Željeznice na TV
+15
Marioo
KAPO
Vedran Zeman
Drempa
sali
ZlayoZg
Miha
Jean
Thommo
Narcis
Pfaff
Barney
Phalanx
novi_shef
fresher
19 posters
Stranica 11 / 11. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Željeznice na TV
Odličan dokumentarac o pruzi Karlovac - Metlika pod nazivom "Svi naši vlakovi" na HTV 3
Gost- Gost
Večeras u emisiji "Provjereno" na Novoj TV u 22:05..
Nekoliko desetaka mailova i poruka gledatelja pristiglo je u našu redakciju s istim zaključkom – vlakovi na hrvatskih prugama su opasni i preskupi, u njima se putnici smrzavaju i stalno kasne!
Naša ekipa provozala se vlakovima na najprometnijim relacijama u vrijeme najvećih gužvi: tijekom odlazaka na posao i povratka kući. ''Od Zagreba do Ivanić Grada inače putujem 40 minuta, no većinom se to rastegne i do 3 sata na istoj relaciji'', rekla nam je jedna od putnica. Druga se požalila na preskupu mjesečnu kartu. ''Nakon Nove godine mjesečno ću za kartu izdavajati oko 600 kuna, a većina vlakova ni nema vozni red'', rekla nam je.
A kakva je situacija u Beču, najpoželjnijem gradu za život? Provozali smo se s Mihaelom na njegovom putu do posla austrijskom željeznicom. Je li razlika minimalna ili značajna, doznajte večeras u 22:05!
Smrzavaju se na putu za posao i još to plaćaju
Nekoliko desetaka mailova i poruka gledatelja pristiglo je u našu redakciju s istim zaključkom – vlakovi na hrvatskih prugama su opasni i preskupi, u njima se putnici smrzavaju i stalno kasne!
Naša ekipa provozala se vlakovima na najprometnijim relacijama u vrijeme najvećih gužvi: tijekom odlazaka na posao i povratka kući. ''Od Zagreba do Ivanić Grada inače putujem 40 minuta, no većinom se to rastegne i do 3 sata na istoj relaciji'', rekla nam je jedna od putnica. Druga se požalila na preskupu mjesečnu kartu. ''Nakon Nove godine mjesečno ću za kartu izdavajati oko 600 kuna, a većina vlakova ni nema vozni red'', rekla nam je.
A kakva je situacija u Beču, najpoželjnijem gradu za život? Provozali smo se s Mihaelom na njegovom putu do posla austrijskom željeznicom. Je li razlika minimalna ili značajna, doznajte večeras u 22:05!
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Danas sam na HRT 4 slučajno naletio na ovu emisiju:
http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=407&cHash=f459e39e29
Treba kliknuti na strelicu desno od teksta Manjinski mozaik: U iščekivanju Božića. Otvoriti će se popis emisija i onda pronaći emisiju "Primorski čardaš". Vjerujte, ima zanimljivih kadrova...a nije loše ni za učiti magjarski
http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=407&cHash=f459e39e29
Treba kliknuti na strelicu desno od teksta Manjinski mozaik: U iščekivanju Božića. Otvoriti će se popis emisija i onda pronaći emisiju "Primorski čardaš". Vjerujte, ima zanimljivih kadrova...a nije loše ni za učiti magjarski
novi_shef- Moderator
- Broj postova : 1216
Registration date : 29.02.2008
Neznam ste gledali večeras na HTV3 epizodu iz serije "Sumorna Jesen" ... negdje na početku se vidi kako vlak ide ispod "stare mreže". Malo kasnije ću napraviti par skrinšotova (trenuto supruga gleda pa nemogu izvaditi stick) pa postat.
Sutra (u subotu) je repriza oko 14 sati!
Izvukao sam nekoliko screenova ...
Sutra (u subotu) je repriza oko 14 sati!
Izvukao sam nekoliko screenova ...
Gost- Gost
Se sjećate serije "Grlom u jagode"
Kolodvor Pazin 01:52-02:20
Kolodvor Pazin 01:52-02:20
- Broj postova : 6447
Gleda li tko "Stelu"? Bila je Žutka u Fužinama al' mislim da je bilo još jer nisam sve gledao otpočetka ...
