ETS 2
+6
Silver
ZlayoZg
Josip
buShip fun
MarioB
KAPO
10 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 2 / 5.
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ETS 2
Dobra ti pilabuShip fun je napisao/la:... https://2img.net/h/i1172.photobucket.com/albums/r564/Rijeka-Weather/ETS2/ets2_00035_zps98a8d6a5.png
...
Gost- Gost
Tenks
Krenuo sam na najdužu rutu otkako igram ovu igru, od Tripolija do Cambridgea, 2700 km, mogu zaradit 80 tisuća.
Krenuo sam na najdužu rutu otkako igram ovu igru, od Tripolija do Cambridgea, 2700 km, mogu zaradit 80 tisuća.
buShip fun- Broj postova : 291
Registration date : 12.04.2012
Link za mapu molim
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Otprilike, koliko sati planiraš "ubit"?buShip fun je napisao/la:...
Krenuo sam na najdužu rutu otkako igram ovu igru, ...
Gost- Gost
Traje nekih 4 sata, ali sam parkirao na odmorištu u Alpama, nisam više mogao, počelo mi se doslovno spavati za volanom
Josipe, ne znam napamet, moram provjeriti, jer sad nisam doma.
Josipe, ne znam napamet, moram provjeriti, jer sad nisam doma.
Našao sam No speed limit (doduše, našao sam još puno tih malih, sitnih, dodataka od par kilobajta koji će olakšat vožnju i izgled Profila) i sad kamajon šiba k'o lud (ovo na screenu sam još malo više dignuo {bilo je na 117km/h} kad sam morao prikočiti zbog zavoja). Puno lakše se pretiče, čak i na dvotračnim cestama ali treba paziti kroz zavoje jer oće kamajon da bega u kuruzu
Jedna od "novotarija" je i to što sam maknul one glupe rampe na naplatama ...
... nema više stani/kreni nego samo prođem naplatu (još uvijek redovno naplate prolazak {k'o da su iz Hrvatske došli } al' barem se nemora stat)
Još jedan mali dodatak ... do IVECO-a još nisam došao ali Mercedesi više nemaju onaj glupavi znak ...
Gost- Gost
Viš viš, ovo za naplatu nisam znao, i meni isto ide na živce što sa 130 km/h moram stati, pa opet ispočetka, a taman se leti
Gdje ima za skinut logo od Mercedesa?
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
KAPO je napisao/la:Gdje ima za skinut logo od Mercedesa?
Imaš PP!buShip fun je napisao/la:Viš viš, ovo za naplatu nisam znao, i meni isto ide na živce što sa 130 km/h moram stati, pa opet ispočetka, a taman se leti
Gost- Gost
Pitanje:
- primjetio sam da kad kolona stoji na raskršću a je je krenem preticati po lijevoj strani ...
... i po lijevoj strani skrećem da "drot" ne reagira i nema kazne!!! Primjetio sam još jednu stvar, znam se zanijeti (u žaru borbe ... ) i (najčešće se tad to dešava) kad silazim sa autobahna po onim zavojitim silascima da znam kresnut desnom stranom il' po ljivadi il' po stupiću il' po zidu i da se ni tad ne registrira oštećenje nit' na kamajonu nit' na prikoljic.
Kakva su vaša iskustva sa ovime?
- primjetio sam da kad kolona stoji na raskršću a je je krenem preticati po lijevoj strani ...
... i po lijevoj strani skrećem da "drot" ne reagira i nema kazne!!! Primjetio sam još jednu stvar, znam se zanijeti (u žaru borbe ... ) i (najčešće se tad to dešava) kad silazim sa autobahna po onim zavojitim silascima da znam kresnut desnom stranom il' po ljivadi il' po stupiću il' po zidu i da se ni tad ne registrira oštećenje nit' na kamajonu nit' na prikoljic.
Kakva su vaša iskustva sa ovime?
