ETS 2
+6
Silver
ZlayoZg
Josip
buShip fun
MarioB
KAPO
10 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 5.
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
ETS 2
Prije par dana instaliran EuroTruckSimulator 2 i mogu reć da prilično dobro grafički izgleda u odnosu na stariju inačicu (ETS). Ima i razlika u odnosu na stariju inačicu, ...
... ukrcaj na tunelski vlak u Doveru (i povratak na kontinent)
U drugom zadatku (prijevozu tereta) negdje blizu Kölna stajanje na prijelazu dok vlak ne prođe (što ima log'ke jer nemo'š stajat ako nema vlaka )
Na prvom screenu vidi se TRAXX kako prolazi sa teretnim vlakom (voz'o sam taj crni kamajon na zadnja dva screena} kojeg sam usporio da bi mog'o okinut ta dva screena na prijelazu)
Općeniti dojam? Jako lijepo grafički odrađen krajolik kojim se vozi. Upravljivost kamionima je poboljšana u odnosu na stariju inačicu ali i dalje treba bit oprezan na gasu jer oće kamajon da bega po zavojima i da ruši stupiće uz cestu (a što se odma registrira k'o oštečenje) što na koncu umanjuje zaradu.
Ima još novina al' o njima nekom drugom prilikom
... ukrcaj na tunelski vlak u Doveru (i povratak na kontinent)
U drugom zadatku (prijevozu tereta) negdje blizu Kölna stajanje na prijelazu dok vlak ne prođe (što ima log'ke jer nemo'š stajat ako nema vlaka )
Na prvom screenu vidi se TRAXX kako prolazi sa teretnim vlakom (voz'o sam taj crni kamajon na zadnja dva screena} kojeg sam usporio da bi mog'o okinut ta dva screena na prijelazu)
Općeniti dojam? Jako lijepo grafički odrađen krajolik kojim se vozi. Upravljivost kamionima je poboljšana u odnosu na stariju inačicu ali i dalje treba bit oprezan na gasu jer oće kamajon da bega po zavojima i da ruši stupiće uz cestu (a što se odma registrira k'o oštečenje) što na koncu umanjuje zaradu.
Ima još novina al' o njima nekom drugom prilikom
Gost- Gost
Re: ETS 2
Nakon konfiguracije profila ovo je početak
Na putu treba vodit brigu da beštija ima i juhice, skretanje na "pumpu" (btw, zašto mi to zovemo pumpa kad se tamo {sem guma} niš ne pumpa ... )
I ovde treba gasnut makinu!
Ova beštija je opasno žejna! A na pumpi su to bogme i papreno naplatili (srećom, naplata je išla na račun firme {trenutno vozim za druge dok ne skupim dovoljno love za svoj kamajon} tako da mi to ne umanjuje dobit)
Opet vlak, ovaj put u Pragu
Isporuka! Al' će mlade čekinje ganjat ove aute
Zarada!
Na putu treba vodit brigu da beštija ima i juhice, skretanje na "pumpu" (btw, zašto mi to zovemo pumpa kad se tamo {sem guma} niš ne pumpa ... )
I ovde treba gasnut makinu!
Ova beštija je opasno žejna! A na pumpi su to bogme i papreno naplatili (srećom, naplata je išla na račun firme {trenutno vozim za druge dok ne skupim dovoljno love za svoj kamajon} tako da mi to ne umanjuje dobit)
Opet vlak, ovaj put u Pragu
Isporuka! Al' će mlade čekinje ganjat ove aute
Zarada!
Gost- Gost
Vrag ni dal mira, idem probat kako izgleda vozit po zime ... za boga miloga, teško za poludit!!!!
Pokušaj prvi: došal do zemafora, stal na crvenom i ... neide dalje! Samo šlajfa ...
