Trainz dodaci
5 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Trainz dodaci
Ne hvala! Moram malo naučit kako se ubacuju dodaci u novu verziju Trainza!dida je napisao/la:Ooo ... čuj to!KAPO je napisao/la:Ne radi mi u Trainz 2012 !
Jel' treba ...
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Na http://murmansk-trainz.ru/ naletio sam danas na jako dobro modeliran most ali ... most je u jako puno djelova (rađen je za TS20009). Ono što me je iznenadilo je kako je dobro modelirana pruga za most ...
... ali ni most ništa ne zaostaje za prugom!
Oko ovoga će se vrijediti potruditi da se vidi u TRS2004.
... ali ni most ništa ne zaostaje za prugom!
Oko ovoga će se vrijediti potruditi da se vidi u TRS2004.
Gost- Gost
Neznam baš, savski most je drugačije konstrukcije ...
Ovaj most više nalikuje na bogojevski
Ovaj most više nalikuje na bogojevski
Gost- Gost
Al isti takav koji si našao za trainz je u Ludini (mjesto blizu Popovače), ali naravno tamno zelen je.
Laurus, nadalje u ovu temu stavljaj samo i isključivo modele koji su prikazani u nekoj mapi a ne u TOE (ili nekom sličnom programu!).
U suprotnom ću ti micat ili premještat postove u odgovarajuće teme.
Gost- Gost
dida je napisao/la:Laurus, nadalje u ovu temu stavljaj samo i isključivo modele koji su prikazani u nekoj mapi a ne u TOE (ili nekom sličnom programu!).
A ovo? (Ima ih još)
dida je napisao/la:Još treba samo dodat Internacionalu u podlogu i s njim u Trainz
... Ovdje u trainz dodaci bi se zapravo mogli i stavljat linkovi za download, a ne samo "našo sam to, to i to"... A i svakako screenovi iz TOE i sličnih programa, jer ne vidim neki razlog zašto bi trebalo biti isključivo iz trainza... Reci razlog. (Ako misliš da mi se vagon(i) ne prikazuju u trainzu, bez brige budi naučio sam riješavat takve slučajeve.)
Upravo na to sam i mislio!Laurus je napisao/la:... Ovdje u trainz dodaci bi se zapravo mogli i stavljat linkovi za download, a ne samo "našo sam to, to i to"...
Nije li ljepše za vidjeti neki dodatak na nekoj mapi nego ovako iz TOE ili SharpView-a (ja imam napravljeno nekoliko malih mapa upravo i samo za takve prilike, za prikazat neki dodatak kako izgleda u mapi/na pruzi)?Laurus je napisao/la:... svakako screenovi iz TOE i sličnih programa, jer ne vidim neki razlog zašto bi trebalo biti isključivo iz trainza...
Ja to nit sam napisao nit sam dao naslutiti jer znam da znaš kako se to radi!Laurus je napisao/la:... Ako misliš da mi se vagon(i) ne prikazuju u trainzu, bez brige budi naučio sam riješavat takve slučajeve.
No, da ne odemo preširoko u nepotreban , jesmo se dogovorili za ubuduće?
Gost- Gost
On DLS
RMS Titanic
Type: Buildings / Structures
File Size: 643.76 kb
Created by: jayholland
Version: TS2009
KUID2:
RMS Titanic
KUID2:
Gost- Gost
dida je napisao/la:On DLS
RMS Titanic
KUID2:
Downloadano!
dida je napisao/la:MAVAG Ikarus ...
Uskoro i link gdje se može downloadati ovo ali i još puno toga!
http://trainzdepo.ru/threads/ganz-mavag-ikarus-601.601/
Ne kužim što bi bilo "dvodjelni šinobus" ...Laurus je napisao/la:Može link za download dvodjelnog šinobusa?
Al' što nemaš skinute šinobuse?!
Gost- Gost
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 3 / 4.