Pfaff u Ameriki - Dijo VII.
+2
Marioo
Pfaff
6 posters
Stranica 1 / 1.
Pfaff u Ameriki - Dijo VII.
Moj povratak započeo je poklonom za sretna puta kojeg mi je dala moja unučica Liz. Lijepi, debeljuškasti, a kad ga stisneš za rep veli "Wheeeee!"
Na aerodromu O'Hare nije dopušteno slikanje. Ovo sam uspio uloviti poskrivećki, ali se nisam htio više izlagati riziku.
Frankfurt, Europa, Home sweet home (umalo). Iako je teoretski manji (po prometu) od O'Hare, frankfurtski aerodrom mi je ljepši i nekako prozračniji, svjetliji
Prodavaonica suvenira – sve strogo njemačkih, a prodavač je Turčin! Inače je najveći dio ugostiteljsko-prodavačke ponude na aerodromu u rukama Turaka (bar se tako meni činilo)
I ona ima prodajni punkt
FRA je IATA kôd za frankfurtski aerodrom, a ovaj retro macan ne leti nikamo već je samo za lepo videt
Aerodromski prostori su vrlo kvalitetno uređeni i puni interesantnih detalja
Aerodromska peristaltika na djelu – svi nešto čekaju
Ima tu i pošta Stanley
Frankfurt je rodno mjesto Jovana Vukohoda Geteta pa su po njemu nazvali i središnji kafić
Nadao sam se sresti našeg ex-premijera, ali niš od toga
Terminal za Hrtvatsku nalazi se negdje u kutu skupa sa Azerbejdžanom, Tunguzijom, Poljskom i još par sličnih opasnih destinacija, što u praksi znači da sigurnosnu provjeru prolaziš dva puta.
Kad sam to obavio i čekao prozivku za ulazak u avion, uspio sam napraviti par slika muvinga na stajanci
Iste ovakve buseve imamo i u Rijeci. Isti raspored i slično neudobna sjedišta
Kad smo se krenuli voziti, mislio sam da idemo busom u Zagreb. Toliko je trajalo...
Ovaj razvozi stjuardese
Transportna sredstva.
Jedna pomoćna zgrada
Bližimo se području gdje čuče manje letjelice. Tu bi negdje mogao biti i naš Airbusić
Evo me u avionu. S oduševljenjem sam shvatio da sam dobio mjesto kroj prozora (prvi i jedini put u ukupno 22 sati leta i 4 aviona). Brzo skočim i izvučem fotić iz torbe veseleći se unaprijed. Kad sam digao sjenilo ugledao sam ovo. 'N ti sreću
Evo par paperjastih motiva
On ide nekamo drugamo!
Unutrašnjost kabine. Ispred plavog zastora su oni finiji putnici...
Ona je kunjala kraj mene
Slijećemo pa je majstor uključio rikverc. Kad god pogledam krila kod slijetanja sa svim onim cijevima i polugicama skrivenim unutra, uvijek pomislim: "Bože, koliko se toga tu može pokvariti!"
Zagreb. Preuredili su aerodromsku zgradu pa sad dočekivači mogu gledati dočekivane kako čekaju svoje kofere
S ovim kombijem ću do Rijeke
Ulaz/izlaz metropolitanskog kolodvora
Meteorit?
Little Frog Square – napokon doma!
Dočekao me sin s obiteljskom prometalom koje su već neki zlobnici počeli nazivati Pfaffmobil i otpremio me ravno u "Cres" gdje su Štacionci imali susret
A evo kako sam ja njima izgledao (c/o Kiki273)
Ovo predivno biće nas je neštedimice snabdijevalo pivom
E, sad zbilja nema više:
Na aerodromu O'Hare nije dopušteno slikanje. Ovo sam uspio uloviti poskrivećki, ali se nisam htio više izlagati riziku.
Frankfurt, Europa, Home sweet home (umalo). Iako je teoretski manji (po prometu) od O'Hare, frankfurtski aerodrom mi je ljepši i nekako prozračniji, svjetliji
Prodavaonica suvenira – sve strogo njemačkih, a prodavač je Turčin! Inače je najveći dio ugostiteljsko-prodavačke ponude na aerodromu u rukama Turaka (bar se tako meni činilo)
I ona ima prodajni punkt
FRA je IATA kôd za frankfurtski aerodrom, a ovaj retro macan ne leti nikamo već je samo za lepo videt
Aerodromski prostori su vrlo kvalitetno uređeni i puni interesantnih detalja
Aerodromska peristaltika na djelu – svi nešto čekaju
Ima tu i pošta Stanley
Frankfurt je rodno mjesto Jovana Vukohoda Geteta pa su po njemu nazvali i središnji kafić
Nadao sam se sresti našeg ex-premijera, ali niš od toga
Terminal za Hrtvatsku nalazi se negdje u kutu skupa sa Azerbejdžanom, Tunguzijom, Poljskom i još par sličnih opasnih destinacija, što u praksi znači da sigurnosnu provjeru prolaziš dva puta.