Dok sam se pokušaval izvuć iza je nastala kolona
Pokušaj drugi: izašal sam van na cestu i srećom nisam stal na onom zemaforu (bilo je zeleno pa sam proletil) i vozim se
Vidi se kako prikolica hita bljuzgu ma sam i pred zavojom ... kako je brzina bila malo jača (nedajte se zavarat sa onih 33km/h šta piše dole desno, i to je bilo dovoljno) samo sam produžil
Pokušaj treći: dost' mi je idem sa malo lakšim teretom (traktor je na prikolici) ... fino ide mada malo zanaša
Više neide fino, počel sam skidat stupiće uz cestu (vidi ga se u crvenom ovalu)
Do zavoja više nisam mogal kontrolirat kamion, počelo ga je hitat levo desno k'o ludo i tako sam uletel u zavoj i ...
Ovaj je fasoval svoje
Dost' mi je zime i zimskih uvjeta na cestama, vraćam se proljeću
Pokušaj prvi: došal do zemafora, stal na crvenom i ... neide dalje! Samo šlajfa ...
Dok sam se pokušaval izvuć iza je nastala kolona
Pokušaj drugi: izašal sam van na cestu i srećom nisam stal na onom zemaforu (bilo je zeleno pa sam proletil) i vozim se
Vidi se kako prikolica hita bljuzgu ma sam i pred zavojom ... kako je brzina bila malo jača (nedajte se zavarat sa onih 33km/h šta piše dole desno, i to je bilo dovoljno) samo sam produžil
Pokušaj treći: dost' mi je idem sa malo lakšim teretom (traktor je na prikolici) ... fino ide mada malo zanaša
Više neide fino, počel sam skidat stupiće uz cestu (vidi ga se u crvenom ovalu)
Do zavoja više nisam mogal kontrolirat kamion, počelo ga je hitat levo desno k'o ludo i tako sam uletel u zavoj i ...
Ovaj je fasoval svoje
Dost' mi je zime i zimskih uvjeta na cestama, vraćam se proljeću
Zadnja promjena: dida; pon 22 tra 2013 - 13:08; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Dobra zarada! Ja sam na 16. razini i imam oko 200 000€!
Imate zaposlenika?
Gdje ste skinuli winter mod?
Imate zaposlenika?
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
- ...KAPO je napisao/la:Dobra zarada! Ja sam na 16. razini i imam oko 200 000€!
Imate zaposlenika?
-
- javljeno preko
...
Gost- Gost
Svakakve budale se cestom vuku , ovo se dešavalo u Poljskoj
Najprije mi je taj sa cisternom izletio na jednom raskršću da sam ga jedva izbjegal skretanjem u suprotni trak, potom sam se vukal za njim par kilometri da bi odjednom stal. Kad sam bubnul u njega (i odbacil ga još malo napred) skužil sam i zašto je stal al' je zato platil šta me mučil par kilometri
Srećom pa nisam daleko odmakal pa ću krenut otpočetka jer demage je bila na kamajonu 13% a na prikoljic 5% (puno bi me odralo za ta oštećenja) ... al' kako ga je loksa zafrljačila. Šteta šta sam dosta kasno reagiral i napravil samo ova 4 screena kad je ustvari sve bilo već gotovo
Najprije mi je taj sa cisternom izletio na jednom raskršću da sam ga jedva izbjegal skretanjem u suprotni trak, potom sam se vukal za njim par kilometri da bi odjednom stal. Kad sam bubnul u njega (i odbacil ga još malo napred) skužil sam i zašto je stal al' je zato platil šta me mučil par kilometri
Srećom pa nisam daleko odmakal pa ću krenut otpočetka jer demage je bila na kamajonu 13% a na prikoljic 5% (puno bi me odralo za ta oštećenja) ... al' kako ga je loksa zafrljačila. Šteta šta sam dosta kasno reagiral i napravil samo ova 4 screena kad je ustvari sve bilo već gotovo
Zadnja promjena: dida; pon 22 tra 2013 - 21:10; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Vozi sa spuštenim pantografom
Vagoni na utovaru
Ups
Vagoni na utovaru
Ups
MarioB- Broj postova : 90
Registration date : 24.09.2012
Možda ima "Last Mile Diesel"!MarioB je napisao/la:Vozi sa spuštenim pantografom
https://2img.net/h/i1150.photobucket.com/albums/o603/mariob1512/ets2_00010.png
Igram i ja to, počeo sam s jednim profilom i zaposlio nekoliko vozača, a onda sam skužio da mi samo troše lovu na popravke., pa sam pokrenuo drugi profil, dignuo kredu od pola milijuna eurića i sad sam sredio MAN TGA onako kako se meni sviđa i lagano zarađujem s njim. Ja sam instalirao mod i s kartom sjeverne Afrike, fenomenalan dojam vožnje i dočaran krajolik.
