H 1061 detalji
+7
Pfaff
Narcis
Thommo
Vedran Zeman
Jean
akul
cokla
11 posters
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
H 1061 detalji
Kako dosta snimamo utke i znate da sam u zadnje vrijeme počeo snimati detalje na njima, sazrijelo je vrijeme i da otvorimo zasebnu temu gdje ćemo to vie "ibati" tih njihovih detalja. Ja sam danas bio u prilici snimiti detalje sa dvije, 109 (veći dio dananjih fotografija!) i 005 (samo ono to sam mislio da bi trebalo naglasiti). Neću previe komentirati jer fotografije govore same za sebe! I da jo jedna mala napomena: pruiti ruku sa FA unutra između postolja je dvosjekli mač, ako okinem sa blicom onda to nije to a opet ako ga ne iskoristim onda se dobiju fotografije malo loije kvalitete! Zato nemojte zamjerit ako je koja i malo mutnija/loija!
Krećemo sa 109.
Krećemo sa 109.
Gost- Gost
Gost- Gost
Re: H 1061 detalji
U cijeloj ovoj priči oko detalja ova fotografija mi je najzanimljivija!
Ovo kao da slui da bi se sanduci jo dodatno odmakli jedan od drugog!
tomo je napisao/la:
Gost- Gost
tomo je napisao/la:U cijeloj ovoj priči oko detalja ova fotografija mi je najzanimljivija!
To je hidraulički amortizer i slui za "priguivanje" treslaja izmedu polukabina....na svakoj strani je jedan. Unutra je ulje i ovisno od krivine ulje se pretače iz jedne komore u drugu kroz male rupice. U grubome...trotel ziher sistem.
cokla- Broj postova : 759
Registration date : 18.03.2008
Ispalo je da i serija 0xx isto ima "priguivače"! Eto to znači kad obrati panju na te male "sitne" detalje . Ako ba nekoga zanima, modifikacija je bila 1997. godine .
Pantograf na 103.
Pantograf na 103.
Gost- Gost
Detalji 102-ke
Svjetla
Plug
Ovo sa crvenom ručicom neznam za to slui
Nekakov rezevoar
Dio prvog postolja
Svjetla
Plug
Ovo sa crvenom ručicom neznam za to slui
Nekakov rezevoar
Dio prvog postolja
Gost- Gost
Naalost nemam puno vremena jer moram opet proć pa ću Vas častit samo sa dvije fotke.
016
Vie kasnije navečer !
016
Vie kasnije navečer !
Gost- Gost
Evo i nastavka! Prvi dijo ...
Panto down
Trompeta
Postolje
No. ...
... 016
Pločice
Panto down
Trompeta
Postolje
No. ...
... 016
Pločice
Gost- Gost
Ono to odmiče sanduke
Postolja
Neznam čemu ovo slui!
Al' znam da je ispod toga pjeskara
"B" upravljačnica
Postolja
Neznam čemu ovo slui!
Al' znam da je ispod toga pjeskara
"B" upravljačnica
Gost- Gost
Kako me strojovođa skontao da mu snimam makinu tako mi je ponudio i da odem snimiti upravljačnicu to sam ja naravno prihvatio. Tako su nastale slijedeće fotografije!
Ma ja ću to snimit al' ja kad krenem snimat to ide od vide do vide! Ma nema problema, ako to ne snimite ćemo vas odvest do apjana i natrag . A-ha, kako da ne bi!
Famozni "Budnik"!
Na pragu ...
U međuvremenu nie dole veliki dizel je počel migat amo-tamo po kolosjecima jer je ial na čelo. Dizel vuče za ampjanje
Ma ja ću to snimit al' ja kad krenem snimat to ide od vide do vide! Ma nema problema, ako to ne snimite ćemo vas odvest do apjana i natrag . A-ha, kako da ne bi!
Famozni "Budnik"!
Na pragu ...
U međuvremenu nie dole veliki dizel je počel migat amo-tamo po kolosjecima jer je ial na čelo. Dizel vuče za ampjanje
Gost- Gost
Jedno pitanje?
Zar pomocnik strojovodje stisce budnik.
Zar pomocnik strojovodje stisce budnik.
akul- Broj postova : 1
Registration date : 11.06.2009
Odlična primjedba!!! Zaista, taster budnika smjeten je na krajnjoj desnoj točki pulta, dok je sva upravljačka oprema smjetena na lijevoj strani. Znači da ili pomoćnik stiće budnik, ili strojovođa mora etati do njega.
Registration date : 04.09.2008
Vidim da su dvije pedale ispod pulta strojovođe, jedna je vjerojatno budnik, a druga truba.
Vedran Zeman- Moderator
- Broj postova : 192
Registration date : 11.03.2008
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 1 / 4.