Zima 2013 / 2014
+20
sali
Miha
ICE-3M
Jean
Narcis
Josip
kiki273
ZlayoZg
novi_shef
KAPO
Laurus
K 357
LLeon
kico101
Damir
leteči vlak
Silver
borna
klek
Pfaff
24 posters
Stranica 7 / 19. • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Zima 2013 / 2014
Pa da, to je normalna temperatura u ovo doba godine ... ako nije blizu 30° nije toploPfaff je napisao/la:... https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Razno/VremenskeNepogode/01122013-04.jpg ...
Gost- Gost
Kamo si to išao "referendisati"??? Tu dolje je moje glasačko mjesto (možda si me i ufatio gdjegod na fotki).Pfaff je napisao/la:Nedjelja, 01. prosinac
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Razno/VremenskeNepogode/01122013-03.jpg
Da nije bilo ovog glupavog referenduma , bio bi ovo jako lijep dan
Registration date : 04.09.2008
Ja sam u OŠ "Pehlin", ali smo ONA i ja svratili u ZTC...Jean je napisao/la:
Kamo si to išao "referendisati"??? Tu dolje je moje glasačko mjesto (možda si me i ufatio gdjegod na fotki).
- Broj postova : 11474
Registration date : 17.03.2008
Bil san ti skoro usput pa si mogal prit na kafe! Ili na domaće kunbasice...Pfaff je napisao/la:Ja sam u OŠ "Pehlin"
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
27,5 Kaj si stavil termometar na peč ili je stvarno u sobi ta temperatura?Pfaff je napisao/la:Hja, očito je to sve stvar ukusa...
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Razno/VremenskeNepogode/01122013-04.jpg
ICE-3M- Broj postova : 891
Registration date : 18.10.2011
Šta je tu čudnog? Ja sam doma u kratkim hlačama i majici kratkih rukava.
Ja nakurim na skoro 30°
Ja nakurim na skoro 30°
Gost- Gost
Pa, ja sam doma isto u majci kratkih rukava (istina ne u kratkim hlačama) pa mi je več pri 22 pretoplo i kunem sve po spisku ovima u kotlovnici kaj tako jako griju, a kao drugo i ovo me košta puno previše, pa si ni ne želim zamislit kolko bi me koštalo da mi je u stanu preko 27. Zato mi je šok ova temperatura.
ICE-3M- Broj postova : 891
Registration date : 18.10.2011
A čuj, nemreš imat ovce i novce . Svaki luksuz košta.ICE-3M je napisao/la:... pa mi je več pri 22 pretoplo ...
Ja kad izlazim van onda se dobro zabundam da mi ni mrkić toploće ne izađe. Otprilike izgledam k'o lički međed
Gost- Gost
Stvarno je. To su Ti goranski standardi (čekam da se javi file pa nam svima pojasni)ICE-3M je napisao/la:
27,5 Kaj si stavil termometar na peč ili je stvarno u sobi ta temperatura?
A ja se grijem na drva i na zimu mi prođe 8-9 metara, kućica je mala i dobro izolirana, iznutra sva obložena drvom... A od velikih troškova sam iz grada i utekao
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
... aman-tamanNarcis je napisao/la:Ča ni to malo preteplo?
Sad je još malo više (29.7)
Gost- Gost
Ajmeeee....
Šta ajmee? Pa neću se smrzavat!
Imal sam susjedu (sad je pokojna), ona nije grijala uopće nego je doma bila u kožuhu ( ) i jednom je došla kod nas ... ženska ni zdržala ni 5 minuta jer joj je bilo prevruće (neboga je sva bila crvena u licu k'o da je ofurena ) i morala je proć doma.
Imal sam susjedu (sad je pokojna), ona nije grijala uopće nego je doma bila u kožuhu ( ) i jednom je došla kod nas ... ženska ni zdržala ni 5 minuta jer joj je bilo prevruće (neboga je sva bila crvena u licu k'o da je ofurena ) i morala je proć doma.
Gost- Gost
Ne bin ni ja izdrža na toj temp, ali dobro, svatko ima svoje.
Takvu (i veču) temperaturu u kuči ima naša susjeda, koja samo puši i pije kavu. Kad god bi došli kod nje mene bi hvato san jer me ta temperatura uspavljuje.Narcis je napisao/la:Ne bin ni ja izdrža na toj temp, ali dobro, svatko ima svoje.
... dobro je dok uz to ne riješava i križaljke. Tih se čuvaj k'o vrag tamjanaLaurus je napisao/la:... samo puši i pije kavu. ...
Gost- Gost
TEMPERATURE BEZ VEĆE PROMJENE Cijeli tjedan sunčano, osim u petak
Cijeli tjedan možemo očekivati pretežno sunčano vrijeme, osim u petak kada će biti nešto oblačnije uz moguće oborine. No temperature će biti primjerene imenu mjeseca.