Gost- Gost
Nisam ni ja gledao otpočetka, ali sam se naježio na žutku u Fužinama. A bilo je i Transovih buseva u zeleno-bijelo-narančastom bojanju iz osamdesetih. Ako sam dobro zapamtio na tablici jednoga je pisalo DE*13-22 i imao je reklamu Cremcaffe Trieste na zadnjoj šajbi.
Registration date : 04.09.2008
Točno je sve ovo o Transovim busevima. Nadam se da ću izvuć nešto screenova i stavit na 4um pred večer ...Jean je napisao/la:... bilo je i Transovih buseva u zeleno-bijelo-narančastom bojanju iz osamdesetih. Ako sam dobro zapamtio na tablici jednoga je pisalo DE*13-22 i imao je reklamu Cremcaffe Trieste na zadnjoj šajbi.
Izvukao ja to i prije ...
Unutrašnjost buffet vagona
Vlak u Delnicama (obratite pažnju na završni signal na vagonu)
Ono što je Jean spomenuo, reklama na zadnjem staklu busa
Ovaj bus se pojavljuje preko nekoliko puta u filmu
Fužine (danas je sve to ogoljeno)
Mislim da se radi o 015 ali nemogu 100% to tvrditi
Opet bus ali na lokvarskoj brani
Negdje u GK
Gost- Gost
Htio bi skrenut pažnju na jedan detalj koji mi je u žaru borbe promakao ...
... jesam radio u tadašnjem "Vulkanovom" odmaralištu (danas "Arnika") ali se ne sjećam da su na prvom kolosjeku stajali putnički vagoni a po screenu vidi se da su Baat-ovi. Doduše film je snimljen 1990. i svašta je moguće
Znam kod koga ću se raspitat, poslat ću screen pa ću javit što saznam.
... jesam radio u tadašnjem "Vulkanovom" odmaralištu (danas "Arnika") ali se ne sjećam da su na prvom kolosjeku stajali putnički vagoni a po screenu vidi se da su Baat-ovi. Doduše film je snimljen 1990. i svašta je moguće
Znam kod koga ću se raspitat, poslat ću screen pa ću javit što saznam.
Gost- Gost
U subotu, 29.11. (a znakovita li datuma ), na RTL-u, s početkom u 20 sati, je film Nezaustavljivi
Gost- Gost
U tijeku je serijal Putovanja željeznicom na HRT2 od pon. do pet. u 11.15, ima ukupno 21 epizoda, moguće je i gledanje na gledaj.hrt.hr
Ja sam to stavil snimat u snimalicu ali nikako uhvatit vremena to i pogledat.
Imam nekako osjećaj da život promiče pored mene a ja stojim na mjestu
Imam nekako osjećaj da život promiče pored mene a ja stojim na mjestu
Gost- Gost
Imaš 15 dana fore za pogledati, ako je Maxtv u pitanjudida je napisao/la:Ja sam to stavil snimat u snimalicu ali nikako uhvatit vremena to i pogledat
... ja to natrpam u snimalicu i onda to stoji i stoji dok samo ne nestane. Nešto pogledam ali uglavnom mi nestane jer nikako odvojit par sati za pogledat. Kad se uvalim u fotelju ... neznam kako je to kod drugih ... ali ispod naše fotelje teku jake podzemne vode i kad se uvalim u votelj za 5 minuta zaćorim. A opet sa druge strane ako se drvenim na stolcu kičma me počne bolit pa se spustim u votelj i eto belaja, eto me na početku priče . A vrtit jednu epizodu od nemila do nedraga mi se baš i neda tako da sve nestane (pred malo sam jednu epizodu CSI-ja gledal 10 dana i svaki put prećoril sredinu).Narcis je napisao/la:Imaš 15 dana fore za pogledati, ako je Maxtv u pitanju
Kako sam i napisal ... imam nekako osjećaj da život promiče pored mene a ja stojim na mjestu
Gost- Gost
Registriral se i skinul aplikaciju i prošvrljal da vidim čega ima i kako se to koristi ... vrlo zanimljivo! Stavil sam snimat današnju i sutrašnju epizodu (zlu netrebalo) ... pa ćemo da vidimo što i kako daljeNarcis je napisao/la:... moguće je i gledanje na gledaj.hrt.hr
Gost- Gost
Na Discovery-ju upravo teče 1/3 "Railroad Alaska" (danas idu prve 3 epizode jedna za drugom a ostale 3 vjerovatno slijedeći ponedjeljak)
Gost- Gost
Stranica 11 / 11. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11