buShip fun- Broj postova : 291
Registration date : 12.04.2012
I meni je to palo na pamet kao bolja solucija jer sam si svoj gazda. Ja se to spremam kad dođem negdje do zarade od 200.000€ (čak mislim da ću ići na 250.000€) pa što bog da.buShip fun je napisao/la:... dignuo kredu od pola milijuna eurića i sad sam sredio MAN TGA onako kako se meni sviđa i lagano zarađujem s njim. ...
Nego, znaš kako dodati nove kamione? Ubacio sam u onaj folder (C:\Users\xxxxxx\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod) dva kamiona ali nikako da mi se pokažu. Dali možda treba čekati da se pojave novi dealeri?
Si probao Britaniju? Ja ošo tamo i nema šanse da tamo opet odem! Lijeva strana je katastrofa za vozit, stalno treba pazit kamo se skreće inače su sudari neminovni.
Gost- Gost
Novi kamioni se ubacuju u mod folder, da, vjerojatno ti se nisu pojavili jer nisi otkrio nove dealere.
Probao Britaniju više puta, malo mi je trebalo da se naviknem, al u biti je ok, imam nekoliko skrinova svog kamiona pa ću postavit uskoro. Malo je ženskast, ali ženska je birala boju, al je izgledom jebenica totalna
Evo krećem iz Gyora za Tripoli, bit će i skrinova s puta, vjerojatno 2 do 3h stvarnog vremena će trajati vožnja, a vozim vruće kemikalije.
Probao Britaniju više puta, malo mi je trebalo da se naviknem, al u biti je ok, imam nekoliko skrinova svog kamiona pa ću postavit uskoro. Malo je ženskast, ali ženska je birala boju, al je izgledom jebenica totalna
Evo krećem iz Gyora za Tripoli, bit će i skrinova s puta, vjerojatno 2 do 3h stvarnog vremena će trajati vožnja, a vozim vruće kemikalije.
Zadnja promjena: buShip fun; pon 22 tra 2013 - 21:54; ukupno mijenjano 1 put.
buShip fun- Broj postova : 291
Registration date : 12.04.2012
Igram i ja, imam 2 vozača, vozim Volva Fh 480 sređenog po svojoj mjeri, ima 670 KS i leti, sad ću si baš probati skinuti neke modove. A što se Britanije tiče, pa i nije neki problem, nakon par posjeta sam se naviknuo.
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Vidi vidi kako se pozanto društvo okupilo a svi kao šute i nitko to ne vozi . Baš me zanima koje će ime još "isplivati"
Neka neka, barem Kapo i ja nismo sami! A i sam simulator je dobro napravljen.
Neka neka, barem Kapo i ja nismo sami! A i sam simulator je dobro napravljen.
Gost- Gost
Evo još jedan isplivava na površinu.
Doduše,ne znam jel koristite pirat verzije ili ne,al ja sam je kupio za 29,95€ drugi dan kad je izašla. Inače,igrica kad se skine besplatno se može igrati do 5 levela i onda traži key.Zadnji update na verziju 1.3.1 kod instaliranja traži upisivanje ključa da bi se instalirao.
I sa desne strane se stave kvačice na dodatak koji želite i koji ste stavili tamo u onaj folder "mod".
Moja pila
Doduše,ne znam jel koristite pirat verzije ili ne,al ja sam je kupio za 29,95€ drugi dan kad je izašla. Inače,igrica kad se skine besplatno se može igrati do 5 levela i onda traži key.Zadnji update na verziju 1.3.1 kod instaliranja traži upisivanje ključa da bi se instalirao.
Kod prijašnjih verzija ne znam,ali kod zadnje 1.3.1 se kod pokretanja igrice ode na "Uredi"..dida je napisao/la:Nego, znaš kako dodati nove kamione? Ubacio sam u onaj folder (C:\Users\xxxxxx\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod) dva kamiona ali nikako da mi se pokažu. Dali možda treba čekati da se pojave novi dealeri?
