Kolodvor Rijeka
+35
inflameswetrust
kiki273
borna
Samer
gti150
Gedeon
2044
cokla
Laurus
Damir
K 357
NP-549
Silver
kico101
KAPO
Marioo
zele
gorgoroth
ZlayoZg
Zeleni_vlak_ARENA
Pfaff
Miha
LLeon
Phalanx
kobler
seabral
Vedran Zeman
Barney
Jean
ikar
NClight
gaspa
EuroTrakker
Thommo
Narcis
39 posters
Stranica 11 / 21.
Stranica 11 / 21. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Re: Kolodvor Rijeka
Pa tebi sam post prije zahvalio na prošloj stranici.....
Miha- Broj postova : 576
Registration date : 13.12.2008
Jedna prekjučerašnja crtica sa riječkog kolodvora.
Zanemarimo šuplju nadstrešnicu na 1. peronu. Iako kažu da su kolodvori ogledalo grada i da tamo turisti stječu prvi dojam o gradu. Krasan dojam o Rijeci će steći, a ništa bolji neće ni na autobusnom kolodvoru.
Kašnjenje vlaka 4802 iz Moravica od 97 minuta!!! Iz Moravica je krenuo sa kašnjenjem od 58 minuta (ne znam zašto jer mu je veza 4054 iz Zg stigla na vrijeme) i još 40 "natukao" na tom ficleku pruge do Rijeke. Bravo HŽ! Ovdje moj trenutni potpis (Kome se žuri nek ide pješke!) dobiva svoje puno značenje.
Koliko bi tek kašnjenje bilo iz najudaljenijeg mjesta riječke pruge- Vladivostoka? Mjerilo bi se u danima, ili čak- tjednima.
Zanemarimo šuplju nadstrešnicu na 1. peronu. Iako kažu da su kolodvori ogledalo grada i da tamo turisti stječu prvi dojam o gradu. Krasan dojam o Rijeci će steći, a ništa bolji neće ni na autobusnom kolodvoru.
Kašnjenje vlaka 4802 iz Moravica od 97 minuta!!! Iz Moravica je krenuo sa kašnjenjem od 58 minuta (ne znam zašto jer mu je veza 4054 iz Zg stigla na vrijeme) i još 40 "natukao" na tom ficleku pruge do Rijeke. Bravo HŽ! Ovdje moj trenutni potpis (Kome se žuri nek ide pješke!) dobiva svoje puno značenje.
Koliko bi tek kašnjenje bilo iz najudaljenijeg mjesta riječke pruge- Vladivostoka? Mjerilo bi se u danima, ili čak- tjednima.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Nešto pitomije:
Jučer sam, čekajući bus na stanici kod riječkog kolodvora, osjetio neočekivan propuh u džepu. Brzi uvid u činjenično stanje potjerao me do obližnjeg serekeša. Dok sam, brižno štiteći ručicom utipkani PIN od znatiželjnih Bugara i domaćih im kalfi, obavljao financijsku transakciju, začuo se s perona štropot. Zgrabio sam karticu i lovu ter s isukanim fotićem izletio na peron.
Stiglo je ovo golemo dugačko čudo iz €urope:
Kombinacija Opatija / Lisinski iz Minkena via Ljubljana (Bavarci su još debelo na školskim ferijama)
Upravo predamnom se zaustavio vagon s ležajevima. Pokušavajući napraviti umjetničku kompoziciju s pogledom na silos preko zgužvanog jastuka, uočio sam kako preslagivanje dnevnog u noćni kupe daje putniku na gornjem ležaju izravni pogled na samoga sebe. Šteta da je ležaj tijesan, a u kupeu previše ljudi...
Jučer sam, čekajući bus na stanici kod riječkog kolodvora, osjetio neočekivan propuh u džepu. Brzi uvid u činjenično stanje potjerao me do obližnjeg serekeša. Dok sam, brižno štiteći ručicom utipkani PIN od znatiželjnih Bugara i domaćih im kalfi, obavljao financijsku transakciju, začuo se s perona štropot. Zgrabio sam karticu i lovu ter s isukanim fotićem izletio na peron.
Stiglo je ovo golemo dugačko čudo iz €urope:
Kombinacija Opatija / Lisinski iz Minkena via Ljubljana (Bavarci su još debelo na školskim ferijama)
Upravo predamnom se zaustavio vagon s ležajevima. Pokušavajući napraviti umjetničku kompoziciju s pogledom na silos preko zgužvanog jastuka, uočio sam kako preslagivanje dnevnog u noćni kupe daje putniku na gornjem ležaju izravni pogled na samoga sebe. Šteta da je ležaj tijesan, a u kupeu previše ljudi...
- Broj postova : 11493
Registration date : 17.03.2008
Okretnica je dobila po po*ki od bure!
