slike autobusa
+33
DD
ICE-3M
buShip fun
sali
kriticar
max
leteči vlak
Drempa
Silver
kobler
KAPO
5ar
Pfaff
Jezdimir Uskoković
ZlayoZg
Jean
Thommo
NP-549
Barney
portos
LLeon
gaspa
dragec52
Krpan
mannas
Tomek
ikar
novi_shef
kico101
Pula-Terminal
nukleusri
Narcis
kiki273
37 posters
Stranica 39 / 40.
Stranica 39 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: slike autobusa
Malo Ti je mutan ovisti "Ciciban"
- Broj postova : 11476
Registration date : 17.03.2008
698 i 107 negdje između Roča i Huma u Istri
Mora da su misleli da su va šok sobe kad su zišli van na sunce!?
Mora da su misleli da su va šok sobe kad su zišli van na sunce!?
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
2 zaškurena, 698 i 699 su vozli decu na Zavižan
OK je da voze te posebne vožnje, ako su već sređeni za to, ali nikako im ne stoje te reklame. Izgledaju neozbiljno, jer se zna gdje se koriste autobusi s reklamama. OK je u gradu i prigradu na redovnim linijama, ali ovako nema smisla. Trebalo bi izbjegavati stavljati na takve buseve bilo kakav reklamni materijal.
buShip fun- Broj postova : 291
Registration date : 12.04.2012
Ja se sjećan da smo u ono staro, mračno, doba išli na izlete u pravim busevima a ne u gradskim . U gradskim busima smo išli u Kazalište lutaka i u sušački Neboder (kad je pravo kazalište bilo zaprto zbog renoviranja). Školski izlet je bila fešta (ja se još sjećam izleta u Lipu {a bilo nas je jako jako puno}, izleta u Lukovdol ...) koja je trebala ostat u sjećanju. U ovo ne računam izlete vlakom, to je za neku drugu temu!
Očito su se vremena i poimanja školskog izleta promenila
Očito su se vremena i poimanja školskog izleta promenila
Gost- Gost
Slažem se sa gore dva navedena posta! Ovo je totalni smjeh i Autotrolej su počeli podvoditi ko staru drolju ili vam ga kurvetinu samo da bi dobili kintu. Možda tj. ustvari sigurno je ovim mladima danas svejedno vidjeti ovakove buseve i voziti se u njima na izlete,ali meni no-no tnx.
Ipak mi je drago da sam rođen i proveo djetinjstvo u ono "mračno doba" mamicu mu i onome ko nam upali svjetlo.
Ipak mi je drago da sam rođen i proveo djetinjstvo u ono "mračno doba" mamicu mu i onome ko nam upali svjetlo.
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Jedno pitanje. Jel imaju ovi busevi klimu? Jer ako nemaju, onda je slanje ovih buseva s preljepljenim prozorima potez za svaku pohvalu.
ICE-3M- Broj postova : 891
Registration date : 18.10.2011
Koliko znam nemaju klime ( u planu je ugrađivanje ove ( možda ) godine ).
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008
još su dobri ovi sa reklamom jer ne ide sunce unutra, oni "čisti" su katastrofa jer su i prozori "na kipu" jako mali.
Sad će ić 2 Classica na ugradnju klime
Sad će ić 2 Classica na ugradnju klime
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008
Baš sam to htel napisat (za mrkić si me pretekal ), ti busevi su skoro k'o pećnice po vrućini.NP-549 je napisao/la:... oni "čisti" su katastrofa jer su i prozori "na kipu" jako mali ...
Stari Sanosi su bili zakon, klizni prozori, (relativno) veliki krovni otvori ... zavjese na prozorima ( ), nafatirana sedila ... to su bili busevi za izlete a ne ova obljepljena čuda.
(da nebi bilo zabune {jer bilo je dosta Sanosa u Rijeci} mislim na ovog)
Gost- Gost
na "ovog" ne misliš sigurno jer nije nikad vozio izlete, ali na OVAKVOG možda da. Znači karoserijski isti ovakav model (izvana), ali sa turističkim sjedalima koja su naravno na povišenom podu unutra, a ne ovako ravna
Zadnja promjena: NP-549; ned 8 lip 2014 - 9:49; ukupno mijenjano 1 put.
NP-549- Moderator
NP-549 je napisao/la:na "ovog" ne misliš sigurno jer nije nika dvozio izlete, ali na OVAKVOG možda da.