I sa desne strane se stave kvačice na dodatak koji želite i koji ste stavili tamo u onaj folder "mod".
Moja pila
Zadnja promjena: ZlayoZg; pon 22 tra 2013 - 22:50; ukupno mijenjano 1 put.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Par sličica..
Domaće poduzeće
Moj prvi nabrijani kamion.
Xenon svjetla ..Meni su bolja od onih običnih..
Općenito preferiram samo vožnju iz kabine..
Domaće poduzeće
Moj prvi nabrijani kamion.
Xenon svjetla ..Meni su bolja od onih običnih..
Općenito preferiram samo vožnju iz kabine..
ZlayoZg- Administrator
Ovo što ja imam je 1.1.1 ... mislim da sam negde našal update na ver. 1.3.1 pa ću ga "dići" ako bude išlo jer u Profilu nema opcije "Uredi".ZlayoZg je napisao/la:...
Kod prijašnjih verzija ne znam,ali kod zadnje 1.3.1 se kod pokretanja igrice ode na "Uredi"..
...
Nije to bila neka tlaka za nać . Sve varijacije nadogradnji za download na
Gost- Gost
Zna li netko kako stavit radio (npr. Rijeka ili bilo koji HR) u simulator? Nikako mi ne uspijeva.
Meni se u meniju pojavilo jedno 30-tak stanica .
Klikneš na Radio i odabereš Internet Radio i klikneš na osvježi i pojave ti se stanice i samo moraš odabrati jednu i kliknuti dole na strelicu da ti počne svirat. Pokušao sam ubaciti RR na listu ali je ne vidim na popisu. Vjerovatno postoji neki drugi put.
Btw, je*lo update!!! Sve što sam napravio unatrag 5-6- dana sve je ošlo u vjetar! Morao sam nanovo instalirat simulator i više se nije moglo vratiti ono što sam postigao za to vrijeme. Možda je to i dobro jer sad idem ispočetka i pažljivije skupljam lovu.
Klikneš na Radio i odabereš Internet Radio i klikneš na osvježi i pojave ti se stanice i samo moraš odabrati jednu i kliknuti dole na strelicu da ti počne svirat. Pokušao sam ubaciti RR na listu ali je ne vidim na popisu. Vjerovatno postoji neki drugi put.
Btw, je*lo update!!! Sve što sam napravio unatrag 5-6- dana sve je ošlo u vjetar! Morao sam nanovo instalirat simulator i više se nije moglo vratiti ono što sam postigao za to vrijeme. Možda je to i dobro jer sad idem ispočetka i pažljivije skupljam lovu.
Gost- Gost
Ima po netu dosta tutorijala kako to napraviti,kao npr. ovdje.Malo je zeznuto,ali može se.Meni je uspjelo ubaciti 10-ak stanica.KAPO je napisao/la:Zna li netko kako stavit radio (npr. Rijeka ili bilo koji HR) u simulator? Nikako mi ne uspijeva.
Ali samo jedna napomena!Kod slušanja radija je preporučljivo imati valjani ključ inače jer se može dogoditi da igrica blokira i traži valjani ključ ako se koristi pirat verzija!Puno ih je sa ovakvim iskustvom.
Što se dogodilo?dida je napisao/la:**********
ZlayoZg- Administrator
Puno hvala!ZlayoZg je napisao/la:Ima po netu dosta tutorijala kako to napraviti,kao npr. ovdje.Malo je zeznuto,ali može se.Meni je uspjelo ubaciti 10-ak stanica.KAPO je napisao/la:Zna li netko kako stavit radio (npr. Rijeka ili bilo koji HR) u simulator? Nikako mi ne uspijeva.
Ali samo jedna napomena!Kod slušanja radija je preporučljivo imati valjani ključ inače jer se može dogoditi da igrica blokira i traži valjani ključ ako se koristi pirat verzija!Puno ih je sa ovakvim iskustvom.
Ja nemam piratsku verziju. Znam kako to napraviti, ali sam malo krivo sastavio pitanje!
