Novi porat u Busanu, J. Koreja
2 posters
Stranica 1 / 1.
Novi porat u Busanu, J. Koreja
Pozdrav svima, evo prvo filmića otprije koji sat...
lappino- Broj postova : 314
Registration date : 12.09.2010
Re: Novi porat u Busanu, J. Koreja
Inače, "Nova luka" u Busanu u J. Koreji u ovom trenutku raspolae s cca 7 km operativne obale i pedesetak post-panamax dizalica, a u konačnici će imati 10 km obale i sedamdesetak dizalica. Predviđeni kapacitet - do 10 milijuna TEU godinje. I opet nije najveća na svijetu...
Ima nekoliko terminala, ovo na slijedećoj slici gdje su plave dizalice je "PNC" terminal, a crvene dizalice su "Hanjin" terminal...
Ima nekoliko terminala, ovo na slijedećoj slici gdje su plave dizalice je "PNC" terminal, a crvene dizalice su "Hanjin" terminal...
Brajdica
A kad je na nasoj Brajdici prekrcano 100.000 kontejnera busali smo se u prsa kao da smo mi prekrcali 100 milijuna.Ako se sjecam u novinama je osvanuo pompezan naslov ~Pukla stotka~ i izjava odgovornih na temu bla,bla...A sto li ce novinarima izjaviti sefovi ovog juznokorejskog terminala kad kod njih ~pukne~ desetmilijunski kontejner.Ma,siguran sam da vec znam odgovor,niti ce novine to obiljeziti,niti ce se iko od nadleznih hvaliti.Vjerovatno ce im to biti podsticaj za stremljenje ka jos vecim brojkama.Masala.
zele- Broj postova : 522
Registration date : 03.03.2010
Stranica 1 / 1.