Kolodvor Rijeka
+35
inflameswetrust
kiki273
borna
Samer
gti150
Gedeon
2044
cokla
Laurus
Damir
K 357
NP-549
Silver
kico101
KAPO
Marioo
zele
gorgoroth
ZlayoZg
Zeleni_vlak_ARENA
Pfaff
Miha
LLeon
Phalanx
kobler
seabral
Vedran Zeman
Barney
Jean
ikar
NClight
gaspa
EuroTrakker
Thommo
Narcis
39 posters
Stranica 6 / 21.
Stranica 6 / 21. • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Re: Kolodvor Rijeka
Da,ali to se odnosi na GK,ne na Rijeku.tomo je napisao/la:A pogle što na donjem screenu piše ispod datuma ... "Vlak je redovit"
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
U Oštarijama križanje sa zakašnjelim 520 i 4061!
U Moravicama je na vlak trebala ići 2063-003 koja je očito zakazala pa je stavljena žutka 102 na vlak.
U Moravicama je na vlak trebala ići 2063-003 koja je očito zakazala pa je stavljena žutka 102 na vlak.
ikar- Moderator
- Broj postova : 1134
Registration date : 29.02.2008
Aha! Sad vidim! Muči me malo temperatura pa mi sve malo "bježi" po monitoru .ZlayoZg je napisao/la:Da,ali to se odnosi na GK,ne na Rijeku.
Gost- Gost
Sada me Tomo podsjetio na jednu sliku koju imam u svojoj arhivi.
Snimljeno 20.12.2009. za vrijeme posljednjeg sastanka Štaciona u Cresu. Ne gledajte kvalitetu slike, jer je nikakva, ali zanimljivost je da brzi vlak za Zg kasni u polasku 90 minuta.
Nije mi jasno, zašto se mora čekat vlak 700, da bi 701 krenuo prema Zagrebu? Zar u Rijeci nema rezervnih putničkih vagona koje bi se poslalo sa 701, pa nek onda oni sa 700 koji kasni, ostanu u Rijeci.
Snimljeno 20.12.2009. za vrijeme posljednjeg sastanka Štaciona u Cresu. Ne gledajte kvalitetu slike, jer je nikakva, ali zanimljivost je da brzi vlak za Zg kasni u polasku 90 minuta.
Nije mi jasno, zašto se mora čekat vlak 700, da bi 701 krenuo prema Zagrebu? Zar u Rijeci nema rezervnih putničkih vagona koje bi se poslalo sa 701, pa nek onda oni sa 700 koji kasni, ostanu u Rijeci.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Rezervni vagoni u Rijeci nisu ranga kao vagoni vlaka 700. (To su Bl vagoni ne remontirani najčešće). A osim turnusa vagona poremetio bi se i turnus strojnog osoblja.
ikar- Moderator
- Broj postova : 1134
Aha, i mislio sam da postoji neko logično, jednostavno rješenje. Samo mi nikako nije jasno (neće mi nikad ni bit) da je turnus vagona važniji od turnusa putnika koji su platili svoju voznu kartu. Tko će njima platit njihovo izgubljeno vrijeme?ikar je napisao/la:Rezervni vagoni u Rijeci nisu ranga kao vagoni vlaka 700. (To su Bl vagoni ne remontirani najčešće). A osim turnusa vagona poremetio bi se i turnus strojnog osoblja.
Mislim da je putnicima važnije na vrijeme stići na odredište, nego da li se voze u starom Bl-u ili u 1. razredu.Većina ne bi ni primjetila razliku, a i turnus osoblja bi se dao nekako srediti, ili platit ljudima prekovremene sate.
Ne znam više dali sam to napisao na forumu, ali sam jednom prilikom vidio da je išla zamjenska garnitura za Zagreb vlak 701, a 700 je kasnio oko 2 sata, kao što je ikar napisao Bl vagoni ne remontirani i bez 1. razreda, a tko ima kartu za 1. razred, što onda?
