Teretni vagoni
+21
Damir
Pfaff
borna
Jean
ICE-3M
K 357
DD
Josip
Laurus
novi_shef
kico101
gaspa
5ar
KAPO
sali
zele
leteči vlak
gorgoroth
file
Narcis
igor72
25 posters
Stranica 8 / 8.
Stranica 8 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Teretni vagoni
Kgs su svakako, a brojevi... kad budu budu. CIOS Cargo su registrirani i za "davanje usluga u željezničkom prijevozu", što može značiti puno toga.
inflameswetrust- Broj postova : 758
Registration date : 24.10.2014
inflameswetrust je napisao/la:Kgs su svakako, a brojevi... kad budu budu. CIOS Cargo su registrirani i za "davanje usluga u željezničkom prijevozu", što može značiti puno toga.
I brojevi su sigurno, bez njih nisu mogli u promet ili ... uopće nisu u prometu...
Stjepan- Broj postova : 467
Registration date : 12.03.2009
thomcro je napisao/la:Ne, vagoni nemaju brojeva jer su izgleda tek izašli sa bojanja (jedan vagon je fotografiran pod 90° ali mi treba za texturu tako da niš od objave)
Zanimljivo, priznajem da nikad nisam vidio vagon bez broja, al danas je sve moguće ...
Ma oni su sigurno izašli dan-dva, prije nego što smo mi bili tamo, iz vagonske radione i još nisu imali numeraciju. A i vidi se da su friško opiturani.
Gost- Gost
Na jednom od vagona...
21 78 3329 107-3
21 78 3329 107-3
KAPO- Broj postova : 1883
Registration date : 14.09.2009
Vagon je u vlasništvu HŽ Carga... Nije CIOS-ov, da je CIOS-ov imao bi oznaku 23 78... Ovo je samo u najmu očito.
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Josip je napisao/la:Vagon je u vlasništvu HŽ Carga... Nije CIOS-ov, da je CIOS-ov imao bi oznaku 23 78... Ovo je samo u najmu očito.
Ako je CIOS Cargo registriran za nuđenje usluga u željezničkom prometu (a po natpisu na vagonu izgleda da jest) ima isti položaj kao i HŽ Cargo...
Stjepan je napisao/la:
Ako je CIOS Cargo registriran za nuđenje usluga u željezničkom prometu (a po natpisu na vagonu izgleda da jest) ima isti položaj kao i HŽ Cargo...
Da ali broj 21 označava vagon u državnom vlasništvu, a koliko ja znam CIOS je privatna firma. Stoga je po UIC broju vagon u vlasništvu države, odnosno HŽ Carga. No možda je ovo stara numeracija vagona pošto nove još nema ispisane na fremu.
Josip- Broj postova : 453
Registration date : 16.12.2012
Josip je napisao/la:Stjepan je napisao/la:
Da ali broj 21 označava vagon u državnom vlasništvu, a koliko ja znam CIOS je privatna firma. Stoga je po UIC broju vagon u vlasništvu države, odnosno HŽ Carga. No možda je ovo stara numeracija vagona pošto nove još nema ispisane na fremu.
Ne,ne nema više "državnog vlasništva", HŽ Cargo je "privatna" firma kao i CIOS (i RCA i OBB i MAV itd) i pred zakonom su iste... Prva dva broja pa označavaju tzv. režim razmjene, šta točno koji broj znači pa bih morao pogledati u ćitabe jer to se po potrebi mjenja, a mene baš i nije žuljalo
Stjepan je napisao/la:Njemački ARSov zglobni Hccrrs, ako sam dobro skužio služi za prevoz automobila:
Zanimljivi vagoni!
Ovakove još nisam vidio
Bit će da služe za prijevoz visoko budžetnih automobila poput Porsche-a čim su ovako trdo zaprti?
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Nisam vidio tko vozi, ali mi je poznato da je RCA pred kratkim preuzeo prevoz mercedesovih automobila.
I ja mislim da su unutra malo luksuznija vozila...
I ja mislim da su unutra malo luksuznija vozila...
Stranica 8 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Strani teretni vagoni
» Teretni vagoni HR - statistika ( update )
» Strani teretni vagoni u Rijeci
» Teretni vlakovi
» Teretni vagoni HR - statistika ( update )
» Strani teretni vagoni u Rijeci
» Teretni vlakovi
Stranica 8 / 8.