Malo za nasmijat se...
+38
ICE-3M
lussinpicollo
Silver
lappino
Josip
zes
K 357
NP-549
Laurus
dari
klek
Damir
LLeon
milepaclo
novi_shef
Marioo
port rijeka
Patentee 1833
mannas
KAPO
file
Stjepan
kico101
nenek
5ar
ZlayoZg
Barney
seabral
sali
kobler
Pfaff
Vedran Zeman
gaspa
maky
ikar
nukleusri
tiki
kiki273
42 posters
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
borna- Moderator
- Broj postova : 9460
Registration date : 16.11.2010
Re: Malo za nasmijat se...
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Najljepši bazeni svijeta
Blue Lagoon Geothermal Spa, Island - Plava laguna je dragulj Grindavika, ali i cijelog Islanda poznat zbog bogatih geotermalnih karakteristika. Bazen griju tople podzemne vode, a svaka dva dana voda se mijenja i to putem prirodnih i umjetnih filtera. Voda se, dakle, grije ispod površine zemlje što znači da sadrži i zdrave minerale pa je zbog toga mnogi smatraju i ljekovitom.
Golden Nugget, Las Vegas - Golden Nugget bazen nalazi se u Las Vegasu, a mnogi za njega kažu da je najstrašniji bazen na svijetu. Zaašto? Jer plivate sa morskim psima. Točnije, takav je dojam jer su morski psi, srećom, odvojeni od vas debelim staklom. Dakle, rizika nema, a užitak je zajamčen.
Ocean Dome, Miazaki, Japan - Bazen Ocean Dome u Japanu najbolja je alternativa plaži. Bazen ima veliki pokretni krov koji simulira sunce i nebo. Kupačima nudi i lažni vulkan, lažni pijesak i lažne valove. No, sve je napravljeno tako dobro da zaista imate dojam kao da ste na pravoj plaži.
Pamukale, Turska - Turski Pamukale bazeni ostavljaju bez daha zbog svojih bijelih terasa koje su smještene unutar bazena. Svijetle boje kalcija stvaraju dojam polica u vodi. Uz to, bazen je bogat mineralima pa ga smatraju i ljekovitim.
Rangali Island, Maldivi - Maldivi imaju divne plaže, ali i divne bazene. Jedan od njih je i bazen koji se nalazi u sklopu odmarališta Rangali Island. Poseban je po tome što nema rubova, odnosno dizajn je takav da ih ne vidite pa imate osjećaj da sami plutate oceanom.
San Alfonso Del Mar, Čile - Čileanski bazen San Alfonso Del Mar najveći je bazen na svijetu.
Dugačak je čak 1136 metara, dubok je 35 metara. Impresivni bazen građen je gotovo pet godina.
SkyPark At The Marina Bay Sands, Singapur - Singapurski SkyPark na Marina Bay Sandsu
nudi tzv. beskonačni bazen sa savršenim pogledom. Smješten je na vrhu tri kule i najskuplji je bazen na svijetu.
Voda se neprimjetno prelijeva preko ruba i taj prizor oduzima dah.
Ubud Hanging Gardens, Bali, Indonezija - U sklopu visećih vrtova Ubud na Baliju nalaze se i impresivni bazeni. Turisti imaju priliku gledati na dolinu iz bazena koji je smješten visoko i uživati u bazenima koji su smješteni nisko i nude pogled na predivne vrtove. U svakom slučaju, riječ je o nezaboravnom iskustvu.
Umaid Bhawan Palace Zodiac Pool, Indija -
U sklopu indijske luksuzne Umaid Bhawan Palace nalazi se podzemni bazen Zodiac.
Bazen je prekriven zlatnim pločicama
Malo poznat bazen, negdje u Šumadiji....oduzima dah.
Golden Nugget, Las Vegas - Golden Nugget bazen nalazi se u Las Vegasu, a mnogi za njega kažu da je najstrašniji bazen na svijetu. Zaašto? Jer plivate sa morskim psima. Točnije, takav je dojam jer su morski psi, srećom, odvojeni od vas debelim staklom. Dakle, rizika nema, a užitak je zajamčen.
Ocean Dome, Miazaki, Japan - Bazen Ocean Dome u Japanu najbolja je alternativa plaži. Bazen ima veliki pokretni krov koji simulira sunce i nebo. Kupačima nudi i lažni vulkan, lažni pijesak i lažne valove. No, sve je napravljeno tako dobro da zaista imate dojam kao da ste na pravoj plaži.
Pamukale, Turska - Turski Pamukale bazeni ostavljaju bez daha zbog svojih bijelih terasa koje su smještene unutar bazena. Svijetle boje kalcija stvaraju dojam polica u vodi. Uz to, bazen je bogat mineralima pa ga smatraju i ljekovitim.
Rangali Island, Maldivi - Maldivi imaju divne plaže, ali i divne bazene. Jedan od njih je i bazen koji se nalazi u sklopu odmarališta Rangali Island. Poseban je po tome što nema rubova, odnosno dizajn je takav da ih ne vidite pa imate osjećaj da sami plutate oceanom.
