slike autobusa
+33
DD
ICE-3M
buShip fun
sali
kriticar
max
leteči vlak
Drempa
Silver
kobler
KAPO
5ar
Pfaff
Jezdimir Uskoković
ZlayoZg
Jean
Thommo
NP-549
Barney
portos
LLeon
gaspa
dragec52
Krpan
mannas
Tomek
ikar
novi_shef
kico101
Pula-Terminal
nukleusri
Narcis
kiki273
37 posters
Stranica 29 / 40.
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: slike autobusa
Lijepo si tempirao svoj dolazak na Poklon. Slika koja se viđa samo 2 puta tjedno i to samo nedjeljom. Po sjeni bih rekao, zapravo sam i 100% siguran, da je to onaj popodnevni dolazak.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Ajde kad je već Poklon u điru; jedan te isti ali za zgorun a ne za zdolun
NP-549- Moderator
- Broj postova : 2442
Registration date : 15.03.2008
LLeon je napisao/la: Lijepo si tempirao svoj dolazak na Poklon. Slika koja se viđa samo 2 puta tjedno i to samo nedjeljom.
Priznajem, ništa nisam tempirao svog dolaska . Išao sam na Učku i onda kad sam se vratio prema automobilu, uhvatio sam ovaj Autotrolejev bus.
Da, ovo je stvarno popodnevni dolazak (snimljen u 15:15 sati).LLeon je napisao/la:Po sjeni bih rekao, zapravo sam i 100% siguran, da je to onaj popodnevni dolazak
leteči vlak- Broj postova : 1041
Registration date : 21.01.2010
Po ranijim slikama nisam očekivao ovako ružan okoliš. Očigledno ste, kao u turističkim prospektima, izabrali dobar kut snimanja. 675 na budućem autobusnom kolodvoru.
Al' je gužva...
U Klani je radnim danom oko pola tri prilično zanimljivo. Prvo mi je put presjekao karampanko 412 (dobro, on je ionako imao prednost skrećući od Židovja za Klanu dok sam ja dolazio od Škalnice). Onda sam na račvištu za Lisac pripremao sačekušu, a on se negdje pritajio. Izgubivši svaku nadu i misleći da je otišao za Studenu parkirao sam u centru, kad eto ti njega. Za Studenu. Ali traljavac nije bio u dobrom položaju za slikanje.
Obišavši u par minuta mjesne znamenitosti primjetih da na sve 4 stanice u centru ponetko čeka prijevoz. Oho-ho! Bit će plijena. U svim smjerovima. Prvo dođe jedan od TAM-ova s juga za DI Klanu. Još me šole i pozdravi trubom. Ali smetenjak je opet nešto filozofirao i zatraljavio i tu sliku. Onda dođe iz Studene 648. Ovaj.
Hm, baš je prometno za DI Klanu. Kako se ništa u razumno vrijeme nije vratilo (a to je bilo 5 min) krenuli smo u slijedeću sačekušu. Mislio sam da će doći netko od viđenih - ili TAM ili 648. A kad ono - došao je 639. Zaista, Klana je veliki potrošač autobusa.
Levi ajnšlag...
Na slijedećoj slici, da je čemu (traljavac se danas baš iskazao; dodamo li kako je ignorirao par željezničkih događanja i promašio stajalište Veli Brgud - sam sebi nije bio prepoznatljiv) vidjelo bi se da je bus prazan (ili se ona jedna žena što je čekala u Studenoj dobro sakrila na suprotnoj strani).
Toliko o riječkoj sz okolici. A kikiju se već lagano dimi iz ušiju. Ne, ne zapostavljam ga - šećer dolazi na kraju!
Al' je gužva...
U Klani je radnim danom oko pola tri prilično zanimljivo. Prvo mi je put presjekao karampanko 412 (dobro, on je ionako imao prednost skrećući od Židovja za Klanu dok sam ja dolazio od Škalnice). Onda sam na račvištu za Lisac pripremao sačekušu, a on se negdje pritajio. Izgubivši svaku nadu i misleći da je otišao za Studenu parkirao sam u centru, kad eto ti njega. Za Studenu. Ali traljavac nije bio u dobrom položaju za slikanje.
Obišavši u par minuta mjesne znamenitosti primjetih da na sve 4 stanice u centru ponetko čeka prijevoz. Oho-ho! Bit će plijena. U svim smjerovima. Prvo dođe jedan od TAM-ova s juga za DI Klanu. Još me šole i pozdravi trubom. Ali smetenjak je opet nešto filozofirao i zatraljavio i tu sliku. Onda dođe iz Studene 648. Ovaj.
Hm, baš je prometno za DI Klanu. Kako se ništa u razumno vrijeme nije vratilo (a to je bilo 5 min) krenuli smo u slijedeću sačekušu. Mislio sam da će doći netko od viđenih - ili TAM ili 648. A kad ono - došao je 639. Zaista, Klana je veliki potrošač autobusa.
Levi ajnšlag...