Kad sam to obavio i čekao prozivku za ulazak u avion, uspio sam napraviti par slika muvinga na stajanci
Iste ovakve buseve imamo i u Rijeci. Isti raspored i slično neudobna sjedišta
Kad smo se krenuli voziti, mislio sam da idemo busom u Zagreb. Toliko je trajalo...
Ovaj razvozi stjuardese
Transportna sredstva.
Jedna pomoćna zgrada
Bližimo se području gdje čuče manje letjelice. Tu bi negdje mogao biti i naš Airbusić
Evo me u avionu. S oduševljenjem sam shvatio da sam dobio mjesto kroj prozora (prvi i jedini put u ukupno 22 sati leta i 4 aviona). Brzo skočim i izvučem fotić iz torbe veseleći se unaprijed. Kad sam digao sjenilo ugledao sam ovo. 'N ti sreću
Evo par paperjastih motiva
On ide nekamo drugamo!
Unutrašnjost kabine. Ispred plavog zastora su oni finiji putnici...
Ona je kunjala kraj mene
Slijećemo pa je majstor uključio rikverc. Kad god pogledam krila kod slijetanja sa svim onim cijevima i polugicama skrivenim unutra, uvijek pomislim: "Bože, koliko se toga tu može pokvariti!"
Zagreb. Preuredili su aerodromsku zgradu pa sad dočekivači mogu gledati dočekivane kako čekaju svoje kofere
S ovim kombijem ću do Rijeke
Ulaz/izlaz metropolitanskog kolodvora
Meteorit?
Little Frog Square – napokon doma!
Dočekao me sin s obiteljskom prometalom koje su već neki zlobnici počeli nazivati Pfaffmobil i otpremio me ravno u "Cres" gdje su Štacionci imali susret
A evo kako sam ja njima izgledao (c/o Kiki273)
Ovo predivno biće nas je neštedimice snabdijevalo pivom
E, sad zbilja nema više:
- Broj postova : 11495
Registration date : 17.03.2008
Re: Pfaff u Ameriki - Dijo VII.
Mogu li i ja doci na sastanak u "cres"???
pfaff odlican slikopis
pfaff odlican slikopis
Marioo- Broj postova : 456
Registration date : 12.05.2008
S obzirom da sam ja prvi vidijo pitanje, prvi ću ti i odgovoriti: kakvo ti je to pitanje ? Pa naravno da možeš, ne moraš nužno biti član DPŽ-a da bi prisustvovao sastanku, ustvari druženju. Sastanke imamo na drugom mjestu (kad nam to prežidente isposluje ). Ako zbilja želiš i ako budeš u mogućnosti već će te netko obavijestiti.Marioo je napisao/la:Mogu li i ja doci na sastanak u "cres"???
...
Gost- Gost
Vrlo zainteresiran
Marioo- Broj postova : 456
Registration date : 12.05.2008
home, sweet home, ma kud baš te strefilo mjesto kraj prozora i to iznad motora.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Kud će suza, neg' na oko!, rekla bi moja bakica :skok :Narcis je napisao/la:home, sweet home, ma kud baš te strefilo mjesto kraj prozora i to iznad motora.
Pa sad na kraju moram reći da je bilo zbilja interesantno, poučno, zabavno i duhovito ( Jovan Vukohod, Little Frog Square )
Hvala na trudu.
Hvala na trudu.
milepaclo- Broj postova : 54
Registration date : 15.03.2008
Naš Pfaff se naputovao,obišao malo bijelog svijeta i donio hrpu divnih fotografija. Odlično,Pfaff.
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
E pa bome kolega, ti obiliaziš kontinente, a ja još uvijek istražujem kolodvore od Gline pa do Vukovara, i Istra pa po Lici do Splita.
Super reportaže, vidim da ti je bilo vrlo zanimljivo i zabavno. Kakve su cijene tamo, koliko si trošio?
Super reportaže, vidim da ti je bilo vrlo zanimljivo i zabavno. Kakve su cijene tamo, koliko si trošio?
nenek- Broj postova : 216
Registration date : 22.03.2008
Pa, ako si zapazio, bilo mene i po 'Rvackojnenek je napisao/la:E pa bome kolega, ti obiliaziš kontinente, a ja još uvijek istražujem kolodvore od Gline pa do Vukovara, i Istra pa po Lici do Splita.
Cijene su zapravo, vrlo slične našima, jedino su njihove plaće u prosjeku par puta veće pa se njima čini da im je svašta jeftino. Inače sam bio kod sina pa su mi realni troškovi bili mali...nenek je napisao/la:Kakve su cijene tamo, koliko si trošio?
Similar topics
» Pfaff u Ameriki - Dijo I.
» Pfaff u Ameriki - Dijo II.
» Pfaff u Ameriki - Dijo IV.
» Pfaff u Ameriki - Dijo V.
» Pfaff u Ameriki - Dijo II.
» Pfaff u Ameriki - Dijo IV.
» Pfaff u Ameriki - Dijo V.
Stranica 1 / 1.