Trainz dodaci
5 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Trainz dodaci
Ovo se jednostavno mora podjeliti sa ostatkom svijeta! Vozila su iz S.T.A.L.K.E.R.-a i predobro izledaju! Sve se može download-ati ovdje
Gost- Gost
Re: Trainz dodaci
Da ne otvaram novu temu, za ljubitelje parnjača. Njemačkih!
Sve lokomotive se mogu downloadati ovdje. Preporučio bi što brže downloadanje jer postoji sumnja da će uskoro ovo biti onemogućeno za mukte skidanje!!!
Sve lokomotive se mogu downloadati ovdje. Preporučio bi što brže downloadanje jer postoji sumnja da će uskoro ovo biti onemogućeno za mukte skidanje!!!
Gost- Gost
Slijedom gornjeg posta evo što kažu:
Con la presente annunciamo che da oggi e per un periodo di tempo non prevedibile a priori, per inattesi inconvenienti tecnici,
la sezione "Free Downloads" sarà chiusa
Ili:
Ovime obavještavamo da od danas i za vrijeme ne mogu predvidjeti priori, neočekivanih tehničkih problema,
"Slobodan Preuzimanje datoteka" će biti zatvorene
Prijevod by googletranslator!
Con la presente annunciamo che da oggi e per un periodo di tempo non prevedibile a priori, per inattesi inconvenienti tecnici,
la sezione "Free Downloads" sarà chiusa
Ili:
Ovime obavještavamo da od danas i za vrijeme ne mogu predvidjeti priori, neočekivanih tehničkih problema,
"Slobodan Preuzimanje datoteka" će biti zatvorene
Prijevod by googletranslator!
Gost- Gost
Meni su se skidali normalno... Odlicni modeli, samo sto mene parnjace bas previse ne interesiraju.
Barney
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Ne ne ne ... ovo se skida normalno nego ostali free modeli su onemogućeni. Tu ima sva sila elektri talijanskih, zgrada, KM ... stabala ... to je disejblano .Barney je napisao/la:Meni su se skidali normalno... Odlicni modeli, samo sto mene parnjace bas previse ne interesiraju.
Barney
Gost- Gost
Jučerašnji ulov sa DLS-a!
Lokomotive sam našao u djelu gdje su samo lokomotive. Oznaka im je PKP Ty2 ...
Lokomotive sam našao u djelu gdje su samo lokomotive. Oznaka im je PKP Ty2 ...
Gost- Gost
Ovo ...
... sam našao na trainzdepotu. Radi se o hangaru sa tri elektre unutar na dizalicama na servisu. Lokomotive nisu vozne nego sastavni dio hangara! Originalni CDP je rađen za TRS2006+ ali ja sam ga uspio prebaciti i u TRS2004 .
... sam našao na trainzdepotu. Radi se o hangaru sa tri elektre unutar na dizalicama na servisu. Lokomotive nisu vozne nego sastavni dio hangara! Originalni CDP je rađen za TRS2006+ ali ja sam ga uspio prebaciti i u TRS2004 .
Gost- Gost
Djeluje vrlo zanimljivo. Cini da cu i ja morat malo skidat. Nisam dugo.
Barney
Barney
Barney- Broj postova : 930
Registration date : 29.02.2008
Večeras sam opet imao jako dobar ulov. Na jednoj američkoj stranici našao sam jako puno dobro rađenih dodataka. No, ajmo ih prikazati:
U pozadini: pruga sa nasipom, kad se normalno vuče onda izgleda kao i svaka pruga u Trainzu ali kad se digne onda se pokaže nasip. Nasip ide do 2 metra u visinu.
U prvom planu: 3 Harley-Davidsona. Vrlo malo, da ne kažem gotovo nikako se nemože naći statičkih motora u 3D obliku. Ja sam do sada našao samo jedan 2D i to je sve.
Ovo ostalo su "produkti". Pojašnjenje za one koji nemaju Trainz: "produkt" može biti bilo što što se vozi u/na vagonu (ljudi, vozila, cijevi, drva ...) ali samo ako to vagon podržava! Neću opisivati što je na vagonu jer se sve vidi na screenu.
U pozadini: pruga sa nasipom, kad se normalno vuče onda izgleda kao i svaka pruga u Trainzu ali kad se digne onda se pokaže nasip. Nasip ide do 2 metra u visinu.
U prvom planu: 3 Harley-Davidsona. Vrlo malo, da ne kažem gotovo nikako se nemože naći statičkih motora u 3D obliku. Ja sam do sada našao samo jedan 2D i to je sve.
Ovo ostalo su "produkti". Pojašnjenje za one koji nemaju Trainz: "produkt" može biti bilo što što se vozi u/na vagonu (ljudi, vozila, cijevi, drva ...) ali samo ako to vagon podržava! Neću opisivati što je na vagonu jer se sve vidi na screenu.