Gost- Gost
Strašno nepregledno!
Prije SCANIE sam si kupio jednog, ali sam ga nakon prve vožnje prodao!
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
@ Dida: Meni je pila preniska pa kad idem prebrzo preko livade, redovno izgrebem donji dio i prijavi mi neko minorno oštećenje, s teretom nisam imao poteškoća.
Tenks za PP
Tenks za PP
Nisam mislio na to nego dali ti se desilo da oštetiš kamion a da ti ne registrira oštećenje. Meni se to dosta često u zadnje vrijeme događa. Čak znam i fanj bubnut u nešto a nema oštećenja (u toku dana kresnul sam pojače {kabina se skoro odvojila od šasije , bar mi je tako u tom trenu izgledalo} baš na onom raskršću sa zadnjeg screena u ogradu). Kad sam prvi put instalirao simulator ma za svaku sitnicu mi je javljalo oštećenje (ovo je sad četvrta instalacija i nadam se zadnja)buShip fun je napisao/la:... Meni je pila preniska ...
Gost- Gost
Nisam imao takvu situaciju do sada, a došao sam do 19. razine.
Pitanje: mogu li se maći ove zapreke?
Ili bolje pitanje: znajuć i iz ETS-a da je to praktički nemoguće probiti ima kakav mod da se te zapreke eliminiraju i da su sve ceste po gradovima dostupne?
Ili bolje pitanje: znajuć i iz ETS-a da je to praktički nemoguće probiti ima kakav mod da se te zapreke eliminiraju i da su sve ceste po gradovima dostupne?
Gost- Gost
Mislim da ima, ali ne znam točno kako se zove. Iako ne razumijem zašto uopće zaključavaju takve ceste, bolje da ih niti ne postavljaju.
Ima još jedna stvar, htio sam ja zapeljat kamajon i na prugu ali ... nevidljivi zid ne dopušta vožnju prugom. To sam probao na jednom prijelazu i nisam uspio. Sigurno se pitate zašto sam to iš'o probati ... htio sam videt mogu li kresnut u vlak i izbacit ga iz tračnica ( ) ...
Gost- Gost
dida je napisao/la:... htio sam videt mogu li kresnut u vlak i izbacit ga iz tračnica ( ) ...
Mislim da je to, nemoguće! Jer je to ipak Truck simulator i možeš "treskati" samo ono što je na cesti...
Isto kao i na trainzu, nemožeš "gazit" aute kad prelaze na pruzi...
Mislim da nisi u pravu! Sve se može samo treba nać načina kako obmanut glupi engine na kom radi simulator. Jer ako se može voziti po lijevoj strani (po Njemačkoj) a da ne "odreže" kaznu onda se može i na prugu samo treba nać gdje je "rupa". Trenutno mi se neda to istraživat jer ganjam rezultat ali i to će doći na red.Laurus je napisao/la:Mislim da je to, nemoguće! ...
Gost- Gost
http://ets2.lt/en/mod-forbidden-road-sign/dida je napisao/la:Pitanje: mogu li se maći ove zapreke?
https://2img.net/h/i779.photobucket.com/albums/yy71/tomo-ri/ETS2/ets2_00023_zps445287bb.jpg
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
E to, bog te poživio ...ZlayoZg je napisao/la:... mod-forbidden-road-sign
Radi ali ...
... mod je maknul one "zabrane" ...
... i dalje je kroz taj dio no pasaran . Čak bi i prije rek'o da bi moglo izazvat zabunu i da bi netko mogao skrenut i bubnut u "zid" (nisam siguran al' mislim da ne prijavljuje štetu prilikom udara) a time em se gubi vrijeme (jer se treba iskobeljat iz kolone koja se napravi iza kamiona) em se nemože proć tim djelom.
Dakle, niš od mog nauma da se vozam i kroz "Zabranjeni grad"
Gost- Gost
Ima oko 600 MB.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 2 / 5.