Izvor: Novi list
Izvor: Novi list
Ovo bi moglo bit snimljeno ... kraj 40-tih/početak 50-tih? Vidi se da je na trećem peronu samo jedan bik a nad prvim je (još) drvena konstrukcija. Zvijezdu i latinično/ćirilični natpis nema potrebe komentirati . A da, nema više ni ovih konzola, i one su već dio historije
Gost- Gost
Još par starih kartulina riječkog kolodvora
Ova nije baš kolodvor ali je snimljeno u blizini remize
Ova nije baš kolodvor ali je snimljeno u blizini remize
Gost- Gost
Jel zna možda netko subotnje radno vrijeme blagajne u Rijeci?Mislim da je isto za sve dane..
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Na što ciljaš? Mogu se danas popodne raspitat pa ću kasnije javiti kako rade vikendom.
Sve dane blagajne rade od 04.55 - 17.10
Sve dane blagajne rade od 04.55 - 17.10
Gost- Gost
Međunarodna blagajna 9:10- 20:40
Kako su mi rekli, jedni od zadnjih radova na kolodvoru prije puštanja 25kV
Gost- Gost
zele- Broj postova : 522
Registration date : 03.03.2010
Zele, molim te, ako možeš ubuduće stavljati malo veće fotografije. Dozvoljena širina je 800 pix. Šteta je da su tako dobre fotografije u tako maloj rezoluciji. Jednostavno je šteta.
Park
Ovo je najvise sto mogu pojacati,sve preko toga sjece mi sliku.I ova fotka je odsjecena sa desne strane.Dakle,ili cijela fotka,ili malo jaca ali odsjecena
zele- Broj postova : 522
Registration date : 03.03.2010
To te ja pitam.zele je napisao/la:Ovo je najvise sto mogu pojacati,sve preko toga sjece mi sliku.I ova fotka je odsjecena sa desne strane.Dakle,ili cijela fotka,ili malo jaca ali odsjecena
Što se tiče odsječenosti sa desne strane, već smo negdje na forumu raspravljali o tome. I meni je na starom laptopu odsječen desni kraj slika koje su široke 800 pix ili više. Čak i kad ga spojim na TV, koji ima hvala Bogu skoro metar po dijagonali, ista stvar. Na novom kompu vidim normalno cijelu sliku. Očito je stvar u rezoluciji računala, a ne u postavkama foruma.
Da ne odemo previše u OT, samo nastavi tako, za ovako dobre slike, bolje da su čim veće.
i ako fali desni dio samo ideš desnim gumbom na COPY URL i kad otvoriš u novom prozoru slika bude cijela i možeš i zoom in ili out, tako da ZELE samo ti šibaj čim veće, lako ćemo ih mi pogledat drugdje
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2443
Registration date : 15.03.2008
To bi se trebalo riješiti i postavkom rezolucije ekrana u Control Panelu (staviti veću rezoluciju) ali onda mogu patiti neke druge stvari a i vaše oči. Najelegantnije je kako kaže NP-549.
Registration date : 14.05.2008
Pfaffomirovog prijatelja riječki prijatelji ...
zastavnik
partijaner
thin man
jednooka dvoglava zverka
zastavnik
partijaner
thin man
jednooka dvoglava zverka
Gost- Gost
Sa silosa...
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Kaže on meni:
- Znate ča, ja ren gore!
Ma daj si lud! Ako te čope drotovi Dukić će te obesit za kohonese
- Ma ja ren pa ča Bog da!
Ja ću čuvat stražu dole za svaki slučaj ma ako dojdu drotovi ja ću pobeć ...
Šalim se, nije bilo ni približno tako, Kapo je imao organiziran posjet na silos
Ćo ... pazi se perche nikad neznaš ki će te snimit magar si 50 metri od tla
Me vidiš ?
Ćeš mi mahnut ?
OK ću i ja tebe onda
- Znate ča, ja ren gore!
Ma daj si lud! Ako te čope drotovi Dukić će te obesit za kohonese
- Ma ja ren pa ča Bog da!
Ja ću čuvat stražu dole za svaki slučaj ma ako dojdu drotovi ja ću pobeć ...
Šalim se, nije bilo ni približno tako, Kapo je imao organiziran posjet na silos
Ćo ... pazi se perche nikad neznaš ki će te snimit magar si 50 metri od tla
Me vidiš ?
Ćeš mi mahnut ?
OK ću i ja tebe onda
Gost- Gost
Slike su krasne, ali za video treba imati stativ pogotovo kod većeg zuma! Za početak barem mali jedno-nožni a kasnije
pravi...
pravi...
borna- Moderator
- Broj postova : 9462
Registration date : 16.11.2010
Hvala! Imam i stativ i monopod, ali se nisam nadao da ću točno u to vrijeme bit na silosu.borna je napisao/la:Slike su krasne, ali za video treba imati stativ pogotovo kod većeg zuma! Za početak barem mali jedno-nožni a kasnije
pravi...
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Stranica 11 / 21. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Stranica 11 / 21.