Gdje se nalazi URL radio stanice (mislim da njega traže za slušanje)?
dida je napisao/la:Uspio sam i to napraviti ...
Ostavi se ti toga, nije posao kmaionđije za tebe. Ćim neka teta prođe u minici ti odmah kamion na hrbat.
Silver- Broj postova : 353
Registration date : 09.02.2009
Ma sve se zblesiralo . Počelo tražit aktivacijski ključ pa bacilo u Demo pa ja to deinstalir'o pa nanovo instalir'o na istu particiju pa opet divljalo pa opet deinst ... da ne davim preveć, instalirao sam na drugu particiju s nadom da ću spait onaj rezultat što sam napravio ali niš od toga, morao sam sve otpočetka. Što je možda u neku ruku i dobro ispalo jer sad nema sudara i oštećenja oba vozila već je sve čista zarada. Sad tragam za dealirima jer imam spisak kamo su pa ću time napravit trostruku korist, naći dealere, napravit kilometražu i povećat zaradu.ZlayoZg je napisao/la:...Što se dogodilo?
... nije bila stvar u nego ja imam bežičnu tipkovnicu i ... baterije su ošle kvragu i tipke nisu reagirale a kako je kamajon bil u zavoju ovo je bila posljedica.Silver je napisao/la:... Ćim neka teta prođe u minici ti odmah kamion na hrbat.
Jer ima log'ke ako ti je kamajon u zavoju a baterije nerade da će sve poć kamo netreba
Gost- Gost
Opazio sam i TGV negdje u južnoj Francuskoj
Nego ima jedna druga stvar, ovo označeno je novčana "izbijalica" u Njemačkoj ...
... nešto slično ovome (stoji na portalu koji ide preko cijele ceste) u Italiji a ima u Britaniji ali tamo su skriveni na portalu sa tablama nad cestom. Inače ne pazim previše na brzinu, bitno mi je da što prije prevezem teret, jasno u granicama sigurnosti da ne razbijem kamajon i teret, ali kad ovo opazim obavezno smanjim brzinu.
E da, i isključio sam tako da mogu bez problema u jednom šutu prevesti teret. Probao sam i tako stat i odmorit šoleta ali onda su mi nabijeni penali zbog kašnjenja (bila je noć pa mi se nije dalo gamizati po selskim bogazama i po mrklini)
Nego ima jedna druga stvar, ovo označeno je novčana "izbijalica" u Njemačkoj ...
... nešto slično ovome (stoji na portalu koji ide preko cijele ceste) u Italiji a ima u Britaniji ali tamo su skriveni na portalu sa tablama nad cestom. Inače ne pazim previše na brzinu, bitno mi je da što prije prevezem teret, jasno u granicama sigurnosti da ne razbijem kamajon i teret, ali kad ovo opazim obavezno smanjim brzinu.
E da, i isključio sam tako da mogu bez problema u jednom šutu prevesti teret. Probao sam i tako stat i odmorit šoleta ali onda su mi nabijeni penali zbog kašnjenja (bila je noć pa mi se nije dalo gamizati po selskim bogazama i po mrklini)
Gost- Gost
Evo kao što sam i najavio, skrinovi sa sinoćnje ture od Gyora u Mađarskoj do Tripolija u Libiji. Put dug 2100 km, za koji mi je trebalo 2h stvarnog vremena. Inače bi trajalo duže, ali ja sam skinuo blokadu na kamionu i ložio ga do maksimuma, što ima svoje prednosti, ali i nedostatke. Ne obazirite se na boju kamiona, tako je to kad ženska bira.
Odabir rute i tereta
Negdje kroz Austriju kiša i idiot koji se ne zna maknut bržem od sebe
Još jedna noćna
Trebalo je malo predahnuti
Tko drugi nego Talijani, totalna blokada pred naplatnim kućicama
Rješenje: vožnja preko zaustavne
Dolazak do Venecije i ukrcaj na brod
Od Venecije do Tunisa 22h plovidbe i milju eura olakšanja
Tunis
Juri se prema Libiji punim gasom, pa zato i motor stradava
Treba natankat juhe, cijena bagatela
Ovako izgleda popunjenost vještina kod mene, na kraju vožnje