Teretni vagoni
+21
Damir
Pfaff
borna
Jean
ICE-3M
K 357
DD
Josip
Laurus
novi_shef
kico101
gaspa
5ar
KAPO
sali
zele
leteči vlak
gorgoroth
file
Narcis
igor72
25 posters
Stranica 5 / 8.
Stranica 5 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Teretni vagoni
Zar nije logičnije da ti vagoni idu Savski Marof-RK-Karlovac-Ogulin-Škrljevo?
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Joj da, često zatvorena pruga.
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Eto vidiš kako nije bilo teško nać odgovor kad mozak uposliš
To smo primjetili prije 15-20 dana da neki vagoni dolaze u Rijeku iz "neprirodnog" smjera i nije bilo teško sabrat 2 i 2. Vjerovatno se radi o hitnijim pošiljkama ali nemor bit
To smo primjetili prije 15-20 dana da neki vagoni dolaze u Rijeku iz "neprirodnog" smjera i nije bilo teško sabrat 2 i 2. Vjerovatno se radi o hitnijim pošiljkama ali nemor bit
Gost- Gost
A dali je netko primjetio da na ovim cisternama postoji onaj isti famozni X kojega je Dida spominjao u temi o Aseama:hm:
DD- Broj postova : 234
Registration date : 20.07.2011
Jesam ja (naravno kad sam ih fotografirao i na originalu moraš to zamjetit, oćeš-nećeš)denisRI je napisao/la:A dali je netko primjetio ...
Gost- Gost
Pa i one ce u rezanje
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Ako se dobro sječam, tih je X-eva več bilo i tada je netko napisao da to nisu vozila predviđena za rezanje, nego se radilo o nekakvom popisivanju vozila, kao neka inventura ili tak nekaj.
ICE-3M- Broj postova : 891
Registration date : 18.10.2011
Samo da kažem da smo navedeni X krasi i bok žutke 005...
Registration date : 04.09.2008
Vagon k'o vagon, niš posebno, HŽ-ov Rgs ali ... prvi put vidim tanktainer u Rijeci. Ne kažem da ih i prije nije bilo ali ja sam ovog prvi put vidio.
'Nutra je nešto opako opasno!
Malo sam pokucao po tanktaineru da vidim od kakva je materijala i ostao sam iznenađen da je plastika izvana. Vjerovatno je nutarnju tank od pleha.
'Nutra je nešto opako opasno!
Malo sam pokucao po tanktaineru da vidim od kakva je materijala i ostao sam iznenađen da je plastika izvana. Vjerovatno je nutarnju tank od pleha.
Gost- Gost
S obzirom da piše da je kiselina unutra pleha nema niti p !
borna- Moderator
- Broj postova : 9462
Registration date : 16.11.2010
Prema Rijeci se kotrlja vlak 45901 i trenutno je oko Generalskog stola (dok ovo pišem). Kompozicija je sastavljena od 20 praznih Saadkms vagona (Ro-La).
Nije mi jasna destinacija, kog vraga će ti vagoni u Rijeci? U Rijeci nema rampa za utovar kamiona ...
Nije mi jasna destinacija, kog vraga će ti vagoni u Rijeci? U Rijeci nema rampa za utovar kamiona ...
Gost- Gost
Otkrio sam ja zašto su ti vagoni u rijeci, kod silosa je parkirana veća kolona američkih vojnih kamiona,to su najvjerojatnije oni isti koje je dobila hrvatska vojska na dar od amerikanaca
DD- Broj postova : 234
Registration date : 20.07.2011
aha. a ameri nisu poklonili i gorivo pa ih sad voze vlakom...denisRI je napisao/la:to su najvjerojatnije oni isti koje je dobila hrvatska vojska na dar od amerikanaca
- Broj postova : 11493
Registration date : 17.03.2008
... nebi to baš tako formulirao, vjerovatno je razlog što ta vozila ipak moraju proć neku kontrolu (homologaciju ili tako nešto) i vjerovatno ih je lakše prevest do metrople vlakom nego da idu cestom. Znam da kad je došal prvi kontigent (btw, bilo na teveju) da je HV radil nekakvu kontrolu i da su bili na probi u Slunju na poligonu (mislim da su ta prva vozila bila u Afganistanu).Pfaff je napisao/la:... ameri nisu poklonili i gorivo ...
Gost- Gost
Stranica 5 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Strani teretni vagoni
» Teretni vagoni HR - statistika ( update )
» Strani teretni vagoni u Rijeci
» Teretni vlakovi
» Teretni vagoni HR - statistika ( update )
» Strani teretni vagoni u Rijeci
» Teretni vlakovi
Stranica 5 / 8.