Velebit i njegovo primorje! (Sveta zemlja...) :)
+6
Thommo
ICE-3M
KAPO
inflameswetrust
Pfaff
Damir
10 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Velebit i njegovo primorje! (Sveta zemlja...) :)
Damir je napisao/la:https://2img.net/h/oi64.tinypic.com/1zouwci.jpg
Bio bih je kupio Jeanu samo nisam znao koliko XL-ova?
Čim više tim bolje! Da ne prifali... Upravo na sebi imam majicu na kojoj piše 6XL. I nije mi prevelika.
Jebenti, ovako je Barney svojevremeno pisao kad smo štikali onu prvu seriju majica...
Registration date : 04.09.2008
Thommo je napisao/la: a ti krokse, sponzorska majica i donji dio piđame.
Daj šta daš,znaš od kuda sam!?
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Brojim sitno. Još desetak dana i evo me.Damir je napisao/la:
Port Stinica
Ove godine malo kasnije nego inače, ali babaroga ima novo delo, pa je uspjela ušićarit 2 tjedna pred kraj sezone.
Damir je napisao/la:Hotel Ablana Jablanac
Hotel izgrađen u vrijeme socijalističkog "mraka" prije desetak ili više godina je prodan nekom Češkom konzorciju sumnjivih prihoda i radnji.
Sve do pred 3-4 godine radio je pun gas,a danas devastiran,opljačkan...sve su odnjeli što se dalo odnesti.
Ima tu još materijala za odnijet. Ako dobro kužim, to je onaj hotel na zavoju, iznad ceste, na samom izlazu iz Jablanca!?
Kako su rekli kastafci kad su kapetana Morellija bacili u šternu: "Si smo ga!"Damir je napisao/la:
Pitao sam mještane da li se zna tko ga je opljačkao i devastirao? Slježu ramenima i kažu da nemaju pojma,hmm kako je to moguće pa hotel je u centru mjesta?
Damir je napisao/la:
Svaki puta kad dođem brod se fenomenalno vidi osim kad dođe Lleon njemu je uvjek mutan.
Jesi li se to ti ušuljao u brod?
Ovako na prvu, rekao bi čovjek da ga je izbacilo iz kreveta ravno pred kafanu.Thommo je napisao/la:a ti krokse, sponzorska majica i donji dio piđame.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
LLeon je napisao/la:
Ima tu još materijala za odnijet. Ako dobro kužim, to je onaj hotel na zavoju, iznad ceste, na samom izlazu iz Jablanca!?
Yap,upravo taj! Jedan i jedini.
LLeon je napisao/la:Jesi li se to ti ušuljao u brod?
Nope! Jednom,ali jako davno sam plutao iznad njega sa maskom i dihalicom.
LLeon je napisao/la:Ovako na prvu, rekao bi čovjek da ga je izbacilo iz kreveta ravno pred kafanu.
Tako nekako!
Ma, odlično! Baš si me oduševijo putopiščićem. Antonijo opako dobro izgleda ovako s leđa, još koju godinicu i eto belaja...! Bit ćeš prije dida nego barba
PS: Pripazi malo s kim se družiš...
PS: Pripazi malo s kim se družiš...
- Broj postova : 11496
Registration date : 17.03.2008
Damir je napisao/la:LLeon je napisao/la:Jesi li se to ti ušuljao u brod?
Nope! Jednom,ali jako davno sam plutao iznad njega sa maskom i dihalicom.
Nisam mislio na onoga pod morem, nego na ovaj sa staklenim dnom.
Nemojmo preskakat. Neka ide sve po redu. Ako treba priskočit upomoć, tu smo.Pfaff je napisao/la:Bit ćeš prije dida nego barba
Pfaff je napisao/la:Ma, odlično! Baš si me oduševijo putopiščićem. .
TNX!
LLeon je napisao/la:
Nisam mislio na onoga pod morem, nego na ovaj sa staklenim dnom.