U utorak se u cijeloj zemlji očekuje pretežno sunčano vrijeme, povremeno s malom, u gorju do umjerenom, naoblakom. U unutrašnjosti će tijekom jutra biti česte magle, koja se mjestimice u blizini rijeka može zadržavati veći dio dana. Vjetar će biti slab, osim na Jadranu, gdje će još ujutro puhati jaka bura s olujnim udarima. Tijekom dana očekuje se slabljenje bure i potpuna normalizacija cestovnog i pomorskog prometa. Jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti će se kretati od -5 do 0, na Jadranu od 4 do 9°C. Najviša dnevna u unutrašnjosti će biti od 0 do 4, a na Jadranu od 7 do 13°C.
U srijedu će se nastaviti stabilno i pretežno sunčano vrijeme. U unutrašnjosti će ujutro biti magle koja se ponegdje može dulje zadržati. U unutrašnjosti će vjetar biti slab promjenjiva smjera. Na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura, a na otvorenom moru sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka u kontinentalnim će krajevima biti od -6 do -1, a na Jadranu od 3 do 9°C. Najviša dnevna u unutrašnjosti će se kretati od 0 do 5, a na Jadranu od 9 do 14°C.
Stabilno i sunčano vrijeme s mogućom jutarnjom maglom u unutrašnjosti zadržat će se do kraja tjedna. Samo se u petak očekuje više oblaka uz mogućnost za malo oborine. U unutrašnjosti će vjetar biti slab sjeverozapadnjak, a na Jadranu slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak.
Za vikend će vjetar malo pojačati. Temperatura zraka bit će bez značajnije promjene, krajem tjedna u blagom padu.
Sa pomijršsnim osjećajima moram reć da će sniježne oborine kasniti....
U utorak se u cijeloj zemlji očekuje pretežno sunčano vrijeme, povremeno s malom, u gorju do umjerenom, naoblakom. U unutrašnjosti će tijekom jutra biti česte magle, koja se mjestimice u blizini rijeka može zadržavati veći dio dana. Vjetar će biti slab, osim na Jadranu, gdje će još ujutro puhati jaka bura s olujnim udarima. Tijekom dana očekuje se slabljenje bure i potpuna normalizacija cestovnog i pomorskog prometa. Jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti će se kretati od -5 do 0, na Jadranu od 4 do 9°C. Najviša dnevna u unutrašnjosti će biti od 0 do 4, a na Jadranu od 7 do 13°C.
U srijedu će se nastaviti stabilno i pretežno sunčano vrijeme. U unutrašnjosti će ujutro biti magle koja se ponegdje može dulje zadržati. U unutrašnjosti će vjetar biti slab promjenjiva smjera. Na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura, a na otvorenom moru sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka u kontinentalnim će krajevima biti od -6 do -1, a na Jadranu od 3 do 9°C. Najviša dnevna u unutrašnjosti će se kretati od 0 do 5, a na Jadranu od 9 do 14°C.
Stabilno i sunčano vrijeme s mogućom jutarnjom maglom u unutrašnjosti zadržat će se do kraja tjedna. Samo se u petak očekuje više oblaka uz mogućnost za malo oborine. U unutrašnjosti će vjetar biti slab sjeverozapadnjak, a na Jadranu slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak.
Za vikend će vjetar malo pojačati. Temperatura zraka bit će bez značajnije promjene, krajem tjedna u blagom padu.
Sa pomijršsnim osjećajima moram reć da će sniježne oborine kasniti....
borna- Moderator
- Broj postova : 9431
Registration date : 16.11.2010
Kad te bolešćina sastavi onda nemreš birat nego se moraš prilagodit. Ja zbog moje astme nesmijem bit u slabo grijanom prostoru i doma mi mora bit (donekle) ista temperatura u svim prostorijama. Inače sam za dva dana u banani a bogme mi se neda ležat na pulmologiji (dosta mi je bilo 10 godina po 4 {a ponekad i više!} puta godišnje)Narcis je napisao/la:Ne bin ni ja izdrža na toj temp, ali dobro, svatko ima svoje.
Kad idem van onda se dobro obučem a i krećem se. Kad je jako hladno u pravilu ne izlazim van.
Gost- Gost
A tko drva donese?dida je napisao/la:... Kad je jako hladno u pravilu ne izlazim van.
Upravo zbog astme ne grijemo na drva jer više nemogu nositi drva na 4. kat
Gost- Gost
Onda znači plin, a ako nije tajna, koliki vam je račun za plin?dida je napisao/la:Upravo zbog astme ne grijemo na drva jer više nemogu nositi drva na 4. kat
Uz malu investiciju, napraviš si dizalicu...dida je napisao/la:Upravo zbog astme ne grijemo na drva jer više nemogu nositi drva na 4. kat
Drvarnica mi je na drugoj strani zgrade i to mi baš i nebi bilo isplativo
Gost- Gost
Stranica 7 / 19. • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19