San Alfonso Del Mar, Čile - Čileanski bazen San Alfonso Del Mar najveći je bazen na svijetu.
Dugačak je čak 1136 metara, dubok je 35 metara. Impresivni bazen građen je gotovo pet godina.
SkyPark At The Marina Bay Sands, Singapur - Singapurski SkyPark na Marina Bay Sandsu
nudi tzv. beskonačni bazen sa savršenim pogledom. Smješten je na vrhu tri kule i najskuplji je bazen na svijetu.
Voda se neprimjetno prelijeva preko ruba i taj prizor oduzima dah.
Ubud Hanging Gardens, Bali, Indonezija - U sklopu visećih vrtova Ubud na Baliju nalaze se i impresivni bazeni. Turisti imaju priliku gledati na dolinu iz bazena koji je smješten visoko i uživati u bazenima koji su smješteni nisko i nude pogled na predivne vrtove. U svakom slučaju, riječ je o nezaboravnom iskustvu.
Umaid Bhawan Palace Zodiac Pool, Indija -
U sklopu indijske luksuzne Umaid Bhawan Palace nalazi se podzemni bazen Zodiac.
Bazen je prekriven zlatnim pločicama
Malo poznat bazen, negdje u Šumadiji....oduzima dah.
borna- Moderator
Evo što se dogodi kad nepropisno parkirate!
Marca Drummonda, prodavača automobila iz Belo Horizontea u Brazilu, radnici su zamolili da makne automobil s pločnika kako bi ga mogli popraviti. No, on je to odbio tvrdeći da se automobili za prodaju tako parkiraju na pločniku već 20 godina, piše Daily News.
Njegov odgovor je razljutio radnike pa su kotače od automobila zacementirali. Da bi priča bila još zanimljivija, poslodavac je u potpunosti podržao svoje radnike. "Rekao nam je da njegov automobil ne smijemo ni dotaknuti. Automobil možda ne smijemo, ali pločnik smijemo", kazao je Celso Antonio de Faria.
Njegov odgovor je razljutio radnike pa su kotače od automobila zacementirali. Da bi priča bila još zanimljivija, poslodavac je u potpunosti podržao svoje radnike. "Rekao nam je da njegov automobil ne smijemo ni dotaknuti. Automobil možda ne smijemo, ali pločnik smijemo", kazao je Celso Antonio de Faria.
borna- Moderator
Jedna okružnica, negdje u ravnoj Slavoniji, isto oduzima dah...borna je napisao/la:Malo poznat bazen, negdje u Šumadiji....oduzima dah.
Mislim da će osobito oduševiti Narcisa
- Broj postova : 11491
Registration date : 17.03.2008
Točno je i poznato da u Istarskoj županiji žive zločesti ljudi koji su opsjednuti vragom ili sotonom (kako vam drago)
Bilo je opsjednutih i u drugim županijama ali to nije toliko opasno?
Ja jesam kršten, prošao sve nauke i vjeronauke ali sam zadržao (zdrav)razum i živim u početku 21 vijeka. Teško mi je prihvatiti
da imade još ljudi koji kao da žive u srednjem vijeku a očigledno je da ih imade jaako puno, puno više negoli bi se to očekivalo!
Bilo je opsjednutih i u drugim županijama ali to nije toliko opasno?
Ja jesam kršten, prošao sve nauke i vjeronauke ali sam zadržao (zdrav)razum i živim u početku 21 vijeka. Teško mi je prihvatiti
da imade još ljudi koji kao da žive u srednjem vijeku a očigledno je da ih imade jaako puno, puno više negoli bi se to očekivalo!
borna- Moderator
Nemojte me vući za jezik, odnosno tipkovnicu povodom zadnjeg referenduma i što mislim o njemu, odnosno onima koji su ga pokrenuli i koji ga podržavaju, jer će frcat iskre.
Mislim da bi se ovo moglo dopasti borni!
Još kad bih znao prevesti
borna- Moderator
Ja sam već malo vremešan, al' netko od ovih mlađih što su netom završili školovanje će Ti to za pivo i zengvičborna je napisao/la:Još kad bih znao prevesti
Ovi mladi danas poojma nemaju što je čekić i nakovanj, još malo neće znati što je ključ i odvijač! Kad dođe vozilo na popravak spoje ga
na računalo te gledaju što ne valja. Pokvareno se ne popravlja već baca i ugrađuje novi dio.
Da ne spominjem da se više ne uči kako podesiti rasplinjač, promijeniti platine, čak je i podešavanje ventila rijetkost....
na računalo te gledaju što ne valja. Pokvareno se ne popravlja već baca i ugrađuje novi dio.
Da ne spominjem da se više ne uči kako podesiti rasplinjač, promijeniti platine, čak je i podešavanje ventila rijetkost....
borna- Moderator
Are you talkin' to me?borna je napisao/la:Pokvareno se ne popravlja već baca i ugrađuje novi dio.