Aaaa si-si,pitali barbu i pustio nas.
Naravno,nezaobilazno je otići po spežu u glavni grad "svete zemlje" Senj.
U prvih 7 dana smo sve izili i popili pa smo šli u nabavku.
Prošle god. sam opisivao kulu Nehaj,a ovaj puta smo više zujali oko Đige.
Senj se može pohvaliti i sa elektro punjačima za automobile...
...isto tako i sa ljudima koji imaju stila za uređivanje glisera.
U prvih 7 dana smo sve izili i popili pa smo šli u nabavku.
Prošle god. sam opisivao kulu Nehaj,a ovaj puta smo više zujali oko Đige.
Senj se može pohvaliti i sa elektro punjačima za automobile...
...isto tako i sa ljudima koji imaju stila za uređivanje glisera.
Prolazim cjeli život kraj crkve Sv.Marije i nikada nisam stao i ušao. Ovaj puta sam odlučio da moram vidjeti kako izgleda.
Odmah mi je pažnju privuklo mnogo maketa jedrenjaka koji vise sa stropa. Makete su vrhunske izrade pa je šteta što se ne mogu bolje pogledati.
Odmah mi je pažnju privuklo mnogo maketa jedrenjaka koji vise sa stropa. Makete su vrhunske izrade pa je šteta što se ne mogu bolje pogledati.
Na ovom mjestu sam bio puno puta,ali nisam fotkao sve do sada.
Radi se o ručno izrađenom kamenom mostu kod Gornje Klade. Remek djelo podgorskih majstora u kamenu,jedinstven u Hrvatskoj i izgrađen 1950-tih.
Bio je čuvan od strane dvaju stražara na od po jedan sa svake strane mosta sve do prije desetak godina. Valjda su odlučili da više nema prijetnje od toga da će ga netko dignuti u vazduh.
Na magistrali jednu večer sretoh ispred sebe tri mladića iz Nizozemske u staroj Škodi koji putuju na ljetovanje mogu vam reći da Škodilak dobro piči...
To bi bilo to za ovo leto,a za drugo ćemo vidjeti...
Radi se o ručno izrađenom kamenom mostu kod Gornje Klade. Remek djelo podgorskih majstora u kamenu,jedinstven u Hrvatskoj i izgrađen 1950-tih.
Bio je čuvan od strane dvaju stražara na od po jedan sa svake strane mosta sve do prije desetak godina. Valjda su odlučili da više nema prijetnje od toga da će ga netko dignuti u vazduh.
Na magistrali jednu večer sretoh ispred sebe tri mladića iz Nizozemske u staroj Škodi koji putuju na ljetovanje mogu vam reći da Škodilak dobro piči...
To bi bilo to za ovo leto,a za drugo ćemo vidjeti...
Sviđa mi se kako si otkrio koliko se toga zanimljivog može vidjeti, pofotkati i opisati u neposrednoj okolini samo oako odložiš pivu i digneš nos iz pjata!!!
Nisam baš pil (mislim na biru),a i slabo san jil od silne vrućine.
Sad ću nadoknadit...
Sad ću nadoknadit...
Da mi je samo znat ki je onda za šetemanu požrl se zalihe??? Antonio???Damir je napisao/la:Nisam baš pil (mislim na biru),a i slabo san jil od silne vrućine.
Pfaff je napisao/la:Antonio???
Svi osim mene! Na moru jedu ko termiti,a ja nemoren aš je teplo.
Damir je napisao/la:
Most je fantastičan. Tu odakle si fotkao je odmorište sa stolovima i klupicama. Koliko sam samo puta prešao preko tog mosta i ne bih ni znao da postoji (valjda sam mislio da cesta levitira iznad kanjona) da prije 3 godine nisam sasvim slučajno stao na tom odmorištu prigrist nešto.