Pa to sam i rekao (samo malo drugačije napisao )
Puno je vode ispod mosta kod Konta proteklo da bi se baš sad svakog detalja sjećao al' recimo da je tako ali sad kad si to spomenuo ... da, mislim da su sjedala bila povišena.NP-549 je napisao/la:Znači karoserijski isti ovakav model (izvana), ali sa turističkim sjedalima koja su naravno na povišenom podu unutra, a ne ovako ravna
Gost- Gost
22. srpnja Udruga 051 posjetila je garažu Autotroleja i bazen na Školjiću. Nisam previše "škljocao", ali par buseva sam ipak uspio uloviti.
Odma' iza porte dva kombija:
667:
723, tada bez tablica. Na šajbi stoji natpis "Zabranjeno skidanje dijelova - vozilo se kompletira". Displej je valjda nestao prije nego je zabrana stupila na snagu i tek čeka "kompletiranje":
112 kod ginekologa (na pregledu ozdola):
Od sve sile SG220, ostadešmo na tri komada. Dva su ovdje: 567 (je li ovo na porteli desnog fara posljednji farbani, a ne lijepljeni garažni broj?) i iza njega 565:
Evo i trećega - 566 (sakrila ga gujsca od 667)! Do njega nepoznati kratki Conecto, Turčin bez motora (638?), 623 u fazi čerupanja (ima li još uvijek onaj "prekrasni" crni prednji branik?), 651 koji je neko vrijeme stajao, ali se do danas vratio u promet i 710 (ili 712?):
625 je negdje ostao bez lijevog štopa:
Odma' iza porte dva kombija:
667:
723, tada bez tablica. Na šajbi stoji natpis "Zabranjeno skidanje dijelova - vozilo se kompletira". Displej je valjda nestao prije nego je zabrana stupila na snagu i tek čeka "kompletiranje":
112 kod ginekologa (na pregledu ozdola):
Od sve sile SG220, ostadešmo na tri komada. Dva su ovdje: 567 (je li ovo na porteli desnog fara posljednji farbani, a ne lijepljeni garažni broj?) i iza njega 565:
Evo i trećega - 566 (sakrila ga gujsca od 667)! Do njega nepoznati kratki Conecto, Turčin bez motora (638?), 623 u fazi čerupanja (ima li još uvijek onaj "prekrasni" crni prednji branik?), 651 koji je neko vrijeme stajao, ali se do danas vratio u promet i 710 (ili 712?):
625 je negdje ostao bez lijevog štopa:
Registration date : 04.09.2008
Evo nas pomalo i u džankjardu. Slijeva nadesno: 592, 500:
612:
569 i skroz desno 610:
Stanica za tehnički i dnevni pregled i radiona pored datiraju još iz vremena tramvaja u Rijeci. Primjeti hortikuluralnu dekoraciju u stilu vage sa željezničke stanice Topusko:
U holu upravne zgrade Autotroleja spomenik i dio autentičnog riječkog tramvajskog kolosjeka:
I slika trizdujine šukunbabe:
612:
569 i skroz desno 610:
Stanica za tehnički i dnevni pregled i radiona pored datiraju još iz vremena tramvaja u Rijeci. Primjeti hortikuluralnu dekoraciju u stilu vage sa željezničke stanice Topusko:
U holu upravne zgrade Autotroleja spomenik i dio autentičnog riječkog tramvajskog kolosjeka:
I slika trizdujine šukunbabe:
Turšin bez motora je izgoreni 629
NP-549- Moderator
Skužio sam naknadno - danas kad sam gledao fotke u punoj veličini, skužio sam da je Turčinu (osim što mu je izvađen motor) zadnji kraj friško opituran, što me podsjetilo na tog koji se zapalio...
Baj d vej, izašao je u promet izgoreni 629
NP-549- Moderator
Koliko je meni poznato linija 29 gre preko obilaznice a i znaju ići i tankirat plin do adria oila na kukuljanovo
DD- Broj postova : 234
Registration date : 20.07.2011
i sve vožnje koje se vraćaju "prazne" s Grobnika, Kukuljanova ili Hreljina
NP-549- Moderator
Tako ti je kad mona di kope ne gjeda ča je snimil nego brže-bolje hiti fotke na 4um (da se ne zaplesnive ) ... (je, linija je 29 i ima neč patnika nutre)denisRI je napisao/la:Koliko je meni poznato linija 29 gre preko obilaznice ...
Svejedno thx obojci ča ste odgovorili
Gost- Gost
Stranica 39 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» Autotrolej - razno
» Slike autobusa
» slike autobusa
» Tipovi autobusa - slike
» Nabavke novih autobusa
» Slike autobusa
» slike autobusa
» Tipovi autobusa - slike