Na slijedećoj slici, da je čemu (traljavac se danas baš iskazao; dodamo li kako je ignorirao par željezničkih događanja i promašio stajalište Veli Brgud - sam sebi nije bio prepoznatljiv) vidjelo bi se da je bus prazan (ili se ona jedna žena što je čekala u Studenoj dobro sakrila na suprotnoj strani).
Toliko o riječkoj sz okolici. A kikiju se već lagano dimi iz ušiju. Ne, ne zapostavljam ga - šećer dolazi na kraju!
Registration date : 14.05.2008
Veri najs maj frend. Ovakvi slikopisi su mi među omiljenima, i osobno bi se vrlo često upustio u stvaranje istih, al je problem (barem meni) što gdje god se montiram na sačekušu, il se pojavim na nekim od kolodvora, odma se sjati hrpa pogleda jer te svaki vrag pozna pošto si ipak dio te brije
NP-549- Moderator
He, he, ovdje su se pak sjatile dvije tete kombinirajući kako da istovremeno budu i u hladu, i na slici, a opet, u zaklonu drvca, da slika previše ne pokaže, jer - vrag bi ga znao! - zašto ovaj tu sad slika.
Ah, da! Za nevježe: start linije 36. I 114.
Ah, da! Za nevježe: start linije 36. I 114.
579
412
412
605 u Opatiji na liniji 34 za Veprinac, tabela je iz nekih davnih vremena kada je na njoj pisalo (još uvjek piše ali ne postoji takav polazak) 37 Opatija Pobri - Rukavac - Veprinac
605 u Opatiji na liniji 34 za Veprinac, tabela je iz nekih davnih vremena kada je na njoj pisalo (još uvjek piše ali ne postoji takav polazak) 37 Opatija Pobri - Rukavac - Veprinac
NP-549- Moderator
NP-549- Moderator
669
667
Hvala Mannasu i Kikiju na kraćim vožnjama!
667
Hvala Mannasu i Kikiju na kraćim vožnjama!
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Hvala, hvala, danas čak 2 slike od 667
(2.11.2011)
(2.11.2011)
leteči vlak- Broj postova : 1041
Registration date : 21.01.2010
Evo malo Autotroleja i u Zagrebu
Danas se,naime,u 17 sati u Lisinskom održava dječji festival pod nazivom "Djeca nose svjetove na dlanu".
Prvo sam mislio da je samo jedan.Garažni broj je 713
Ali ipak su bila dva
Onaj drugi je garažnog broja 685.
Danas se,naime,u 17 sati u Lisinskom održava dječji festival pod nazivom "Djeca nose svjetove na dlanu".
Prvo sam mislio da je samo jedan.Garažni broj je 713
Ali ipak su bila dva
Onaj drugi je garažnog broja 685.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Čemo ovo zamućivanje dijela tablice ?
NP-549- Moderator
To je moj standardni postupak kada fotkam neka vozila,bez obzira o kojima se radi.Obično zamutim cijelu tablicu,ali ovdje sam se ipak odlučio za jedan dio.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
U subotu sam vozijo 579 na liniji 18B u 12:10 iz Rijeke; povratak u 12:45 iz Kastva. Vraćajući se iz Kastva stao sam na stanici kod "kokošinjca" iako nikog nije bilo ni za ući, ni za izaći jer je tip s bradicom u sivom berlingu bio parkiran na tratuaru pored stanice i "brusio" fotić; naime ponekad pratim autobusni forum i znam da tamo piše izvjesni "berlingo" kojemu je "kokošinjac" redovita štacija i iz njega fotka buseve pa onda u kasni / rani sat piše nebuloze o Zametu, liniji 2 i sl. Danas je na istom forumu postana fotka od subote a postala ju je "Mirta".
Zašto onda na lokomotivama ne zamutiš brojeve ?
NP-549- Moderator
Bravo, Max. Ovo je već ekskluziva.
Kamo li su išli?
Kamo li su išli?
Otvaranje pruge:_________________ ( popuni liniju )
kico101- Moderator
- Broj postova : 2204
Registration date : 29.02.2008
Jednom davno na onom drugom forumu napisao sam da bi jedno dva ili tri prava turistička busa tipa Lion's Coach ili nešto tako otplatila sebe i još par njih. Ovih stvarno ima posvuda, što znači da potražnje itekako ima...samo treba uzet lovu.
novi_shef- Moderator
- Broj postova : 1216
Registration date : 29.02.2008
Ajmo dečki barem jedna slikica rashlađenog conecta. Da mi koji nismo iz Rijeke vidimo kako to izgleda.
I ima li naznaka koliko je to koštalo po busu.
kriticar- Moderator
- Broj postova : 6176
Sigurno više nego da je izvorno kupljen s klimomkriticar je napisao/la:
- Broj postova : 11477
Registration date : 17.03.2008
Pošto su u Rijeci ostala još 2 TAM-a koji će ubrzo postati povijest nekoliko sličica, da ih ne zaboravimo
» Autotrolej - razno
» Slike autobusa
» slike autobusa
» Tipovi autobusa - slike
» Nabavke novih autobusa
» Slike autobusa
» slike autobusa
» Tipovi autobusa - slike
» Nabavke novih autobusa
Stranica 29 / 40.