Gost- Gost
Danas sam opet imal odličan "ulov" na netu! Skinul sam nekoliko odličnih CDP-a. Uostalom, screenovi sve govore .
Pružni bager sa vagonetom
Uaikks
Stara pružna drezina
Rusko nešto uskotračno (probat ću ga smandrljat na normalni kolosjek)
UAZ-i
Ruske kamiončine
Spomenik
Obavjesne ploče za 25Kv
Pružni bager sa vagonetom
Uaikks
Stara pružna drezina
Rusko nešto uskotračno (probat ću ga smandrljat na normalni kolosjek)
UAZ-i
Ruske kamiončine
Spomenik
Obavjesne ploče za 25Kv
Gost- Gost
Došao sam do vrlo zanimljivog dodatka za TRS2009 ali ja sam ga prepravio za rad u bilo kom Trainzu. Naime radi se o displeju sa "trčećom" porukom. Defaultno piše "Keep tracks clear" a ja sam napisao "Dobrodosli u Trainz". Nažalost text se nemože editirat kroz Surveyor nego samo u Configu!!! Al' to nije razlog da se ne napravi nekoliko displeja sa različitim porukama. Evo kako to izgleda i prepravljeno:
Gost- Gost
Da ne mora sve nužno u Tranzu bit vezano za vlakove evo malog dokaza! Solo i zglobni trolejbus. Trole se spuštaju/dižu!
Ovo nije sve, u paketu je došlo i oko 15 autobusa, što solo što zglobnih!!!
Ovo nije sve, u paketu je došlo i oko 15 autobusa, što solo što zglobnih!!!
Gost- Gost
Danas sam skinuo jednu lijepu Mallet USA lokomotivu. Mada ima malih nedostataka (nedostaju joj interior i horn, ma ako se zna što i kako nije problem za zamjeniti sa nečim drugim) lokomotiva dobro izgleda. Jedino što možda može bit mali nedostatak je njezina brzina. Naime vmax joj je ne više od 45 km/h kad vozi sama, opterećena vjerujem da ide i sporije! No da ne duljim evo i usporedbe sa Big Boy-em ...
USRA 2-8-8-2 (Mallet)
Mada je slična Big Boyu ipak je malo kraća
U vožnji
U tandemu sa Big Boy-em
Mimoilaženje
USRA 2-8-8-2 (Mallet)
Mada je slična Big Boyu ipak je malo kraća
U vožnji
U tandemu sa Big Boy-em
Mimoilaženje
Gost- Gost
Pitanje za "didu" gdje ima Eamosa (ali ona bolja verzija) i malih Baat vagona za download, dali ima na DLS-u?
Ne kužim, koji su "lošiji" a koji "bolji"?Laurus je napisao/la:... gdje ima Eamosa (ali ona bolja verzija)
Bilo na trainz.hu ali su makli (sad ima samo Nostalgia koja je rađena za TS2009+ i na dobrom djelu vagona {točnije na svim vagonima koji su u packu} nedostaje dio texture oko vrata {na sve 4 strane!} i nije ju moguće popraviti ako se konvertira na "niže"). Ja, naravno, imam sve vagone (i te koje su maknuli i Nostalgiu)Laurus je napisao/la:... malih Baat vagona za download,
Laurus je napisao/la:... dali ima na DLS-u?
Gost- Gost
Pretpostavljam da te zanimaju ovi vagoni ...
Ovi vagoni su na bazi tih vagona koji su maknuti i oni su bolji od "Nostalgie" jer su duži ali nemaju interijer ali "Nostalgia" je bolja jer ima interijer ali su vagoni kraći
Ovi vagoni su na bazi tih vagona koji su maknuti i oni su bolji od "Nostalgie" jer su duži ali nemaju interijer ali "Nostalgia" je bolja jer ima interijer ali su vagoni kraći
Gost- Gost
Kojih? Ovih gore?Laurus je napisao/la:Dali tih vagona ima na DLS-u?
Budi malo precizniji, čijih Eamosa? Ima par poljskih ...Laurus je napisao/la:A Eamosa?
Svi su rađeni za TS2009!
Gost- Gost
A to ...
Praktički više nigdje!Laurus je napisao/la:... Btw: A gdje ima onda tih Baat vagona?
Gost- Gost
dida je napisao/la:A to ...Praktički više nigdje!Laurus je napisao/la:... Btw: A gdje ima onda tih Baat vagona?
- - -
Kako nigdje, a ti ih imaš?
Ajd molim te reci barem gdje ima tog Eamosa, na DLS-u?
Ja sam te razumio da pitaš gdje ih ima za skinutLaurus je napisao/la:Kako nigdje, a ti ih imaš?
Treba kopat po netu, ovih Eamosa nema na DLS-u.Laurus je napisao/la:Ajd molim te reci barem gdje ima tog Eamosa, na DLS-u?
Gost- Gost
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 1 / 4.