Zima 2012. / 2013.
+24
nukleusri
leteči vlak
Josip
klek
file
K 357
Thommo
Silver
novi_shef
Vedran Zeman
portos
sali
LLeon
Jean
gaspa
kico101
kiki273
KAPO
borna
Damir
ZlayoZg
buShip fun
Narcis
Pfaff
28 posters
Stranica 5 / 22. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: Zima 2012. / 2013.
Vijest od 15:30
IC Podravka koja je jutros u 5:30 krenula iz Osijeka, još nije stigla u Zagreb. Već više od pet (5) sati stoje na pruzi između D.Sela i Sesveta.
IC Podravka koja je jutros u 5:30 krenula iz Osijeka, još nije stigla u Zagreb. Već više od pet (5) sati stoje na pruzi između D.Sela i Sesveta.
Ajoj ... supruga je jučer bila u Zagrebu i danas komentiramo kako je jučer bil lijep sunčani dana a preko noći beli pakaoZlayoZg je napisao/la:Danas oko 12:30..
https://2img.net/h/i731.photobucket.com/albums/ww311/ZlayoZg/meteo/DSC04820.jpg
Gost- Gost
Kasni debelo i vlak 704 Zagreb-Rijeka, za sada samo 255 min.
- Broj postova : 6447
Registration date : 29.02.2008
Evo i rijeke (Krnjevo)
Ucka dopola puna snijegom
Neki ciste i napola auto
Mnogo ljudi jos nije ocistilo LED s njih
Ucka dopola puna snijegom
Neki ciste i napola auto
Mnogo ljudi jos nije ocistilo LED s njih
K 357- Broj postova : 714
Registration date : 24.09.2012
Što nam je sa Pfaffom??
Nikakve info. iz G.Kotara! Bit će da ga je gadno zamelo,a možda je i bez letrike...?
Nikakve info. iz G.Kotara! Bit će da ga je gadno zamelo,a možda je i bez letrike...?
Damir- Broj postova : 3323
Registration date : 24.01.2011
Mislim da je netko napisao da ima problema sa telefonom,da su vodovi pukli od težine snijega ili tako nešto..Damir je napisao/la:Što nam je sa Pfaffom??
Srećom,snijeg je popodne prestao padati..Iako još padne poneka pahulja,to nije ni blizu kako je bilo danas tokom dana..Ali zato još puše na mahove jak sjeveroistočni vjetar..
Šetnja do kafića na kavu i natrag je rezultiralo sa nekoliko ovih usputnih fotki..
Kada je snijeg stao,susjedstvo je udruženih snaga očistilo ulicu od snijega tako da se sada može i autom..
ZlayoZg- Administrator
- Broj postova : 3065
Registration date : 19.09.2008
Dobro ste organizirani za razliku od moje ulice!
Kako bi zaprdio ovima kazne koji su nas gledali kroz prozore...
Ljudi danas nemaju ni morala ni karaktera,a nekad su bili dobri susjedi (govorim o jedno 6 kuća iz ulice)!
Kako bi zaprdio ovima kazne koji su nas gledali kroz prozore...
Ljudi danas nemaju ni morala ni karaktera,a nekad su bili dobri susjedi (govorim o jedno 6 kuća iz ulice)!
A da tek znaš kako u Rijeci bura puše (nekome je upravo večeru pokvarila jer su troja vatrogasna kola projurila gore prema Novom naselju)ZlayoZg je napisao/la:...Ali zato još puše na mahove jak sjeveroistočni vjetar..
...
Gost- Gost
Najviše me iznenadila količina snijega u Labinu.
Ja se danas vratih iz Splita. Od Masleničkog mosta do tunela sv. Rok je bilo prilično čupavo. Snijega nije bilo, ali nas je bura par puta dobro zdrmala. Desetak minuta nakon što smo prošli, ova dionica je zatvorena za sav promet.
Nakon sv. Roka dočekalo nas je ovo:
Iza ralica se napravila kolona. Ali barem je čisto.
Prestižemo ralice. Čvor Gospić
Odmorište Janjče
Vratnik
Od Vratnika se spuštamo prema Senju
D8 od Senja do sv. Marije Magdalene je zatvorena za sav promet. Mi ćemo prema sjeveru. Otvoreno samo za osobna vozila.
Kraljevica
Split- Rijeka 4 sata i 40 minuta sa 2 desetominutna stajanja. Bez problema, bez zastoja. Dobre zimske gume, i nema zime.
Ja se danas vratih iz Splita. Od Masleničkog mosta do tunela sv. Rok je bilo prilično čupavo. Snijega nije bilo, ali nas je bura par puta dobro zdrmala. Desetak minuta nakon što smo prošli, ova dionica je zatvorena za sav promet.
