Trainz dodaci
5 posters
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Trainz dodaci
Hvala druže dida na puno puno dodataka za trainz ... ...
K 357
K 357
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
A slika vanjskog harda sa dodacima ?K 357 je napisao/la:Hvala druže dida na puno puno dodataka za trainz ... ...
https://2img.net/h/i1315.photobucket.com/albums/t585/radjator/DSCN5506_zps576c2008.jpg
K 357
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Pa dobio je DVD sa novim dodacima, i hard sa starim dodacima i teksturma.dida je napisao/la:Pa valjda vidiš da su DVD mediji a ne vanjski hard
K375, oglasi se! Kako si zadovoljan dodacima ?
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
... kuid:636937:36248 (s obzirom da sam mjenjal original statični u pokretni ovo je broj koji ja imam u Trainzu, neznam koji je broj originala!)
Gost- Gost
A to ... to je ono što se nevidi (hard) na pikčursu. Ja se nadam da će taj hard doć sigurno doma na Škurinje (kulko se nebog naputoval )KAPO je napisao/la:Pa dobio je DVD sa novim dodacima, i hard sa starim dodacima i teksturma. ...dida je napisao/la:Pa valjda vidiš da su DVD mediji a ne vanjski hard
Gost- Gost
... čuda ti mene pitaš! Ja neznam šta sam čera imel za obed a kamo da znam kamo san i ča skinul pred leto dan!Laurus je napisao/la:A gdje je to na DLS-u bilo za downloadat?
Zadnja promjena: dida; pet 11 srp 2014 - 22:54; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Moram priznati da su dodaci genijalni a za lokomotive nemam rijeci pogotovo za nagibnog u zavojima rastura !!!
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Prije mjesec dana pojavile su se na trainz.nl dizel inačice "Helgi" (5 + 1 lokomotiva) (5 nizozemskih i jedna poljska), BR 285 ...
Lokomotive su jako dobro modelirane, imaju odličan engsound, odličan engspec (od ER20!), relativno OK horn ali mana im je ... upravljačnica (na zadnjem screenu!) koju će trebat zamjeniti sa nečim boljim. U packu dolaze samo lokomotive, ostale addonse treba poloviti ili po DLS-u ili po netu.
Razmišljam kako bi to izgledalo u nekim prepoznatljivijim kolor bojanjima
Lokomotive su jako dobro modelirane, imaju odličan engsound, odličan engspec (od ER20!), relativno OK horn ali mana im je ... upravljačnica (na zadnjem screenu!) koju će trebat zamjeniti sa nečim boljim. U packu dolaze samo lokomotive, ostale addonse treba poloviti ili po DLS-u ili po netu.
Razmišljam kako bi to izgledalo u nekim prepoznatljivijim kolor bojanjima
Gost- Gost
dida je napisao/la:dizel inačice "Helgi" ...
Nije to nikakva dizel inačica Helge, ovo je Traxx DE lokomotiva i proivođač je Bombardier, a Helge (Eurorunner) su napravljene od strane Siemensa.
No, što se dizajna tiče, apsolutno se slažem s tobom. Ali prava dizel inačica Eurorunnera je Herkules.
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Kad sam napisao "Helge" nisam mislio na proizvođača nego na izgled upravljačnice.Josip je napisao/la:Nije to nikakva dizel inačica Helge, ovo je Traxx DE lokomotiva i proivođač je Bombardier, ...
S obzirom da ja nisam nigdje spomenuo nikakav dizajn pojasni malo, ne kužim što želiš reć!Josip je napisao/la:... što se dizajna tiče, apsolutno se slažem s tobom. ...
Gost- Gost
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Vlakovi :: Ostalo :: Simulatori
Stranica 4 / 4.