Prošle godine mi je prolupao motor. Veli meho da treba staviti novi (imam neko podmorničko čudo u autu pa su ga tražili 40 dana). Onda je prolupao i taj (njihovom krivicom). Onda su se sjetili da se to da raskopati pa izbrusiti radilicu, promijeniti leteće ležajeve... (Balada o psu, ljubavi i majci... )
Došao turist iz Novog Zelanda, specijalist za skakanje s elastičnim užetom u Sarajevo...
Vidi visoki minaret pa mu dođe želja da skoči i da se pokaže junak pred publikom.
Ode kod Sulje u trgovinu mješovite robe i kaže:
- Dajte mi 20 metara jakog elastičnog užeta za skokove i opremu koja ide uz to.
Suljo izmjeri uže i dade mu, sve kako je pitao.
U subotu ujutro kad ima najviše svijeta na čaršiji popne se Novozelanđanin na minaret, sveže uže s opremom oko struka, sve provjeri i skoči.
Na 3-4 metara od zemlje se uže ponovo skupi i čovjek se spusti s minareta živ i zdrav.
Raja oduševljena plješće a Mujo si misli:
- Ma, neću ja dopustit da se ovaj turist šepuri, imam i ja muda za to.
Ode kod Sulje i kaže:
- Daj mi sve ono što si dao Novozelanđaninu!
Suljo mu sve spakira i dade.
Popne se Mujo na minaret, sve namjesti kako treba, raja viče da ga ohrabri i on skoči...
TRES!
Složi se Mujo na zemlju koliko je dug i širok i umre.
Policija istražuje uzrok smrti i dođe u trgovinu kod Sulje
- Šta ste vi to prodali Muji?, pita policajac
- Pa prod’o sam mu ono što je pito, ali kako je Mujin amidža bio prijatelj od mog rahmetli oca, dao sam mu, onako prijateljski, 5 metara više užeta besplatno!
Vidi visoki minaret pa mu dođe želja da skoči i da se pokaže junak pred publikom.
Ode kod Sulje u trgovinu mješovite robe i kaže:
- Dajte mi 20 metara jakog elastičnog užeta za skokove i opremu koja ide uz to.
Suljo izmjeri uže i dade mu, sve kako je pitao.
U subotu ujutro kad ima najviše svijeta na čaršiji popne se Novozelanđanin na minaret, sveže uže s opremom oko struka, sve provjeri i skoči.
Na 3-4 metara od zemlje se uže ponovo skupi i čovjek se spusti s minareta živ i zdrav.
Raja oduševljena plješće a Mujo si misli:
- Ma, neću ja dopustit da se ovaj turist šepuri, imam i ja muda za to.
Ode kod Sulje i kaže:
- Daj mi sve ono što si dao Novozelanđaninu!
Suljo mu sve spakira i dade.
Popne se Mujo na minaret, sve namjesti kako treba, raja viče da ga ohrabri i on skoči...
TRES!
Složi se Mujo na zemlju koliko je dug i širok i umre.
Policija istražuje uzrok smrti i dođe u trgovinu kod Sulje
- Šta ste vi to prodali Muji?, pita policajac
- Pa prod’o sam mu ono što je pito, ali kako je Mujin amidža bio prijatelj od mog rahmetli oca, dao sam mu, onako prijateljski, 5 metara više užeta besplatno!
Nekoliko zgodnih adventskih vjenčića:
Ovaj zadnji je najbolji za
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/zezalice/AdventskiVjencic3.jpg
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/zezalice/AdventskiVjencic3.jpg
Nemoj tako protiv Markićke ... da nema nje morao bi se smijatNarcis je napisao/la:Ovaj zadnji je najbolji za
Gost- Gost
Bilo je samo pitanje vremena kad će netko s ovih prostora iskoristiti planetarnu popularnost najpoznatije automobilske emisije - BBC-jevog Top Geara - kako bi lansirao parodiju.
Prvi su reagirali Slovenci, točnije glumac Jure Godler koji će odsad vjerojatno biti poznat i kao Džeremi Klarkson.
U suradnji s Ričardom Hemondom, Džemsom Mejom i Cecom Ražnatović predstavio nam je Top Gir Jugoslaviju.
Prva epizoda donosi usporedni test perjanica bivše države - Zastave 750, Yuga 45 i Skale 55.
Ne znamo hoće li biti budžeta za drugu epizodu, pa ovu svakako pogledajte.
Srdačan pozdrav !
Prvi su reagirali Slovenci, točnije glumac Jure Godler koji će odsad vjerojatno biti poznat i kao Džeremi Klarkson.
U suradnji s Ričardom Hemondom, Džemsom Mejom i Cecom Ražnatović predstavio nam je Top Gir Jugoslaviju.
Prva epizoda donosi usporedni test perjanica bivše države - Zastave 750, Yuga 45 i Skale 55.
Ne znamo hoće li biti budžeta za drugu epizodu, pa ovu svakako pogledajte.
Srdačan pozdrav !
sali- Broj postova : 1950
Registration date : 10.06.2008
borna- Moderator
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40