Nakon sv. Roka dočekalo nas je ovo:
Iza ralica se napravila kolona. Ali barem je čisto.
Prestižemo ralice. Čvor Gospić
Odmorište Janjče
Vratnik
Od Vratnika se spuštamo prema Senju
D8 od Senja do sv. Marije Magdalene je zatvorena za sav promet. Mi ćemo prema sjeveru. Otvoreno samo za osobna vozila.
Kraljevica
Split- Rijeka 4 sata i 40 minuta sa 2 desetominutna stajanja. Bez problema, bez zastoja. Dobre zimske gume, i nema zime.
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Je da, napadalo ga je u Labinu na mjestima i do 30cm, ali zimska služba je ovaj puta, zbilja odlično odradila svoj posao, zastoja na Labinštini nije bilo nigdje, sve su ceste bile prohodne svo vrijeme.
Oni dole iz Carmota su nekamo popalili friški borić dok je bila ova frka sa snegom
Gost- Gost
Da, kao što ste već informirani, nalazim se već 10 dana u medijskoj blokadi. U noći 29. - 30. studeni pao je opak mokri snijeg koji se zamrznuo među ostalim na žicama & kablovima. Popadali stupovi, popucale žice. 40 sati smo bili bez struje, a onda su dovukli agregator. Telefon? Internet? MaxTV? Ma, bud'te pametini, rekla bi moja pokojna punica. Dva puta dnevno zovem T-Comov tzv. Call-centar a tamo me ona nevina dječica lažu, mažu i obmanjuju. Navodno su nešto prčkali 6. i 7. prosinca, ali kod mene je još uvijek sve gluho. I to izgleda ja jedini, svima drugima su popravili... U petak sam pukao, rekao da ih više ne kanim zvati i poslao im oštar email. Onda sam sjeo i napisao pismo za medije pa razaslao na nekoliko adresa.
A nakon posljednjih padalina, mislim da će se ubrišem do travnja kad krenu prvi međedi.
Danas sam si obnovio Vipnetov stick pa ću imati kakvu-takvu vezu, ali ne očekujte velike stvari do daljnjega.
Ovo su jučerašnje sličice. Temperatura
Snijega do pupka. Moja procjena je cca 80 - 100 cm. Ovisno o tehnologiji mjerenja tj. kako je kome pupak visoko od poda
Srećom nemam auto pa kopam samo za širinu lopate
Nije Krpelj, al' je rasputnica!
Zapravo je prekrasno dok ima drva i krumpira
Pozdrav od Pfaffa
BTW, jutros kad sam krenuo za Rijeku, bilo je -19
A nakon posljednjih padalina, mislim da će se ubrišem do travnja kad krenu prvi međedi.
Danas sam si obnovio Vipnetov stick pa ću imati kakvu-takvu vezu, ali ne očekujte velike stvari do daljnjega.
Ovo su jučerašnje sličice. Temperatura
Snijega do pupka. Moja procjena je cca 80 - 100 cm. Ovisno o tehnologiji mjerenja tj. kako je kome pupak visoko od poda
Srećom nemam auto pa kopam samo za širinu lopate
Nije Krpelj, al' je rasputnica!
Zapravo je prekrasno dok ima drva i krumpira
Pozdrav od Pfaffa
BTW, jutros kad sam krenuo za Rijeku, bilo je -19
- Broj postova : 11460
Registration date : 17.03.2008
Glavno da si ti živ i zdrav!
A,ove fotke baš sam se sledio kad sam vidio koliki je snjeg gore.
Ja još kukam što sam čistio snjeg debljine 15 cm...
Sve Ti to ovisi o navici. Kad si opremeljen za lopatanje, a znaš da je neminovno, onda i nije neka muka. Kad Te iznenadi, a od opreme imaš lopatu za štihanje vrta, e onda je frka!Damir je napisao/la:Glavno da si ti živ i zdrav!
Bogami ovo je impozantna količina snijega.....
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Razno/VremenskeNepogode/Pfaff-u-snijegu02.jpg
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss277/jkrema2/Razno/VremenskeNepogode/Pfaff-u-snijegu02.jpg
Živ je!!! Ljudi, živ je!!!
Dobro ti ta metla čisti? A i rasputnica mi je zakon.
Pfaff je napisao/la:Sve Ti to ovisi o navici. Kad si opremeljen za lopatanje, a znaš da je neminovno, onda i nije neka muka. Kad Te iznenadi, a od opreme imaš lopatu za štihanje vrta, e onda je frka!
