
Nema šanse, finili su mare bali.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Jbl im ps mtr ma su nas unazadili! Al' jbtg i to je život . Treba sad tražit nove opcije .Narcis je napisao/la:Isprobao i Ja maloprije snimanje sa max-tv na dvd recorder.
Gost- Gost
Nasreću ... još uvijek ostaje opcija snimanja Eisenbahn Romantika sa satelita . Isprobano i radi .
Gost- Gost
Možda ova rečenica i nije doslovno točna!!! Naime ... doskočio sam ja i ovoj zavrzlami vrlog nam MaxTV-a .tomo je napisao/la:... Morat ću ipak kupiti DVB-T prijemnik i preko njega presnimavati a to znači da će se moć snimat samo domaći program.
Gost- Gost
Kako, kako, kako? :skok :tomo je napisao/la: Naime ... doskočio sam ja i ovoj zavrzlami vrlog nam MaxTV-a .
Rješenja ima nekoliko . Jedno je snimanje preko DVB-T-a odnosno preko zemaljskog digitalnog prijemnika s time da je izbor turbo ograničen. A druga opcija je ... razmisli! Rješenje je vrlo jednostavno s obzirom da si tehnički opremljeniji od mene . Ja sam se sinoć dosjetio ovome drugom i uspio sam snimiti nešto.
Gost- Gost
Ne kužim kako, jedino spojit max direktno na tv, pa da onda dvd snima kao vanjski izvor, odnosno AV 1-3, drugo ne znam što napraviti.??tomo je napisao/la: A druga opcija je ... razmisli! Rješenje je vrlo jednostavno s obzirom da si tehnički opremljeniji od mene . Ja sam se sinoć dosjetio ovome drugom i uspio sam snimiti nešto.
Možda je još i opcija, doduše malo komplicirano, odnosno dupli posao, na DV kameru snimiti sa dvd recordera ono što prikazuje max, pa opet fino sve skupa prebaciti na dvd ??
Narcis je napisao/la:... Možda je još i opcija, doduše malo komplicirano, ..., na DV kameru ...
... ...
Gost- Gost
Eto vidiš da se i tome može doskočiti, doduše nema svatko kameru, i obvezna oprema je DV kabel.
Došlo je do određenih promjena u svezi snimanja na maxTV-u, može se snimat samo "domaće" programe (HRT1,2,+ ... RTL, RTL+ ... NovaTV ... RTS ... FTV). Ono što je nama najzanimljivije (NG, NG Wild, svi Discovery, Cinestar, TCM, Eurosort, MotorTV) to je/ostaje kodirano.
puuujjjjj i' bilo !
puuujjjjj i' bilo !
Gost- Gost
Stranica 8 / 11. • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11