Vidiš: Znači, i glad dobro dođeLLeon je napisao/la:... nisam sasvim slučajno stao na tom odmorištu prigrist nešto.
Osim klupica dobro bi došao i koji WC jer su turisti sve izkenjali,smrdi ko septička.
17.04.2017.
Vrijeme je GO odmora,kako za klince tako i za mene pa shodno tome da iskoristim koji dan za zujanje...
Krenusmo prema "Svetoj zemlji" u našu vikendicu. Tamo nas čeka šetnja uz more,kupanje u moru kćer je otvorila sezonu i branje šparoga.
Dan je bio prilično topal oko 22 celzijevaca,a more...hmm nemam pojma,ali sam se ježio kad sam vidio Ivu u moru.
Tamo preko na onoj bijeloj stjeni što strši iz mora su "barbe" išle robijat kada nisu bili dobri i nisu slušali vlasti.
Vrijeme je GO odmora,kako za klince tako i za mene pa shodno tome da iskoristim koji dan za zujanje...
Krenusmo prema "Svetoj zemlji" u našu vikendicu. Tamo nas čeka šetnja uz more,kupanje u moru kćer je otvorila sezonu i branje šparoga.
Dan je bio prilično topal oko 22 celzijevaca,a more...hmm nemam pojma,ali sam se ježio kad sam vidio Ivu u moru.
Tamo preko na onoj bijeloj stjeni što strši iz mora su "barbe" išle robijat kada nisu bili dobri i nisu slušali vlasti.
Tako je sve to bilo divno i krasno sa vremenom taj dan. Drugi dan smo se parićali poć preko Krasna i Otočca u Sinac gdje je izvor rijeke Gacke.
Obećao sam djeci da ću ih voditi,pogotovo Ivu jer trenutno u školi uče rijeke Hrvatske.
Vrijeme ujutro nije bilo obećavajuće,ali idemo probati iako su prognozirali kao neki snijeg u višem gorju.
Krasno tu su već prolijetale neke pahuljice,ali ništa strašno unatoč temperaturi od +3 celzija.
Na jednoj kafani... Neznam kada sam ju otvorio ili ju je neko otvorio na moje ime? Mislio sam popiti kafe i raspitati se ki je taj čovek istega imena i prezimena,ali bilo je zaprto.
Obećao sam djeci da ću ih voditi,pogotovo Ivu jer trenutno u školi uče rijeke Hrvatske.
Vrijeme ujutro nije bilo obećavajuće,ali idemo probati iako su prognozirali kao neki snijeg u višem gorju.
Krasno tu su već prolijetale neke pahuljice,ali ništa strašno unatoč temperaturi od +3 celzija.
Na jednoj kafani... Neznam kada sam ju otvorio ili ju je neko otvorio na moje ime? Mislio sam popiti kafe i raspitati se ki je taj čovek istega imena i prezimena,ali bilo je zaprto.
Dok smo obilazili izvor začudo je stala kiša,ali ne zadugo. Ponad Sinca nalazi se željeznički nasip i ex vojarna JNA,koju sam vidio u jednom od ekšna našega Pfaffa pa sam se odvezao kilometar uzbrdo da vidim kako to izgleda.
Vojarna je zapuštena i propada rekordnom brzinom,ali želj. nasip je "raketa", jojjj kakovi kadrovi za sačekušu. Samo ne taj dan...
Možda se sjećate??? https://www.lika-online.com/mazdom-na-6-metara-visok-zeljeznicki-nadvoznjak/
Vojarna je zapuštena i propada rekordnom brzinom,ali želj. nasip je "raketa", jojjj kakovi kadrovi za sačekušu. Samo ne taj dan...
Možda se sjećate??? https://www.lika-online.com/mazdom-na-6-metara-visok-zeljeznicki-nadvoznjak/
Zadnja promjena: Damir; sri 19 tra 2017 - 19:22; ukupno mijenjano 1 put.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 3 / 4.