LLeon- Broj postova : 2470
Registration date : 01.03.2008
Metla služi za škale i poziranje. Bitno je snijeg sa škala pomesti prije nego staneš na njega jer kad jednom ostane utisnuto stopalo, evo nevolje. A za ostalo imam dvije prave lopate, jedna je gore odmah do vrata, a rezervna je u garaži, ovisi odakle prviput dođeš do snijega. (Ako doputuješ odnekud, a u međuvremenu je pao snijeg, treba ti "donja" lopata da očistiš put do ulaza u kuću. A dobro dođe i ako naiđe neki prijatelj pa da ne stoji besposlen i smrzne se )LLeon je napisao/la:Živ je!!! Ljudi, živ je!!!Pfaff je napisao/la:Sve Ti to ovisi o navici. Kad si opremeljen za lopatanje, a znaš da je neminovno, onda i nije neka muka. Kad Te iznenadi, a od opreme imaš lopatu za štihanje vrta, e onda je frka!
Današnji Novi list,prilog o G.Kotaru Pfaff u udarnoj temi!
novi_shef- Moderator
- Broj postova : 1216
Rekao je da mu je puko film već odavna i da će cijelu stvar dati u medije, nema drugog načina.
Srijeda, 12. prosinac
Kad sam se noćas digao za pi-pi (navečer pijemo puno tekućine kako bi nas dizalo jer treba usput ubaciti drvo u špaker ) vidio sam na kvaki ulaznih vrata ovu čudnu instalaciju. Nisam se priviše obazirao jer znam da ima navadu sušiti robu na čudnim mjestima kad je štrik iznad špakera prepunjen...
No, jutros sam shvatio: čarapica na kvaki služi da ti se prstići ne zalijepe – vani je bilo -16°C
Inače je bio lijep, blistav dan.
Negdje oko iza podneva diglo se na suncu na nevjerovatnih +13°C. Ja sam se držao kuće da me ne opali sunčanica.
Sad je već opet -16°C i kani padati i dalje. Špaker se veselo dere. Idem navući čarapicu na kvaku...
Kad sam se noćas digao za pi-pi (navečer pijemo puno tekućine kako bi nas dizalo jer treba usput ubaciti drvo u špaker ) vidio sam na kvaki ulaznih vrata ovu čudnu instalaciju. Nisam se priviše obazirao jer znam da ima navadu sušiti robu na čudnim mjestima kad je štrik iznad špakera prepunjen...
No, jutros sam shvatio: čarapica na kvaki služi da ti se prstići ne zalijepe – vani je bilo -16°C
Inače je bio lijep, blistav dan.
Negdje oko iza podneva diglo se na suncu na nevjerovatnih +13°C. Ja sam se držao kuće da me ne opali sunčanica.
Sad je već opet -16°C i kani padati i dalje. Špaker se veselo dere. Idem navući čarapicu na kvaku...
Četvrtak, 13. prosinac, sveta Lucija
Prigodna pjesma:
https://www.youtube.com/watch?v=gQ71CrA3WyY
Noćas je bilo opako zima – kod mene je oko 04:00 bilo -19°C, a susjed koji vozi grtalicu veli da je na potezu Mrkopalj – Stari Laz – Ravna gora bilo oko -26°C
Jutros je ipak malo sjužilo pa je počeo pršiti snijeg
Ledeni šmrklji s krova
Oko 10 ha bilo je već na samo -10°C.
Oko podneva je bila vani po drva i veli da je sad ugodnih -3°C. Idem provjeriti – moram do susjeda, tamo su jutros klali...
Prigodna pjesma:
https://www.youtube.com/watch?v=gQ71CrA3WyY
Noćas je bilo opako zima – kod mene je oko 04:00 bilo -19°C, a susjed koji vozi grtalicu veli da je na potezu Mrkopalj – Stari Laz – Ravna gora bilo oko -26°C
Jutros je ipak malo sjužilo pa je počeo pršiti snijeg
Ledeni šmrklji s krova
Oko 10 ha bilo je već na samo -10°C.
Oko podneva je bila vani po drva i veli da je sad ugodnih -3°C. Idem provjeriti – moram do susjeda, tamo su jutros klali...
-26....
Ako će te bar malo utješit jutros je i u Rijeci sramežljivo prhalo i bilo je ledeno za popi*dit, jedva sam fotiće držal u rukama a bogme i kroz kapelin propuhalo-
A sutra moram(o) u Zagreb ... strah me i pomislit kako ću(ćemo) doć doma smržnjen(i) ...
A sutra moram(o) u Zagreb ... strah me i pomislit kako ću(ćemo) doć doma smržnjen(i) ...
Gost- Gost
Stranica 5 / 22. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22