P-L-D pa ponovno P
4 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Re: P-L-D pa ponovno P
Duž cijele Ličke magistrale i nakon 20 god vidljive su posljedice rata...
... no,što je bilo-bilo je,a mi smo na ulasku u Gračac tj. Hbf Gračac.
Na upit prometniku da li smijem fotkati on odgovara: "Ljudno,samo slikaj što'god ti srce oće,ali nemoj mene...nisan ti ja za slikanja..."
Opak tip jako mi se sviđa! Ispričao mi je puno stvari,ali i to da su se 2-3 min prije mog dolaska iskrižala 2 nagibna (pas mater... ) i da teretnog nema ko'zna dokad...
Prema ST...
Prema GS...
Nisam pitao,ali sliči mi na negdašnje remize?
... no,što je bilo-bilo je,a mi smo na ulasku u Gračac tj. Hbf Gračac.
Na upit prometniku da li smijem fotkati on odgovara: "Ljudno,samo slikaj što'god ti srce oće,ali nemoj mene...nisan ti ja za slikanja..."
Opak tip jako mi se sviđa! Ispričao mi je puno stvari,ali i to da su se 2-3 min prije mog dolaska iskrižala 2 nagibna (pas mater... ) i da teretnog nema ko'zna dokad...
Prema ST...
Prema GS...
Nisam pitao,ali sliči mi na negdašnje remize?
Zadnja promjena: Damir; čet 20 kol 2015 - 21:03; ukupno mijenjano 1 put.
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Vožnjom naprvo od želj. stanice prema jugoistoku nailazimo na domaće "Milke",a odmah uz njihovu parcelu za ispašu je križanje prema gradu Gračacu i prema Obrovcu. Hmm tu smo stali i igrali par - nepar da vidimo kamo ćemo? Žena je htjela prema Gračacu i izgubila
Izlaz iz Gračaca (iako nisam bio u njemu pa to izgleda sumnjivo)
Još desetak km uzbrdo i evo tunela koji odvaja Liku od Dalmacije. Ispred tunela šaroliki znakovi,a sa samo jednom porukom: "Ne hod'te vamo zimi aš ste najebali..."
Izlaz iz Gračaca (iako nisam bio u njemu pa to izgleda sumnjivo)
Još desetak km uzbrdo i evo tunela koji odvaja Liku od Dalmacije. Ispred tunela šaroliki znakovi,a sa samo jednom porukom: "Ne hod'te vamo zimi aš ste najebali..."
I tako spuštajući se prema Obrovcu stigoh smo do Zatona Obrovačkog i restorana Anita (ime moje žene) u koji je ONA htijela stati da idemo na ručak.
Meni se nisu svidjele zavjese jer previše izgledaju "jaranske" pa nisam htio niti ući,ali sva sreća da smo stali jer vlasnik restorana ima i privatni ZOO sa kladim se više egzotičnih vrsta nego onaj u ZG.
Pa evo i nekih egzotičnih životinjki...
Afrički Noj
Južnoamerička Alpaka
Pauni
Meni se nisu svidjele zavjese jer previše izgledaju "jaranske" pa nisam htio niti ući,ali sva sreća da smo stali jer vlasnik restorana ima i privatni ZOO sa kladim se više egzotičnih vrsta nego onaj u ZG.
Pa evo i nekih egzotičnih životinjki...
Afrički Noj
Južnoamerička Alpaka
Pauni
Ana, Anita... Niste baš nešto maštoviti u obitelji...
- Broj postova : 11460
Registration date : 17.03.2008
Pfaff je napisao/la:Ana, Anita... Niste baš nešto maštoviti u obitelji...
Nimalo!
Lijepo lijepo, hoćemo još! Pogotovo mi se sviđaju životinje!
Wallaby? Ili po naški, valabi?
Damir je napisao/la:Jedan od Australskih tobolčara,ali nije Klokan pozabil sam ime vrste.
Wallaby? Ili po naški, valabi?
inflameswetrust- Broj postova : 758
Registration date : 24.10.2014
inflameswetrust je napisao/la:Lijepo lijepo, hoćemo još! Pogotovo mi se sviđaju životinje!
Ide-ide...
inflameswetrust je napisao/la:Wallaby? Ili po naški, valabi?
Bravo prika,to je taj mali vrah...
Krenusmo dalmatinskim zaleđem prema jadranskoj magistrali!
Pogled na autobahn dionicu Sv.Rok.
Već smo s razom Paškog mosta.
Nakon milijun zavoja stadoh hitit cur (pišati),zapalit cigaru i škljocnut koju fotku prema tako-tako blizu Karlobagu,ali do njega me još djeli najmanje 50 laktastih zavoja (nikad doć).
Evo i R. Lagunice vjernog auta koji nas je već otpeljao na bezbroj dalekih ili kratkih putovanja.
Pogled na autobahn dionicu Sv.Rok.
Već smo s razom Paškog mosta.
Nakon milijun zavoja stadoh hitit cur (pišati),zapalit cigaru i škljocnut koju fotku prema tako-tako blizu Karlobagu,ali do njega me još djeli najmanje 50 laktastih zavoja (nikad doć).
Evo i R. Lagunice vjernog auta koji nas je već otpeljao na bezbroj dalekih ili kratkih putovanja.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.