- Broj postova : 6447
Niš, pojeo vuk magare .Narcis je napisao/la:... a tko ima kartu za 1. razred, što onda?
Gost- Gost
Kao što postoji sustav nadoplate za prijelaz u viši rang vlaka i viši razred vagona, tako bi bilo normalno da postoji i sustav povrata novca u ovakvim slučajevima.Narcis je napisao/la:a tko ima kartu za 1. razred, što onda?
Ja osobno bih radije 3. razredom na vrijeme, nego kasnio 1. razredom. Malo smo otišli
LLeon je napisao/la:Kao što postoji sustav nadoplate za prijelaz u viši rang vlaka i viši razred vagona, tako bi bilo normalno da postoji i sustav povrata novca u ovakvim slučajevima.Narcis je napisao/la:a tko ima kartu za 1. razred, što onda?
Ja osobno bih radije 3. razredom na vrijeme, nego kasnio 1. razredom. Malo smo otišli
To bi bilo super... Recimo meni su prodali kartu za IC vlak a na kraju sam se vozio putničkim...
Miha- Broj postova : 576
Registration date : 13.12.2008
Zašto dizelke vuku vlakove do Rijeke ? Zar još nisu sanirali štetu nastalu u onoj nesreći pa nema struje ili ?
Miha- Broj postova : 576
Registration date : 13.12.2008
Kolosjek kod pošte. Taj dugo, dugo nije vidio nikakav vagon!
Malo amo malo tamo
Malo amo malo tamo
Gost- Gost
Nema više Mimarinog vagona na vlaku IC 500/501, bio je jedno par dana.
Narcis- Administrator
Nisam gledal dole na "Istri" ali dole je bilo fanj putničkih, možda ih tamo ima. Ni mi se dalo skakat preko kolosjeka jer je bilo dosta živo dok sam tamo snimal. Dva puta sam prepješačil cijeli kolodvor zbog 100-tinjak fotki! Ali isplatilo se!Narcis je napisao/la:Nema više Mimarinog vagona na vlaku IC 500/501, bio je jedno par dana.
Gost- Gost
Ma ja mislim da on ni ne ide dole do Istre, vraća se u Zagreb odmah nazad.
Narcis- Administrator
Nisam baš siguran, moram prekopat po zadnjim fotkama. Mislim da sam ja te vagone videl na "Istri" neovisno o broju vlaka.Narcis je napisao/la:Ma ja mislim da on ni ne ide dole do Istre, vraća se u Zagreb odmah nazad.
Gost- Gost
Srećom sam ga snimio neki dan - kažu da su samo još dva u prometu, uskoro postaju bijeli s crvenim kockicama...Narcis je napisao/la:Nema više Mimarinog vagona na vlaku IC 500/501, bio je jedno par dana.
Da, točno, prije nego izađe vani u novoj obleki, znat ćemo.Thommo je napisao/la:Srećom sam ga snimio neki dan - kažu da su samo još dva u prometu, uskoro postaju bijeli s crvenim kockicama...Narcis je napisao/la:Nema više Mimarinog vagona na vlaku IC 500/501, bio je jedno par dana.
Narcis- Administrator
Kvragu, samo zbrku rade . I ovako sam ih jedva raspoznavao a ubuduće ... ... ...Thommo je napisao/la:... uskoro postaju bijeli s crvenim kockicama...
Gost- Gost
Radovi kod Bloka 2
Prvi put da vidim da su papuče naslagane i kod zgrade (obično je to negdje tamo prema silosu!)
Prvi put da vidim da su papuče naslagane i kod zgrade (obično je to negdje tamo prema silosu!)
Gost- Gost
A-a ... dobro izgleda ?
Nažalost, stvarnost je surova! Evo kako izgleda u stvarnosti . Nimalo privlačno ni reprezentativno!
Nažalost, stvarnost je surova! Evo kako izgleda u stvarnosti . Nimalo privlačno ni reprezentativno!
Gost- Gost
Stranica 6 / 21. • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Stranica 6 / 21.